Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאתה מתחיל לבנות לעצמך מערכת סאונד אתה מתחיל קודם כל במערכת עצמה כי אחרת מה תשמע ומאיפה ... ולא , אני מתחיל מהרכב ומערכת ואולי אם ישאר מספיק אז מגבר .

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי שמתחילים לבנות מערכת מתחילים מסט קומפוננט ומגבר (כי זה מה שדורש את רוב התקציב).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
כשאתה מתחיל לבנות לעצמך מערכת סאונד אתה מתחיל קודם כל במערכת עצמה כי אחרת מה תשמע ומאיפה ... ולא , אני מתחיל מהרכב ומערכת ואולי אם ישאר מספיק אז מגבר .

לפי מה שהגדרת שאתה מצפה מהמערכת (ואנא ממך - מערכת זה כלל המרכיבים לרדיו-דיסק או מה שזה לא יהיה - קרא בתור HU), הפיוניר שזול בהרבה מהאלפיין ייתן תמורה מעולה ולא בטוח שיש בכלל טעם להתקרב לאלפיינים למינהם עם הספציפיקציות שהצגת.

פורסם

דבר ראשון... אל תשווה אלייפן לפיוניר... זה הבדלים של שמיים וארץ.....(נבדק והוכח אצל חבר על אותו ציוד רק בהבדל של הרדיודיסק...)

דבר שני.... מאיפה האלפיין שאמרו ב2100??? יש עליו אחריות של אפריל טקליין???

אם כן אז שווה.. מכשיר עם איכות... ואם אתה לא רוצה אלפיין אז במחיר דומה אפשר להביא clarion איכותי מדגם 846mc אם אני לו טועה שהוא חבל"ז...

בקשר למגבר .. אני לא ממש אוהב את ה JBL .... אם אתה יכול להוסיף כמה גרושים אתה כבר יכול להביא משהוא כמו לייטנינג אודיו או ORION ....

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

לא מאמין שיהיה הבדל בין האוריון והלייטנינג ברמות המחירים הללו.

לגבי הבדלים בין Alpine ל- Pioneer בסטאפ שכזה (שהוא די סטנדרטי ולא מיוחד) אני לא חושב שיהיו הבדלים שמצדיקים את הפרש המחיר, אך זו דעתי בלבד.

לעניין המחיר של ה-Alpine ב-2100, אני חושב שמדובר ביבוא מקביל (לאפריל-טקליין) ומן הסתם שלא תהא אחריות של אפריל.

פורסם

אוטוס סתם יקרנים

שירות גרוע .... הלך לי סאב אצלהם וחיכיתי חודש עד שהחזירו לי אותו מתיקון....

לא משנה שאחרי חודש הסאב הלך עוד הפעם....

לפי דעתי רק ליאור מהימאים אחלה שירות ואחריות יש שם... אפילו שזה נשמע רע לקנות מהימאים ..

את ה9830 קניתי שם במחיר יותר נמוך מאוטוס ב300 ש"ח

פורסם

למערכת שאתה לא מתכוון להיות בעיניין של SQ. אז אין לך שום צורך ללכת לאלפיין. (רק עם יש לך עודף כסף)

כי פיוניר סדרה 7 מספיק בהחלט. !!

ולגבי מגבר, אתה לא צריך מגבר יותר יקר מ 1500 שקל וגם זה מוגזם ובשמיים. לאנזר 1000, JBL 75.4, ליטניג אודיו בולט. (אין צורך ללכת לאוריון- יקר. רוקפורד- יקר)

אני אישית באוטו כזה משקיע בסט הקידמי. ומביא סאב שישלים !!. ולא מפרק. כי האוטו אטום, וקטן. אז סאב של 200W RMS יספיק לך בשקט.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בקיצור ,אם הבנאדם רוצה להשתדרג בעתיד, אז שירכוש HU טוב , למשל האלפין ...

אם הבנאדם לא רוצה שידרוגים והמערכת תספיק לו , אז פיונירים בהחלט מספיקים גם כן.

לגבי המגבר , אך ורק מבחינת שיקולים כלכליים JBL ....

פורסם

למה רק שיקולים כלכליים ללכת על הJBL?

במקרה זה אחד הסדרות היותר מוצלחות וה75.4 אחד הנמכרים שיש,תמורה נהדרת למחיר.

בלי שום קשר להשוואות וכו' ,הוא מומלץ גם בחו"ל ואנשים פה די מרוצים ממנו.

