Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי רדיו דיסק של חברת פיוניר -לא משנה הדגם זה כמעט בכול הדגמים.

רציתי לשאול אם מישהו באמת יודע מה קורה כשלוחצים לחיצה ממושכת על מקש האודיו? מישהו יודע מה אלו התדרים הללו? כשהלכתי למתקין מקצועי הוא בעצמו לא ידע שזה קיים.

מי שיודע מה זה עושה או על מה זה צריך להיות - שיכתוב.

לפי דעתי זה נוגע לכול המכשירים של םיוניר (אני אישית בדקתי ב4 מכשירים מדגמים שונים)

תודה לכול העונים.

פורסם
שלום לכולם.

ברשותי רדיו דיסק של חברת פיוניר -לא משנה הדגם זה כמעט בכול הדגמים.

רציתי לשאול אם מישהו באמת יודע מה קורה כשלוחצים לחיצה ממושכת על מקש האודיו? מישהו יודע מה אלו התדרים הללו? כשהלכתי למתקין מקצועי הוא בעצמו לא ידע שזה קיים.

מי שיודע מה זה עושה או על מה זה צריך להיות - שיכתוב.

לפי דעתי זה נוגע לכול המכשירים של םיוניר (אני אישית בדקתי ב4 מכשירים מדגמים שונים)

תודה לכול העונים.

זה לשנות את את אופן הגל של אותו תדר.

וזה עובד ככה.....N2-N1-W1-W2. לפי מה שזכור לי.

לדוגמא: בחרת ב1KHZ +6dB

אם ב A ארוך תבחר בתדר ה1KHZ ותשנה ל2N זה אומר 1KHZ יהיה +6 דצביל

ו0.9KHZ ו1.1KHZ יהיו 2dB + ,הגרף של התוספת +6 ב 1KHZ יהיה "מחודד"

אם ב A ארוך תבחר בתדר ה1KHZ ותשנה ל1N זה אומר 1KHZ יהיה +6 דצביל

ו0.9KHZ ו1.1KHZ יהיו 3dB + ,הגרף של התוספת +6 ב 1KHZ יהיה "מחודד יותר ופחות כהה"

אם ב A ארוך תבחר בתדר ה1KHZ ותשנה ל1W זה אומר 1KHZ יהיה +6 דצביל

ו0.9KHZ ו1.1KHZ יהיו 4dB + ,הגרף של התוספת +6 ב 1KHZ יהיה "מחודד פחות ויותר כהה"

אם ב A ארוך תבחר בתדר ה1KHZ ותשנה ל2W זה אומר 1KHZ יהיה +6 דצביל

ו0.9KHZ ו1.1KHZ יהיו 5dB + ,הגרף של התוספת +6 ב 1KHZ יהיה "כהה"

זה לדוגמא.

ועכשיו. מי חושב שהוא המקצועי פה.......אתה חושב שהמתקין שלך מקצועי? או שהוא אומר שהוא מקצועי.!?

תמיר

פורסם

חחח

תשמע, אולי אתה לא שומע הבדל. אבל לדעתי אתה כן שומע הבדל!

מזתומרת תקן אותי אם אני טועה?

אתה שומע הבדל או לא שומע הבדל?

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אני אישית לא שומע הבדל.

אבל בכול זאת רציתי לדעת על איזה תדרים הרדיו צריך להיות,נכון שאני לא שומע הבדל אבל בכול זאת אלו תדרים הכי פחות "צורמים" שישמעו בהם הכי "איכותי" ?

פורסם

א.הציוד הוא סביר, הוא איכותי.

ב. אם לך /לכם יש פיוניר -תוכל לרשום לי על כמה אתה שם את התדרים? כי אצלי זה סתם מספרים ש"ניחשתי"

פורסם

זה בערך כמו הפיקים בפרמטרי, לא?!

נגיד שמת את 45HZ על 6+ אז 60 ו30 נגיד ירדו בהדרגה ולא מכה אחת הכל נמוך מסביב ל45HZ...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

זה באמת אקולייזר פרמטרי 3 ערוצים. החצים למעלה ולמטה קובעים את השיפוע של הגרף, נקרא גם Q FACTOR. וחצים למעלה ולמטה יקבעו את התדר המרכזי של השיפוע. בכל מקרה אם אתה לא שומע הבדל אז מה אכפת לך? אם יש מישהו שכן שומע הבדלים אבל לא יודע איך לכוון אני יסביר. ההבדלים הם קטנים בדרך כלל.

פורסם

הסבירו לך הכיברור שאפשר,ובאמת יש מצבים שאין הבדל שמיע כשמשתמשים בזה.

אם תנמיך את שלושת התדרים-סאב מיד וטרבל ל-6 ותשחק עם התדרים האלו אתה תרגיש את ההבדל.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אז זה באמת משהו טוב, אבל אין את זה כבר בחדשים זה רק בסדרה 4 (היום אנחנו בסדרה 7).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

כמו שאמר בוריס, זהו אקולייזר פרמטרי.

המצבים: W=WIDE (רחב) N=NARROW (צר)

המשחק בהם הוא בעצם, 1N,2N,1W,2W

אם אתה לא מרגיש הבדל, תשנה את תדר 12.5 KHz ותראה שתבחין.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...