Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אין לי גישה לדיוטי פריי..ואני ממש רוצה את המגבר הזה מכיוון שרק ביקורות טובות שמעתי עליו.

אפשר קישורים לאתרים או חנויות או מקומות שמוכרים אותו במחיר זול יחסית , כמובן חדש עם אחריות והכל.

תודה רבה לכל העונים והעוזרים

פורסם

כשאני חיפשתי, גריז מערכות בראשון ירד ל 1200.

יש את מסקנטייפ בהוד השרון שהסכים לרדת ל 1150.

וזאת לאחר מיקוח ארוך...

במחירים הללו ועם שער הדולר שעלה, ההבדל בין רכישה פה לבין בדיוטי כבר לא כזה משמעותי...

אם תחליט לרכוש אצל אחד מהם, אני מניח שבזמן ההתקנה תוכל לבדוק עוד מספר מגברים שיש להם בעסק ולקחת את זה שהכי תאהב...

פורסם

כמה שאלות לשירשור.

אני מעוניין להגביר סאב 800 וואט ביצה 240 וואט וקומפוננט 180 וואט.

האם כדאי לרכוש את המגבר מהדיוטי פרי של ה 6 יציאות או את ה 4? ולקנות עוד מגבר שתי יציאות?

ואם אני עושה שם קניה גדולה בדיוטי פרי אני יקבל הנחה?

אני מעוניין לרכוש את ה jbl 6 יציאות ומערכת קולנוע לרכב שעולה 250 דולר דיוידי ומסך, יענו יצא 550 דולר, אני אצטרך לשלם מכס?

או יקבל הנחה?

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מגבר טוב זה ה4 יציאות (לא מכיר את ה6), אבל בשביל הביצים תצטרך תרנגולת 300 וואט.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אני חושב שמחיר מסקנטייפ מאוד טוב , חבר שלי עובד בהוד השרון ואני יברר.

עכשיו יש לי עוד שאלה.. איך אני מזהה מגבר חיקוי? כאילו ה JBL הזה , יש ממנו חיקוי? ואם כן איך אוכל לזהות?

שאלתי השאלה , כי אני גר בכפר , ובצד השני של הכפר יש "שטחים" המקום היחיד בארץ שעדיין פתוח, ושעדיין ניתן להכנס אליו ללא מחסום וללא כלום, כאילו לנו מותר להכנס שם אך להם אסור לצאת, יש שם חנות אודיו רכב ענקית.. וכידוע שם.. אין מע"ם ואין ארנונה , מגבר ה JBL היה בוטרינה.. שאלתי כמה עולה אמר לי 1200 מילה ראשונה.. אמרתי לו 1100 אמר לי בסדר , חדש בקופסא בניילון!

כדאי לקנות משם? אמר שיש אחריות...מאיפה כבר הם יכולים להביא? אני מניח שהם קונים מהארץ.. אין להם דרך אחרת.. ובכלל יש סיכוי שהמגברים שם סוג ב' או חיקוי? אם כן .. מה עליי לבדוק או לשאול או לראות כדי לזהות אם המגבר חיקוי.. ולא בסדר ?

תודה רבה

פורסם

בעקרון לפני החיקוי, יש דגם שפשוט נורא דומה לדגם הנ"ל של jbl גם כן והוא לא 75.4 אלא 50.4 נידמה לי. והוא עולה הרבה פחות אז שלא תחשוב שמצאת את המבר בזול ותרוץ לקנות.

פורסם
בעקרון לפני החיקוי, יש דגם שפשוט נורא דומה לדגם הנ"ל של jbl גם כן והוא לא 75.4 אלא 50.4 נידמה לי. והוא עולה הרבה פחות אז שלא תחשוב שמצאת את המבר בזול ותרוץ לקנות.

http://www.jbl.com/car/products/category.aspx?cat=amp

אתר של JBL יש גם תמונות של מגברים לא תוכל להתבלבל בין הדגמים

:shock2::snipersmi
פורסם

אני לא מטומטם , להבדיל בין מגברים אין לי בעיה , ואני מכיר את המגבר 75.4 והיה לי נסיון איתו אצל חברים... לא קשה לי לזהות אותו.. השאלה שלי הייתה אם יש מגברים סוג ב' או חיקוי.. או לא יודע מה.. למגבר הנ"ל ,

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חבר'ה , האם המגבר הנ"ל JBL נמצא.. בכל נקודות הדיוטי פריי ? או רק בנקודה של נמל התעופה?

למשל מי שהולך לשארם? לירדן? במעבר יש שם נקודת דיוטי פריי, אמור להיות שם.. נכון ?

פורסם

ישך דיוטי פרי בנתב"ג שזה השדה תעופה בלוד

וכל בן אדם יכול לקנות עד 200$ באלקטריק

עם נגיד אתם 3 אנשים אתה יכול לפצל את הדברים אצל ה 2 האחרים וככה לא תשלם מכס

ולא בטוח שיתפסו אותך לא כול מי שיוצא עובר בדיקה

מי שבא להם הם בודקים אותו

אתה יכול לקנות גם 2570350327 רדיו דיסקים או דברים וזה לא בטוח שיעשו לך בדיקה

אתה יכול גם לעבור בלי

ובקשר להנחה... אולי עם תקנה 2 מוצרים יעשו לך איזה 5% הנחה

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

טוב חבר'ה.. מישו מכיר חנות שמוכרת המגבר הנ"ל ב 1200 ? עם אחריות ניופאן ?

ואם אפשר.. הכתובת של החנות ברחובות שמוכרת אותו ב 880 , ותודה רבה

• תוכן חדש...