פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 26 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני זמן מה קניתי סט קומפוננט חדש ומיד לאחר התקנתו באוטו, עם מגבר וסאב, הוא החל להשמיע רעשי מנוע. חזרתי אל המתקין והשמעתי לו את הבעיה, והוא חיפש מה מקורה. תחילה היה סבור שכבל הRCA היה פרוץ במקום מסוים, אבל לאחר חיפושים רבים הוא מצא שהכניסה של הRCA במכשיר היא הבעיה, אז הוא שלח אותו למעבדה לתיקון (פאיוניר). כעת, כשבאוטו מותקנים רק סט קומפוננט אחד מקדימה ושני רמקולים 6X9 מאחורה, כששום דבר לא מחובר לכלום (כי הרדיו בתיקון), עדיין אפשר לשמוע רעש מנוע דרך הקומפוננטים, אולם הרעש חלש בהרבה מהרעש שהיה בזמן שהיה מותקן רדיו באוטו. בנוסף, חשוב לציין שהרמקולים מאחורה, 6X9, לא השמיעו ולא משמיעים רעשי מנוע. שאלתי היא פשוטה: מהי הבעיה שגורמת לרעשים ואיך אפשר לפתור אות…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 881 צפיות
יש לי מכונית פ'יגו מדגם 206 המערכת ברכב מורכת מפרטים הבאים: *פאנל של סוני מדגם CDXF5700 Sony *רמקולים קדמיים בדלתות מקוריים מהחברה בגודל 6 וחצי אינץ' *רמקולים אחוריים בדלתות הם רמקולים של דראגסטאר בגודל 5 ורבע אינץ' *רמקולים שבמגש האחורי של דראגסטאר בגודל 6*9 ועכשיו אני מעוניין להחליף את הרמקוליים הקדמיים שקיבלתי מהחברה בקומפוננטים ולחבר תמערכת למגבר איזה רמקולים אתם ממליצים ואיזה מגבר? ואיזה רמקולים לחבר למגבר ואיזה ישירות למערכת על מנת לקבל את התפוקה המירבית מהרמקולים? תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת Kuzia, -
המערכת החדשה שלי!!
מאת Guest anakonda- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, שיפרתי את המערכת בפונטו דיינמיק שנת 2004 טיפטרוניק 80 כ"ס ועכשיו בוא נמשיך למערכת שחלקה כבר ברשותי אבל לצערי רק בעוד גג שבועיים היא תהיה מושלמת מבחינת כל הרכיבים שיתנו סאונד שלפי דעתי יהיה מעולה אשמח באם תוכלו להעביר ביקורת על המערכת שלי לטובה ולרעה זה באמת יעזור ואולי אפילו המלצות לרכיבים אחרים יותר טובים או יותר מומלצים מגבר:קיים ברשותי כבר GTO-75.4 JBL המפרט הטכני 4 ערוצים 520Watts מקסימלי 104Watts RMS x 4 רמקולים אחוריים: morel PULSE 6x9 מפרט טכני:זוג רמקולים 9*6 עוצמה של 300 וואט 150 וואט נקי רגישות 90DB 2WAY התנגדות 4 אום טווח תדרים מ HZ35-22000 טויטר מתכוון לאיכות סאונד מושלמת סאב: ס…
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לי מגבר של רוקפורד 4004 50rmsל4 ערוצים ואני רוצה לקנות רמקולים אחוריים של infiniti kappa 693.7i שהם 110rms בקיצור המגבר שלי יצליח להתמודד איתם ובכלל הרמקולים האחוריים שלי יעבדו כמו שצריך?
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
לכולם שלום! מאחר ואין לי גישה לדיוטי פרי בשלב זה לצערי יש לי התלבטות בין רכישת מגבר הJBL בארץ (1300) לבין הרוקפורד 4004 (אני יכול להשיג ב1500) אני ישמח לשמוע השוואה בינהם למרות הפרשי ההספק, האם כדאי להשקיע יותר ברוקפורד. תגובות מניסיון בבקשה! תודה רבה מראש לכל העונים!
- 1 תגובות
- 928 צפיות
מישהו יודע
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הבעיה היא כזאת- כל פעם שאני מדליק את המערכת ושומע שיר ברדיו דיסק, על ווליום נמוך אני שומע מן צליל כזה\זמזום מעצבן כל כך שלא מפסיק. בווליום גבוה הוא נעלם כי החוזק של השיר מתגבר עליו אבל עדיין זה מעוות לי את כל הצליל במערכת. ממה זה יכול לנבוע, תעזרו לי כל מי שיכול\יודע. תודה...
