פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
שלום לכם ושבת שלום רציתי לשאול אם יש דרך לבדוק אם הסאב וופר עובד בבית..פשוט אני צריך לקבל מאחי סאב שיש לו ואין לי באוטו עדיין מערכת מחוברת אז רציתי לדעת אם אפשר לחבר את זה למערכת רגילה רק לבדוק אם הוא פועל ושהוא לא קרוע או משהו... תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אז בשעה טובה קיניתי מגאן קופה והחלטתי להחליף את המערכת הקיימת במערכת קצת יותר טובה. לפני כשבוע הזמנתי באינטרנט רדיו דיסק והיום צילצל שליח ויום ראשון אני מקבל את הרדיו דיסק. אני מתלבט האם להתרקין בעצמי או לשלם על התקנה... נכון לעכשיו אין לי שום ניסיון במערכות הרכב, אך אני אחד עם ידים ממש טובות לעבודות אלקטרוניקה וכל מיני שטויות כאלו, אני בדרך כלל מפרק ומרכיב ומתקן על מיני שטויות וידוע לי שהתקנת רדיו דיסק זה ממש שטויות. נכון לעכשיו יש לי סתם מערכת מסריחה כזאת עם פאנל. אני כמעט סגור על זה שאני יתקין לבד... למישהו יש עצות/המלצות ואולי למישהו יש איזה מדריך עם תמונות (חשוב הקטע של התמונות) או סתם תמונה של המאחורה של רדיו דיסק אני ישמח מאוד שיעלו אותם פה …
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 0 תגובות
- 880 צפיות
יש לי פיג'ו 206 ,יש לי מערכת של של סוני דגם CDXF5700 Sony ,רמקולים אחורים של dragster 9*6 50 rms , רמקלים שבדלתות מקדימה 6.5 אינצ' מקוריים של האוטו, רמקולים שבדלתות האחוריות 5.25 אינצ' 40 rms של dragster ושתי טוויטרים מקדימהה אני רוצה שתמליצו לי על רמקולים קידמיים שהיו קומפוננטים של dragster , ואני רוצה מגבר טובבב גם dragster
הודעה אחרונה מאת danino, -
אוקיי לאחר ניסיונות חוזרים ונשנים הגעתי למסקנה שעם ה 4 אינץ' שלי אי אפשר להגיע למצב שבו הבאס נשמע מקדימה מפאת הסיבה שהוא לא מסוגל לרדת נמוך מספיק(85HZ) אז חשבתי ואמרתי אולי אלמנטים של דוטק אולי לקנות כזה אולי כזה ואולי כזה ואז צצה לי המחשבה למה לא לייבא מיד באס מחו"ל... זה לא אמור להיות סיפור יקר אפשר להביא מיד באסים די איכותיים וממה שהבנתי אם אני מתחת ל 200 דולר של קניה לא משלמים מכס... 1)מישהו יכול להאיר את עיניי בנוגע למכס מה משלמים על מה משלמים למי משלמים? 2)למי יש המלצה למיד באס טוב עד 100 דולר אני קלטתי כמה של סקאן ספיק של ויפה קלטתי ושל קיקר אם תוכלו לעזור לי בלינקים זה יועיל מאוד 3)איך עושים את הייבוא כלומר מה אני מתקשר לחנות בארה"ב ומבקש משלוח? מה הפ…
הודעה אחרונה מאת mdma, -
תיבה לסאב 1 2
מאת סאונד בראש- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רציתי לדעת מתי שמתכננים תיבה אטומה לסאב יש את נתון ה VAS ויש את הגודל\ליטרים של התיבה הממומלצת של החברה עכשיו רציתי לדעת את מתי שאני בונה תיבה אני אמור להוסיף את ה VAS של הרמקול לכמות ליטרים המומלצת ? או הגודל שהם ממליצים הוא אחרי ה VAS ? ד"א מה הגודל \ליטרים המומלץ של VMAX 15 באטומה \ עם פורט ומה זה אומר על איזה תדר היא מכוונת , ואיך אני משפיעה על זה ( בגודל , עם פורט שונה ? ) בתודה מראש בבקשה רק מי שיודע בוודאות להגיב
הודעה אחרונה מאת Kuzia, -
- 0 תגובות
- 723 צפיות
בשעה טובה קניתי רכב.. אופל קורסה שנת 93 3 דל'... קראתי יותר משרשור אחד לגבי המלצה למערכת ועדיין אני מתלבט.. התקציב הוא כ-1500 בתור התחלה.. HU נמצא בתהליכי רכישה השאלה שלי היא מה באמת כדאי לשים ??? קומפוננט או שניים אחוריים ??!?!? חשוב להוסיף שבזמן הקרוב לא יהיה לי תקציב למגבר/סאב אני אשמח לקבל חוות דעת, המלצות לרכישה, התקנות וכו'..
