פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 40 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מה ההבדל בין השנים? ממה שהבנתי זה אותו הדבר רק שעל אחד רשום לדוגמא באס והשני 50 הרץ... אבל נראה לי שאני טועה בכל מקרה איך אקווליזר עובד? אני מניח שבדומה למגבר שפשוט מגביר או מנמיך תדר מסויים בשיפוע מסויים אבל אשמח להרווחת הידע בעניין. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דפקו מבט על המערכת הזאת.. http://www.audionet.co.il/details.asp?id=576&lead_id=&look= תשמעו, המערכת הזאת עולה 1660 שקל, אני כמו אהבל טסתי להולנד לפני שבוע ראיתי אותה שם, אבא שלי אמר לי אם אתה רוצה תקנה.. אמרתי לו שאני מעדיף לחכות עוד קצת והיא עלתה שם 1100, אנשים אמרו לי שיצאתי מפגר הייתי יכול לרוויח עליה 500 שקל בלי לזוז. איזה מערכת, איזה טמטום! רבאק! חוצמיזה יש לי עוד שאלה, אם אני קונה סאב, איך אני יודע איזה תיבה לבנות לו באיזה גודל בשביל שהוא יוצא את הצליל המושלם מתוך הקופסא, ושלא יהיה צליל דפוק אפילו בטיפה? ממש צליל חלק?.. אני רוצה לדעת איך לעשות, אז אם מישהו יכול להסביר אני ישמח תודה!
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הבנתי שהרמקולים - חלקם מיוצרים מחומר שדומה לקרטון ויש כאלה שעשוים מחומר פלסטי. האם זה נכון שהצליל יותר איכותי בזה שדומה לקרטון אבל הוא נהרס יותר בשמש?
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=739# נראה נחמד,מישהו שמע או מכיר את הרמקולים? מישהו מכיר בכלל את האתר?כדאי?
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 33 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי לשאול אם יש אפשרות להשים על מגבר 4 ערוצים גם סט קומפוננט גם 6/9 וגם סאב? 1.אולי יש אפשרות להשים את 6/9 על שתי ערוצים,סאב על אחד, ושתי הקומפוננט על ערוץ אחד? 2.אולי אפשר להשים את שני הקומפוננט על אותו ערוץ של ה-6/9? 3.אולי אפשר לשחק עם האומים האלו שאני לא מבין גדול כלכך בזה... תודה רבה לעונים,תגובתכם חשובה לי.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום ברשותי דגם ישן של פיוניר 3350. ורציתי לשאול בקשר ל טרבל ולבאס. 1.יש פונקציה שחותכת את הטוויטר מ-2k עד 10 k מה הם עושים ועל כמה צריך להשים אותם? 2.כנ"ל לגבי הבאס שמתחיל ב-10 ונגמר ב-100 נראה לי. 3.כאשר לוחצים לחיצה ממושכת על מקש האודיו(כמעט בכול מכשירי הפיוניר) נפתח כיוון מקצועי של 3 או 4 אפשרויות שאין לי מושג מה הם עושים. מישהו שיש לו או מכיר את זה יכול לעזור לי? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אמא שלי קונה ג'יפ חדש, ורציתי לאבזר אותו באיזה DVD טוב עם מסך נשלף מהתקרה. על איזה DVD אתם ממליצים? אני רוצה נגן איכותי, ומסך איכותי מאוד רצוי מאוד שיהיה של חברה טובה ושיהיה איכותי מאוד. את הסאונד, אני לא רוצה סאונד יותר מידי חזק, אני כעקרון רוצה שהסאונד יהיה נקי, כמה שיותר נקי ושיהיה חזק כמובן אבל בתוך האוטו, שיהיה איכותי =]. טווח מחירים - עד 10,000 ש"ח. תודה רבה רבה! *מנהלים, אם ההודעה לא במקום הנכון, אנא העבירו אותה והודיעו לי בפרטי לאן, תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת תומר צין, -