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
זו היתה צריכה להיות תגובה בט'רד בנוגע למגבר משומש ישן שגלש לדיון על מגברי HI END אבל מאחר והנושא כבר שונה מהותית אז אני פותח ט'רד חדש. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=81004 אני העליתי טענה שלא בונים מגברים כמו שפעם בנו אותם החברות "המוכרות" וה"הי אנד" של היום אינו כל כך "קיצוני". ההסבר לכך נובע בעיקר ממבנה התעשייה כיום; פופולאריות של מנטליות "שלי הכי גדול" � תחרויות ה SPL, לחצי מחירים חזקים ודרישות בעלי התאגידים לרווחים. אחד מבין עוונותיי הרבים הוא התעסקות באנליזה עסקית בתור הדרך שבה בחרתי לכלכל את עצמי. תחת מגבלות של חוזים, הסכמים, תקנות וחוקים אני יכול לומר כך. נתבקשתי לבצע בדיקת כדאיות וקביעת מדיניות תמחיר פוטנציאלית ע"י גוף עסקי מוכר שרצ…
- 0 תגובות
- 629 צפיות
רציתי לדעת כמה אנימציות אני יכול להכניס למכשיר עצמו? תצוגות....
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 2 תגובות
- 800 צפיות
מה אתם מציעים בתור רמקולים אחוריים בסביבות ה2000 ש"ח למגבר של רוקפורד 4004P פתחת כבר ת'רד בנושא. קרא את כללי הפורום, רכז את שאלותייך בת'רד אחד.
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
9855 אחרי כל הוויכוחים והשכנועים נקנה מפומפה....במחיר של 2900 שקל במקום 3200 (בגלל שהייתי אמור להזמין מהם 9853 במחיר הקודם לפני העלאת המחירים....ולא היה להם במלאי) עכשיו כמה שאלות : א.התדרים מגיעים ישראלים? כי מדובר בדגם אמריקאי לדעתי - אם לא, איך משנים אותם ? כי הבנתי שזה פונקציה ולא צ'יפ, מאחורה יוצא כבל ירוק שבקצה שלו יש יוניט כזאת שרשום עליה "4V PEROUT" מה זה הדבר הזה ? אין לזה חיבורים אז להבנתי זה נשאר ככה לא מחובר לכלום...מה באמת הולך עם זה ?
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
המלצה על טוויטרים 1 2 3
מאת DPG- 31 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום. אני מעוניין בהמלצה על טוויטרים, אני לא כל כך מבין בחברות שמתמחות בטוויטרים אז אני זקוק להמלצות. אני מעוניין בטוויטרים איכותיים וחזקים, כאלה שבתכנון שלי שיתחברו למגבר (אפשרי בכלל ?). התקציב שלי עומד כרגע על 200-300 שקל, מקווה שזה מספיק. תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת DPG, -
בשעה טובה קניתי מגבר jbl מדיוטי פרי ב-200 $ , נשאר רק להוסיף אותו לקומפוננט ול-6x9 מאחורה. כמה תעלה לי התקנה ? מבקש גם המלצה למקום שבו ניתן לבצע התקנה נקייה ומקצועית במחיר טוב . ( איזור רעננה , כ''ס , אפשרי גם באזור המרכז � לא מפריע לי לעשות נסיעה למתקין מקצועי )
הודעה אחרונה מאת kadence, -
- 1 תגובות
- 943 צפיות
שלום לכולם. מבקש ייעוץ לפני רכישה של מגבר קאדנס, דגם Q400.. 75 RMS X4 (חיפשתי בחיפוש ולא מצאתי תשובה) כל מידע אפשרי יעזור. תודה אמיר.
הודעה אחרונה מאת kadence, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סתם שאלה שענינה אותי למה כאשר מתקינים את המגבר על גביי המושבים האחוריים צריכים לשים פלטת עץ??? תודה והמשך יום טוב שאולי
- 2 תגובות
- 888 צפיות
שלום!!! רציתי לדעת עם זה ישפיע במשהו ... עם אני יחליף את הכבל + שלי כרגע יש לי 10G ואין לי בעיות או משהו רציתי לדעת עם אני יחליף ל 4 G יהיה משמעות במשהו... יש לי כרגע מגבר לאנזר 1000VIBE ובעתיד הקרוב יהיה לי עוד איזה שהוא מגבר חזק בכיוון של הלאנזר.. או מונובלוק שיפתח 2 סאבים של סרווין ווגה העים כדי להחליף? ועם החלפתי ל 4 G ממנו אני מפצל 2 חוטים של 8?
