פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן אנשים! סתם קפצתי לעוד מתקין מערכות באיזור להתייעצות קלה [אף אחד לא שכנע אותי עדיין במקצועיות שלו].. ופגשתי בחור שמשדרג את המערכת שלו והוא הציע לי מגבר שדומה מאוד לאלה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=18292 http://zap.co.il/model.asp?model_id=21685 ההבדל הוא שהמגבר שלו הוא רק של 2 יציאות, 2X800 זה של אותה חברה-PLATINUM- דגם USC2060 V12... והוא רוצה על זה 300 שקל. כדאי או לא?.. בתכנון שלי רק לעשות הגברה לקומפוננט הקדמי שיהיה לי [מורל עושים בעיות עדיין ]...לשים 9*6 מאחורה וזהו...בלי סאב [לא צריך]... שווה? או צריך להוציא 600\700 ש"ח על חדש? תודה על העזרה! נ.ב-למי שיש הצעה טובה יותר יד שניה [הוא מוכר או שראה בפורום] שיכתוב בבקשה :] - בהוד…
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
איפה מוכרים ה JBL של הדיוטי במחיר הכי זול שיש ? אפשר קישורים?(כי אין לי גישה לדיוטי) 1 2
מאת Ameer.86- 28 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, אין לי גישה לדיוטי פריי..ואני ממש רוצה את המגבר הזה מכיוון שרק ביקורות טובות שמעתי עליו. אפשר קישורים לאתרים או חנויות או מקומות שמוכרים אותו במחיר זול יחסית , כמובן חדש עם אחריות והכל. תודה רבה לכל העונים והעוזרים
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לעשות בנייה עצמית באוטו שלי רציתי לשאול עם איזה לוחות עץ כדאי לעבוד ? בין כמה לכמה נע המחיר של לוחות עץ? ואיפה אפשר למצוא ? ואל תגידו לי בנגרייה , אני צריך כתובת תודה גל
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, כרגע יש לי באוטו רדיו דיסק שבא עם האוטו , והוא דומה לזה http://www.gizmo.co.il/show/productv2.asp?id=5694&aucid=969517&ref=yes&refname=zap זוג רמקולים קדמיים מקוריים מחוברים לפאנל, ומאחורה, יש זוג רמקולים 6/9 של פיונייר סדרה צהובה, והיום קיבלתי המגבר הנ"ל של JBL , חיברתי אותו לזוג הרמקולים.. ועוד זמן קצר יהיה סאב.. ואם יהיה חסר לי משו בסאונד... יהיה קומפוננט. שאלות על המגבר : 1) איך לכוון הג'יין ? זה מעצבן.. לא הצלחתי אף פעם לכוון את זה כמו שצריך.. הפאנל שלי מגיע עד 80 בווליום... אפשר הסבר מקוצר איך לכוון כמה שיותר טוב ? 2) עכשיו המגבר על מצב FLAT כדי שינגן באס גם... כשהוא על המצב הזה , אז שאר הכיוונים לשווא ? 3) יש בצד המגבר…
הודעה אחרונה מאת Ameer.86, -
- 1 תגובות
- 823 צפיות
שלום לכולם, לאחר פריצה לרכב, שבירה ברברית של חלקי פלסטיקה רבים וגניבת הרדיו דיסק, השגתי (לאחר חיפושים רבים) את חלקי הדשבורד והרכבתי רדיוטייפ ישן. המכשיר עצמו מוחלק לתוך שרוול אלומיניום, והשרוול עצמו נתפס בקצהו לפלסטיק הדש בורד. למעשה אין שום תמיכה לרדיו בחלקו האחורי, וסידור זה לא כל כך נראה לי יציב. בחלקו האחורי של המכשיר יש בורג ואום, והשאלה שלי היא לאן הם מתחברים. יש מעין מיגרעת בחלק הפנימי של הדש בורד,אבל אין שום דרך שניראית לי לחבר לשם את הבורג. אולי חסרה לי איזו חתיכת פלסטיק מקשרת ?? אשמח לשמוע עצות בדבר קיבוע פיסי של רדיוטייפ, בפרק בפיז'ו 306, ובפרט בחלקו האחורי/פנימי של המכשיר. אני מצרף תמונה בה נראה בקיר האחורי של החלל המיועד לרדיו מעין ריבוע…
