פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
שלום בבעלותי תיבה של סאב אבל יש מספר בעיות ושהשמח אם תיעצו לי 1. בתיבה יש שני חורים שצריך לסתום או לפחות אחד מהם . ראו תמונה 2. אני צריך לבחור סאב שיהיה מתאים לתיבה . המידות של התיבה הם רוחב -60 ס"מ גובה -40 ס"מ אורך-45 ס"מ 3 . יש את החור של החיבור של היציאות אבל אין את הפלסטיק עם הכניסות לכיבול של הסאב .
הודעה אחרונה מאת G1000, -
- 41 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום , לאחרונה רכשתי רכב חדש איביזה ספורט 2005 ... מאחר והרכב בא בלי מערכת אז הייתי רוצה לשים מערכת בו ... אבל אני חייל ולכן לאחר שקניתי את הרכב תקציבי קטן מאוד ... בכל מקרה הרכב עצמו מצוייד ברמקולים של חברת MBQuart כאשר מקדימה יש לנו 2 טוויטרים + 2 קומפוננט ומאחורה יש לנו 6x9 . הייתי רוצה להשאיר את הרמקולים בינתיים . ולכן את הכסף אני אשקיע במערכת ואולי במגבר ... יש לי כ 3000 ש"ח לשים במערכת לרכב , חשבתי שאולי מערכת ב2000 ומגבר בעוד 1000 תהיה בחירה חכמה . מה שחשבתי זה זה Pioneer DEHP7750MP + מגבר VIBE438 Lanzar ... אשמח להצעות אחרות עם פירוט למה עדיף .... בתודה מראש ,
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 777 צפיות
הציעו לי מערכת של קנווד mp3 מדגם kdc-w431 הספק 45x4. יש לי באוטו סט קומפוננטים bp2130 של מגנט. כרגע אני לא הולך לחבר מגבר. העם המערכת הנ"ל נחשבת טובה? איך קנווד בהשוואה לפיוניר באותו סדר גודל של מחיר?
הודעה אחרונה מאת Clarion Man, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה מחר אני מוכר את האוטו - הבן אדם מעוניין במערכת כמה אני אמור לבקש עליה. רמקולים: דלתות קדמיות: קומפוננטים של MBQ דלתות אחוריות: רמקולים פיוניר 220W אחורים: פיוניר 400W אלה עם ה 5WAY. מגברים: רוקפורד: 205 אם אני לא טועה - זה 600 וואט 2 יציאות לוג'יק: הדגם ממש לא זכור לי (מלפני שנתיים) 660 וואט 4 יציאות - סאב פיוניר 600 "יהלום". הד יוניט: פיוניר דגם לא חדש (שיהיה במתנה, לא נתחשב בו) - אני יודע שחסרים נתונים - אני יודע שזה משנה קצת אבל תתעלמו מזה כמה פחות או יותר אני אמור לדרוש על מכרכת כזאת. בהתחשב שאני רוצה לעשות התקנה חדשה באוטו החדש ולקנות 1.קומפוננטים2 2.רמקולים אחורים 3. מגברים בהתאם. (סאב לא צריך - יש) חשבתי על 2500 שקל או אולי …
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 3 תגובות
- 954 צפיות
שלום, HU כבר קניתי פיוניר 7750ונשארו לי עוד 2500 ש"ח אני צריך יעוץ ברכישת קומפונט מגבר וסאב אין לי מושג מה לרכוש ולכן פניתי לעזרכתם שתייעצו לי
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לחבריי היקרים חברי רוצה לשים אצלו באוטו 6\9 + מגבר שניי ערוצים בתקציב של 1000 שקל שלא ילזוג. האם מישהו יכול להמליץ לי על שילוב טוב בין השנים? הוא לא מעונין לשים סאב או קומפננט ככה שבלי הצעות מיותרות תודה רבה , ושבוע טוב שאולי.
