פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 34 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני מחליף את התיבה הקיימת לסאב שלי. 12W7 אני רוצה לבנות תיבה ל SQL, היה תהיה או אטומה או פורט, כמובן עם היסתדר עם הנפח של הבג"ז וקראתי כמה פעמים את ה FAQ ואני עדין לא מבין את החישובים. אז אני מבקש עזרה. העץ הוא MDF 17 או 19 MM זה נתוני מידות יצרן לסאב. MOUNTING HOLE DIAMETER:10.5 IN (267MM אני צריך גם פירוש MOUNTING DEPTH : 9.5 IN (241 MM לחלק מהמושגים. OVERALL DEPTH: 11.25 IN (286MM POLE VENT CLEARANCE : 0.75 IN (19MM DISPLACEMENT: 0.14 CU.FT (3.03 LTRS נתוני יצרן לתיבה נפח תיבה אטומה בין 35.4 - 46.02 ליטר. נפח תיבה מו…
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 0 תגובות
- 691 צפיות
איך המכשיר הנ"ל? יש לציין כי כרגע אני לא מתכוון להפעיל מגבר ו סאב אלה רק רמקולים קידמיים+אחוריים על ההגברה של הרדיו דיסק
הודעה אחרונה מאת lekter, -
- 2 תגובות
- 694 צפיות
Hey guys! Long time no see., I'm now in amsterdam looking for a cheap and good shop that carries a lot of car equipment., My trip was unexpectdly cheap beacuse I slept in my tent and sleeping bag most of the time so I got some money., In my way to the netherlands from germany I saw a big truck of partsexpress., I'm not sure it's the partsexpress we know but maybe you can find something for me., Peace, -Noam
הודעה אחרונה מאת Protools_Operato, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, אני מחפש בבקשה תמונות של הסאב של סרווין ווגה מסדרת ווגה ווגה 10" 2005 כלומר הדגם הכי החדש לא הישן. אשמח מאוד אם תצרפו תמונות של הסאב עצמו ללא התיבה ותמונות נפרדות של הסאב עם התיבה המקורית שלו. תודה רבה לכל מי שיענה.
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 4 תגובות
- 840 צפיות
אני מתלבט בין הפיוניר deh-3700mp לבין הקנווד kdc-mp 6026 ההבדל ביניהם הוא 300 שקלים (הקנווד יקר יותר) לקנווד הגברה של 4*50 ואילו לפיוניר הגברה של 4*45 רציתי לשאול עד כמה זה משמעותי? ובכלל איזה מהם מומלץ יותר?
הודעה אחרונה מאת smax, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איזה סט הוא הכי טוב בעולם בגדלים של 5 ורבע ושש וחצי אינץ
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 5 תגובות
- 853 צפיות
אני מתלבט בין מגבר מונובלוק או מגבר 2 ערוצים לסאב. הסאב הוא Image Dynamics מדגם ID 2 סלילים כל סליל 4 אוהם איזה מגבר הייתם מביאים לו ? אם יש המלצה למגבר ספציפי זה יהיה טוב. חשבתי על הMAC AUDIO Z2200 או על איזה מונובלוק אחר בתקציב של 1200 ש"ח מה אתם ממליצים להביא ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני שוקל ברצינות קנייה של הד--יוניד חדש... איזה עדיף, ALPINE CDA-9855 או, CLARION DXZ946MP
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 2 תגובות
- 918 צפיות
שלום לכולם.. יש לי באוטו כבר שנה את הkdv mpv-6022 שביאו לי מארה"ב והתדרי רדיו אינם תואמים את ארצנו. במכשיר יש אופציה של SIRIUS. האם אפשר לשנות את התדרים לישראל? זה המכשיר: תודה. מושיק.ג.
