Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתם מתבססים על 3V האלה?

זה לא חייב, אפשר גם לחבר ל50V לד.

הלד צריך לקבל זרם (שקובעים אותו בעזרת נגד) לפי הנתונים שלו.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ממש נכון, הלד צורך את הזרם שהוא צריך - הנגד מתאים את מתח העבודה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אוקיי אז ככה..

החלטתי לבדוק על כמה וולט הלדים שלי עובדים.

לקחתי שנאי ביתי רגיל, כיוונתי אותו ל 3.5V.

אבל מה שקרה זה שהלדים הכחולים, היו כחולים לשנייה ואז הם האירו במין טורקיז-ירקרק כזה.. ואחרי כמה דקות עבודה הם נשרפו.

הלבנים החזיקו יותר טוב, אבל חלקם גם נשרפו.

שאלה.. האם 3.5V זה יותר מדי? (השנאי לא יורד יותר נמוך מזה) השנאי מספק , לפי מה שרשום עליו, עד 1000mA. האם זאת יכולה להיות הסיבה לשריפה המהירה ואם אקח שנאי עם הספק יותר נמוך (500mA) אז אני לא אראה את התופעות שראיתי?

תודה לעוזרים,

טל.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
אוקיי אז ככה..

אבל מה שקרה זה שהלדים הכחולים, היו כחולים לשנייה ואז הם האירו במין טורקיז-ירקרק כזה.. ואחרי כמה דקות עבודה הם נשרפו.

שאלה.. האם 3.5V זה יותר מדי? (השנאי לא יורד יותר נמוך מזה) השנאי מספק , לפי מה שרשום עליו, עד 1000mA. האם זאת יכולה להיות הסיבה לשריפה המהירה ואם אקח שנאי עם הספק יותר נמוך (500mA) אז אני לא אראה את התופעות שראיתי?

תודה לעוזרים,

טל.

שנאי ביתי אוניברסלי שכתוב עליו 1000 מיליאמפר המכוון ל3.5 וולט ייתן כ-3.5 וולט

כשתצרוך ממנו 1000 מיליאמפר, אבל כ-6 וולט בנתק (בלי עומס). רק ספק מיוצב יתן

מתח קבוע בלי תלות בעומס.

תבדוק במולטימטר...

:turn-l:
פורסם

האם זה קשור לשינוי הצבע של הלדים ולכך שהם לא היו כחולים למשך זמן אלא לכמה שניות ואז נהפכו למין ירוק טורקיז?

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
אוקיי אז ככה..

תודה לעוזרים,

טל.

זה לא קשור, השנאי נותן מתח של 3.5 וולט והזרם המקסימלי שהוא מסוגל לתת הוא 1 אמפר או 1000ma, הזרם תלוי בהתנגדות(לפי חוק אום), ניתן לחבר נגד לפני הלד אך התנגדות הנגד צריכה להיות פי שלוש מהתנגדות הלד בכדי שיפול על הלד מתח של 3 וולט

פורסם

זה שהוא משנה צבע זה אומר שהלד הולך להשרף!

יש לדים שיש להם 3 או 4 רגלים, אז הם כן יכולים לשנות צבע אבל צריך בשביל זה מעגל מיוחד.

ולגבי נגד, כן בנגד יש מפל מתח, אבל הנגד גם קובע את הזרם. תוריד את הלד והזרם ישאר.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

שמישהו יסביר לו שהנגד לא קובע את הזרם שהצרכן מבקש ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

פותח השרשור: בדיוק אתמול רציתי לפרסם כאן ת'רד חדש על הלדים שחיברתי, כל לד הוא 3.5 וולט מומלץ לשים 3 וולט ליחידה , קבל אותה בתמונה ממש מאתמול:

Picture 014.jpg

Suzuki Jimny

פורסם
שמישהו יסביר לו שהנגד לא קובע את הזרם שהצרכן מבקש ...

מה זאת אומרת ? הנגד אמור להוריד לי את המתח ל3.5 וולט, אבל לא להוריד את הזרם מ 1000mA לזרם שהלד דורש? זו הכוונה?

פורסם

הנגד קובע את מתח העבודה, הזרם נקבע לפי הצרכן.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כלומר הנגד מוריד את המתח, והלד לוקח לדוגמא 20mA (הוא כמה שהוא דורש) מתוך ה 1000mA שהשנאי יכול לספק לו?

אם כך, לא עוצמת הזרם היא ששרפה לי את הלד.. אז מה כן?

בבקשה תסבירו הסבר קצת יותר מפורט מה צריך להתחבר איך ובאילו עוצמות...

תודה רבה...

פורסם

קיבלת כבר תשובה בנוגע לעבודה עם שנאי ללא נגד.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מה ששרף לך את הלד זה ה3.5V

אם היית מחבר על 3 היית רואה איך הלד מאיר בשיא העוצמה שלו ולא ישרף

עכשיו מה שתעשה זה תחבר נגדים של 450אום לכל רגל חיובית של לד, אז תיקח אחד מהם, תכוון את השנאי ל12V

ואז תחבר, ותראה שהוא יאיר לך כמו שצריך, מכאן נובע שבאוטו הוא יאיר כמו שצריך :smile:

זה הכל!

Now let me ask you a question, Jules.

When you drove in here, did you notice a sign out front that said, Dead nigger storage?

• תוכן חדש...