כיבוי הרכב+מערכת
מאת AMOS-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 918 צפיות
שלום לכולם ברכבי החדש מותקנת מערכת פשוטה מאוד של פיוניר . רציתי לשאול אם ניתן לכבות את המערכת בצורה אוטומטית כאשר מדוממים את הרכב ? האם הנושא מסובך ? תודה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה כדאי להתקין בפונטו? אני יודע שמן הסתם קומפוננט יותר איכותי, אבל כשדיברתי עם מישהו שמרכיב מערכות ברכבים הוא אמר שלא כדאי לשים קומפוננט בפונטו, כי זה פשוט בזבוז. הרכב קטן ולא יכול לנצל את הסאונד של הקומפוננט או משהו כזה? יש אמת בדבריו? והאם רמקול אליפטי 6X9 רגיל הוא כ"כ גרוע?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! אתמול התקנתי את הכבל הזה http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2238,'normal_sales') למערכת הכתובה למטה, לאחר שבפורום הומלץ לקנות כבל מאשר את מתאם הFM. התקנתי אותו אצל מתקין של פומפה, בשביל לא לקחת סיכון למרות שהעבודה פשוטה. המתקין עשה עבודה מקצועית מאוד לדעתי. כששמעתי בחנות (דרך IRIVER H10) המערכת נשמעה בסדר. למרות זאת לאחר שעה שעתיים של נסיעה כל באס גרם לחירחור, והדוטק נשמעו כמו פיוניר פיוניר ב100 שקל. אני לא מבין בהתקנה אבל אם הכאבל היה חדש וההתקנה הייתה בסדר (הכל שם זה חיבורי RCA, ככה שאין מקום לכאב יותר איכותי או פחות איכותי), אני לא מבין מה יכל לגרום לאיכות. גם אם השירים לפעמים באיכות 128K זה עדיין לא אמור להישמע כל כך נורא. …
הודעה אחרונה מאת shibby, -
מערכת החלומות שלי 1 2
מאת DarkBlue- 21 תגובות
- 3 אלף צפיות
אז ככה... אני באמצע בניית מערכת החלומות שלי.. שלי..עם דגש על שלי...! אני התחלתי עם מגבר JL AUDIO 500\1 השאלה היא עם איזה סאב?..וכמובן רק מסדרת JL 12W6V2 13W6V2 10W7 12W7 אחוריים של INFINITY KAPPA 693.5I קדמיים של MBQ PCE216 שאני רוצה להחליף לFOCAL 3 WAY ועכשיו נתקעתי במגבר.. אני דווקא רציתי את ה MBQ RAA4200 4 X100 ב4 אום ואז הציאו לי את הPHOENIX GOLD 200.4 שהוא גם 100 RMS ב4 אום אני חושב שזה זה... בקיצור.. אני מעוניין במגבר עד 600 דולר שאני מביא כמובן מארה"ב אני רוצה 4 ערוצים וכמובן לפחות 100 RMS לא צריך יותר מזה...שאלתי הכל חוץ מ.. שאחרי שיהיה לי את כל …
- 2 תגובות
- 942 צפיות
שלום לכם ושבוע טוב... בקרוב (לאחר שאני אקנה את הרכב החודש הזה..) אני אחבר את המערכת שלי : HU - Panasonic C-qc1100w AMP - Lanzar 421 4 Channel 1000w Comp - Morel Pulse 6.5 Sub - Lanzar MAX12 Or Kicker Comp Vr 800w עדיין לא נקנה זה תלוי במשכורת שאני אקבל החודש.. Rear - Pioneer 3way 240w בעיקרון אני התכוונתי לחבר את הסאב והקומפ' למגבר הנ"ל ואת האחוריים לHU עכשיו יש לי מגבר נוסף 2 ערוצים ישן יחסית יושב אצלי כמה חודשים שקיבלתי מבן דוד שלי מאמריקה.. http://shop.store.yahoo.com/discave/xa2jen2chanc.html אז יש לי 2 שאלות...: 1. האם כדאי לחבר את הרמקולים האחוריים למגבר הנוסף ? או לHU ? האם המגבר חזק יותר והאם זה יהיה משמעותי בשמיעה כי מגבר נוסף יעלה את העלות …
