Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

9855 אחרי כל הוויכוחים והשכנועים נקנה מפומפה....במחיר של 2900 שקל במקום 3200 (בגלל שהייתי אמור להזמין מהם 9853 במחיר הקודם לפני העלאת המחירים....ולא היה להם במלאי)

עכשיו כמה שאלות : א.התדרים מגיעים ישראלים? כי מדובר בדגם אמריקאי לדעתי - אם לא, איך משנים אותם ? כי הבנתי שזה פונקציה ולא צ'יפ,

מאחורה יוצא כבל ירוק שבקצה שלו יש יוניט כזאת שרשום עליה "4V PEROUT" מה זה הדבר הזה ? אין לזה חיבורים אז להבנתי זה נשאר ככה לא מחובר לכלום...מה באמת הולך עם זה ?

פורסם

זה כמו בפיוניר 860, זה חיבור למכשיר רימוט משהו כזה, גם אני לא הבנתי אשמח להסבר.

דרך אגב שתחחדש.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

התדרים כנראה יגיעו אמריקאים אבל יש לך פונקציה לשנות את זה פשוט תצטרך לדפדף בתפריט מה שאתה מדבר עליו שיוצא מהקופסא עם כבל ירוק זה בטח ממיר DC DC שהם הוציאו מחוץ למארז כי ככה זה כאילו שקט יותר אין לך מה לעשות עם זה

פורסם

שמע אני הולך לעשות לך הרבה כאב ראש - אתה תופצץ בשאלות בהודעות פרטיות...:D

אתה שכנעת אותי (בעיקר אתה) ללכת על הדגם הזה - תשא בתוצאות :D

פורסם

אל תתלהב גם אותך אני אפציץ שאלות :D:D:D:D

כל הפורום יהיה תחת הפצצה - סתם סתם....אגב, יש מאיפה שהוא להשיג חוברת של הדגם הזה בעברית נראה לכם ?

פורסם

לא נראה לי שקיימת חוברת בעברית למוצרים הללו.

אבל אם יש לך משהו שאתה לא מבין בחוברת המקורית, אז תשאל.

למרות שנראה לי שעם הזמן תלמד להכיר את המכשיר שלך יותר לעומק,בכל מקרה לגבי תדרי הרדיו, אז זה גם מופיע בmanual, שם כתוב בדיוק איך לעשות זאת,רק תשנה לzone 2 כמו שאמרתי לפני, אבל תזכור דבר אחד, אם יהיו לך קפיצות/נפילות מתח, או שתנתק את המצבר לצורך הרכבת מגבר אזעקה או כל דבר, המכשיר יחזור להגדרות הסטאפ המקוריות, אז אל תבהל אם חיברת אזעקה או משהו ופתאום שומעים חרא.:).

לי זה קרה נבהלתי ולא הבנתי התחלה מה קרה, אילו היו דקות של פחד...:).

under construction..

• תוכן חדש...