Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני זמן מה קניתי סט קומפוננט חדש ומיד לאחר התקנתו באוטו, עם מגבר וסאב, הוא החל להשמיע רעשי מנוע. חזרתי אל המתקין והשמעתי לו את הבעיה, והוא חיפש מה מקורה. תחילה היה סבור שכבל הRCA היה פרוץ במקום מסוים, אבל לאחר חיפושים רבים הוא מצא שהכניסה של הRCA במכשיר היא הבעיה, אז הוא שלח אותו למעבדה לתיקון (פאיוניר). כעת, כשבאוטו מותקנים רק סט קומפוננט אחד מקדימה ושני רמקולים 6X9 מאחורה, כששום דבר לא מחובר לכלום (כי הרדיו בתיקון), עדיין אפשר לשמוע רעש מנוע דרך הקומפוננטים, אולם הרעש חלש בהרבה מהרעש שהיה בזמן שהיה מותקן רדיו באוטו.

בנוסף, חשוב לציין שהרמקולים מאחורה, 6X9, לא השמיעו ולא משמיעים רעשי מנוע.

שאלתי היא פשוטה: מהי הבעיה שגורמת לרעשים ואיך אפשר לפתור אותה?

בתודה רבה מראש ובציפייה גדולה לתגובות,

רון.

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם

חיפוש חיפוש חיפוש חיפוש, ואישית היתי שולח גם את המתקין לעשות חיפוש לפני שהוא מאשים רכיבים תקינים בבעיות מזויפות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חבר'ה אני מעריך את זה שאתם עונים, אבל בבקשה, זהו רכב של ההורים והעניין מאוד לחוץ לי.

אם מישהו שחושב שהוא יודע מהי הבעיה וכיצד אפשר לפתור אותה ויאמר את דבריו במקום ללכת סחור סחור אני אודה לו מקרב לב...

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

פורסם

סחור סחור 1?1.!

לעשות חיפוש זה ללכת סחור סחור !??!

אני חושב שאתה קצת חוצפן !

זה חשוב לך ? זה רכב של ההורים ? זה מאוד מאוד חשוב לך ? אז למה אתה מחכה ... תתחיל לעשות חיפוש !

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני בכלל לא חושב שאני חוצפן.. בסך הכל שאלתי שאלה לגיטימית שמתאימה מאוד לפורום אודיו לרכב.

קראתי מליון פעם בחיפוש ובאמת שלא מצאתי תשובה לבעייה שלי. אם תשים לב תמצא שאני שואל שאלות ממש פעם בחודש, בכל שאר המקרים אני מסתדר לבד, באם זה בחיפוש ובאם זה במקורות אחרים.

אם אתה לא רוצה לענות מכל סיבה שהיא אתה לא מחויב, אבל למה להתחיל מהומה פה בפורום זה כבר הפך להיות דוחה כל העניין הזה שאף אחד לא יכול לשאול שאלה.

פורסם

עניתי על השאלה הזאתי, קרוב ל50 פעמים.

לטעון שלא מצאת תשובה - זה אותו דבר כמו - "אני עצלן, תאכיל אותי בכפית ותעשה אווירון".

תעשה חיפוש:

"יללת אלטרנטור"

"רעש אלטרנטור"

"השראה מהשילדה"

"השראות"

"כבל סיגנל שזור"

"מקור סיגנל חיצוני"

תתחיל לעשות חיפושים, אם כל הביטויים הללו לא יתנו לך תשובה, אני אישית אתן לך תשובה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מיקמיק,

הבחור חיפש ,לא מצא תוצאה (מכל סיבה)

לא צריך להתנפל עליו, נניח שהוא לא מצא משהו שיכול להסביר את הבעייה,

אפשר לעזור אם אתה יודע את התשובה, תכוון את הבחור לת'רד מסויים,

לא צריך להרים את האוטו באוויר ולהחזיר לריצפה , בסך הכל לרשום הפנייה,

לא בא לך?

לא צריך להמשיך להגיב, זה לא נעים לאף אחד לשאול ואח"כ לקבל בראש.

ZZR

פורסם

נתתי לו ביטוים ספציפיים עבור החיפוש.

