Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , מה היה לנו שם...

1.קומפוננט 6.5" של לנזר דגם אופטי דרייב מקדימה.

2.רמקולים 6X9 של KENWOOD 4 WAY 280 וואט מאחורה.

3.זוג סאבים 10" בתיבת בנדפאס מקורית - נקמיצ'י - 150 וואט RMS כל אחד (או 250 - אני לא סגור..מצטער)

4.מגבר של פיניקס גולד מדגם 4.0.2 125X2 ב-4 אוהם ו-400 וואט ב-4 אוהם מגושר - עובד עם שני הסאבים במקביל ממש טוב.

עכשיו העניין הוא כזה : מכרתי את המגבר 4 יציאות ששלט על הקומפוננטים והרמקולים האחוריים ואני שוקל להחליף את הסאבים בסאב יחיד 12" של סאונד סטרים (לא סטורם!) עם סליל כפול - מה שכנראה אומר שלא אוכל לחבר את הפיניקס אליו (או שכן??).

כאן כל המומחים נכנסים לתמונה - מה כדאי לי לעשות (הכיוון הוא SQ) :

1.להחליף את הסאבים או לא (השיקול הוא מקום בבגאז')?

2.איזה מגבר לקנות בהנחה שאני מחליף את הסאבים \לא מחליף (תקציב - 1000 ש"ח)?

3.אולי לבטל את האחוריים בכלל , לחבר את הפיניקס לקומפוננט ולקנות מגבר איכותי לסאב של סאונד סטרים?

בקיצור הבנתם (אני מקווה) את הדילמות שאני עומד בפניהם עכשיו - כל הצעה תתקבל בברכה , גם כזאת שאולי לא חשבתי עליה.

***הכיוון המרכזי הוא SQ עם נטייה קלה לעוצמות מכיוון שמורכב ברכב DVD איכותי (של סוני) שמשמש גם כ-HU למוסיקה (יש לו 3 יציאות) וגם כנגן סרטים והופעות מידי פעם.

ליום יום -כבר אין - פיג'ו 306 עם 167 כ"ס.

לסופ"ש (וליום יום)- קליאו ספורט עם 182 כ"ס.

פורסם

טוב , עידכונים מהשטח:

קניתי רוקפורד P4004 - מה עושים עכשיו?

1.שמים את הרוקפורד לשני הנקמיצ'י ואת הפיניקס לקומפ' - ללא הגברה לאחוריים?

2.משאירים את הפיניקס לסאבים ואת הרוקפורד לקומפ' ולאחוריים?

3.מחליפים את הסאבים לאחד של סאונד סטרים DVC 250וואט - ואז מה עושים עם המגברים?

ליום יום -כבר אין - פיג'ו 306 עם 167 כ"ס.

לסופ"ש (וליום יום)- קליאו ספורט עם 182 כ"ס.

פורסם

לגבי משחקי הגברה, יהיה הרבה יותר עדיף שתעבוד על זה איזה שבוע שבועיים ותנסה כל מיני קונפיגורציות של הגברה.

לגבי החלפת הסאב, שוב עניין שלך זה גם הכי לא בעיה לחבר ולשמוע.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

1.הרוקפורד לסאבים בשתי גישורים.

2.לא הייתי מחליף את הסאבים.

3.מפעיל את האחוריים על הרדיו דיסק.

4.פיניקס עם הקומפוננט.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

• תוכן חדש...