הודעה אחרונה מאת sveder, -
- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים יקרים! ברושתי פנל של פיוניר 4700 אחלה פנל אבל אין עליו שליטה לסאב וקרוס פנימי ככה שהפנל הזה ממש לא מתאים למערכת שלי. אני מעונין לרכוש פנל שיהיה בו שליטה על סאב וקרוס פנימי במחיר של 1400 - 1500 שקל לא איכפת לי בדיוק אם יהיה עליו אנימציות או שטויות אחרות העיקר שיהיה שלוש יציאות rca וקרוס פנימי והכי חשוב זה האיכות שלו שיהיה פנל מאוד אמין ואיכותי(עדיפות לאלפין או קלריון). ועוד שאלה: אתם חושבים שברגע שאני יחליף את הפנל לפנל בעל שלוש יציאות זה ישפר לי את הסאונד באוטו? שבת שלום, ותודה שאולי.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 951 צפיות
**עריכה - מכיוון שאתה חדש בפורום כדאי מאוד שתתחיל בלעשות את המינימום - קרא את כללי הפורום, זה גם יילמד אותך לתת כותרת עניינית להבא** שלום לכולם אני דיי חדש פה בפורום הזה ודיי התרשמתי מהיידע שלכם אז אני יתייעץ אתיכם לגבי המערכת שלי באוטו.. יש לי מאזדה 3 עם מעכרכת בילד אין. קומפננט קידמי של פוקל 165A קומפננט אחורי של mb quart - esa216 מגבר רוקפורד פאנץ' p4004 ארבע ערוצים. כבל של פאור אקוסטיק . וסאב של רוקפורד פאנץ' p-1 150rms. עכשיו אני מוכר את הסאב כי הוא לא מתאים לעוצמות ורוצה להביא COMP VR KICKER12 ובישביל להרים לו את הצורה אני צריך להביא מגבר מונובלוק... עכשיו השאלה שלי אליכם היא איזה מגבר מומלץ בישביל להרים את הסאב ... ואם מישהו יוכל לתת לי…
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכלום. מה דעתכם חברה איזה מגבר עדיף, זה: http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=21705 או זה: http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=35962 אולי יש לכם עוד אפשרויות בשבילי , אני מחפש 4 ערוצים שלפחות כל ערוץ הוא 100 וואט אראמאס. התקציב הוא עד 1500 שח ואל תגידו לי לקחת את הג'ייביאל. אני לא סובל את החברה הזאת. תודה מראש.
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קטןן קניתי ביום שישי רמקולים אחוריים 6X9 של JVC הנה פרטים: JVC CSV6934 6 X 9 3-way Speakers 280 W Max Music Power FEATURES: Type: 6x9 inch 3-way Coaxial Woofer Cone: 15cm x 23cm 6x9 inch Midrange: 6.7cm (5/16 inch) Tweeter: 2cm (13/16) PEI Cone Mounting: Rear Frequency Response: 28-25,000 Hz Power Handling Capacity: 280 W Impendance: 4W Sound Pressure Level: 93 db Crossover Frequency: 5,8kHz Mass: 1,350g (3 lbs) Magnet Mass: 332g (11.7 oz) Mounting Depth: 82mm (3-1/14 inch) תמונה: http://12.41.28.254/jvc/CSV6934.jpg מישהו מכיר את הרמקולים האלה? מה דעתכם על JVC? אני שילמתי 490 כולל התקנה(יקר קצת, לא?) (התקנתי ב"גריז מער…
