Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקה לרכב עזרה בתחום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב דייהו נובירה קיימת אזעקה אך כנראה משהו צריך לסדר שם כל פעם נדלקת האזעקה והווינקרים .

מה סדר גודל של אזעקה חדשה? מה צריך בשביל הביטוח? בכדי שלא יעבדו עליי בחנות .

אודה להסבר מפורט

פורסם

אזעקה זה משתנה, תלוי מה איזה סוג וכל מיני משתנים... אפשר למצוא אזעקה באלף שקל

http://autos-sound.com/shop/?p=productsList&iCategory=13&PHPSESSID=1476eba3365a94f163541292c0eb3676

בקשר לביטוח עם זה קשה לעזור כי לכל ביטוח יש דרישות משלו! תיצור קשר עם הסוכן ביטוח שלך ותשאל אותו איזה מיגון האוטו צריך והוא כבר יסביר לך מה דורש הביטוח שלך.

אלכס.

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

א. תודה על התשובה

ב. אני צריך את המינימום כמובן שעומד בדרישה של חב' ביטוח AIG.

ג. מצידי שיגנבו את הרכב. מה טוב.....

ד. יש לי אזעקה כרגע השאלה היא האם הם יגידו שהיא לא מתאימה בכדי להכניס עוד כסף?

ה. האזעקה שיש לי היא עם שלט ונעילה דרך השלט. רק משהו שם לא בסדר כל הזמן נדלק.

אודה לתשובות מכם

פורסם

אולי משהו בחיווט של האזעקה. את האמת לא נראה לי שזה אזעקה אלא מן נעילה מרכזית משלט, יש לי כזה גם באוטו. יש לי גם קוד שבלעדיו האוטו לא מתניע, זה סיפק את החברה...

בקשר לבעיה נראה לי שכל מקום שמתקין אזעקות יכול לבדוק את זה.

ועוד פעם מינימום מיגון זה אתה צריך לבדוק מול AIG. יכול להיות יגידו לך לשים אימובילייזר או קוד כמו אצלי...

HU: Alpine 117E Comp: Hertz HSK165

AMP: Audison LRx 4.1k SUB: Hertz HX300D

Capacitor: Connection (Audison) 1F

פורסם

900-1400 שקל, MVP של חברת רב בריח, אזעקה עם ביפר בצרור המפתחות אשר מתריע לך בזמן הפריצה\תאונה\גניבה\שרפה.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

תדאג לאזעקה רק אם הביטוח ישלח אותך עם טופס בדיקה למתקין. אם לא, אז תגיד לביטוח שיש לך אזעקה יקרה וטובה וקודנית עם שני ניתקים. אין טעם לעדכן את הביטוח בכל פעם שאתה רוצה לשנות באזעקה, אם גניבת הרכב לא מזיזה לך.

• תוכן חדש...