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 33 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אוקי ככל הניראה אני בשבוע הקרוב מביא מונובלוק של מגנט פאנטום http://cheaper.co.il/product.asp?productid=230&CatCode=108 אשר מוצהר 675RMS ב2 אוהם. 1. האם המונו הזה לא חזק וגדול מדיי על LANZAR MAX 2 סלילים. מוצהר 500RMS? 2.החיווט שלי כרגע ברכב הוא 8G שלקראת הסוף מפוצל ל2 של 8G . השאלה עם 8G יסחוב את המונו הזה? או שיש להעביר 4G למונו ? והאם להעביר בניפרד , או שאפשר 4 גי מפוצל גם למונו וגם למגבר נוסף[שהו סה"כ 330RMS ]? 3. שמעתי שהמונו יכול לתפקד עם 8G בודד ? האם זה יכול להיות? ואם כן מדובר בכבל 8G עם פיוז של 70A ? זה בריא בכלל לעבוד עם 8G ופיוז גדול מאד? זה לא מסוכן לכבל? 4. למי שיש לו ניסיון עם הפאנטום אני ישמח לקבל כללי ביקורת בונה לטוב ולרע עליו אשר תאיר ו…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קניתי את הרדיו דיסק הנל והאיכות שמע בו פשוט מדהימה אבל אני מחזיר אותו מכיוון שלא רואים כלום באור יום!! אז אני מתלבט בין אלו: רדיו דיסק לרכב KDG511 JVC או DEHP4750MP Pioneer מה אתם אומרים? תודה לכם!!!!!
הודעה אחרונה מאת car pimp, -
- 32 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אני מתכוון לחבר לבנייה שאני עושה משהו כמו 30 לדים (15 כחולים, 15 לבנים). לפי מה שהבנתי, כל לד הוא 5V. אני מתכוון לקחת חשמל מהנורה של תא המטען, איזה נגד אני צריך לשים לפני הלדים כדי שיקבלו 5V ולא 12V כאשר אני מחבר אותם במקביל? תודה רבה. טל.
הודעה אחרונה מאת tfishler, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מעוניין לקבל בבקשה המלצות לחנויות באיזור מרכז שמוכרות תיבות לסאבים במחירים שפויים בעיקרון התיבה היא ל VMAX 15 והנפח הדרוש הוא 56.6 ליטר תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
המלצה לסאב
מאת nasik- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 987 צפיות
יש לי אפשרות לקנות http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3315,'normal_sales') http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2471,'normal_sales') http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=TransForce1200&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=63 מה יותר טוב?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 2 תגובות
- 713 צפיות
השגתי רמקולים אחוריים של קנווד(אין לי מושג מה הדגם) הסתכלתי מאחורה וראיתי סתם כמה וואט הם היה כתוב 160/180 לא זוכר בדיוק :\ נראה לכם שזה יספיק? או שצריך 200 ומשהו בשביל משהו טוב? אני רוצה לבנות מערכת טובה, אבל לא מפוצצת ז"א בינונית כזאת, שתוכל לתת בראש יחסית אבל תהיה פשוטה בהמשך(במשכורת) סאב ומגבר אבל בנתיים אני שואל רק על הרמקולים האחוריים...
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 1 תגובות
- 744 צפיות
אהלן אנשים! מזמן לא פתחתי ט'רד ישר ולעניין: הרוקפורד 9120 שלי גוסס (עינית שחוקה) וכיום כשאני מבין קצת יותר בתחום - בכל מקרה הגיע זמן להחליף ולשדרג הד יוניט. כמובן שהאופציה הראשונה שעלתה לי לראש היא אלפיין, אבל אני מחפש דגם מתקדם (שמתבטא בדרך כלל ביציאה למגבר במתח של 4V, לעומת 2V בדגמים יותר פשוטים) במחיר קצת פחות מתקדם כמובן שמתח הoutput לא משנה כל כך בין 2 וולט ל-4, אבל ברוב המקרים ה-4 וולט הוא גם דגם יותר גבוה, איכותי ויוקרתי בלי קשר למתח. הסכום שאני יכול להשקיע הוא עד 1700 שקל. מחכה לתגובות, נועם.
