Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיט התקנה 4G

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מתכוון לכתבות ומאמרים אני בעצמי ביצעתי את הבדיקה בבית אם כבל רמקול וגם רסיברים שונים.

אני באמת לא מרוויח בחודש בשביל לשלם סכומים מטורפים על אינטרקונקט וכבל רמקול יקרים אך לצערי זאת האמת, ערכתי את המבחן במשך שלושה ימים עד שהחזרתי את הכבל ההבדל היה ברור רק ששוב פעם אני מעדיף כבל אחר שמאוד מאוד יקר (יחסית).

דווקא ממאמרים באמת הבנתי שלפעמים כבלים ברמות נמכות של חברות ידועות נמצאו כבחירה המושלמת אבל הם עדיין מעל הממוצע.

(לד"ר לשנינו יש rs4 לפי התמונה, ופעם חיברתי jbl פאור ויש הבדל גדול לטעמי עדיף הפאייז)

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כל מי שטוען שהוא שומע ויכול להצביע ולעמוד במבחן עיוור על צדקתו\טעותו.

אשמח אם הוא יפנה לתרד המתאים וישים את הסכום שהוא מעוניין להשקיע עבור המבחן הזה.

(אני הולך להיות עשיר!!!)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כל דבר אתה מנסה להרוויח עליו כסף אני לא מבין ? התמנים האלה ....

אני גם טוען שיש הבדל בין HU על מצב flat לדוגמא HU של רוקפורד יש להם משום מה טרבל גבוה ואני בטוח שאני אשים לב לזה לבין HU אחר.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

מיקי, אני לא מנסה להרוויח כסף, אני מנסה לחסוך מחברי הפורום להוציא כסף מיותר על דברים שאינם קיימים.

אם אתה מעוניין לערוך את המבחן המדובר שאתה מתאר רק בשביל הכיף, צור איתי קשר ואני אעמיד אותך על טעותך...

כשלא רואים מה שומעים .. האוזניים הופכות להיות עיוורות...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה לא ממש קשור לנושא המדובר, בכל אופן אם אתה מעוניין תיכנס לאחד התרדים שלי.

תביא את הפאנלים שאתה מוצא לנכון "לשמוע" הבדל ביניהם.

אני אבדוק אותם במחשב שלי שהם באמת "נאמנים למקור" , לאחר מכן אתן לך מבחן עיוור ותגיע לתוצאות שלך בעצמך.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
זה לא ממש קשור לנושא המדובר, בכל אופן אם אתה מעוניין תיכנס לאחד התרדים שלי.

אני אבדוק אותם במחשב שלי שהם באמת "נאמנים למקור" , לאחר מכן אתן לך מבחן עיוור ותגיע לתוצאות שלך בעצמך.

מה הכוונה של המושג "נאמנים למקור" ?

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

דרך לברוח מההתערבות.

הרי שאם הרדיו -דיסק של בלאופונקט לא נאמן למקור(להבנתי לא מוציא באופן מדוייק את המידע בcd )

הרי שהוא יהיה נחות מהרוקפורד.(ואז תרגיש הבדל!)

מיקמיק יקירי, למה אתה לא נאמן להתערבות?

ZZR

פורסם

מידן, אין לי בעיה להיות נאמן לכל מוצר שאני בדקתי עד כה.

לגבי מוצרים שלא בדקתי - לא אוכל לשים כסף מבלי שאוכל לוודא שאין להם שום מעבדי צליל שישנו את אופי הצליל.

סביר מאוד להניח שלא יהיה שום דבר חריג בפאנלים, זה רק למען "הסר ספק" שלי.

בנתיים לא היה שום פאנל עד כה שלא ענה לדרישות שלי מבחינת "נאמנות למקור", העינות שטוחה.

אני פשוט מקדים תרופה למכה כי בסופו של יום מדברים פה על עובדות בשטח, ובשביל עובדות בשטח צריך לבדוק כל מקרה לגופו.

אתה תקרא לזה דרך לברוח מההתערבות, ואני אצחק,

אם אינך יכול להבין את פשר הבדיקה אז כניראה אתה באמת מבין אותה. :)

בכל אופן, כל הנושא הזה שאתה מבקר את אופי המבחן שלי, מאוד מגוחך בגלל העובדה שעד היום לא ממש נענת בחיוב למבחנים שלי.. אז באמת שלא הבנתי מאיפה הבאת את היציאה הזאתי. ממש מיותרת.

מיקי, נאמן למקור זה פאנל שאינו מפעיל שום מעבד צליל על האות.

במילים אחרות, אני מוודא שאנחנו לוקחים פאנל כשהוא במצב FLAT, זה לא חוכמה לקחת פאנל שהוא "אומר" שהוא בעצם FLAT, אך בעצם יש לו מעבדים פנימיים שלא נותנים לך אופציה לכבותם.

כפי שאמרתי, זה אפשרי.. אין זה אומר שזה המצב, ואני אפילו משוכנע שזה לא המצב.

אני בסך הכל מוודא שההשוואה היא אכן אמיתית והוגנת, לפי מה שקבענו מלכתחילה.

מצב FLAT. העינות תדרים שטוחה.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...