הודעה אחרונה מאת Possibilities, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב (או שבעצם זה לילה טוב).. ביום שני הלכנו אני ואבי לרכוש ולהרכיב את המערכת החדשהברכב החדש (פאסאט 1.8T) בירושלים "ברודאו" למי שמכיר.. אחרי התלבטויות קשות החלטנו לרכוש את הDEHP7750MP Pioneer ביחד עם 1640 לקדימה ו6971 (של פיוניר כמובן) לאחורה.. המכשיר עצמו מצויין ולאחר כיוונן המערכת נשמעת מצויין, אולם מדיי פעם כשאנו נוסעים ברכב הווליום עולה ויורד מבלי שלחצנו על הכפתורים ובתצוגה לא מופיע שום שינוי..יכול להיות שהבלאנס משתנה אבל מורגש שהווליום משתנה וזה מעצבן ומאכזב ממערכת ברמה כזאת..ורציתי לדעת אם זה בעיה נפוצה, אם מישהו שמע על זה פעם ובכלל מה זה יכול להיות.. בכלליות מחר אנו חוזרים לחנות בכדי לשאול מה זה, אם זה לא יתוקן אז כנראה יוחלף המכשיר בחדש (עד 3 ימ…
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 25 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מה רמתה של החברה הנ"ל? והמחירים? תודה לעונים!
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מתכנן לרכוש סאב+תיבה עכשיו... אני נוהג ברכב ואני לא רוצה שהתיבה תעוף מצד לצד.. איך אני מקבע אותה בצורה מקצועית ואסטטית? תודה
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות מגבר של החברה..
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
האם ניתן לחבר לDEH-P3550MP פיוניר אי פוד עם מתאם או הר דיסק או משהוא?
הודעה אחרונה מאת TRANSFORMATOR, -
- 1 תגובות
- 846 צפיות
רכשתי רכב מסוג גאלאנט מודל 2000, מעוניין לשפר את איכות הסאונד ברכב...(SQ). יש לי מספר רכיבים (אינם מותקנים ברכב). רדיו-דיסק KENWOOD KDC-3016R 4X45 רמקולים KENWOOD KFC-6986 PEAK POWER 210W קרוס-אובר SHERWOOD N1000T FRONT IN REAR IN MIXED IN/OUT טויטר PIONEER TS-S2 20 mm 8 OHMS FREQUENCY 3000-26000 Hz מגברים YELLOW POINT 100 WATT X 2 BRIDGEABLE SUPER SOUND 50 WATT X 2 CH RMS 100 WATT X 2 CH PEAK BRIDGEABLE ברכב יש מקום ל- "5.25 מקדימה, "6 מאחור אשמח לקבל ייעוץ בנושא... חלקים שווים משהו או אצטרך להתחיל מאפס, חשבתי על ביטול הרמקולים האחוריים, ולהתמקד רק מקדימה.
- 4 תגובות
- 928 צפיות
קניתי 106 ויש מקום ל 4 רמקולים ב 4 הדלתות. השאלה היא איזה קונפיגורציה עדיפה? מה לשים מקדימה ומה מאחורה והאם בכלל לא כדאי לשים מאחורה בדלתות אלא במגש האחורי? האם בשביל קומפוננט חייבים מגבר? אני די חדש בכל העניין של האודיו לרכב, מה בעצם ההבדלים בין קומפוננט ל 9*6 או 5.25 ? מה נותן לי קרוסאובר? בתודה מראש
- 1 תגובות
- 935 צפיות
ברשותי מגבר BOSS 400W ומגבר BOSS 1000W דבר ראשון , יש תחוט מהמצבר אז הפיוז שיש שם התחיל להינמס. אז אולי בגלל זה? דבר שני , הרמקול האחורי השמאלי שלי 6X9 JVC לא פועל טוב בכלל מידי פעם הוא שומעים מידי פעם הוא מזייף כאילו משהו בחיבורים שלו , לא החיבורים הרגילים אלה החיבורים שלו בבפנים כזה אז חשבתי אולי זה בגלל זה שהרמקול מזייף אז המגבר נכנס למצב הגנה אנערף אבל זה מוזר כי הוא מכבה לי את 2 המגברים ולא רק את המגבר של הרמקולים האחוריים (סאב + אחוריים = מחוברים לי למגבר של הBOSS 1000W ה4 ערוצים) (קדמיים = מחוברים לי למגבר של הBOSS 400W הוא גם 4ערוצים משתמש רק ב2) תודה תעזרו לי כי אני מתכנן להחליף תאחוריים בכל מצב שיהיה השאלה האם כדאי לי להחליף גם את החוט מה…
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 5 תגובות
- 984 צפיות
קודם כל מה דעתכם על החברה " D-MAX " בתחום המגברים ? מגבר אמין ? האם כדאי לי להשקיע את הכסף על המגבר הנ"ל : http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=3045 או לחכות ולחסוך למגבר ה - JBL 75.5? צריך דעה של מישהו שהתנסה על שניהם .. תודה רבה ! שמעון.