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 0 תגובות
- 713 צפיות
שלום חברים . המערכת שלי בנויה מבמה אחורית , שתי 6על9 של פיוניר 240 וואט כחולים עם מגבר JBL מהדיוטי וסאב של פיוניר העממי... מערכת בינונית ומטה . למגבר יחוברו 6על9 פיוניר וסאב בגישור . היה לי מגבר של (חיקוי)BOSS ותאמת הספיק לאחי דיי ויותר לי לא ממש אבל לא נורא כי הכל מתחיל ונגמר בכסף.... שמעתי ה-מ-ו-ן מערכות בחיים שלי ובאתי למפגשים והכל . הקטע זה שאני לא רוצה כל כך להשקיע כרגע בקומפוננט קדמיים (טיול לחו"ל ועוד כל מיני ביזבוזים שבגללם אני לא יכול להרשות לעצמי), בקיצור, נשאלת השאלה - איזה רמקול הכי זול כדאי לקנות להשלמת הסאונד מקדימה והוא יחובר ל HU . האם לקנות קומפוננט או רמקול רגיל ? (גג 30 RMS?) לא יותר ... עכשיו קיימים רמקולים מקוריים , שהם על הפנים, כל…
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
שאלה לגבי מוליכות 1 2
מאת Soundman- 21 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני צריך לעשות חיבור כמו שקע ותקע של חשמל. למערכת החשמל של המגברים. הכוונה. שאני יוכל לנתק את הפלטה של המגברים מבלי להתחיל לפחות ברגים. אז כשהחוטים היו 8 G אז שמתי שקע ותקע של בית (לבן של 16A ) אבל עכשיו שהכבל הוא 4 G . והמגברים צורכים כ 70A אני צריך שקע ותקע מסיבים יותר, ומוליכים יותר שלא יעשו לי מפל מתח . אז חשבתי על שקע ותקע הכחול למי שמכיר (החיבור החד פזי המוגן ממים) ולחבר את השנים הדקים לפלוס ואת הארקה למינוס. או יותר מזה זה תלת פזי 16A אדום. ולחבר שלוש חוטים לפלוס ושניים למינוס. או שזה מוגזם? אז למי שיכול לתת לי עזרה תתקבל בברכה. או רעיונות נוספים. \
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 0 תגובות
- 648 צפיות
דוד שלי ביקש ממני לעזור לו בהרכבת מערת לאוטו. הוא רוצה לקנות רדיו דיסק עם MP3 , זוג רמקולים או קומפוננט מקדימה וזוג 6X9 מאחורה. תקציב עד 2500 ש"ח. אני חשבתי להציע לו קומפוננט של MAGNAT 216 או MOREL PULSE האם הם ישמעו טוב בלי מגבר והאם כדאי לקנות רמקול רגיל 2WAY ? לגבי 6X9 חשבתי על MOREL PULSE או KENWOOD איזה דגם של KENWOOD יתן הכי הרבה באס בלי מגבר והאם לPULSE יש יותר באס. לגבי רדיו דיסק מה אתם ממליצים ? מחיר עד 1200 ש"ח
הודעה אחרונה מאת smax, -
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אוקיי קראתי כאן המון המון אשכולות על הנושא של יללת אלטרנטור וכ'ו. מה שנשמע אצלי במערכת היא לא יללת אלטרנטור אלא תקתוקים שגוברים עם הסל"ד. הכבל + שלי בצד אחד של האוטו ויש לי 3 כבלים RCA של RED SOUND בצד השני. הוצאתי אותם לגמרי וחיברתי אותם כמעט מחוץ לאוטו - כלום, הרעש נשאר. את המינוס של שני המגברים חיזקתי ואפילו מיקמתי מחדש - כלום,הרעש נשאר. את חיבורי ה RCA בודדתי ועטפתי באיזולירבנד עבה. את התיתוקים עדיין שומעים מאחורה ומקדימה גם כשניסיתי לנתק את אחד הרמקולים הם עדיין מתקתקים לפי סל"ד. יש למישהו רעיון? תודה מראש.
