Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
או עבודה ידנית ...

חבל שלא השקעת עד הסוף. המלצה שלי שימוש בחומר בונדו - ולא בסוג שפכטל שבחרת.

(ניסיון עם כמה וכמה חומרים).

שי אין צורך להגזים בתכונות של חומר, שזה לא שזה ישנה עכשיו את כל הבנייה,

כמו שאמרתי, התיכנון היה מראש בגימור לא חלק במאה אחוז כי אני רוצה לצפות בסקאי.

אם הייתי רוצה לצבוע הייתי משייף.. ומשייף..

Race Smart

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חפיף... כל אחד והשיטות שלו... אני הייתי ממליץ על טבעות MDF ולא פלטות קטנות חתוכות...

אבל היי - אם זה טוב לך, זה טוב גם לי... :)

פורסם

בכל אופן זאת המלצה לאנשים אחרים אשר ישתמשו במדריך שלך.

אני משוכנע שהרוב המוחלט יעדיף גימור מבריק.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

סחטיין על ההשקעה מקיעה לך ח"ח על זה!!!

שמח לשמוע שאתה מבסוט וזה מה שחשוב!!!

בהצלחה בהמשך

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

טוב אחרי כל הברכות הגיע הזמן לקצת "ביקורת" :)

אני לא מתייחס לעבודה עצמה, גם כי את טיבה אפשר לבדוק רק במציאות אבל לפי התמונות זה נראה כאילו הקיקפאנל הוא לא ממש בקיק. כלומר הוא לא נמצא בקצה הרצפה סמוך לקיר אש אלא קצת רחוק ממנו, זה די מאבד מהאפקט. המיקום של הוופר נראה בסדר אבל הטוויטר רחוק ממנו. היה עדיף אם אולי היית עושה את הקיק כך שהטוויטר יהיה מעל הוופר ואת הנפח היית "גונב" מהחלל שיש בינו לבין הקיר אש.

כמו כן לדעתי אם היית עושה את הפלטה שעליה יושבים הדרייברים מעוגלת ולא עם צלעות ישרות (שמהתמונות אינני בטוח שהן סימטריות) התוצאה היתה יפה יותר.

פורסם
טוב אחרי כל הברכות הגיע הזמן לקצת "ביקורת" :)

אני לא מתייחס לעבודה עצמה, גם כי את טיבה אפשר לבדוק רק במציאות אבל לפי התמונות זה נראה כאילו הקיקפאנל הוא לא ממש בקיק. כלומר הוא לא נמצא בקצה הרצפה סמוך לקיר אש אלא קצת רחוק ממנו, זה די מאבד מהאפקט. המיקום של הוופר נראה בסדר אבל הטוויטר רחוק ממנו. היה עדיף אם אולי היית עושה את הקיק כך שהטוויטר יהיה מעל הוופר ואת הנפח היית "גונב" מהחלל שיש בינו לבין הקיר אש.

כמו כן לדעתי אם היית עושה את הפלטה שעליה יושבים הדרייברים מעוגלת ולא עם צלעות ישרות (שמהתמונות אינני בטוח שהן סימטריות) התוצאה היתה יפה יותר.

מבחינת סימטריות, שני הצדדים סימטרים מבחינת הפלטות, כי הן נוסרו יחד, אבל

הייתה בעייה לגרוע יותר מדי, בפעם הראשונה שלי עם פיבר רציתי שהשלד יהיה כמה שיותר יציב.

בנוסף. בקטע של הקיקפאנל, הייתה לי בעייה קשה, האוטו שלי הוא ספורטיבי בהגדרה שלו,

ובהחלט גם במציאות, ואני גם נוהג ספורטיבי ומוביל טיולי מועדון וניווטים וכו', והבעייה היא שחלק מהקיק

אני צריך בשביל REST FOOT... אז זו הייתה הפשרה שמצאתי. עוד לא חיברתי כלום באוטו, מפני

שהבנייה לבגאז מתעכבת כי אין לי מספיק MDF לעשות את התיבה לסאב. אני מתכנן כנראה היום

לקנות |MDF ואז לא תהיה לי בעייה לעשות את החיבורים וכולי ואז אני אוכל לתת חוות דעת

איך נשמע, אני מאוד מקווה שזה יצא סביר. אני את האמת מאוד מתלבט אם בכלל לעשות את זה,

בגלל האופי של האוטו, וגם בגלל שכרגע אין לי את המידוופרים לדלתות.