- 7 תגובות
- 972 צפיות
טוב נתחיל הכי חשוב בשלום לכולם. ולעסקינו היום. לאחר הרבה שיקולים (שלצערי רובם וויטואליים) כנראה (וגם זה לא בטוח) סגרתי עם עצמי על זוג קומפוננטים וסאב חדש. שניהם מבית CDT כאשר הקומפוננטים אלו ה ef64cfi/24. והסאב הוא ה cl-1215. עכשיו הקומפוננט האלו הם מפלצות כוח אמיתיות. לפי שמועות מינמום 150 לכל צד ויש אנשים שנותנים להם גם הרבה יותר. הסאב מוצהר ב400 כאשר יש שני סלילים של 4 אוהם. יש באפשרותי להביא מגבר יחיד מארה"ב. ואני ממש לא בטוח מה יותר כדאי לי להביא. מונו חביב עם פיצטרים ממש טובים לסאב (שליטה על פאזה בין 0-180 ,לא סווט, חוגה. חוט לגיין לפנים הרכב, נצילות טובה יותר שיחולה להקל על מערכת החשמל ברכב) או מגבר שני ערוצים חזק מאד לקומפוננט שני המגברים יהיו כ…
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 8 תגובות
- 966 צפיות
איך המגבר הזה? שווה או סתם זבל? http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/autoam/product.asp?pf_id=HL380
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 1 תגובות
- 770 צפיות
שלום אני מרכיב כרגע מערכת נחמדה באוטו שישבה אצלי בבית קרוב לחצי שנה עכשיו אני סוף סוף מרכיב אותה :-P *קופוננט דוטק *HU זמני סתם פיוניר ישן( בתקווה להחליף בקרוב ל 9835 ALPINE ) *מובלוק 500 M POWER רוקפורד. *200 A2 רוקפורד 50*4 *סאב סרווין וגה 12D4 *קבל STINGER דיגטלי * RCA STINGER BULET3 (בעתיד הקרוב עוד יתוסף עוד מגברון רוקפורד(סדרה ישנה)וקומפוננט דוטק שימוקם מאחורה) * אני שוקל לבטח את המערכת בנוסף אני אשמח לשמוע רעיונות כיצד לאבטח את המערכת נגד גניבות.
- 3 תגובות
- 953 צפיות
אז ככה , מה היה לנו שם... 1.קומפוננט 6.5" של לנזר דגם אופטי דרייב מקדימה. 2.רמקולים 6X9 של KENWOOD 4 WAY 280 וואט מאחורה. 3.זוג סאבים 10" בתיבת בנדפאס מקורית - נקמיצ'י - 150 וואט RMS כל אחד (או 250 - אני לא סגור..מצטער) 4.מגבר של פיניקס גולד מדגם 4.0.2 125X2 ב-4 אוהם ו-400 וואט ב-4 אוהם מגושר - עובד עם שני הסאבים במקביל ממש טוב. עכשיו העניין הוא כזה : מכרתי את המגבר 4 יציאות ששלט על הקומפוננטים והרמקולים האחוריים ואני שוקל להחליף את הסאבים בסאב יחיד 12" של סאונד סטרים (לא סטורם!) עם סליל כפול - מה שכנראה אומר שלא אוכל לחבר את הפיניקס אליו (או שכן??). כאן כל המומחים נכנסים לתמונה - מה כדאי לי לעשות (הכיוון הוא SQ) : 1.להחליף את הסאבים או לא (השיקול הוא מקו…
