Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

db boster, מדובר בפורום טכני,

כל המידע הדרוש לפותח התרד נמצא לכל אורכו ורוחבו של דפי הפורום.

צורת הכתיבה הילדותית וההתפזרות הטיפשית שלך באמת לא מוסיפה "לרמת ההבנה הגדולה שלך" בתחום הקאר אודיו.

תשתדל לשנות את "ההתפזרות" הטיפשית שלך ולתת תגובות לעיניין.

(אינני מבין למה אתה צריך להגיב על נושא שכניראה כבר טופל בעזרת חיפוש פשוט בפורום)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
db boster, מדובר בפורום טכני,

כל המידע הדרוש לפותח התרד נמצא לכל אורכו ורוחבו של דפי הפורום.

צורת הכתיבה הילדותית וההתפזרות הטיפשית שלך באמת לא מוסיפה "לרמת ההבנה הגדולה שלך" בתחום הקאר אודיו.

תשתדל לשנות את "ההתפזרות" הטיפשית שלך ולתת תגובות לעיניין.

(אינני מבין למה אתה צריך להגיב על נושא שכניראה כבר טופל בעזרת חיפוש פשוט בפורום)

מטרת הפורום , או בכלל בני האדם , לעזור אחד לשני ולא להקשות את החיים אחד על השני

אזיי

אני חושב שמן הראוי הוא שאם אתה יכול לומר פשוט מה שאתה חושב שיכול לעזור פשוט תאמר ואל תשלח אנשים לחפש בתרד'ים מן העבר, זה נקרא "לעזור" ע"ע אבן שושן "עזרה"

ואנשים פונים בשאלות לפורום בבקשת עזרה

עכשיו...

ילדותית...? צורה הכתיבה שלי ילדותית.....?

אני מקווה שאת קורא את ההודעות שלך לפעמים ואת ההתנסחויות ה"בוגרות" שלך לפני שאתה קובע עובדות .

ואגב התפזרות , אתה מפזר אנשים על גבי הפורום שיחפשו תגובות מן העבר אז תשנן לעצמך מזה התפזרות.

בתודה מראש ו PEACE MAN (-;

פורסם

אגב MIKMIK אם אתה עדיין לא מבין למה צריך לענות שוב בנושא

אשמח להסביר לך שוב

רק תבקש "עזרה" להבין.......

ניתן לערוך הודעה, אין צורך לשלוח אחת נוספת.

פורסם

db boster, תודה רבה לך, באמת... תשובה כזו:

עכשיו לגבי אותם רעשים שלא נותנים לנו מרגוע בנסיעתנו המהנה וגוברים אם כל לחיצה עסיסית על הדוושה.

רון ידידי אתה חייב לציין עבאיזה רכב מדובר , איזה סט קומפוננט ואיזה מכשיר היה מחובר

וכמובן איזה מגבר ,

הרעשים מתחלקים לשלושה סוגים 1) כאשר הRCA קולט פעולות חשמליות ואלקטרו מגנטיות ממכלולי החשמל ברכב 2) כאשר המצתים (ברכב בנזין ואני מציין "בנזין" במידה וMIKMIK חושב שיש מצתים בדיזל) או חוטי ההצתה ברכב לא תקינים ואז יש זליגת ניצוץ בכל פעימת בוכנה ישירות לתוך הרמקול 3) כאשר לולאת הסליל של הרמקול /טויטר עטבר ליד כבל DATA ברכב וזה יכול להיות חלון חשמל דיגיטלי (רנו קליאו החדשה אופל קורסה החדשה ועוד....) וכך גם כאשר ה רדיו דיסק אינו מחובר עדיין יכולה להופיע תופעה מרגיזה זו ..

לא הייתי מוצא בשום חיפוש...

עזרת לי מאוד כי כעת, אומנם אני עדיין לא מבין מהו הפתרון האבסולוטי, אך אני כן יכול להגיע אל המתקין ולהאיר ולהעיר לו בנקודות חדשות שאולי הוא לא בדק אותן.

בכל אופן, מדובר בסובארו B4 2001, הרדיו הוא של פאיוניר DEHP4750, הקומפוננט הם של דראגסטר (DSK) והמגבר, ארבע ערוצים, גם כן של דראגסטר מהסדרה הפשוטה DAB, מוציא 75 וואט RMS לכל ערוץ.