Race Smart

פורסם

אני תכלס הייתי מוותר על העניין. הנפח של הקיק קטן מדי למידבאס והטוויטר ממוקם ממש לא בקיק. אני במקומך, בגלל שאתה זקוק שאזור הקיק יהיה חופשי, הייתי שוקל סט שלושה חלקים כאשר המיד והטוויטר בקורות.

פורסם
אני תכלס הייתי מוותר על העניין. הנפח של הקיק קטן מדי למידבאס והטוויטר ממוקם ממש לא בקיק. אני במקומך, בגלל שאתה זקוק שאזור הקיק יהיה חופשי, הייתי שוקל סט שלושה חלקים כאשר המיד והטוויטר בקורות.
ומה לגביי האידיאל של ONE SOURCE POINT?

Race Smart

פורסם

זה אידיאל.

זה לא תמיד מתאפשר.

יותר חשוב לדוגמא שיהיה נפח מתאים למיד-באס.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כמה נקודות שרציתי לחדד.

לכלי שעובדים צריך למזוג 5-6 טיפות של מאיץ סגול. להקפיד על הכמות הזו, אני זרקתי

כמה תערובות כי לא היה לי טפי והתערובת התקשתה לי מהר מדי...

מערבבים, ואז מוזגים למשורה 20 מ"ל מקשה, מוסיפים לכלי העבודה, מערבבים היטב ומתחילים

להבריש את התבנית. חשוב מאוד! אין לערבב בצורה ישירה בין המאיץ למקשה ! שניהם

חומרים דליקים שבמגע ישיר אחד עם השני גורמים פיצוץ/התלקחות (לא בדקתי...)

..

לגבי הכמויות.

היחסים הם לא ברזל , וניתן לשחק איתם . זמן ההתקשות של הפוליאסטר מאוי תלוי בטמפרטורה ולכן בימים חמים לדוגמא אני ישים פחות מאיץ או פחות מקשה וכו . כמו גם לפעמים אני ירצה לעבוד על חלק יותר זמן ולכן אני ישחק אם היחסים בשביל שהחומר לא יתקשה לי באמצע העבודה.

לגבי ערבוב המאיץ והמקשה ביחד , אני דווקא ניסיתי ... מאוד לא מומלץ :smile:

אחרי שמניחים על התבנית שמוברשת כבר עם הפוליאסטר, את פיסות הפיברגלאס, יש להבריש

אותן שוב בפוליאסטר. מחכים חצי שעה בערך, ומוסיפים שיכבה באותו אופן. ככה, כמה שכבות, אני

עשיתי בערך 3 כשהתבנית עדיין ברכב.

.

לא מומלץ לחכות חצי שעה בין שכבה לשכבה. הכוונה היא שמומלץ להספיג את השכבות ביחד. כך הפיבר מתקשה כיחידה אחת ולא כשכבות שמודבקות אחת לשניה - דבר זה , בשילוב עם חום , קור , ובלאי אחר יכול לגרום לתופעה של הפרדות שכבות ומחליש מאוד את המבנה.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לגבי הנפח למיד באס אתב יכול לדבר עם איציק...

בכל מקרה, אם כבר התחלת עם בניות במקרה שלך אני חושב שאייל צודק, בניה טובה בקורות עם מיד וטויטר. ובדלתות מיד-באס כמה שיותר גדול או יש לומר שירד כמה שיותר נמוך, אם המיקומים טובים הבמה אמורה להיות מעולה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מומלץ לצקת את השכבות ביחד.

אפשר לעשות את זה גם כך וכם כך , ואפשר גם לחכות שהשכבה הרשונה תתיבש.

עדיף אבל לצקת הכל ביחד. הסברתי כבר למה.

Alpine 9533, H701, C701

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...