הודעה אחרונה מאת zohar_e, -
- 33 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום,התקנתי את המערכת במקום לא יודע מה ניראה לי שכאן עשיתי טעות, בכל מיקרה המערכת מורכבת מ 2 מגברים JBL 75.4 רמקולים אחוריים jbl gto 936e קומפוננט מקדימה מורל דוטק mkll 6 סאב פיוניר tsw300r רדיו דיסק פיוניר dehp7700 קרוס אודיו גודס.. הבעיות שיש לי עכשיו הן ככה: יש רעשים כיאלו של הגז לפי איך שאני נותן גז ככה שומעים ברמקולים. באמצע נסיעה פתאום כיאלו גם לפי הגז פתאום שומעים יותר חזק ואיך שאני נוסע יותר לאט שומעים יותר חלש כיאלו זה מגביר\מנמיך את עצמו. ונגיד פתאום אם אני שומע על ווליוום גבוהה אז פתאום שומעים רק את הסאב עובד ונפסקת מוזיקה ואחרי שנייה חוזרת המוזיקה. יש לכם איזו שהיא עזרה בשבילי,כמובן שאני מתכוון ללכת לחנות לתקן את הכל כי אני לא מבין בדברי…
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב אז ככה אני מחפש לקנות סאב חדש.... הP1 שלי לא כל כך מספק אותיייי אני מוכן להשקיע עד 1000 ש"ח ללא תיבה קיבלתי הצעה ל3 סאבים בינתיים 1 הוא הכליף דיזיין ב1000 הואRMS 300 קיקר קומפ וי אר ב720 ש"ח 400RMS או הסטרוקר של לייטינג אודיו ב900 500RMS ' אני רוצה שהסאב יהיה מדוייק אבל חזק ועוצמתי... על מה הייתם ממליצים לי ואם יש לכם עוד הצעות בבקשה וההגברה שתגיע היא מונובלוק מחול של לפחות 400 RMS ב4 אום
הודעה אחרונה מאת avil84, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אלה הרכיבים: רדיו דיסק אמ פי 3 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=130333 מגבר -ה-JBL הידוע מהדיוטי פרי GTO 75.4 קומפוננט http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=37553 מה אתם אומרים על המערכת יש הצעות לשיפור לרכיבים אחרים יותר טובים בהיקף מחירים הזה?? המחיר שיוצא על הכל יחד זה 2170
הודעה אחרונה מאת KaKa, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה הדרך הכי זולה לעשות את זה?? ומה העלות כמובן?
הודעה אחרונה מאת mdma, -
בעיה ב hu של jvc
מאת בנדח- 1 תגובות
- 771 צפיות
יש לי hu של jvc דגם פשוט מאוד לא קורא mp3 דגם דיי ישן 4*40 מחוברים אליו 4 רמקולים בלי מגבר כשאני שומע בו הרבה זמן שהעוצמה היא על הכי גבוהה אז פתאום הרדיו דיסק מפסיק להשמיע הוא משתתק אבל על הצג רואים שהוא ממשיך להשמיע כאילו כלום לא קרה כשזה קורה אני מנסה להעביר לרדיו אבל גם רדיו הוא מפסיק להשמיע (אבל הוא מציג כאילו הוא משמיע) רק כשאני מחכה כמה דקות שהמערכת כבויה ואז אני מדליק מחדש היא עובדת מה יכול להיות גורם הבעיה. יש להזכיר שחוץ מזה המערכת עובדת יפהה משמיעה טוב בכל הרמקולים ועוברת בין שירים מצויין. האם יש למישהו כיוון מה אני יכול לעשות האם אני יכול לפתור את הבעיה הזאת חוץ מלשלוח אותה לתיקון? תודה מראש אורן.