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי אפשרות לרכוש את ה 7700 מיד שניה נישאר עליו עוד 10 חודש אחריות נקי ביותר ללא שריטהעם שלט והכל הוא דורש עליו כרגע 1000 מזומן ..האם זה מחיר טוב או שאפשר למצוא יותר זול קצת ואם כן אז בכמה ? [אני מאמין שבלחיצה אפשר להוריד אותו ל900 גג ל950 ]. שווה להביא את המכשיר הזה? איך הוא מבחינת תפריטים? מסובך? מבחינת כיוונים ופונקציות שימושיות? ומבחינת אמינות וקריאת דיסקים MP3 והמעבר בניהם ?האם הפאנל נישלף עדין מאד בשליפה וההחזרה?האם הוא הדרואלי חשמלי? יש משהו שאני צריך לדעת לפני שיכול להאיר /להעיר את עיניי לפני הרכישה של הדגם הזה? עיצות וייעוץ לפאנלים נוספים עד גג 900-950 יד שניה הכוללים 3 יציאות הגברה [1 שולטת על סאב חובה] ופונקציות שימושיות וידידותי למשתמש ויעיל ואיכותי יתקב…
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ובלק מזדה F רשם שהוא התקין לאבא שלו מגבר לרדיו דיסק ולרדיו דיסק אין יציאת RCA והוא חיבר לHIGE LEVEL INPUT במגבר שלו. לי יש רדיו טייפ שתומך במחליף דיסקים האם הוא יתחבר למגבר שאני קונה JBL GTO 75.4 והאם יש לי את הפונקציה במגבר HIGE LEVEL INPUT ח'ברה אני טס היום אז מהר ולא יהיה לי בעיה לחבר את זה לצ'נגר?(דגם SONY XA-10B) ככה נראה הצ'נגר: http://image.furima.rakuten.co.jp/image/item/77/75/23917775-2 .jpg והפאנל הוא מסוג SonyCDXC610Auto CD Deck199615w x4, CD changer control, detatch face, custom file, optional remote, station naming, 3 second ESP, program play, dual illumination
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 2 תגובות
- 929 צפיות
יש לי כרגע באוטו מערכת שכוללת: HD של KENWOOD, רמקולים אחוריים של KENWOOD 300W ורמקולים קדמיים של MAC AUDIO. אני מעוניין להוסיף סאב ומגבר, ורציתי לדעת אם החבילה הזו משתלמת? http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=772&CatCode=104 נ.ב. בעקרון, אם יש למגבר 4 יציאות, אז אני יכול לחבר אותו לסאב ולרמקולים האחוריים בלבד, נכון? כמה צריכה לעלות התקנה של המערכת? תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 5 תגובות
- 984 צפיות
אני מעוניין לבנות לסאבים תיבה פורטד אבל אני לא יודע מה המידות הנכונות כדי שהתיבה תיכנס לפגש ,במידה ואני בונה לשניהם ביחד תיבה של 100 ליטר . הרכב שבו הם אמורים לשבת הוא מזדה לנטיס 323 שנת 2002 . אני מדדתי את הפגש ואלו הם המידות . עומק - 1 מטר רוחב - 85 ס"מ גובה - 40 ס"מ אני הורדתי כ 5 ס"מ מהמידות המקוריות כדי שיהיה טווח ביטחון עכשיו לשאלות האם התיבה מספיקה לזוג לפי הליטרים ? במידה ואני מעוניין בפורט של 33 Hz מה צריך להיות האורך והקוטר שלו ? תודה לכל העוזרים !
