Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

snake-man, תסביר לי בדיוק, בן כמה אתה ?

כמה מערכות התקנת אצל מתקינים מורשים ?

כמה מתקינים אתה -חושב- שקיימים באיזור המרכז ?

וכמה עבודות של מתקינים -בפועל- ראית\שמעת ?

ושורה תחתונה, מה ההשכלה שלך בתחום בשביל לקבוע אם התוצאות המתקבלות שוות את העלות שלהן ?

עכשיו אתה מבין למה אתה מציג את עצמך באור ממש שלילי לגבי ההמלצה שלך ?

אז לקבוע שמישהו אחד שאתה מכיר הוא -הכי טוב-.

וכל השאר - חובבנים.

זה ממש לא יאה ולא נאה וכמובן שלא יעבור בשתיקה...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל מה שיש לי לומר זה ככה:

מנסיון שיש לי עם 5 מתקינים שונים יש רק אחד ש"הצטיין"/"התבלט".

האיש חיי סאונד ורואים את זה. עוד לא שמעתי ביקורת רעה ואני מאמין שאני גם לא ישמע.

בכל מקרה עופר רוטמן מסאונד FX בראשון לציון.

אני בטוח שיש עוד אנשים שיגבו אותי, חוץ מהתקנה טובה אתה תצא מהמקום עם הרבה הרבה הרבה יותר ידע ועניין

just my 0.02$

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

שיבי אם לא מצאת ביקורת רעה, תתחיל להשתמש בחיפוש של הפורום.

ואני יעצור כאן.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לגבי ביקורות וחוות דעת של אנשים על מתקינים מסויימים.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מה אתה עושה לי מבחן?

לא הבנתי את מה שרשמת מקודם ,אני גם לא מבין מה כוונתך עכשיו, תגיד בבירור מה כוונתך,

אני מוכן לעשות חיפוש (אבל נראה לי שאתה תוכל להסביר לי בצורה הכי מדוייקת, אם בא לך ,תן איזה פירוט קטן+ מס' הפניות לכמה ת'רדים)

ZZR

פורסם

מידן, אם לא הצלחת להבין את כוונת המשורר, תמיד אתה יכול לעשות חיפוש ולמצוא אותה.

אם עדיין לא תצליח, אתה מוזמן לפנות בהודעות פרטיות ובכל סוג של תקשורת אישית, לא כל נושא אני מוצא לנפח על גבי הדפים של הפורום.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני הייתי מצטרף להמלצה על רמי קארדי מהוד השרון , המקום שלו נקרא TOM-CAR, והוא מתקין ברמה גבוהה מאוד.

ראיתי מגוון עבודות שלו מבניות ועבודות פיבר והוא עובד יפה ,בעל מקצוע טוב, והכי חשוב, לא מנסה לדחוף דברים , ממליץ על דברים הגיוניים.

ודברים שהוא לא מתעסק בהם, הוא לא ינסה, אלא יפנה אותך למישהו שמבין בזה.

מקום אחר, ואני יזרוק בוץ בכוונה, אחרי כוויה שאני ועוד כמה חברים קיבלנו (מהמלצות של חברים אחרים).

זה לא להכנס ל"רדיואב" באיזור תעשיה רעננה.

פשוט מאוד: עבודה זולה, לא מקצועית,יקרנים אש,פשוט מקום גרוע להתקנה.

בנוסף, על טעויות טפשיות כמו להפוך + ל - , לטעות בחיבור L&R של RCA וכל מני דברים טפשיים שלא נסלחים.

כל אחד עושה טעויות, אבל לא את הראשונות שכתובות בספר.

לדוגמא:השבוע אני וחבר החלפנו אצל החבר שלי באוטו כבלי RCA וחבר שלי, אחרי המלצות שהוא נתן על המקום, נדהם לראות את העבודה הזולה שנעשתה ברכבו,ופרט לעניין שנגרם לו נזק מההתקנה והכיוון הגרוע(נשרף לו סאב HX2 שמחובר למגבר רוקפורד 501BD, שמתאים בדיוק לסאב ואין סיבה שהוא ישרף,אלא רק בגלל כיוון לקוי)

פשוט לא להכנס.

לילה טוב לכולם.

under construction..

פורסם

הייתי ממליץ לך על סאונד סטורם בפתח תיקווה .

הבנדם פשוט תותח הרכבים שהוא מוציא זוכים בתחרויות אמה במקומות הראשונים!!

הוא נחשב לאחד התותחים בארץ המחיר בהתאם אבל כשתדבר איתו תבין שהוא לא עוד איזה חפר כמו הרבה מתקינים..

פורסם

עזוב אותך ממתקינים....

יש לי מגבר כמו שלך...

השגתי ערכת חיווט מאוטופרט 8 גיג ב 100 שקל - זה מספיק בהחלט!

RCA שזור עם קונקטורים ממתכת, מEBAY ב 20 דולר כולל משלוח-נגד רעשים!

התקשרתי למספר חנויות, הסברתי שיש לי את כל החיווט, יש לי הכל, רק שיעבירו את הכבלים..

