Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מאזדה 323 LX שנת 2002.

קיבלתי את האוטו עם 4 רמקולים 2 קדמיים בדלתות ועוד 2 אחוריים במגש מאחורה 6*9.

היום העברתי את ה HU שלי אל האוטו החדש PIONEER 4700 ורציתי גם להעביר רמקולים קדמיים של

בלנקפוט 6.5'.

קצת הסתבכתי עם הדלת אבל לא חשוב.

בקיצור מה שיש לי מקדימה אלה רמקולים אובליים לדעתי 5*7 או משהו בסגנון ואין לי הכנה ל 6.5'.

רציתי לדעת אם יש איזה מתאם מוכן כבר או משהו בסגנון? כי אני מעדיף שלא לחורר את הפח שלי.

וגם אם אני מחליט כן לחורר אז אני יכול לחבר רק 2 ברגים ואז גם יש לי רווח בצדדים ואני לא יודע אם זה משנה משהו או לא.

באחת התמונות המחשתי איפה אני יכול לעשות חורים.

תודה רבה לכל מי שיכול לעזורלי

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

9.JPG

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

מזה פלטת עץ?

אתה מתכוון לדיקט?

ובלי קשר אם אני אשים את הרמקול על חתיכת עץ זה לא יפגע בצליל?

VW GOLF V5 2001

פורסם

לפי דעתי זה רק יכול להוסיף למבנה שהוא יושב עליו.

בכל אופן אני חושב שאתה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד קיצוני בנוגע לדרישות שלך.

כבר היו בפורום בעבר חבר"ה עם רכבים מאוד ישנים. (ולא אספנות) , שסירבו לחתוך את המגש האחורי המקורי.

אבל הקטע עם החורים בפח לפי דעתי קיצוני הרבה יותר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

יש לי מאזדה לאנטיס שנת 2000. אני שמתי קומפוננט 6.5 . מה שעשיתי היה לפי עצה ממישהו בפורום של מאזדה בחו"ל.

1. את הרקמקול המקורי אתה מוציא וחותך מכל חומר שבא לך ( MDF,דיקט ,עץ, סנדוייץ ) בדיוק את צורתו של הרמקול המקורי ( אתה שם רמקול מקורי עם הפנים לפלטת MDF למשל ובעזרת עיפרון מסמן מסביב לרמקול) תסמן גם 4 חורים של הרמקול המקורי על החלק .

2. אתה חותך את הצורה , מסמן אמצע וחותך חור עגול לרמקול ( תלוי ברמקול איזה חור לחתוך ).

חשוב מאד לסמן ולחתוך בדיוק כי אחרי חיתוך חור עגול לרקמול החדש ישאר לך למעלה ולמטה איזה חצי סנטימטר פחות או יותר ויש אפשרות לשבירה בחלקים אילו בזמן החיתוך עם מסור).

3. לאחר שיש לך שתי חתיכות מוכנות עם חור באמצע תכניס לדלת פנימה ותהדק עם 4 ברגים ב4 חורים מקוריים שישנם בדלת ( החלקים מעץ יושבים בפנים ולא בחוץ והברגים מהדקים את החלקים מבחוץ פנימה ).לחיזוק אתה יכול להדק עוד 2 ברגים אחד מצד שמאל והשני מצד ימין בקטע של קצה מסגרת פח ועץ.

4. לאחר מכן תכניס את הרמקול החדש תחבר חוטים ותהדק עם 4 ברגים: 2 מימין ו2 ושמאל זה מספיק.

אצלי זה מורכב בדיוק בצורה כזאת וזה הכי טוב. לפניי מישהו שם חתיכת עץ מבחוץ ובגלל זה פאנל הדלת לא נסגר טוב ורמקול נוגע בטבעת פלסטיק שיושבת בפנים בקיצור לא טוב לשים עץ על הפח צריך רק מבפנים.

פורסם

smax הפיתרון לבעיה שהצעת, הוא שימוש בעובי טיפה פחות עובי של חומר עץ.

בכל אופן, אני לא חושב שהפיתרון שלך אפשרי לכל רכב, כי אני מאמין שלא בכל רכב תוכל להכניס את הטבעת לפנים הדלת.

בכל אופן, גם לא פתרת לו את הבעיה של החורים בפח - מפני שהמיקומים של החורים של הרמקול שלו עדיין אינם תואמים לשטח העבודה שלו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הפתרון שהיצעתי מתאים רק למאזדה לנטיס שנת 2000 ומעלה ( לא יודע אם ניתן ליישם ברכבים אחרים ) כי אם תראה בתמונה המקום של הרמקול יוצא קצת קדימה ולכן יש מקום בפנים.

לגבי חורים לחבר את הרמקול אז מה שהצעתי מתאים ב100% לכל הרמקולים של 6.5". אם תראה בתמונה האחרונה ברמקול 6.5 יש שני חורים בצדדים: 2 מצד ימי למעלה ו2 מצד שמאל למטה , אותו דבר בצד שני. הרמקול מתחבר רק במקומות אילו בצדדים.

בקיצור שיטה בדוקה באה ממתקין בפורום מאזדה בחו"ל.

פורסם

הכנתי תמונה (לא מי יודע מה , כי אני לא כזה צייר במחשב)...

העיגולים זה החורים .

אתה צריך לחתוך לפי הרמקול שבלונה מפלטת עץ דקה מאוד , ואז בתוכה עיגול בגודל 6.5, תקנו אותי אם נכנס שם אולי רק חור של 5 ורבע.

ללא שם.JPG

פורסם

וואלה חברה תודה רבה :-) פעם ראשונה שאני מקבל כ"כ הרבה עזרה בכזאת מהירות באתר.

בקיצור אני דיי בטוח שהקטע עם הפלטה יתאים לי בול.

השאלה עכשיו היא רק באיזה עובי דיקט להשתמש? יש לי עכשיו 4מ"מ בבית ונראה לי שאני אעשה ממנו 2 שכבות, יענו 8 מ"מ. אני אדביק אותו באמצע עם דבק מגע או שפשוט אני אקנה 10 מ"מ.

ורק אבדוק בתור דוגמית את ה 4 מ"מ.

* למי שעשה את הסקיצה - תיקון קל העיגול הפנימי הוא לא יכול להיות בגודל 6.5'

VW GOLF V5 2001

פורסם

תודה לGOLF 2.0 זה בדיוק למה שהתכוונתי. החור מספיק ל6.5 כי רמקול מקורי זה 5X7 .פשוט למעלה ולמטה נשארים 25 מ"מ של עץ אז בזהירות עם המסור.

פורסם

דיקט? אני לא ממש הבנתי את הרעיון פה, אבל הרעיון לחבר רמקול לדיקט נשמע לי לא טוב. דיקט הוא דק וגמיש, בבאסים הוא יזוז ולא נראה לי שזה יהיה טוב.

לדעתי תשתמש בMDF בעובי שתבחר לנכון.

פורסם

אני גר בקריות, צמוד לחיפה.

יש לך מושג מאיפה אני יכול להשיג MDF מחר? וכמה זה אמור לעלות?

אני צריך חתיכה בערך בגודל של 50X50

VW GOLF V5 2001

פורסם

בעיר התחתית בחיפה בעליה להדר רחוב שיבת ציון יש המון נגריות שמוכרות לפי מידה ממש מול חיפה רדיו אם אתה מכיר.גם ברחוב קיבוץ גלויות בדרך מהעיר לצומת הצק פוסט יש כמה נגריות שחותכות לפי מידה

כולם במחירים עממיים

• תוכן חדש...