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום , אני נמצא כרגע בארצות הברית אצל אבא שלי הוא גר פה . יש לי מערכת באוטו עם מגבר וצייינגר ורמקוליים םשמכולם שומעים טוב. הבעיה היחידה שיש לי רדיו טייפ. אני רוצה לקנות רדיו דיסק שיתאים גם לציינגר , של קנווד 10 דיסקים. תקציב עד 300 דולר , אני מחפש צליל נקי ושלא יהיה מתכתי כזה (עכשיו שומעים טוב אבל הטייפ משגע אותי) ועדיפות לפאנל שיראה יפה. תודה מראש מרון
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 33 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
לי וליותם יש וויכוח הוא טוען שפאנל איכותי כמו אלפיין לא "יתאים" לJBL שלי...כי המגבר לא מספיק איכותי למצות אותו או משהו בסגנון (תיכף הוא יכנס לפה וינמק) - לא הבנתי את הקטע של החוסר התאמה הוא מייד יסביר אני אומר דבר כזה - כל עוד אני משתמש בהגברה שלי(עזבו את הJBL - כל מגבר!) בלי לתת לה להכנס לקליפינג ובלי להפעיל! את הקרוס הפנימי שלה, אלא היא תהיה חתוכה נטו ע"י הפאנל.....כל מגבר ברמה טובה של חברה מוכרת ואיכותית....ישמע אותו דבר (בתנאי שההספקים שווים - כיוון הגיין טוב, ואין קליפינג באף אחד מהם) כי גם ככה כל עיבוד הסאונד נעשה בפאנל כלל חיתוך התדרים - והמגבר רק לוקח את האות המוגמר מהפאנל - ומגביר אותו...זהו לא מתערב בכלום מגבר - מגביר ! ואם זה לא איזה משהו תוצרת קג'ג…
הודעה אחרונה מאת jack-jack, -
- 3 תגובות
- 933 צפיות
אני קניתי מגבר לרכב השאלה שלי איך מחברים מישהו יכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 0 תגובות
- 787 צפיות
עוד חודש וחצי אני נוסע לתאילנד ושמעתי ממישהו פה בפורום שיש שם מקום טוב לקנות מערכות לרכב. עשיתי חיפוש שעות למצוא אתרים של חנויות שם ובסוף מצאתי רק אחד מעניין. הייתי רוצה חוות דעת מכם אם אתם מכירים את המגברים הנ"ל, איך הם וכמה שווים בארץ. הם אמורים להגביר סאב של MB QUART זה הסאב:http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=723&CatCode=230 אלה המגברים:http://www.audioxtreme.net/flashnew/precision.html 1500ש"ח http://www.audioxtreme.net/flashnew/rockford.html 2600ש"ח http://www.audioxtreme.net/flashnew/dls_amp.html 1900ש"ח המונו. תודה תומר
הודעה אחרונה מאת griber6, -
- 30 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
כי אני יודע שהמערכת PIONEER שלי (הרדיו דיסק) הוא 4 ערוצים. יש לי בו מאחור 2 יציאות RCA... אם אני מחבר מה-2 יציאות האלה, ל-2 כניסות שבמגבר. נותרות לי במגבר 2 כניסות שלא בשימוש. מה קורה פה?? אני מנסה ושובר את הראש ולא מבין :\ מצטער אם השאלה הזו טיפשית... אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת Kuzia, -
מערכת לגולף
מאת funnycar- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני חדש כאן בפורום ולא כל כך מבין במערכות סטריאו לאוטו יש לי גולף עם מערכת סטוק סאונד צולע אני רוצה להביא נגן MP3 מגבר סאב וופר ורמקולים אין לי מושג איזה גודל אני צריך ואיזה יכנסו לדלתות (איפה שהרמקולים סטוק נמצאים) התקציב שלי הוא 2000 ש"ח אני לא יודע אם זה הרבה או קצת. יש הצעות ? אהה ועוד דבר אם תוכלו גם להסביר לי איך זה הולך עם הוואטים ראיתי 50W כפול 4 לא כל כך הבנתי את זה. תודה אורי
הודעה אחרונה מאת amit19, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי באוטו רדיו דיסק חדש, JVC KDG-310. הרדיו עובד אבל רק בתחנות אי זוגיות...ובעצם אני מפספס הרבה תחנות... עשיתי חיפוש וראיתי שצריך לכוון את המכשיר לתחנות של הארץ, מישהו יודע אם המכשיר שלי תומך באפשרות? ואם כן איך עושים זאת? תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת AlonSe,