Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיט התקנה 4G

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאמינים פה בציוד טוב אבל לא בקבלים (חיווט חשמל וrca) טובים, מאוד מוזר לי!!!!

בציוד ביתי שבא ליידי ביטוי בקלות של הבדיקה יש הבדלים ברורים ומשמעותיים.(בrca וקבל רמקול)

ברכב זה קצת שונה מבחינת ההשראות וכ"ו ולכן מאוד חשוב הבידוד של הקבל סיכוך שזור וכ"ו.

ואני מסכים אם אורי לגבי קדנס, וזה נכון לגביי עוד כמה מותגים אמריקאיים שנשאר רק השם הטוב.(לא שאני חושב שהמוצרים רעים רק שזה לא מה שהיה)

פורסם
מאמינים פה בציוד טוב אבל לא בקבלים (חיווט חשמל וrca) טובים, מאוד מוזר לי!!!!

בציוד ביתי שבא ליידי ביטוי בקלות של הבדיקה יש הבדלים ברורים ומשמעותיים.(בrca וקבל רמקול)

ברכב זה קצת שונה מבחינת ההשראות וכ"ו ולכן מאוד חשוב הבידוד של הקבל סיכוך שזור וכ"ו.

ואני מסכים אם אורי לגבי קדנס, וזה נכון לגביי עוד כמה מותגים אמריקאיים שנשאר רק השם הטוב.(לא שאני חושב שהמוצרים רעים רק שזה לא מה שהיה)

אלה שמאמינים בחיווטים קצת מעבר למקובל, מעדיפים לשתוק, שלא יגידו שהם

יותר מדי אודיופילים ויתנו להם כל מיני התערבויות בנוגע לשמיעה של איכות כבל..

אני מאמין שיש דברים שהם רציונאל. כמו שאומרים, אני לא מספיק עשיר בשביל לקנות

דברים בזול. זה נכון. אם הכבל RCA שלי יתחיל לעשות נתקים וכולי, אני צריך לקנות חדש?

צריך. אז הפסדתי מהעיסקה כי הכבל התבלה יותר מהר? הפסדתי.

אנשים פה מציעים דברים פשוטים כשהבן אדם כבר שאל לגביי קיט התקנה טוב.

Race Smart

פורסם

לגבי ה RCA הביקורת נכונה, אך לצערנו בעולם הרכב לעומת עולם הבית , ההבדל בין כבל ב 25 שקל מסוכך לאחד ב 100 שקל מסוכך הוא רק תשלום על שם,הרי עובי החוטים דומה ולפי הפיזיקה הפשוטה ברכב אין הבדל עצום עם פחות או יותר סיכוך לרוב, רק צריך שיהיה מחומר מסכך באמת(אלומניום וכו..,קוראים לזה כלוב פארדיי).

לגבי המתח זה משוואה פיזיקלית פשוטה שככל שהכבל עבה יותר יש לו בחתך רוחב מעבר AMPER גבוהה יותר.

חוט יותר איכותי או פחות לא משנה כמעט ברכב כיוון שהמתח הוא 12V והפולסים של ה זרם הם משתנים כל הזמן. גם ככה החוטים עבים יותר מכל כבל בייתי רגיל .

לא צריך להתפוצץ בכבל מתח כיוון שיש לשים לב גם כמה AMP יוצא מאזור המנוע, אם יוצא לך רק 60 AMP אז אין לך אפילו מה לשים יותר מ 8 GAUGE כיוון שהוא מחזיק כזה זרם ללא בעיה , וגם ככה לא תקבל יותר מזה למערכת.

חוטים לרמקולים כמו שכתבתי קודם הם אותו זבל אלא עם זו חברה מוכרת שמתעסקת בזה(STREET WIRES,MONSTER וכו...) כל השאר זה אותם חומרים אחד לאחד באותה איכות ללא סיכוך וללא כלום. שימו לב שכבל לבית איכותי עולה מעל 30 שקל למטר... ולאוטו פחות וזה כיוון שהמתחים שונים לגמריי וההתנגדויות שונות. כמו כן אין מה להשקיע בכבל איכותי מדיי עם המערכת לא מספיק איכותית כיוון שהוא לא יוציא יותר ממה שמערכת מסוגלת לתת ואולי לא צריך להשקיע ככ הרבה.

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

פורסם

אורי, ברכב יש כבלים של סיגנל אשר ייעודם לדחות רעשים.

אז חלק נכבד מן האנשים רוכשים אותם עבור זה.. מדובר בכבלים שזורים כמובן.

ראובן, אתה טוען שאתה שומע הבדלים בין כבלים במערכת בבית ?.....

יש תרד במיוחד בשביל זה איפהשהו, אני ממליץ לך למצוא אותו אתה תרוויח 500 שקלים אם תעמוד במבחן המציאות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

MIKMIK תקשיב טוב פעם אחת גם נגיד שהוא ישמע את ההבדלים הוא לא יוכל להוכיח לך שכן ואם הוא יגיד כן הוא יכול גם לשקר (אני לא מאמין שהוא יעשה את זה לדוגמא).

תפנים את זה שככה שזה לא אופציה לעשות מבחנים ולהשים על זה כסף.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מיקי, כמובן שיש דרך להוכיח זאת.

מה חשבת, שאני אגיד לו, "הנה זה הכבל שלך, האם שמעת הבדל ?"

תהיה הגיוני, מן הסתם הוא לא ידע איזה כבל מחובר.

ולכן נישאר לו רק לנחש.

האם הוא יצליח לנחש מתוך 5 פעמים שאני מחליף כבלים ? אני, וכמה וכמה מבחנים עיוורים שערכו עד כה בפורומים בעולם.

אומרים שלא.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

יש גם תרד שמדבר על הבדלים בין HU, אתה מוזמן להיכנס ולהיבחן..... לא עולה כסף.

אני מאמין שהתשובה שתגלה תהיה זהה למה שראול גילה.

שכמובן, אין הבדל ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

עזוב שאני משווה את הHU שהיה לי למה שיש לי עכשיו אבל עדיין אני ועוד כמה שמענו הבדל ברור.

בבלאקפנד שהיה לי הצליל היה המום יותר והייתי יכול לשמוע את זה ואף אחד לא ישנה לי את הדעה.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מיקי, שוב, אני לא בא לפה בשביל לגרום לאנשים לחזור בתשובה.

אתה מעוניין להאמין במשהו ששמעת ? בכיף.

אבל אתה צריך לזכור שגם ראול בכבודו ובעצמו חשב שהוא שומע את המאגנט שלי, ולא את הזקט שלו.

האם הוא באמת שמע את מה שהוא חשב ?

מסתבר שלא.

אתה רוצה להאמין במה שאתה רוצה ? תאמין, אתה רוצה להיווכח במציאות ? צור איתי קשר וניראה עד כמה הדברים שאתה שומע באמת קיימים.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...