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה אתם אומרים על הרדיו דיסק הזה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1495690 רק לידע כללי אני לא איזה פריק למערכות עצבניות עם מלא סאבים ומגברים אני מחפש רדיו דיסק טוב קל לתיפעול עם אופציות נחמדות... בקיצור משהו שיספק נער בן 17 וחצי. נ.ב כפי שאתם רואים זו מכירה פומבית. כמה הייתם שמים עליה? ובחניות כמה היא שווה לדעתכם (אני נוטה להאמין שהמכיר "מחירון" קצת מופרז)? *** עריכה - הקפצה מותרת רק לאחר 24 שעות http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62997***
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
- 2 תגובות
- 651 צפיות
אני צריך שתעזרו לי אני צריך זוג רמקולים 6X9 וזוג רמקולים 6.5(קאיה קרניבל) הקניה שלי תעשה בדיוטיפרי והנה הרשימה שיש שם(אני ממש לא מבין ברמקולים ומקווה לא לקנות חתול בשק) http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=122&Page=1 התקציב לא מוגבל תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- 1 תגובות
- 699 צפיות
אני רוצה לקנות רמקולים לרכב 6*9 עד 400 שקל וראיתי את הדגם הזה של פיוניר איך הוא טוב??? סט רמקולים מבית PIONEER דגם TS-A6971E: דרך אגב יש לי פאנל פיוניר deh-p3350
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שימו לב לזה: http://www.okcar5d5.com/skin/car5d5/largeimage.php?ai_id=1815# http://www.caravshop.co.kr/content/shopping/index.php3?view=detail&sn=286 תומך גם ב mp3, עד כה שווק ביפן, אבל אמור להיות משווק גם בארה"ב ואירופה. רק חבל שהוא בגודל 2 DIN...
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים. אני מעוניין (ורק ממי שיודע) לדעת כמה עולה קיט דיינמט אקסטרים לדלתות. רק קיט בלי התקנה. תודה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
רציתי לדעת האם כדי לעשות בנייה למטה לקומפננט או לשים על הדש בורד רמוקלים רגילים?
הודעה אחרונה מאת eldad-a, -
- 8 תגובות
- 776 צפיות
אני מתלבט בין ה v12 1000W ל v12 1200W אמרו לי שה1000W יש לו חיתוכים יותר טובים ול1200W הוא בעל יותר עוצמה אבל חיתכים פחות טובים מה1000W מישהו ששמע או יש לו יכול לעזור לי להחליט בניהם...אני יום ראשון רוצה להביא אחד מהם תודה
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו התנסה עם החברה הזאת? או מכיר?
הודעה אחרונה מאת Aviel, -
אוקי כמו שכבר כתוב-מפגש מרכז [הפעם דאגתי מראש שהמפגש לא יתנגש עם מפגש של מועדון אחר כפי שהיה קורה בעבר איתנו ועם מועדון PSI] בכל אופן קצת פרטים :כמו תמיד בשעה 12 וחצי אצטדיון רמת גן .המפגש יצא לדרכו לפי ההענות שתהיה אם לא תהיה הענות המפגש לא יוצא לדרך [מה שאני מאמין שלא יקרה] כולם מוזמנים כאחד -גם אלה עם המערכות שתיים בעשר וגם אלה עם המערכות שלקחו משכנתא ועושים שעות נוספות עד היום כדי לשלם עבורן.. נ ר ג י ל ו ת , ג ח ל י ם , ט ב ק יתקבלו בברכה פשוט לכתוב מגיע או לא מגיע . המפגש לא יזוז מקום או שעה! במידה ויהיו שינויים קיצוניים והמפגש לא יתקיים מסיבות קריטיות , נידאג להודיע ולעדכן פה לפחות יום לפני המפגש [דבר שלא הולך לקרות]. מצפה לנוכחות ומורל גב…
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש כאן מישהו שרכש מהם פעם? האם החנות אמינה? מה עושים אם חס וחלילה הרכיב מתקלקל ואיפה החנות ממוקמת בדיוק? ד"א מדובר במגבר של Hifonics דגם Zeus 6400 תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת dormor, -