הודעה אחרונה מאת neo19, -
עצה לגבי סט קומפוננט 1 2
מאת gilad1- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. מחר אני הולך להתקין סט קומפוננט (עדין לא סגור איזה או של סרווין וגה או מורל פולס) השאלה שלי היא כזאת:נכון לעכשיו יש לי סתם רמקולים פשוטים ברכב, האם אחד מהסטים הנ"ל ישמעו יותר חזק כאשר הם לא מחוברים למגבר אלה לרדיו דיסק? (אני יודע שסט צריך מגבר אבל בינתיים עד שיהיה כסף למגבר נוסף) זאת אומרת שישמעו בסט קומפוננט או ברמקולים פשוטים של פיוניר אותו דבר אם הם מחוברים למכשיר עצמו? (פיוניר 50*4) ואם יש הבדל -זה משמעותי? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 4 תגובות
- 950 צפיות
יש לי רדיו דיסק של חברת קנווד kenwood kdc 3008 ואני לא יודע מה לאן לחבר לא רשום על החוטים מזל שיש לפחות צמה אבל זה גם לא עוזר חברס עם מישהו אוליי מוכן לעזור לי ולמצוא דיאגרמת חיבור של היצרן אני עודה לו מאוד
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
מראים את הדגמים של המגבר ומראים כמה הם מוציאים בבדיקות: http://www.rockfordfosgate.com/products/amp_watts.asp ורשום שם גם משהו על 4004 (סתם היה דיון משהו על זה )
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בזמן האחרון אני רואה הרבה קניות של מגברים מבית FIRST AUSTRIA זכיתי במכרז באחת מהמגברים של החברה (במחיר באמת נוח) -4 יציאות 1600W : http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7924760&type=1&product=1&category_name=%e0%e5%e3%e9%e5+%ec%f8%eb%e13 הייתי רוצה כמובן חוות דעת מיקצועית שלכם (לפי הנתונים בקישור) על המגבר. נ.ב -למי שרוצה לדעת מזה מחיר נוח -276 שקל (כלל משלוח) יש לי אפשרות לבטל את העסקה כמובן האם לאשר את העסקה? או לבטל אותה ? תודה מראש מתן
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 2 תגובות
- 913 צפיות
הכוונה כאשר אני שומר על אותו נפח בדיוק האם צורות של תיבה של סאב שונות כגון משולש ,טרפז,ריבוע,מלבן ,צורה אסימטרית ישמעו אחרת? איזה צורה הכי כדאית מבחינת איכות?
הודעה אחרונה מאת yossi-X-R-3-I, -
- 11 תגובות
- 936 צפיות
שלום לכולם. ברשותי רדיו דיסק של חברת פיוניר -לא משנה הדגם זה כמעט בכול הדגמים. רציתי לשאול אם מישהו באמת יודע מה קורה כשלוחצים לחיצה ממושכת על מקש האודיו? מישהו יודע מה אלו התדרים הללו? כשהלכתי למתקין מקצועי הוא בעצמו לא ידע שזה קיים. מי שיודע מה זה עושה או על מה זה צריך להיות - שיכתוב. לפי דעתי זה נוגע לכול המכשירים של םיוניר (אני אישית בדקתי ב4 מכשירים מדגמים שונים) תודה לכול העונים.
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 8 תגובות
- 991 צפיות
יש לי כרגע תיבה אטומה אבל בגודל לא טוב כי לא חישבתי את העובי של העץ. עכשיו אני רוצה לבנות אחת חדשה, עם שיפוע אם אפשר שתשאר אטומה בגלל חוסר מקום בפגש, אם אפשר מידות לתיבה(כולל האורך של השיפוע והזווית)? וכמה ליטר צריך לצאת בסוף? תודה מראש לעוזרים אלון. עריכה : אם אפשר לרשום את המידות בלי\עם העובי של העץ שאני לא שוב היתבלבל
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 7 תגובות
- 994 צפיות
אני צריך המלצה על מגבר טוב עד 800 שקללל שיהיה איכותי וטוב כמובן ביחס למחיר... אשמח עם תמליצו לי גם על 4 יציאות וגם על 2 יצאות במחיר הזה.. תודה רבה רבה רבה לעוזריםםם
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בבקשה לא לומר לי לעשות חיפוש כי לא מצאתי השאלה שלי היא במגבר JBL רשום: 104*4 at 4ohm 4*140+ at 2ohm מה רשציתי לשאול זה אם יש לי רמקולים של 4OHM ואני אחבר אותם במקביל ככה שאני אקבל 2OHM בעצם ככה אני אגביר אותם טוב יותר? אם אפשר בכלל כי חשבתי להגביר 2 רמקולים בערוץ אחד וככה לעשות קומפוננט קידמי רמקולים אחוריים וסאב בגישור תודה
חיבור IPOD לרכב