הפורום אינו בנוי בצורה כזאתי שכל יום ישאלו את אותה השאלה מחדש, במיוחד בנושא טחון כמו זה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני רוצה שהוא לא יבוא לפורום בתלונות כשאני אומר לו לעשות חיפוש - והוא בא עם תגובה כמו.

"אל תשלחו אותי סחור סחור".

כאחד שענה על הבעיות הללו, ונפגש עם אנשים בשביל למצוא פיתרונות לבעיות הללו.

ולא מפסיק להביא הסברים לבעיות הללו, אני חושב שיש לי את כל החוצפה שבעולם לבקש ממנו לעשות חיפוש.

במיוחד אחרי... "סחור סחור" תפסיקו להסתכל על הטפל תתחילו להתמקד בעיקר.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
עניתי על השאלה הזאתי, קרוב ל50 פעמים.

לטעון שלא מצאת תשובה - זה אותו דבר כמו - "אני עצלן, תאכיל אותי בכפית ותעשה אווירון".

תעשה חיפוש:

"יללת אלטרנטור"

"רעש אלטרנטור"

"השראה מהשילדה"

"השראות"

"כבל סיגנל שזור"

"מקור סיגנל חיצוני"

תתחיל לעשות חיפושים, אם כל הביטויים הללו לא יתנו לך תשובה, אני אישית אתן לך תשובה.

ממש טיפוס נחמד MIKMIK אני בטוח שאתה מאוד רוצה לעזור אבל בעצם אין לך ממש מושג מהיכן הרעשים הללו מגיעים או מה באמת מקורם ואיך לכל הרוחות באמת נפתרים מרעשים אלו,

לכן אתה מרגיש מעט ממורמר ותזזיתי בתגובתך

אני יכול להעיד שאת עצותייך הטובות MIKMIK (הידועות בכל הארץ) תשמור לאלו השואלים לגבי אטימת תיבות לסאבים, זהו תחום שבו אתה אכן חזק וכמובן שאתה לא חוסך באביזרי בידוד כגון - מסקינטייפ סלוטייפ אזולירבנד חבלה צבע טבעי של MDF או שמא אתה מאותם אלו שדוגלים בסיבית......?

עכשיו לגבי אותם רעשים שלא נותנים לנו מרגוע בנסיעתנו המהנה וגוברים אם כל לחיצה עסיסית על הדוושה.

רון ידידי אתה חייב לציין עבאיזה רכב מדובר , איזה סט קומפוננט ואיזה מכשיר היה מחובר

וכמובן איזה מגבר ,

הרעשים מתחלקים לשלושה סוגים 1) כאשר הRCA קולט פעולות חשמליות ואלקטרו מגנטיות ממכלולי החשמל ברכב 2) כאשר המצתים (ברכב בנזין ואני מציין "בנזין" במידה וMIKMIK חושב שיש מצתים בדיזל) או חוטי ההצתה ברכב לא תקינים ואז יש זליגת ניצוץ בכל פעימת בוכנה ישירות לתוך הרמקול 3) כאשר לולאת הסליל של הרמקול /טויטר עטבר ליד כבל DATA ברכב וזה יכול להיות חלון חשמל דיגיטלי (רנו קליאו החדשה אופל קורסה החדשה ועוד....) וכך גם כאשר ה רדיו דיסק אינו מחובר עדיין יכולה להופיע תופעה מרגיזה זו ..

אהה.. וגם סיבה נוספת ייתכן ויש כאן תופעה של מתקין מדרכה או מתקין ידוע לשמצה "(עיין ערך - MIKMIK) שלא מבין דבר מלבד לשוחח לשוחח ולשוחח .....ולהדביק מסקינטייפ

מקווה שעזרתי

בלכ מקרה תזין את הפרטים הנדרשים סוג הרכב סוג המגבר וכו, ואנסה לעזור יותר

פורסם

אגב שכחתי לציין

במקרה שהרדיו דיסק מחובר וישנם רעשים בהפעלה אזיי ייתכן שהמתקין שלך צודק ויש בעיה ביציאות הסיגנל הנמוך מה-RCA (תופעה שכיחה במכשירי פיוניר החדשים )

וצריך גם לבדוק אם הפיקוד יציאה למגבר מחובר לREMOTE של המכשיר ולא למתח קבוע או אחרי סוויץ כיוון שאתה טוען שישנם רעשים ללא ה-HU

עדכן אותנו רון

• תוכן חדש...