- 26 תגובות
- 5 אלף צפיות
יש לי מאזדה 323 LX שנת 2002. קיבלתי את האוטו עם 4 רמקולים 2 קדמיים בדלתות ועוד 2 אחוריים במגש מאחורה 6*9. היום העברתי את ה HU שלי אל האוטו החדש PIONEER 4700 ורציתי גם להעביר רמקולים קדמיים של בלנקפוט 6.5'. קצת הסתבכתי עם הדלת אבל לא חשוב. בקיצור מה שיש לי מקדימה אלה רמקולים אובליים לדעתי 5*7 או משהו בסגנון ואין לי הכנה ל 6.5'. רציתי לדעת אם יש איזה מתאם מוכן כבר או משהו בסגנון? כי אני מעדיף שלא לחורר את הפח שלי. וגם אם אני מחליט כן לחורר אז אני יכול לחבר רק 2 ברגים ואז גם יש לי רווח בצדדים ואני לא יודע אם זה משנה משהו או לא. באחת התמונות המחשתי איפה אני יכול לעשות חורים. תודה רבה לכל מי שיכול לעזורלי
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
מערכת חדשה + תמונות 1 2 3
מאת smax- 33 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
סיימתי להרכיב את המערכת והיא כוללת: הד יוניט KENWOOD MPV-7026 מגבר JBL GTO 75.4 קומפוננט MOREL DOTECH 6.5 6X9 KENWOOD KFC-6908 220 WATT סאב KENWOOD KFC-W3009 400 RMS נגן MP3 CREATIVE ZEN EXTRA 60 GIGA הנה התמונות:
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי בעיה עם הסאונד. כל רמקול שהיה לי באוטו אני לא יכול להגביר ווליום יחסית גבוה לא הכי חזק במערכת בלי שיתעוות. יחסית למערכות ששמעתי ללא מגבר היה כאלה ששמעו ממש טוב (פיוניר דולפינים ישן+ 4רמקולים5.25 של פיוניר שחורים ישנים מקרטון)אפילו עם תוספת בס. אצי הרדיודיסק על FLAT אפילו הורדתי -2 טרבל. רק ווליום נמוך שומעים טוב. לדעתי סוני ממש רדיו דיסקים על הפנים. רמקולים לא מחוברים כרגע למגבר כי אני צריך לקנות בקרוב מגבר אז בנתיים זה מחובר ככה. יש לי קומפוננט של סרווין וגה 50 RMS קדימה ומאחורה יש לי רמקולים של RMS75 POWERBASS. יצא לי להחליף פה ושם כל מיני סוגים של רמקולים ולא הייתי מרוצה מהצליל זה או מהרדיו דיסק או משהו בחיווט אולי. זה רדיו דיסק פשוט של סוני אק…
הודעה אחרונה מאת eldad-a, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=2&prod=69343&saleNo=1008397 הסט הזה נראה לי ממש יפה וזה סוני אז בטח איכותי ואמין, בכל אופן האם שווה קניה? כמה נמכר כזה סט בחנויות? ומה דעתכם אליו? ועוד משהו אם אני כבר משגע אותכם הסט הזה בא רמקול טויטר וגם הקופסא הזו או רק רמקול וטויטר? תודה. כפיר
הודעה אחרונה מאת basss, -
- 1 תגובות
- 949 צפיות
רציתי לדעת בבקשה מה ההבדל בין בזוקה לסאב חוץ מהמראה החיצוני . האם בוזקה מתאימה לסוג מוזיקה מסויים או שזה סתם סטיגמה . תודה
הודעה אחרונה מאת magic, -
- 3 תגובות
- 781 צפיות
יש הצעת מחיר של הרכיבים הבאים באתר אינטרנט כלשהו (לא אנקוב בשמו למניעת פרסום): מגבר - PLATINUM AUDIO דגם pb-777 רמקולים - PIONEER 6961 וזוג טוויטרים (לא מצויין של איזו חברה או הספק...) המחיר הכולל של החלקים הנ"ל - 649 ש"ח רציתי לדעת מה איכות המוצרים ואם העסקה שווה. אשמח לתגובות.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 8 תגובות
- 884 צפיות
שלום.. יש לי סאב של קיקר 800 וואט 400 RMS והוא 2 סלילים כרגע הוא מחובר רגיל כמו כול סאב אחר ועכשיו רציתי לדעת עם אני יחבר את הסאב כמו שהוא צריך את 2 הסלילים ביחד הוא יוציא יותר חוזק?
הודעה אחרונה מאת ozaboza,
-
מי מחובר 34 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,644 אורחים (הצג רשימה מלאה)