Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה עם הסאונד.

כל רמקול שהיה לי באוטו אני לא יכול להגביר ווליום יחסית גבוה לא הכי חזק במערכת בלי שיתעוות.

יחסית למערכות ששמעתי ללא מגבר היה כאלה ששמעו ממש טוב (פיוניר דולפינים ישן+ 4רמקולים5.25 של פיוניר שחורים ישנים מקרטון)אפילו עם תוספת בס.

אצי הרדיודיסק על FLAT אפילו הורדתי -2 טרבל. רק ווליום נמוך שומעים טוב.

לדעתי סוני ממש רדיו דיסקים על הפנים.

רמקולים לא מחוברים כרגע למגבר כי אני צריך לקנות בקרוב מגבר אז בנתיים זה מחובר ככה.

יש לי קומפוננט של סרווין וגה 50 RMS קדימה ומאחורה יש לי רמקולים של RMS75 POWERBASS.

יצא לי להחליף פה ושם כל מיני סוגים של רמקולים ולא הייתי מרוצה מהצליל זה או מהרדיו דיסק או משהו בחיווט אולי.

זה רדיו דיסק פשוט של סוני אקפלוד צבע שמפניה כזה עם תאורה אדומה אני מזמן רוצה להחליף אותו למשהו רציני כמו קלריון או אלפיין אבל אני חייב להיות בטוח שאין עוד בעיות בסאונד באוטו שלא יקרה שוב עם הרדיו דיסק החדש. ואני בנתיים יחבר את הרמקולים לפאנל החדש כי אני קונה

מה יכול לגרום לזה אולי משהו בחייוט לא טוב זה חיווט מקורי של האוטו זה רנו מגאן 98' הדגם המפואר.

פורסם

הסיבה פשוטה, אתה שומע עם ההגברה הפנימית של הפאנל שלך.

לאחר שתרכוש את המגבר אתה לא תזדקק לה, ולכן גם אם ההגברה הפנימית של הפאנל שלך ממש גורעת מטיב הסאונד שלך בשל העובדה שהיא חלשה מאוד.

זה כבר לא ישנה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני יודע שאני לא צריך את ההגברה בפנימית אבל זה זמני אני מחפש פיתרון בנתיים.

פשוט לא הגיוני שלא ישמעו נורמלי עם כל רמקול שאני שם.

הדבר היחיד שלא החלפתי זה את הרדיו דיסק.

לא ביקשתי איכות ממש אלא שישמעו רגיל אני בכל זאת על פלאט לא הוספתי בס בכלל למרות שאני אוהב.

פורסם

פתרון זמני ? להחליף פאנל לאחד עם הגברה פנימית יותר בריאה.

או לרכוש הגברה חיצונית ..

או לחלופין, להביא רמקולים נצילות אשר יעבדו "טוב" עם ההגברה הדלה שכניראה יש לפאנל שלך.

ומחזק את מיקי, אין שום בעיה בחיווט שלך. (זה בהחלט לא השלכה של חיווט).

אם תשאל אותי, התמורה הכי חזקה שתקבל מכל השינויים שבאפשרותך לעשות - הוספת מגבר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מגבר יהיה בקרוב.

פשוט אני מתפלא כי שמעתי מערכת ישנה בלי מגבר באוטו יותר ישן ועם אקוסטיקה מסריחה וארבע רמקולי קרטון 5.25 אינץ של פיוניר ושתי טוויטרים של פיוניר ופאנל דולפינים 6400 שומעים יחסית ממש טוב לקואקסיאלים ישנים.

איפלו באסים ממש חזקים שלא היו מביישים 6/9 סבירים.

והוא הוסיף הרבה באס באקולייזר של הפאנל שלו ושומעים טוב לא נמרח. אני נמצא על פלט ועוד טרבל -2.

אז בדוק זה הפאנל סוני הזבל זה.

טוב עושים טעויות אני לא מתקרב לחברה זאת בכל מה שקשור לאוטו למרות שקיבלתי אותו חדש אז במתנה.

גם בבית יש לי הגרה בריאה ורמקולים די טובים 150 RMS אולי אני רגיל לשמוע חזק מידי לא יודע.

אבל היה קשה לי להאמין שהחלפת פנאל ללא תוספת של הגברה חיצונית תשנה כל כך עכשיו שיניתי את דעתי אחרי ששמעתי את הפיוניר של חבר שלי.

פורסם

הרושם שקיבלת על הפאנל השני לא ממש מוצדק.

מפני שלא שמעת את הרמקולים שיש לו ברכב, ולא שמעת אותם עם התיבת תהודה שיש לו ברכב. וכו וכו.

ישנה סבירות מאוד גבוהה שאם היית מחבר את הפאנל שלך - אצלו ברכב, גם היית מרוצה מהמצב.. לכן לא היתי רץ להשמיץ את הפאנל של סוני.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אבל איך אתה כל כך בטוח שזה אם אני יחליף ביניהם הוא ישמע טוב?

יש לו פיוניר ממש ישנים ועוד באוטו ישן שיש לו אקוסטיקה גרועה(יונדאי אקסידנט)

מה האקוסטיקה ברנו כזאת גרועה?

אולי אני ישים טבעות MDF על הרמקולים כי הם מורכבים ישר על הפח של הלדת בלי משהו בניהם וגם איפה שהרמקול יושב בדלתות מקדימה הוא 6.5 אינץ והמיד לא מכסה את כל העיגול יש רווחים קטנים האם לאטום עם סיליקון?

פורסם

כפי שאמרתי, אני לא בטוח בכלום, אבל בדיוק כמו שאני לא בטוח .. גם אתה לא יכול להיות בטוח.

כי לא עשית השוואה הוגנת.

רמקולים ותיבות תהודה ברכבים שונים זה גורם הרבה יותר חזק מכל שוני של טיב ההגברה.

אם תעשה את כל השינויים שתיארת, ייתכן ויהיה שיפור, אבל השינוי הכי קיצוני לפי טעמי יהיה עם הגברה חיצונית כשתוסיף.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני לא מבין מה אתה מתבאס כל כך,במקום להחליף כל הזמן חלקים כל פעם כשאתה קונה חלק תדע שזה החלק שהכי מתאים לך בתקציב שהקצבת זהו.

לבעיה שלך הפתרון העיקרי הוא הגברה חיצונית,כלומר מגבר,אתה יכול להתחיל מקטן,משהו כמו פלטניום אודיו או משהו שיעלה לך חדש סביב ה500 ואתה כבר תרגיש שינוי משמעותי.

חוץ מזה אם כבר אתה מתכנן החלפה של הרדיו דיסק אז תעשה חיפוש ותתעניין קצת יותר לגבי פיצ'רים.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

חשבתי שתקציב הוא גם צד בשיקול שלך,שמח לדעת שלא,אם תצטרך המלצות לתקציבים מסויימים נשמח לעזור.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אני מציע לא לרוץ ולקנות head unit חדש אני מציע שתקנה הגברה קודם ותשמע מה קורה ורק אז תקנה פאנל חדש למרות שלא נראה לי שתצתרך

אביתר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...