Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים שלום.

אני הולך להתקין עוד מעט את המערכת ואני צריך ממכם עזרה, אז בבקשה עזרו לייי.....

איך קוראים קוראים לבד הזה שאיתו עוטפים את הסאבים? ואם איזה דבק אני מדביק אותו?

כמו כן אני מישתמשש בעץ, ואני צריך להדביק עץ על עץ, אז איזה דבק אני צריך שם?

אני באמת צריl את עזרתכם כי אני בתקווה יום שישי להתחיל לתקתק כבר את כל הקטע של ההתקנה

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אנשים שלום.

אני הולך להתקין עוד מעט את המערכת ואני צריך ממכם עזרה, אז בבקשה עזרו לייי.....

איך קוראים קוראים לבד הזה שאיתו עוטפים את הסאבים? ואם איזה דבק אני מדביק אותו?

כמו כן אני מישתמשש בעץ, ואני צריך להדביק עץ על עץ, אז איזה דבק אני צריך שם?

אני באמת צריל את עזרתכם כי אני בתקווה יום שישי להתחיל לתקתק כבר את כל הקטע של ההתקנהאני לא יודע מה אתה מתקין, אבל אם מדובר על תיבה של סאב, אז מומלץ להשתמש

בMDF, וגם אם לא, MDF עושה את העבודה יותר טוב נגיד מסיבית, וחלק מהסנדביצ'ים...

הדבקה של עץ על עץ זה דבק נגרים, כמו נגיד המוצר הזה של יעקובי:

31.gif

אני לא יודע איזה בד ריפוד דיברת, אבל את רוב התיבות מצפים בלבד שהוא בד בסיגנון

השטיחים שברוב הרכבים. אפשר גם עם בד סקאי שאת זה אתה תמצא בחלק מתאי המטען

ברכבים או בדיפוני הדלתות בהרבה מכוניות, אבל העיקרון שעובד פה הוא היצירתיות, אפשר גם

בד של וילונות אבל הוא לא פרקטי ולא ידבק יפה.

בכל אופן, בכל סוג של בד שתחבר, הדבק ספריי יעשה יופי את העבודה.

128.gif

Race Smart

פורסם

הבד שהיתכוונתי אליו הוא הבד של השטיחים

וההתקנה שלי הי מין תיבה למגבר, אבל לעתיד, כשאני אקבל את הסאב אז רוב הסיכויים שאני אבנה תיבה משלי.

ותודה.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

הבד שהיתכוונתי אליו הוא הבד של השטיחים

וההתקנה שלי הי מין תיבה למגבר, אבל לעתיד, כשאני אקבל את הסאב אז רוב הסיכויים שאני אבנה תיבה משלי.

ותודה.אם כך, הבד שאתה מחפש הוא לבד.

בכל אופן, גם אם אתה מדביק עם דבק נגרים את העץ, עדיין מומלץ לעשות חיזוקים בהברגות,

שילוב מאוד מאוד חזק.

Race Smart

פורסם

אכן גם לי נשמע מיותר השימוש של הדבק, ברגים יעשו את העבודה מצויין, גם עולים הרבה הרבה פחות מגלון של דבק נגרים.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי, חולק על דעתך, הדבק הזה מעולה, ושווה כל גרוש בנושא.

אגב, אם אתה בונה תיבה מסיבית, אז בעדינות עם ההברגה, סיבית זה דבר רך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

התכוונת MDF לא סיבית...

וכדי להכניס בורג בMDF עושים מוביל עם מקדח בעובי שידרית הבורג.....ואתה יכול להכניס מליון ברגים לא יקרה כלום

פורסם

יש להוסיף , מומלץ להדביק את הלבד עם דבק מגע , הרבה יותר נוח לעבודה, ויותר חזק , וגם יצא לך גימור יותר יפה.

ובכלל לבד ושטיח מדביקים בדבק מגע, כך העבודה המקצועית, הספריי הוא למתחילים.. וצריך לשים משקולת ובלגן..

פורסם

אני הייתי ממליץ להוסיץ עוד כמה שקלים וללכת לחנות של שטיחים מקיר לקיר וקונה מטר-שתיים מרובע של שטיח שעומד בתקן.

תו התקן לשטיחים כולל גם תקני בטיחות למניעת התלקחות מוקדמת ורגישות לחום.

אתה שם את הסאב ברכב וליד המגבר וכבלים בזרם גבוה כך שחס וחלילה יכול להיווצר בסביבה ניצוצות / חום גבוה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

כן נכון , אין הדל משמעותי במחיר של הלבד הרגיל הזה עם החריצים , לבין הלבד "תקן" שהוא חלק ועבה טיפה יותר, הוא יפה יותר... וגם חסין אש

פורסם
שי, חולק על דעתך, הדבק הזה מעולה, ושווה כל גרוש בנושא.

אגב, אם אתה בונה תיבה מסיבית, אז בעדינות עם ההברגה, סיבית זה דבר רך.

לא הגבתי על טיב הדבק, הדבק הזה באמת מצויין, ובאמת שווה כל שקל.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...