מאת ATK- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רציתי לדעת עם אני יכול לחבר אותו דרך שקע האוזניות דרך מנחת למגבר
הודעה אחרונה מאת shaked, -
- 1 תגובות
- 894 צפיות
אהלן חבר'ה! אז הגעתי בהמלצתכם לתערוכה והיה ממש מדליק!המערכות נשמעו ונראו מצויין [וכך גם הבחורות ]. מה שכן, כל הקטע הזה [+הדיבור עם האנשים שמה] גרם לי להכנס לסרט של הוצאות יותר גדולות ממה שציפיתי לגבי הרכבת המערכת שלי. כבר קיבלתי כיוון מסויים [קומפוננט מורל פולס+פיוניר 4700MP+רמקולים 9*6 של קנווד\MAGNAT+מגבר מסויים].. אבל פתאום אנשים מהתערוכה מכניסים לי רעיונות שאני צריך להחליף את כל ה"פאנל" של הדלת שלי כדי להכניס ת'קומפוננט של מורל...[משהו מפיברגלס נראה לי] או שאני צריך לעשות "הרמה" של אחד הרמקולים ואז הסאונד יהיה טוב יותר..[עסק של עוד 1000 שקל] ועוד כל מיני שטויות... טוב...זה לא שטויות...זה ממש מדליק ...אבל לא בראש שלי ובכיס שלי להשקיע ככה... אני לא פרו כמו…
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב, אני מעוניין להרכיב איזה מערכת בינונית ~ ברכב שלי (רנו קליאו שנת 93). יש לי רדיו-דיסק של JVC, מהפשוטים. היום הביאו לי זוג רמקולים קידמיים מהדיוטי-פרי: Pioneer TSG1040R 4" 100W MAX, 20W Nominal אני חובב מוזיקה ויש לי תקציב-חייל.. הרעיון שלי הוא להשיג עוד איזה מגבר פשוט + סאב קטן מאוד ולהרכיב מהכל משפחה קטנה ומאושרת.. האם להישאר עם הפיוניר או להוסיף קצת כסף ולהתקדם? (למה למשל???) יש עוד המלצות? תודה רבה...!! אדם.
הודעה אחרונה מאת LBC, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חוץ מנתונים... למישהו יש חוות דעת עליו או במקומו הצעות אחרות בתחום המחירים שלו..?
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היה סבבה לגמרי. http://www.megaupload.com/?d=4395LVK6
הודעה אחרונה מאת Ruslan, -
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
תודה לעונים...
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 1 תגובות
- 744 צפיות
שלום... יש לי יונדאי לאנטרה שנת 95 ורציתי לדעת עם מישהו פה יודע אולי מה המידות של הרמקולים בדלתות קדימה... תודה לכול מי שיעזור!!!
הודעה אחרונה מאת mazda_323, -
- 25 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי אופציה במכשיר של DONWLOAD האם זה לאקולייזר ואם כן איך אני משתמש בה תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת avil84, -
זה נכון שעדיף מגבר לכל רמקול.. הכוונה מגבר לרמקולים הקדמיים מגבר לרמקולים האחוריים ומגבר לסאב זאת אומרת עדיף 2 מגברים של 2 ערוצים במקום מגבר אחד של 4 ערוצים?
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אז ככה ברצוני לשים רמקולים אחוריים עכשיו יש בעיה...אין לי עדין תמונות אבל אני ישתדל לשים... מאחורה מתחת למגש יש פח ויש חור הכנה לרמקול 6 וחצי. אני רוצה לשים 6/9 וכשניגשתי למתקין הוא אמר לי שזה סיפור ושצריך לחתוך את הפח...אמרתי שאני לא רוצה שיחתכו כלום... האם יש פיתרון? יש פה מישהו עם רנו מגאן קופה ושיש לו 6/9 מאחור?
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה.. נזכרתי לפני כמה זמן שאבי קיבל לפני איזה 5-6 שנים לפחות סאב כפול שהיה אצל חבר שלו... התיבה היא תיבה ל2 סאבים ובפנים יש 2 סאבים היום פירקתי אותו והחברה לא ידועה.. אני מאוד מקווה שזה לא זבל סיני אבל נראה לי שיש מצב.. נראה לי שהוא 10 אינץ' בכל מקרה יש כיתוב על החלק השקוף בתיבה שרשום R|T חברו של אבי הוא אדם שתמיד קנה את הדברים הטובים ביותר (הוא הוציא את הסאב מרכב מרצדס והביא לאבי כיוון שהתקדם ברכב או משהו כזה..) בקיצור מצורף תמונות אם תוכלו לעזור ואם בכלל שווה לי להשקיע בתיבה חדשה לסאב אחד ולמכור את השני או כבר למכור את שניהם עם התיבה (תלוי כמה אני ירוויח על זה).. http://djgoosh.pic.co.il התמונות מופיעות כאן בתור IMAGE007 …
הודעה אחרונה מאת alonku84,