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן: , בהמשך לתרד הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=79233&page=1&pp=15&highlight=%F8%EE%F7%E5%EC%E9%ED כאן היו מגוון 6*9 החלטתי ללכת או על המאגנט או על פיונר ההתלבטות קשה, מה כדאי ומי שמע את הרמקולים? המאגנט בול פאוור 6930 נגד פיונר 6995 ב 270 מת"א (המחיר נראה חשוד- האריזה נראת מקורית) אשמח לדעת חוות דעת אחרונות , תודה רבה ! ושכחתי להוסיף שבאס חשוב לי ושהרמקול לא יקרטע בפול ווליום מההגברה של ה hu
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 0 תגובות
- 708 צפיות
שלום לכולם... אני מוכר את האוטו והיה לי שם מערכת עם מגבר אחד של 4 ערוצים. הורדתי את כל המערכת שהיתה לי באוטו והתקין שלי המליץ לי להשאיר את כל החוטים באוטו ולא לקחת כלום ולקנות כבר סט חדש כי הסט שהיה לי באוטו (בקושי חצי שנה) הוא לא משהו... עכשיו היא לי שם 2 זוגות RCA וכל שאר הדברים.. לקחתי רק את הפיוז שהוא יקר מאוד... עכשיו לדעתי כבר באוטו החדש באמת כדאי לי לשים RCA חדשים כי עכשיו כבר אני הולך להתקין 2 מגברים יותר איכותים... ואני יצטרך כבר 3 זוגות RCA, יש לי שתי מגברים כאלו: http://www.agasi.co.il/scripts/prod...sp?idproduct=69 המערכת שלי בעלת 3 יציאות- שליטה על קדמיים (קומפוננט שיהיה), שליטה על אחורים (6X9 של חברת רוקפורד), וסאב של חברת באזוקה 10'…
הודעה אחרונה מאת V.I.P, -
- 26 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אז ככה את התמונות של אחי ושל הסיום בנייה אני יעביר מחר למחשב פשוט נגמרו הבטריות,אבל יש לי תמונות של ההתקדמות של הבנייה ברכב שלי,צד אחד כבר גמור והצד השני בתהליכי סיום,לא נכביד עליכם אז,תמונות....
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 4 תגובות
- 890 צפיות
שלום לכולם! הבעיה היא ככה : היום התחדשתי ברמקולים של פיונר 6961 (מעולים דרך אגב) ושכוונתי את הסאונד הHU כזה נכבה לשניה וחזר(פעמיים) האלה היא כזאת: יש לHU סוג של פרוטקשיין?! ודרך אגב הHU פועל בסדר גמור אחרי שהמנכתי קצת אשמח לתשובות תודה.
הודעה אחרונה מאת Aviel, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
נסעתי היום לחנות שיפורים עכשיו הציעו לי את הסט הבא מגבר 1000וואט 4 ערוצים של V12 קומפוננט Lighting Audio + התקנה, כולל קיט התקנה = 1900 ש"ח כולל מע"מ השאלה היא, האם שווה? החנות היא ברחובות, בביל"ו סנטר שם החנות "מילניום" למי שמכיר...
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
הייתי חייב לשתף אתכם בסרטון המדהים הזה שראיתי וגם לצרף אליו שאלה, איזה מערכת שוכבת לו שם ומה העלות. תודה רבה, עמרי (הסרטון - מדהים) http://media.santoalt.com/101/050305/big_bass.wmv (אני יודע שהוא אומר איזה מערכת זאת, אבל אני לא מבין מה הוא אומר,אז תגידו מה זה בבקשה, וכמה כסף????) ומה הכוונה ל 35 CYCLES 35 סיבובים?? מה הכוונה? מעגלים??
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זה לא סוד שמערכת יקרה צריכה ליהיות ממוגנת כמה שיותר מפני גניבות.... רציתי לשאול איך אתם ממגנים את המערכות שלכם (כולל רעיונות לא שיגרתיים)???? זאות אחת הנקודות העיקריות בלקנות מערכת יקרה לפי דעתי ואני מחפש פתרונות....