סאונד בלאסטרס - תראה זה עבודה.. איזה אוטו? גולף!? הרבה הרבה הרבה עבודה.. 250 שקל?!

צריך לראות את העבודה - אבל יש לך גולף (לבעלים) , כן אבל עדיין צריך שתגיע אלי ואני יעשה לך פוזות בשביל 250 שקל....

סאונד סטורם- צריך לראות את העבודה..... מה יש לראות? לא התקנת בחיים לגולף? , - 400 שקל?! אבל יש לי את כל הכבלים רק להעביר... כן 400 שקל.. זה עבודה. עבודה.... בלה בלה...

ועוד ועוד...מפרוצה של 50 שקל עשו בתולה חיננית שדורשת 10000 שקל כדי שתהיה הראשון שלה..

אז לקחתי שבת, סידרתי הכל לבד, מסודר, מבודד, עובד נפלא.. לא מתחמם, אין רעשים, לא בעיות...

זה ממש קל, זה מגבר ממוצע, אם אתה לא עושה בניה אז ממש לא צריך ללכת למתקין.... חבל על ה $$$

אם צריך עזרה אני מוכן לעזור (בידע), ולפני שכולם יחשבו שאני רוצה את ההתקנה לעצמי... אין לי זמן ואו כוח לזה...

תיזהר, במיוחד מבעלי אינטרסים...

פורסם

MOZMAN ידידי, אם נעבור על ההודעות שלך בפורום נראה שאתה תמיד מדבר על איך לסחוט את השקל עד הטיפה האחרונה. התקנת מגבר אפשר לעשות ב100, 1000, 10000 וכו'. השאלה מה עושים. אפשר לחבר אותו ישר למושב האחורי, להעביר כבלים בשניה (להתחבר על החוטי רמקולים הקיימים) ואפשר גם לעשות לך בניה יפה יותר, להשחיל חוטים חדשים וכו'.

לא כל מי שדורש יותר מ50 שקל עבור התקנת מגבר הוא גנב או רמאי.

דרך אגב, שילמת יקר עבור הRCA.

צוחק צוחק, שלא תחטוף לי התקף לב :)

פורסם

לרגע הבהלת אותי...:)

הבנתי מהבחור שכוונתו להתקנה סטנדרטית על המושב האחורי...

לפי דעתי לא יותר מ 150 ש"ח כולל מע"מ (התקנה על המושב האחורי) וללא חיפופים...

אלי בגולף היו 10 פלסטיקים שהיה צריך להסיר ע"מ שיהיה אפשר להתקין, בגלל שזו הפעם הראשונה שלי וגם בגלל שהיה קשה להשחיל את הכבל מתח דרך קיר האש...זה לקח 3 שעות להתקין הכל.

אבל אח"כ העבודה היתה ממש קלה, כמו כן זה נותן סיפוק...

כולם מרווחים את ה$$ בזיעת אפם בייחוד שכאן הרבה חברי פורום הינם חיילים/סטודנטים.

לכן אין רע בכך.

פורסם

ל- MIKMIK

1. אני בן 20 ...

2. אני אישית לעצמי כמה פעמים אבל ראיתי הרבה התקנות של אנשים אחרים במקומות אחרים שאפילו הם היתבאסו מהמקום שהם התקינו בו...(ושלא נדבר על הידע שיש לאנשים כאלה במערכות)

3. לא חסר מתקינים במרכז ובגלל זה אין רמה .. כי כמו שיש הרבה מתקינים יש גם הרבה חאפרים!!

שלא יודעים כלום חוץ מלחבר פלוס ומינוס למגבר ולרמקולים וגם זה בצורה מעפנה(וראיתי הרבה כאלה!!!)

4. ראיתי הרבה.!!! ולכן אמרתי את מה שאמרתי...

יש שהזכירו את סאונד fx ושללתי אותם כי מניסיון אישי וגם מידע שלי ... יש להם הרבה סחורה של ריפרביש... למרות שמדובר פה על התקנות לא צריך לשקוח את האמינות של בעל החנות...

בא מגיד ככה ...שההשכלה שלי בתחום היא של כמה שנים טובות..!!!

והספקתי לשמוע הרבה מערכות והתקנות בזמן הזה....

יכול להיות שקצת הגזמתי עם הקביעה שלי...(בכל זאת יש משהו בדברך...)

אבל לדעתי סאונדר ברחובות יש להם את האמינות, שירות, ואיכות בין הטובים במרכז לפי דעתי!!!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

תשמע, לגבי סאונד FX.

ביקשת מתקין, המלצתי על מתקין ולא על חנות!

אל תקנה מהם אבל מבחינת מתקין עופר מעולה.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

איך אתה יכול להמליץ על מתקין ולא על החנות?

המתקין (בהנחה שמקבל משכורת מבעל המקום) כפוף באיזו צורה לבעל החנות.

נראה לי מוזר. באמת מוזר.

נ.ב.

המתקין עופר , בהחלט מתקין מקצועי.

ZZR

• תוכן חדש...