- 5 תגובות
- 832 צפיות
אז ככה בייגון ובכאב אני נאלץ להודיע על כך שגנבו לי את המערכת באוטו. יום שני חזרתי לבסיס, והמסך והפאנל היו במחבוא הקבוע ברכב (מתחת לכיסא נוסע מאחורה עטופים בבגדים. שחזרתי הבייתה שאלתי את אמא שלי איפה האוטו היא אמרה אצל הזגג פרצו לך לאוטו ולא רציתי לגלו לך שלא תתבאס בבסיס. אז מה שגנבו כעיקרון: מסך איכותי ביותר 7 אינטש של רד בוקס + פאנל של סוני גירסה שלא הגיעה לארץ קוראת VCD SVCD. אני עכשיו צריך פאנל חדש למערכת, המערכת שמורכבת כרגע היא: מגבר 4 ערוצים של X5. אליו מחוברים 4 רמקולים: אחוריים של קאדנס 6X9 וקידמיים של רוקפורד (על במה) 4 אינטש. מגבר של SPL שתי יציאות 300 וואט שאליו מחובר הסאב. סאב של רוקפורד P1000. אלה כל הנתונים אשמח אם תייעצו לי על פאנל…
הודעה אחרונה מאת תמיר אורן, -
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
היום היתחדשתי בוימקס 15" סאב ממש עצבני.... חיברנו אותו ללוגיק 300 רמס והמגבר לא מצילח להזיז אותו אכשיו שאני יקבל את הגיביאל מהדיוטיפרי אני מאוד מקווה שהוא יצליח להזיז אותו... עם לא ניצתרך להשקיעה כסף (שאין לי) על מונו.. http://img374.imageshack.us/my.php?image=pic00014zl.jpg http://img367.imageshack.us/img367/2118/pic00039ht.jpg
- 9 תגובות
- 972 צפיות
משיהו יכול תת לי נתונים של המגבר הזה (אני יודע ישן) ROCKFORD PUNCH 160.4
הודעה אחרונה מאת taotao161, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר שלי רוצה לקנות קומפוננטים 6.5 אינץ עד 900 (מקסימום אבל ממש מקסימום) הוא מחפש עוצמה וטרבל חזק הוא לא בקטע של "טוויטר רך" אני הצעתי לו את הדגם הזה http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1130 מישהו התנסה עם הקומפוננט הזה ? הוא מתאים ? אודה לכם אם תוכלו להציע עוד קומפוננטים שעומדים במאפיינים שמעלה
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- 1 תגובות
- 602 צפיות
מישהו מכיר את החברה ויכול לתת חוות דעת?
הודעה אחרונה מאת mx-5 eilat, -
- 2 תגובות
- 869 צפיות
אני מחפש מגבר 2 ערוצים איכותי אני ישתמש בו בגישור אין צורך ביותר מ 200 RMS בגישור ! מה ההמלצות שלכם לצורך העיניין נגיד 500 ש"ח לינקים אם יש ! אזור מרכז תודה מראש
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני בתהליכי בנייה של מערכת חשבתי לכיוון של 2 סאבים של קיקר "10 400 RMS בערך כל אחד(לא זוכר דגם) עם מה מומלץ להגביר אותם (עד 2000) מונו נראה לי חלש לשניהם או שצריך כבר שני מגברים לשני הסאבים כי אם ככה 3 מגברים זה יותר מידי בשבילי . או שכדי להשתמש רק בסאב אחד יותר גדול (12" ומעלה) כי הרכב קטן יחסית (פיגו' 306 שבתמונה ) אני שומע הרבה ראפ וקלאב האוסים ככה שבאס ועוצמה חשובים לי. תודה.
