Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסף זה לא משנה באיזה תקן מדדו מה .... בסופו של יום החברה יכולה לפברק כל דבר.

באמת שאתה מבזבז אנרגיות לחינם..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כניראה שכן. בכל אופן די חשוב לי כמה המונו הזה מסוגל בפועל להפיק אך כניראה ואני לא יוכל לענות על שאלה זו כיוון שאין לי את הידע והציוד המתאים לבדוק זאת .

בכל אופן אני שבוע הבא ילך וישמע את המונו הזה כדי לראות למה הוא מסוגל ואיך הוא מתפקד ביחד עם הלאנזר מקס . אם אני יאהב את התוצאה והתוצאה באמת תהיה טובה בהרבה ממה שהפיורי שלי כרגע עושה אז אני אקח את המונו ללא ספק.

תודה

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

שוב, זה לא ממש חשוב לך כמה המונובלוק יכול להפיק.

אני היתי מתמודד עם שאלה אחרת לגמרי ..... לא כמה פוטנציאל יש למגבר, אלא כמה הוא יוכל לנצל ברכבך.

לפי דעתי יהיה לך מפל מתח לפחות עד ל12.5 וולט במצב של משיכות באס. (יכול להיות שאני טועה, זה לפחות היה המצב אצלי).

ואז זה לא ממש משנה אם הוא מוצהר 675 או 650, כי סביר להניח שב12.5 וולט הוא בקושי עומד על 600.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

וכמו שאמרת כרגע המבחן יהיהי איך הוא יתפקד אצלי ברכב על המערכת חשמל הקיימת[אלטר' 80A ] ויתר הצרכנים באוטו [יבדק אצלי עם כבל 8G אשר קיים כרגע בריכבי]

אם אני יאהב את התוצאה אני יקח אותו ללא ספק.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...