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מדובר בסט הבא (לעמוד לוקח קצת זמן להיפתח) http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=662&CatCode=177 אני מחפש משהו מינימלי ונחמד כתוספת באס עמוק למערכת שיש לי ברכב ולא "להרעיד את השכונה" מישהו מכיר את הסט הנ"ל? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 1 תגובות
- 845 צפיות
component morel pulse 6 6.5 morel pulse 6x9 תודה יום טוב
כודם כל סורי שלא ביקרתי בפורום בזמן האחרון פשוט היתי לי הרבה עבודה. ועכשיו לענינינו, לפני כשנה היה לי רעיון מהפכני, להרכיב מחשב ביתי ברכב. וכך לאחר תכנונים לפני כ 8 חודשים התקנתי ברכבי את המחשב וכמו שחלקכם ראיתם במפגש במאי, זה עובד מאוד טוב. בחודשים האחרונים התקנתי כבר 6 מחשבים ברכבים שונים והתוצאות מעל המשוער. ועכשיו כמה עובדות על המחשבים: 1. צריכת זרם נמוכה יחסית עד 6A שעה מאפשרת לשמוע מוזיקה בווליום סביר עד יותר משעה. 2. ניתן להתניע את הרכב גם כשהמחשב דולק ללא הפרעה (יש למחשב מיצב מתח 10-16V). 3. מידות המחשב יחסית קטנות 30*46*14 ס"מ בממוצע. 4. זמן עלית המחשב WIN_XP לוקחת בין 30-40 שניות. 5. תפעול קל ונוח ע"י מסך מגע או מיני מ…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי מאזדה 3 (2006) במשך חודשיים..ובעיקרון הזמנתי אותה עם מחליף דיסקים built in בדש-בורד. מסתבר שכרגע אין את המחליף דיסקים הזה בארץ..וגם אמרו לי שלא יהיה בקרוב..אז כמובן שהם הוציאו את האופציה מהחוזה. חיכיתי חודשיים ועדיין אין.. (אני בקשר הדוק עם "קוברה ומאזדה") אני מוכן לחכות אפילו עוד רק שיגידו תאריך..כי לדעתי זה ממש נחמד שזה בנוי בדש בורד וממש נוח גם מה עוד שיהיה לי שליטה מה-הגה בגלל שזה הצ'ינג'ר המקורי של מאזדה. עכשיו לשאלות.. רציתי לדעת אם יש אפשרות להתקין מערכת לא מקורית של מאזדה בדש בורד שאני אוכל לשלוט בה מההגה? במידה ולא..האם אני יכול להתקין צ'ינג'ר לא בדש בורד , זאת אומרת בתא מטען או בכל מקום אחר..ועדיין לקבל שליטה מההגה? ו…
הודעה אחרונה מאת rmenashe, -
- 3 תגובות
- 923 צפיות
שלום לכולם, יש ברשותי רדיו-דיסק של jvc מסוג kd-g300. כאשר התקנתי אותו היה רשום על הקופסא שהקליטת תדרים ברדיו מכוונת לפי ארה"ב וכדי לשנות אותה לפי השיטה שלנו יש ללחוץ על איזה שהוא כפתור (או כמה כפתורים) לכמה שניות. עכשיו, הבעיה היא שהחלפתי מצבר והרדיו עבר reset ואין לי מושג על מה צריך ללחוץ כדי לשנות את ההגדה הנ"ל. אם למישהו יש איזה שהוא מושג אני ממש אשמח לקבל תשובה. בתודה, זיו.
הודעה אחרונה מאת ziv989, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום ! ALPINE 9965 , דגם בלי ה-R בסוף , יש מצב שהוא יקרא את כל הדיסקים של DVD ? הכוונה היא ל-MULTIZONE
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
במזל"ט קניתי רמקולים קדמיים חדשים (6.5 אינץ) ואני פשוט לא מצליח לפרק את הדלת..(פירקתי את הבורג התחתון ואת הבורג שבידית פתיחת הדלת אך הכיסוי עדיין לא יוצא) אני מיואש ...מה עושים?
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
- 11 תגובות
- 980 צפיות
לפי מה שאמרו לי בסאב שלי יש שני סלילים מה שאומר שלפי מה שראיתי בסאב שיש לו 4 כניסות כאילו בכל צד של המגנט ישנם שני כניסות מישהו מוכן להסביר לי מה היתרונות של זה מה אפשר לעשות ולמה זה נועד?? תודה רבה לכם מראש..
הודעה אחרונה מאת Jeka,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 239 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nadavd4
- TvrSpee12
- `Infinity
- Tal7
- sfargol
- nglancer
- Chmimo
- SlowRide
- itzik123
- shaymolcho
- yuvk
- ofralon