Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קניתי מגבר jbl מדיוטי פרי ב-200 $ , נשאר רק להוסיף אותו לקומפוננט ול-6x9 מאחורה. כמה תעלה לי התקנה ? מבקש גם המלצה למקום שבו ניתן לבצע התקנה נקייה ומקצועית במחיר טוב . ( איזור רעננה , כ''ס , אפשרי גם באזור המרכז – לא מפריע לי לעשות נסיעה למתקין מקצועי )

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחיר באיזור ה400 שקל

SOUNDSTORM חנות ברמה גבוהה

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אני לא בטוח לגבי "מקצועיות" שאתה מחפש ..

אבל אני מאמין שרמי בהוד השרון, "בני ברית" יעשה את העבודה ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
עופר רוטמן (KICKER )

סאונד FX

X2

סניף ראשון לציון

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אם אתה יכול להגיע לאשקלון אני מכיר מישהו שיעשה את זה מצוין לא שנה ולא שנתיים בתחום הזה ובמחיר רצפה וזה יתקזז לך בהוצאות של הדלק

הוא פשוט מקצוען

קוראים לו ליעד והמספר שלו 0546566038

תגיד שאביתר שלח אותך

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
אני לא בטוח לגבי "מקצועיות" שאתה מחפש ..

אבל אני מאמין שרמי בהוד השרון, "בני ברית" יעשה את העבודה ..

מחזק את דברייך רמי מטומקאר בני ברית 8 מתקין מקצוען....

תומר.

פורסם

עזוב אותך מחובבנים למיניהם!!!!

אם אתה רוצה באמת מישהו מקצועי... אז תלך לסאונדר ברחובות..

חיים וחדוי הם המתקינים הכי טובים באיזור המרכז !!!

וחוץ מזה יש לו מחירים סבבה ולא רק בנוגע להתקנות אלה גם לגבי מוצרים שהוא מוכר במחירים חבל על הזמן...... תשאל כמה אנשים מהפורום שקונים שם.. אני לא היחיד... ותראה מה הם אומרים לך על החנות...

לדעתי מקום ברמה

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

להמליץ על מקום שאתה מכיר זה דבר נחמד ויפה.

אבל לטעון שכל השאר חובבנים, זה כבר מעיד על בורות בתחום.

אתה לא מכיר עשירית מהמתקינים באיזור המרכז, מי אתה שתקבע מי חובבן ומי מקצוען.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מצתרף

איך אתה בדקת אותם?

אתה ניסית אצל כולם?

זה שקנית במקום מסוים וקיבלת שירות טוב והתקנה טובה לא פוסל את האחרים

ואני מאמין ויודע שיש עוד מלא מתקינים ברמה שלהם ואף יותר מזה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

שתי מילים !!

רמי קארדי !!

תותח על מתקין מערכות מאז שכולנו עוד ההינו שומעים בווקמנים נמצא בבני ברית בהוד השרון !

פורסם

רק רציתי לחדד, "רמי" שציינתי, ו"טומקאר" שתומר ציין, ורמי קארדי שG1000.

זה אותו הבחור.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

רק כדי לציין לך MIKMIK .....

אז לא סתם כתבתי את זה ...

אני מכיר אנשים שיש להם ניסיון עם חנויות שונות במרכז...וגם מתקינים וראיתי את התוצאות שלהם...

וחוץ מזה גם את רמת השרות של חנויות אחרת.....

אני לפי דעתי סאונדר הוא בין התותחים באיזור המרכז....!!!!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.

• תוכן חדש...