הודעה אחרונה מאת -UrMom'sBitch-, -
- 4 תגובות
- 879 צפיות
ברמקולים. ידועה לי התאוריה של מעגלי תעודה של תדר התעודה בהם אבל לא ידוע לי הדבר מבחינה אקוסטית ברמקולים. בתודה מראש !
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 5 תגובות
- 913 צפיות
השאלה שלי היא כזאת- מה התופעות שיכולות להיגרם כתוצאה מ (-) (מינוס) של מגבר שלא מחובר כראוי? פשוט אצלי באוטו המינוסים של 2 המגברים מחוברים לאותה הנקונה אבל הם מעט רופפים (הם נמצאים מתחת למושב), זה מפחיד אותי קצת... משו רציני יכול לקרות?
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי נאון שהיה במחשב קיבלתי עם המארז שלו יש אפשרות להעביר אותו למכונית ? (הוא מחובר עכשיו לצהוב ולשחור בחיבורים של המחשב נראה לי זה 7 וואט תקנו אותי אם אני טועה)? בקשר למאווררים איך אני עושה רק מתי שהמגבר פועל אז שהמאוורים יעבדו?
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
חברים אני צריך המלצה לזוג סאבים 10 או 12" לא יותר מ200RMS לסאב . ככל הנראה יהיו מורכבים הפוך כך שחשוב לי שיראו טוב . המלצותיכם יתקבלו בברכה. נ.ב אם אפשר ציינו מחירים. דודו
הודעה אחרונה מאת miran80, -
סאב קצת מחרחר
מאת mismis- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התופעה מתרחשת גם בווליום נמוך וגם בגבוהה,החירחור הוא דיי קטן ככה שאם סוגרים את הבגאז' לא מבחינים בזה. מישהו יודע ממה זה יכול להגרם החרחור? ועוד משהו יש ריח מוזר של דבק מהתיבה. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת mismis, -
דקה לפני שאני מבצע את הרכישה - אני רוצה דעתכם : מה התוספות שלו ביחס ל9851 מה יש ב9855 שאין בו (חוץ מכל נושא התצוגה....אין לי עיניין בזה לא אוהב לא דולפינים ולא שום חיות) ואיך הוא שבהשוואה לסדרה 8 של פיוניר...? חבר'ה זה מאוד דחוף לי כי אני רוצה לבצע את ההזמנה עד היום בערב כדי שלסופ"ש זה יהיה ואני אוכל להתחיל להתקין ת'מערכת
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום! אני צריך מגבר וסאב בתקציב כולל של 2K מקסימום וזאת אומרת שאני אצתרך לעבוד המון בשביל זה אז עדיף בפחות יש לי מערכת PIONEER DEHP770MP רמקולים קדמיים מקוריים של לנסר 1992 והם בסדר גמור אחרי ששמתי את הרדיו דיסק החדש הם פשוט עובדים מצוין ולא צריך להחליף אותם (כנראה בגלל שהרדיו דיסק מגביר יותר טוב בהרבה מהרדיו טייפ של פיוניר שהיה לי, רמקולים אחורים של PIONEER TSA6971E ה 350W סדרה חדשה איזה מגבר כדאי לי לשים לציוד הנ"ל ובנוסף אני רוצה סאב 12" שידפוק טוב באיכות,משהו רציני (יחסית לסכום) אני אוהב spl אבל גם שלא יזייף יותר מידי בוולייום גבוהה (לשים לב למגבר שיהיה שיהיה מספיק חזק לפתוח את הסאב) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה, דוד שלי חוזר שבוע הבא מחו"ל ואמרתי לו שיעבור בדיוטי פרי ויקנה לי פאנל. הבעיה היא שאני לא יודע איזה פאנל...אני די מוגבל תקציבית (700-800 שקל) ואני די סגור על פיוניר, ההתלבטות היא בין 3750 ל-4750 אני רוצה לדעת אם הם שווים את המחיר (200 דולר ל-4 160 ל-3) ובכלל מה החסרונות ומה היתרונות! תודה לעוזרים!
