Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמוכר ב1400 רק במזומן ורק בהזמנה...הוא פשוט קונה מהיבואן ומגלגל לצרכן....בגלל הדיוטי לא מחזיקים אותו במלאי - הוא פשוט לא ימכר !

כל אלו שאמרו בעבר שרחובות נראה לי בסאונדר הציעו להם ב1000 שקל זה כנראה יבוא מקביל לא עם אחריות ניופאן

פורסם

אם ההפרש הוא 100-200 ש"ח, עדיף אחריות מקורית של ניופאן.

אני חושב שכדאי לשאול בחנות הפרש מחירים בין אחריות מקורית לבין רגילה,

אני תמיד בעד אחריות מקורית.

ZZR

פורסם

ניתן להתקשר ליבואן ולשאול האם הוא עובד איתו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם אתה הולך לחנות איכותית- בד"כ לא ישקרו.

תראה שיש רישום בקבלה שאתה מקבל-על אחריות מניופאן.

אם רשום, זה כנראה נכון.

בגדול, עדיף לעבוד עם אנשים אמינים (בכל תחום שהוא) ,אם אתה מפחד שיעבדו עליך,

תחפש מקום אחר, מקום שהוא טוב ואמין , יש מספיק כאלו.

ZZR

פורסם

בסוף החלטתי על אתר POMPA.. המחיר של המגבר לא מופיע באתר.. התקשרתי.. אמר 1300.. והסכמנו 1200 במזומן..., ובאתר ניופאן , מופיע אתר פומפה כאתר מורשה

תודה לכם.

פורסם

אני גם מכיר חנות שמביאה אותו עם אחריות של ניופאן.....ב1100 שקל, רק יש שם משהו מאוד מסריח...המגבר מגיע OEM (זאת אומרת בלי אריזה בלי כלום בתוך נילון...והאחריות היא כמו בסקאל ניופאן מכבדים את הכבלה)

אני חושש אולי מדובר ברפרביש...ואחרי שחבר שלי התחיל לתשאל בניופאן לפתע הבן אדם הודיע שאזלו לו הJBL והוא לא מחדש מלאי כרגע רק שאני יודע שבנתיים הוא ממשיך למכור

• תוכן חדש...