אני לא מוצא מכל שלושת האפשרויות שציינת אחת שיכולה להיות מתאימה, כי הקומפוננט לא מחוברים לכלום כך שהRCA מחוץ לתמונה, כי האוטו ממש שמור וחדש ואני לא חושב שהמצת או כל מה שמסביב לו במצב לא תקין, וכי אין לי חלונות חשמליים דיגיטליים...

מה אתה אומר ידידי?

בתודה רבה רבה מראש,

רון.

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם

קרא את הלינק הבא ופעל לפי מה שרשום בו, זה יעזור לך לבודד את הבעיה:

http://www.mobileaudio.com/rac-faq/rac-faq_2.html

כמו כן קראו את הת'רד הבא מפורום הודעות חשובות:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=38556

הוא לא נועד בשביל לשמור על מעמדם של המנהלים אלא בשביל למנוע ויכוחים כמו זה שמתרחש כאן.

אם היית עורך חיפוש בנושא או קורא את הFAQ היית מוצא מידע רב ומפורט ולהגיד "תשובה כזו לא הייתי מוצא באף חיפוש" רק מראה שלא חיפשת. תשובה כזו והודעות שסותרות או מתווכחות על חלק ממה שרשום בה ניתן למצוא בפורום בכמויות מסחריות. פשוט צריך לא להתעצל.

פורסם
מטרת הפורום , או בכלל בני האדם , לעזור אחד לשני ולא להקשות את החיים אחד על השני

אזיי

אני חושב שמן הראוי הוא שאם אתה יכול לומר פשוט מה שאתה חושב שיכול לעזור פשוט תאמר ואל תשלח אנשים לחפש בתרד'ים מן העבר, זה נקרא "לעזור" ע"ע אבן שושן "עזרה"

ואנשים פונים בשאלות לפורום בבקשת עזרה

עכשיו...

ילדותית...? צורה הכתיבה שלי ילדותית.....?

אני מקווה שאת קורא את ההודעות שלך לפעמים ואת ההתנסחויות ה"בוגרות" שלך לפני שאתה קובע עובדות .

ואגב התפזרות , אתה מפזר אנשים על גבי הפורום שיחפשו תגובות מן העבר אז תשנן לעצמך מזה התפזרות.

בתודה מראש ו PEACE MAN (-;

כניראה שהפורום לא נועד להקל על אנשים שלא מקלים על עצמם. כפי שהסברתי לו לפני יומיים ....... לעשות חיפוש זה לא ללכת "סחור סחור".

דרך אגב פותח התרד - בלי להעליב .. אבל האינפורמציה שקיבלת מהבחור המלומד לא ממש תעזור לך בפיתרון הבעיה, אכן הוא זרק דברים באוויר - הבעיה פה שהוא זרק יותר מידי דברים באוויר שהוא שכח שהוא בכלל לא הסביר לך איך לפתור או לבודד את הבעיה,איך בדיוק הוא עזר לך במשהו אם אינך יכול לדעת מה קורה אצלך ברכב ?

ולכן בפעם הרביעית או חמישית , אני ממליץ לך לעשות חיפוש, ככה תדע בדיוק מהיכן נובעת הבעיה שלך, מבלי "התפזרויות" מיותרות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

EyalR, אתה ראית איזה ארוך הלינק ששלחת אותי לקרוא? זה מגוחך, זה כמו שבן אדם יבוא לרופא והרופא יגיד לו: " עצלן, תפתח ספר רפואה ומדע ותתחיל לקרוא ולהתעמק כדי לדעת מה התרופה שאתה צריך ". ועוד שכחתי לרגע שאני לא מי יודע מה באנגלית...

באמת שאני לא מבין, אם אתם כבר מפעילים את האצבעות ומקלידים, למה במקום שלוש שורות של הסבר וידע שאותם אני מתחנן לקבל מכם, אתם מעדיפים לרשום הערות בונות על תפקוד בפורום? גם אני הייתי פעם מנהל בפורום, אומנם בנושא אחר מסטריאו לרכב, ואני מבין שאולי זה מעצבן ששואלים את אותה השאלה כמה פעמים, אבל אם אני כבר מעיר לאותו אדם שדובר על כך אני גם טורח להוסיף לו את התשובה שחיפש. זה מעלה את רמת הנחמדות בפורום פי כמה וכמה שזה לא פחות חשוב ממקצועיותו, שכן זהו גם שיקול של אדם אשר פועל בהתלבטות האם להכנס לפורום או לא. מלבד זאת, זה גם בריא ששואלים כמה פעמים את אותה השאלה, כי אם לא זה בעצם לא היה פורום אקטיבי, זה היה מאגר מידע שכתוב בו הכל ואסור לשאול שאלות כי הכל כבר כתוב.

