Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין מגבר מונובלוק או מגבר 2 ערוצים לסאב.

הסאב הוא

Image Dynamics מדגם ID

2 סלילים כל סליל 4 אוהם

איזה מגבר הייתם מביאים לו ? אם יש המלצה למגבר ספציפי זה יהיה טוב.

חשבתי על הMAC AUDIO Z2200

או על איזה מונובלוק אחר בתקציב של 1200 ש"ח

מה אתם ממליצים להביא ?

תודה.

פורסם

מגבר 2 ערוצים לא יוכל להריץ את שני הסלילים בצורה מספקת.

בגלל שאינו יכול לעמוד בעומס של 2 אוהם מונו.

בתקציב של 1400 שח תוכל להביא את הפנטום מונובלוק,מוצהר 675 וואט ב2 אוהם, יש לכמה וכמה אנשים בפורום ניסיון חיובי איתו, בשביל לקבל חוות דעת תערוך חיפוש בפורום.

מדובר במונובלוק מסוג CLASS AB, משמע אחוז עיוות נמוך מאוד, אך צריכת חשמל גדולה יותר.

אם תקח את הZ 2200 של מאקאודיו, תוכל לנצל רק 400 וואט משום שאינו יציב ב2 אוהם מונו.

דרך אגב, גם הוא מסוג CLASS AB.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כל סליל בסאב הוא 4 אוהם,

לא עדיף את המאק אודיו Z2200 שהוא מוצהר כ200W * 2 RMS ב4 אוהם ?

המחיר שלו ב500 פחות מהמנובולוק שאמרתם ואני מאמין שהתוצאה תיהיה זהה לא ? בכל מקרה הסאב הוא רק 400W RMS

פורסם

אם זה עיניין של שיקול תקציב, אז לך על המאק אודיו.

אין לי מושג איך הביצועים שלו, תעשה חיפוש בפורום בשביל לקבל סוג של חוות דעת מאנשים שרכשו אותו.

בכל אופן שורה תחתונה אם הסאב שלך יכול לקבל סך הכל 400 וואט, אני מאמין שגם אם המאקאודיו לא עומד בהצהרות שלו, סביר להניח שהתוצאות שתקבל מהגברה חזקה יותר, יהיו דומות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

Guest תמיר .א.
פורסם

רק לי יש אותו מהפורום אני חושב, והוא מפעיל 2 סאוופרים 15 אינץ. מגבר חזק מאוד.

תמיר

• תוכן חדש...