Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עומס על האלטרנטור, חוסר יכולת בסיפוק מתח העבודה, מפל מתח מסויים.. פגיעה בפוטנציאל המעשי של ההגברות להפיק כוח.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שי, בתור בעלים גאים של הפאנטום איך אתה מסתדר מהבחינה הזו שיש לך חוץ ממנו עוד 2 הגברות? מבחינת הכבלי מתח ומבחינת האלטרנטור הקיים ברכב שלך? ניתקלת בבעיות מיוחדות ? אתה יכול לניסיונך עם המונו ביום יום להעיר /להאיר את פניי לדברים שאני צריך כבר לדעת מראש בהקשר לאופן עבודתו של המונו וצורת העבודה שלו וההשלכות שלה עם צנרת חשמל בסיסית ברכב[דייהנו 80A אלטרנטור ומצבר 55A שעה]

האם לדעת אני צפוי לבעיות בהקשר להזנה של המונו ביחד עם המגבר הנוסף?

אם כן אני אשמח לקבל פירוט .

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אני זה לא פונקציה, אני השתמשתי במונובלוק עם קליפינג לא קטן בשביל לספק את ה305 של פיוניר.

לא לדבר על העובדה שהיו לי עוד 2 הגברות שעבדו ב 4 גישורים, (כל הגברה 2 גישורים)..

היתי קורא לזה ניצול מכסימלי של כוח, ואכן היבהובי אורות .. מפלי מתח רציניים .. וכו וכו ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טוב אז אין לאף אחד תשובה סופית בישבילי בהקשר אל המקרה הפרטי שלי ואני מקבל זאת. כל מה שנותר לי לעשות הוא לקפוץ לחבור עם המונו הזה ולהרכיב אותו אצלי ברכב לבדיקה של חצי שעה בעומס עם יתר המגברים והצרכנים ברכב ולבדוק מפלי מתח ולראות אם הכל מתפקד.[הקטע הוא שאני לא יתקין מראש 4G לכבוד זה ככה שבזמן הבדיקה הראשונית לפני הקניה עם המונו הזה אני יצטרך להסתפק ב8G שרץ אצלי נכון לעכשיו ברכב.

פורסם

תשמע, זה קצת לא "פיירי"

כי אתה מאד מאד מעמיס על הכבלים ויכול להיווצר עומס או נזק.

לדעתי ואולי אני טועה אבל תבדוק את המונו לבדו על ה 8G ואם מבחינת עוצמה זה ירצה אותך (מבחינת הסאב) אז אחר-כך אם לא הייתה בעיה עם המונו בהספק מלא (כאמור תגביל אותו ל500 למרות שבפיקים קצרים אפילו של תדר בדיקה לא אמור להיות נזק רציני) לדעתי עוד 100-150W לא יהרסו הכל אבל החיווט יכול להיות צוואר בקבוק.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

הבנתי תודה שיבי, בלי שום קשר אם אני מביא את המונו הזה אני מתכוון להעביר 4 גי למונו.

ומהר מאד לשדרג את הפאנל של למשהו מיד שניה עד 850 שח.

כי אי אפשר להסתדר עם הפאנל הפשוט שלי כשמכניסים רכיבים מורכבים מדיי שיש צורך לשלוט בהם בצורה כמה שיותר פונקציונלית.

פורסם

לפעמים יש תחליפים זולים יותר מאשר שידרוג להד יוניט אחר, תלוי מה אתה מחפש...

אם אתה רוצה חיתוכים אז אולי עדיף קרוס חיצוני.

אם אקוויליזציה אז אולי אקווליזר.

אם אתה רוצה פשוט חבילה קטנה שכוללת הכל אז הד יוניט :)

אופל קורסה 2003

פורסם

חברה שמעתי שהמגבר ניבדק בהספקים שלו בתקן אירופאי שניקרא "דין ", מזה בדיוק התקן הזה

שמעתי שאם התקן הזה הם נותנים אחוז עיוות מסויים [נגיד 1THD]אז ככה שיוצא שהJBL GTO מוציא 104 RMS והוא בעצם 75RMS פשוט מגזימים קצת בעיוות ויוצא נתונים מרשימים יותר לעין[מתקין אחד אמר לי את זה אין צורך לחשוף שימות]..ולטענתו ככה גם לגבי הפאנטום שגם ניבדק בתקן הזה..זה מה ששמעתי על תקן דין [שוב אני אשמח לקבל קצת אור בעניין ] http://www.magnat.de/content/carhifi/product_detail_de.asp?p=119150&pl=5&s=80

תודה.

פורסם

תודה אביתר על הניסיון לעזרה אבל מה שציינת והבאת פה אני כבר מכיר ממזמן..זה ממש לא הבעיה..

פורסם

טוב, חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי דף של פיוניר עם נתוניםפ של מגברים ב 14.4.

הם רושמים 1*500 ואחרי שתי שורות הם מדרגים לפי התקן הה ויוצא: 1*630!

לא רשום עיוות באחוזים אבל אני יחפש עוד קצת

אופל קורסה 2003

פורסם

תודה שיבי,

באמת יהיה נחמד לגלות מה הולך פה ומה לעזעזל פשר התקן האירופאי ההזוי הזה..

• תוכן חדש...