ובקשר למקרה הזה הספציפי שלי, אענה לכם - עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה כי כל שקראתי היה לגבי מקרים שבהם הרדיו היה מחובר לרמקולים. מה שמצאתי במקרים בהם הרדיו לא מחובר הוא כשהחוטים של הרמקול עוברים ליד השלדה של האוטו או ליד קבל חשמל אחר. אלה לא נשמעים לי מתאימים למקרה שלי כי שיחקתי עם החוטים של הרמקולים קצת ושיניתי קצת מיקום וזה לא הזיז מאומה.

בתודה מראש.

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם

כי אתה מגיע לפה כדי להעשיר את הידע שלך, ברגע שנותנים לך לינק כזה אתה לא רק תפתור את הבעיה אתה תדע ממה היא נבעה ותחכים, אם ברצונך לפתור את הבעיה ולעזאזל אז לך למתקין מקצועי.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

רון, צר לי שאתה מרגיש כך, אך כפי שציינת.... אי אפשר לענות לכל אחד על אותה השאלה 50 פעמים.

אין היגיון בזה.. אומנם זה פורום אתה צודק, זה לא "צאט" שכל אחד יחזור על אותה הבעיה ולא יעשה חיפוש וימצא פיתרון.

אתה כניראה לא הבנת למה שלחו אותך לעשות חיפוש, לא טענו שהבעיה שלך זהה לבעיות של האנשים האחרים.

הפיתרון לבעיה שלך - זהה.

TROUBLESHOOTING. מה שהמליצו להם בשביל למצוא את מקור הבעיה - זה בעצם מה שאתה צריך לעשות.

לנטרל דברים - ולבדוק מהיכן נובע הרעש שלך.

תעשה חיפוש ל "סיגנל חיצוני" רק היום אמרתי למישהו מה צריך לעשות בשביל לבודד בעיות ברכבנו !

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אבל למה לעבור דרך חתחתים, אם למישהו היה ניסיון קודם עם כזו בעייה?אני גם מעוניין לשמוע ממה הבעייה, נראה לי די נדיר.

נ.ב.

1.מה המתקין שלך אומר? (נראה לי חשוד קצת , הוא אמור לפתור את זה,

בייחוד אם המוצרים נקנו אצלו)

2. אם אין לך כח /עצבים /חשק לפרק את הרכב ו/או המערכת.

תיגש למתקין איכותי באיזור מגוריך, תסגור על מחיר לפיתרון הבעייה.

סגרת100 ש"ח לעבודה ואיבחון,סבבה -רק אם יש פיתרון במקום.

ZZR

פורסם

רון, לגבי רמת האנגלית שלך אני לא יודע אבל אם היית טורח לקרוא ממש קצת היית מגלה שאתה רק צריך לקרוא את סעיף 2.1 ולא את הכל. הלינק טוב בגלל שהוא מסביר שלב שלב מה צריך לעשות בשביל לבודד.

על השאלה שלך ענו טריליון פעמים בפורום, אם זה היה שלוש שורות אז מילא אבל זה לא. רשום בהכרזה בפורום לקרוא בFAQ לפני ששואלים שאלה, לא כיבדת את הפורום בכך שלא עשית זאת.

אלו שיש להם ידע ממשי ושרשמו בנושא בעבר לא ממש ירצו לכתוב את אותם הסברים מקיפים פעם אחר פעם (וזו שאלה שנשאלת מספר פעמים בכל שבוע). חבל שתקבל מידע מטעה.

זה נחמד מאוד להיות מהצד השואל ו"להטיף מוסר" אבל זה גם מצחיק מכיוון שאתה לא אובייקטיבי. כך הפורום מתנהל וכך זה ישאר. תלונות נוספות בה"פ בלבד כפי שרשום בכללי הפורום.

• תוכן חדש...