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 0 תגובות
- 570 צפיות
שלום אני רציתי לדעת איך אני מכון תסאב שלי בתדרים איך הוא אמור לעבוד להוציא גם קולות של זמר אוו שנטו רק באסים כי הורדתי לו את כול התדרים עכשיו והוא לא מוציא קול של זמר
הודעה אחרונה מאת 1200mics!, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, אז התחדשנו בטויוטה RunX שנת 2006 חדשה... עוד לא קיבלנו אותה ולכן יש לי כמה שאלות: הבנתי שהיא מגיעה עם 2 רמקולים בדלתות הקדמיות ו2 בדלתות האחוריות. מישהו יודע מה הגודל בדלתות? כי יש לי קומפ' מורל פולס 5.25 לשים בקדמיות... כמו כן, איזה רמקולים מגיעים מהחברה? כי את הרמקולים בדלתות האחוריות חשבתי להשאיר ולחבר ישירות ל HU.. רציתי לדעת אם הם מספיק טובים ולא יסרסו לי את הסאונד של הפולס.. ושאלה אחרונה, האם יש הכנה ל 6X9 במגש האחורי? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת avrum, -
ציוד גנוב
מאת QuickSilver- 2 תגובות
- 996 צפיות
בשישי בבוקר פרצו לי לרכב ורוקנו את הבאגז' , אם זה משנה , באיזור יפו . מהרכב נגנבו HU של PIONEER , 7400MP , מגבר GENESIS PROFILE FOUR , וסאב PIONEER 305C בתיבה מיוחדת . אם מישהו יודע על מקום המצאם של הפריטים או שהנ"ל הוצעו למכירה , אשמח לקנותם חזרה ! מידע שימושי , בה"פ .
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כבל 2G/4G/8G מה יותר טוב מהם ? מה הכי חזק , עובי דק או עבה ?
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- 30 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום, אני מתכנן לרכוש הסאב הנ"ל.. והוא יחובר למגבר ה JBL 75.4 בגישור... אני קונה אותו בלי תיבה , בשביל להתאים לו תיבה שאני אבנה , אין לי בעיה בבניה , יש לי נסיון עם בניות ועצבים וריפודים וכו' , מה שכן חסר לי התכנון והמידות לתיבה... עוד פרטים על הסאב... הקובץ מאתר רוקפורד ( לחיצה אחת והקובץ יורד- קובץ PDF) http://www.rockfordfosgate.com/scripts/rightnow.cfg/php.exe/enduser/fattach_get.php?p_sid=l4OgbiNh&p_tbl=9&p_id=273&p_created=1083013966 עוד פרטים: http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10065592&CategoryDesc=Punch%20Subwoofers אם לסאב זה עדיף תיבה אטומה.. יותר טוב מצידי.. כי אני מחפש איכות …
הודעה אחרונה מאת Ameer.86, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
זוכרים את התרד על הגק'האמר? טוב אני חושב שיש לו תחרות חדשה כאמור 5 אינצים של P-P! סרט? בבקשה: http://www.realmofexcursion.com/videos/Resonant%20Engineering/prototype12.1.wmv מידע? בבקשה: http://forum.soundillusions.net/showthread.php?t=43809 http://forum.soundillusions.net/showthread.php?t=54106 אמנם לא מעל 300 פאונדס כמו ה MTX אבל באיזור ה 100. כנראה יגיע ב 12, 15 ו18 אינץ. בקרוב אצלנו?
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 1 תגובות
- 656 צפיות
שלום לכולם ברשותי סיטרואן ZX שמותקן בה מגבר. בגלל בעיות של שמע אני מעוניין לחבר את כבל המתח של המגבר ישירות למצבר .{עכשיו הוא מחובר לבית הפיוזים בתוך הרכב} שאלתי מופנת לכאלו שמכירים ספציפית את הרכב, מאיפה להעביר את הכבל כי אינני מוצא שום מקום נוח לגישה הכל גובל בפירוק חצי רכב או קדיחה קשה מאוד פיזית בגלל קיר האש ועומס המכלולים באיזור תודה למגיבים תום
הודעה אחרונה מאת ROEE7, -
- 5 תגובות
- 864 צפיות
אמרו לי שאם קיימת ברכב שלך מערכת רצינית, עם סאב ומגבר והכל... אז חובה שתהיה לך ניירת למערכת כלומר שהיא חוקית. האם זה נכון? ואם אין לך ניירת יכולים לעשות לך משהו?
הודעה אחרונה מאת joel007,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,449 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zvit
- o.r
- SlowRide
- Itzik-b
- Avia
- garicho
- yuvk
- nglancer
- yuvalsa
- matan_mil
- epiphone
- מיץ פטל