Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעיה שאני לא מצליח להתגבר עליה...

אז ככה יש לי מגבר JBL CS50.4 שנקנה בדיוטי פרי

+ שני רמקולים 4WAY של KENWOOD 240W על פי האתר 60W RMS

+ שני רמקולים קדמיים של פיוניר 130W + שני טוויטרים + סאב ישן ולא חזק במיוחד (עד

שיהיה כסף להחליף) + מערכת JVC KDS890.

הבעיה שלי היא שבכל פעם שאני מגביר את העוצמה ואת הבאס אני שומע מהרמקולים מין עיוות שנשמע כאילו הבאסים נכנסים בטוויטרים של האחוריים. בהתחלה ניסיתי לשחק עם הכיוון של התדר והבס במגבר ועם הכיוון של ה- GAIN אבל כלום לא עזר ת כיוונתי את המגבר על HI PASS ועדיין שומעים אותו הדבר ... לא משנה כמה ניסיתי גם כשהנמכתי את ה- GAIN זה המשיך לקרות... לפני כמה ימים כיוונתי את המערכת שוב והפעם נתתי FADE של 4 מתוך 6 לאחוריים ובאמת השמע השתפר והצלחתי להגביר יותר אבל מה שלא ניסיתי במוזיקה שחורה לדוגמא הייתי חייב לשמוע בווליום נמוך מאותה סיבה. לפני המגבר הכל היה בסדר ושמעו ברמקולים מצוין! בנוסף הלכתי למכוון של ניופן נותנת האחריות למגבר ואחרי זמן קצר הוא התייאש העביר לרדיו השמיע לי שיר שנמצא ברדיו והגביר את המערכת לעוצמה הכי גבוהה שניתן ובאמת שמעו חלק אבל איזה מתקין מכוון על פי רדיו??? ועוד כשהתדרים הם כל כך שונים בין מגבר לרמקול??? ולכן הוא החליט שהבעיה היא בפנל ובקריאה של הדיסק ולכן הוא טוען שצריך לקחת את הפנל לטכנאי... לי זה לא נשמע הכי הגיוני , הוא לא בדק עם FLUK או SCOP מה נכנס מה יוצא וכיוון איך שבא לו (הרמקולים האחוריים על FLAT והסאב גם על FLAT)

מה דעתכם? יש למישהו רעיון מה הבעיה?

פורסם

תנסה להחליף את הרדיו דיסק ותראה ם הבעיה באמת בו...

שתדע מה להמשיך ולעשות

המינמום שבן אדם צריך...

HU :JVC LH-300

AMPLIFER: JBL 75.4

ALPINE MRP M350

COMPONENT:Lightning Audio B1.65C

SPEAKERS: Lightning Audio B 6*9

Sub: ROCKFORD PUNCH P112 X 2

פורסם

יש לי 2 בעיות:

1. התשובה שלך civic: כמה אנשים אתה מכיר שיש להם רדיו דיסק "ספר" זרוק ככה בבית? :)

2. yamab: אתה לא יכול לצפות שמישהו יוכל לעזור לך ע"ג פורום ברמה שתשמע יותר טוב.

כיוון זה משהו פיזי - ומותאם אישי.

אולי אתה מגביר כ"כ חזק את הרמקולים מאחור (למרות שאתה לא חושב כך) וזה המקור לרעש?

או שאולי המגבר לא חזק מדיי, והקליפינג מראה את אותותיו?

או שתמצא בעל מקצוע מקצועי יותר, או שתבוא לאחד המפגשים (צפון או מרכז - מה שקרוב לך)

ונוכל לעזור לך - פיזית.

בהצלחה.

פורסם

איזה כבל מתח מחובר לך?

יכול להיות גם שיש בעיית התנגדויות , זה לפי הבנתי 2 זוגות רמקולים + זוג טווטרים + סאב על מגבר 4 יציאות, איך הכל מחובר , אולי מי שחיבר לך לא חיבר הכל נכון ואתה בבעיה של התנגדות נמוכה כזו שהמגבר משתגע ולא עומד בזה.

תכתוב ונוכל לעזור יותר.

אין כזה דבר כבל עבה מדיי...:shock:

פורסם

ל- HU של JVC יש עודף בס גם שהמערכת על FLAT ו LOUD פתוח היא כבר נותנת בס מוגזם.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אז ככה, אין לי HU שאני יכול להחליף ולכן לא היה ביכולתי לבדוק אם הבעיה באמת בHU

יש לי סט של רמקולים אבל רק באחוריים והסאב מחוברים למגבר אז אני לא יודע עד כמה

שאר הרמקולים משפיעים על ההתנגדות אבל לפי מה שאני מבין המגבר אמור לדעת להתמודד איתם.

לגבי הגבר חזק מידי , לפני המגבר היו שומעים כמעט באותה עוצמה .. ההבדל הוא שיש סאב אבל בכל זאת אני רוצה לישמוע גם את הרמקולים בעוצמה... בכל מקרה מי שחיבר לי את המערכת היה בחור ברדיו דר בצומת קרית אתא ואני מאמין שהוא עשה התקנה מקצועית.

מה זאת אומרת באס גבוהה מידי מהמערכת? מה אני יכול לעשות עם זה? הבאס כבר נימצא במינוס 4.

ועוד משהו כאשר אני מעביר את הוצמה לאחוריים איך זה יכול להיות שבווליום יותר גבוהה אני שומע יותר טוב?

• תוכן חדש...