בעיה במגבר
מאת אחד מתחיל- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי בעיה מוזרה במגבר שאני מדליק את הפאנל הגבר נדלק לשניה אחת ומיד נכבה. בדקתי את כל החיבורים והכל מחוזק וטוב. צריך לציין שהבעיה התחילה אחרי שנשרף לי הסאב מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה ?
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אפשר לקנות מוצרים שלהם בתאילנד למשל?
המגבר החדש שלי
מאת ROEE7- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב אני רוצה להגיד לכם שהתקנתי היום KICKER 650.4 באוטו כשבעצם בתעודת לידה הוא 680 RMS וזה היה פשוט מדהים!!! הELATE ההודעה חסרת תוכן ולכן ננעלה. לא כל מי שמתקין משהו חדש צריך לרוץ ולפתוח נושא בפורום, אם עושים זאת יש להשקיע בהודעה. למסור פירוט נרחב יותר לגבי המערכת ורצוי גם תמונות של ההתקנה. כפי שנאמר לך ניתן לערוך הודעות, עשה זאת להבא.
אזעקה לרכב עזרה בתחום
מאת Guest moti72- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רכב דייהו נובירה קיימת אזעקה אך כנראה משהו צריך לסדר שם כל פעם נדלקת האזעקה והווינקרים . מה סדר גודל של אזעקה חדשה? מה צריך בשביל הביטוח? בכדי שלא יעבדו עליי בחנות . אודה להסבר מפורט
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 28 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אוקיי אז כך: היום ב8:30 בבוקר התייצבתי בביתו של יותם [יותם ק]והתחלנו בשידרוג הסטאפ אצלי השידרוג נימרח עד שעות הצהריים היות ויותם בחור מצחיק בטירוף שחצי מהזמן העברנו בדאחקות. לעניין- השידרוג כלל:החלפת הקומפוננט CALIFORNIA BOOM בדלתות [קומפוננט לא רע]העברת חיווט להגברה קידמית לרמקולים בדלתות דרך הפאנלים ועד לבגאז ,הרכבת קומפוננט חדש של MAGNAT BALL POWER 213 השחלה של חווט בדש לטויטרים ומיקום ניסתר לקרוסים בתוך הדש של ה205,הרכבה נוספת של מגבר ניפרד לקומפוננט [המגבר שקניתי ב11 שקל למי שזוכר ותשאלו את יותם שגילה כמוני שמדובר במגבר חמוד ביותר ]מיקום חדש ל2 המגברים מאחור +פיצול ל2 כבלים 8G רימוט ו2 הארקות ניפרדות ל2 המגברים. המגבר FURI שלי חובר ב2 גישורים ל2 הסלילים של הסאב והק…
-
נמאס לי כבר!אם אתה באמת מבין כנס!
מאת Guest anakonda- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני כבר מזה בבאסה ואין לי מושג מה לעשות כל דבר שאני משנה ומנסה לשפר אומרים לי בסוף זה לא טוב התחלתי עם מגבר jbl מהדיוטי אמרו לי בעלי חנויות שווה יותרLOGIC PLX4400 1000 WATT 4 CH אחרי זה אמרתי אני רוצה רמקולים קדמיים לרכב אמרו לי עדיף אחוריים עברתי לבחור דגם באחוריים אמרו לי עדיף לקנות קדמיים כי אתה יושב מקדימה אחרי זה שכבר בחרתי חברה(morel)אמרו לי שהיא לא תעמוד בעומס מהמגבר והם יקרטעו בווליום גבוהה לאחר מכן הציעו לי מגבר פיוניר 350c ואחרי זה אמרו לי שעדיף סאב אחר:PHOENIX GOLD OCTANE-R 12 יש למישהו בפורום הזה בכלל מושג במערכות או שפשוט יושבים פה אקרים שכל היום יושבים מול המחשב ועונים תשובות לא נכונות ומטעים אותי יש מצב שמישהו בפורום הזה יענה לי חד…
הודעה אחרונה מאת שמר, -
מיקסר באוטו. 1 2
מאת Samiro- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ברשוי מיקסר של תקליטן רציתי לחבר לאוטו - היתי בטוח שזה קל - עד שראיתי שעל השנאי כתוב ac-230V to ac 12V וכידוע ברכב זה DV - מה עושים ! שניהם 12 V אבל אחד AC ואחד DV... איך אני יכול לחבר את זה ?
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,993 אורחים (הצג רשימה מלאה)