Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיט התקנה 4G

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתמול קיבלתי מבופמבה קיט ההתקונה 4 ג'ייג' , קיבלתי אותו אחרי 3 ימים מביצוע ההזמנה , והוא מומלץ בחוווווווווווום , קיט מאוד איכותי , הכבלים כולם שזורים..וכבל ה RCA בעל 2 שכבות סיכוך , התקנתי אתמול הכל , ואין רעשים בכלל!!

הקיט השני ששמת הוא רק חוטי חשמל ללא RCA.

הקיט הראשון כולל הכל ממש הכל , אפילו שמו לך קאטר מפצלים פיוז , כבל רמקולים עבה במיוחד אולי 15 מטר..אתה לא תתחרט , לך על זה!

פורסם

אין הבדלים בכבלים שניתנים לשמיעה , אך כבלים טובים חוסכים המון בעיות.. רעשים וכו', ובכלל הקיט הראשון משתלם יותר מבחינה כספית, כי יש בו הכל

פורסם

אני קניתי קיט מאוטו אם , ב 150 שקל , ולא שמעתי באף חלק בעיה מעולם.

המחירים שם מוגזמים , קאדנס זו חברה שלא קיימת אלא שמיוצר ע"י יצרן קוראני בשם MIK.

תקנה משהו בלי שם מוכר וזה יעלה לך חצי , חוצמזה בברוקס בת"א את היכול לקנות הכל בחלקים בנפרד, של LANZAR וזה יעלה לך חצי מחיר ועם חלקים יותר איכותיים.

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

פורסם
אני קניתי קיט מאוטו אם , ב 150 שקל , ולא שמעתי באף חלק בעיה מעולם.

המחירים שם מוגזמים , קאדנס זו חברה שלא קיימת אלא שמיוצר ע"י יצרן קוראני בשם MIK.

תקנה משהו בלי שם מוכר וזה יעלה לך חצי , חוצמזה בברוקס בת"א את היכול לקנות הכל בחלקים בנפרד, של LANZAR וזה יעלה לך חצי מחיר ועם חלקים יותר איכותיים.

קיט שלם של 4G עלה לך 150 ש"ח ???

:shock2::snipersmi
פורסם

סתם ביזבוז כסף לשלם 400שקל על קיט התקנה....אפשר ליקנות בחנות התקנות בניפרד בהרבה פחות כסף הכול....או ליקנות קיט ב150 כמו באורי הראה...

פורסם

טוב אולי אתה לא חושב שכדי להשקיעה על חיווט טוב

אני חושב אחרת , עדיף להשקיע קצת יותר בחיוט ולא להשתגע עם כל מיני ראשים במערכת

וגם יש לי ניסיון לא טוב אם חברת california boom לא רוצה להיתקרב !!!

:shock2::snipersmi
פורסם

ה RCA של קליפורניה בום זבללללללללללללללל !!!!! הוא מאוד דק , ולא מסוכך.. אם לא משחילים לאט לאט הוא נקרע מבלי שתדעו.. ובכלל הRCA שלהם סופג המון רעשים בדרך היה לי נסיון עם קיט ה 8 ג'ייג' שלהם והוא חרא של קיט

פורסם

שטויות!!

בכל מקרה על קיט 4 G כמו שנאמר פה מחיר על אחד כזה בשוק הוא בממוצע 150- 130. ואין בעיות עם הקיטים הזולים האילו.

אם יש בעיות זה בעיות אצל המתקין.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...