אולי במחינת תמורה למחיר אתה מתכוון..

ולפותח התר'ד, כפי שכבר אמרתי לך לפני זה.

קומפוננט 6.5 , פאנל נחמד מגבר 4 ערוצים עם סאב בגישור ,ותהנה,בעתיד תמיד תוכל להוסיף במה אחורית,ומונו לסאב שיהיה ברשותך.שמעתי המון איביזות או ליאון עם מערכת כזאתי וזה נשמע נהדר.

חלל ברכב מתאים ויש צליל מלא וחם.

אחלה מערכת "להתחיל" איתה.

ואם כבר הוצאת 130000 ש"ח על הרכב,תשקיע עוד קצת ותתפנק לך על מערכת איכותית.:)

ותהנה מנסיעה שונה..:)

under construction..

פורסם

לדעתי כן שווה להשקיע עוד כמה גרושים ולהנות ממגבר איכותי יותר כמו אוריון ...לי אישית יש כזה והוא סוף הדרך..

לגבי ה-HU גם ברמות לא כאלה גבוהות יש הבדלים בין אלפיין לפיוניר.. נבדק והוכח אצל חבר באוטו.. על אותו סאטאפ....

כמו שנאמר...אם הוצאת 130,000 על האוטו לא ישנה לך עוד כמה אלפים בודדים כדי להוסיף למערכת ברמה...

(הכוונה ל4-5 אלף)..... משלים את חווית הנהיגה ...חחחחחח

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

למב אתה אומר שהאוריון טוב יותר? איכותי יותר?

אם אני זוכר נכון הוא מוצהר נמוך מאד (ולא משנה עד כמה הוא אנדר, הוא כנראה חלש מהגיביאל).

ואגב, אל תתנו למחיר בארץ להטעות אתכם, המחירים בחו"ל זהים לחלוטין.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

זה שהאוריון מוצהר נמוך יותר זה לא אומר שהוא חלש יותר!!!

דבר ראשון הוא הרבה יותר איכותי.... דבר שני.. זה שהJBL מוצהר על 75 זה לא אומר שהוא כזה חזק...

תראה את הזבל סיני(לא שאני משווה אותו לזבל סיני..) הוא מוצהר על 100 RMS ... אבל בפועל הוא לא 40 RMS מה לעשות... ה-JBL חלש... סתם תופסים בפורום הזה מה-JBL !!!! זה כמו שכולם תופסים פה מהסאב של פיוניר!! אותו עיקרון...

פורסם

מאיפה הגעת למסקנה שהוא יותר איכותי?

יש לך איזה מדד השוואה לאיכות?,אני אשמח לראות אותו כי אני עוד לא מצאתי אחד כזה.

אני לא אומר שזה ש"מתלהבים" ממנו הופך אותו לטוב יותר,אני רק מציין שמחינת תמורה לכסף הוא הרבה יותר משתלם.

ואם כל הכבוד לאוריון ולכל חגיגת דיירקטד,התמחור שלהם בארץ מאוד יקר,וגם בחו"ל הם כאלה.

וזה גם לא להוסיף "כמה שקלים" מדובר על הפרש משמעותי באחוזים.

ופרט לכך,הוא כבר אמר שהוא לא מתכנן להוציא יותר מידי כסף,ולכן המלצות ל אלפיין 9855 מגברים של אוריון וכו' קצת חורגות מהתקציב של המערכת כולה.

עדיף"להתחיל" ממשהו פשוט יותר אם פוטנציאל גבוה להמשך הדרך.

אתם גם שוכחים שיש עוד חיווט,והתקנה שעולים לא מעט כסף...

ואני אישית את הכסף בהפרש בין 2 המגברים הייתי משקיע באטימה אבל לא משנה...

under construction..

פורסם

דבר ראשון הוא הרבה יותר איכותי.... דבר שני.. זה שהJBL מוצהר על 75 זה לא אומר שהוא כזה חזק...

תראה את הזבל סיני(לא שאני משווה אותו לזבל סיני..) הוא מוצהר על 100 RMS ... אבל בפועל הוא לא 40 RMS מה לעשות... ה-JBL חלש... סתם תופסים בפורום הזה מה-JBL !!!! זה כמו שכולם תופסים פה מהסאב של פיוניר!! אותו עיקרון...

א. כן זה כן :) הוא מוציא פחות ואטים לרמקול, כלומר הוא יותר חלש. אין פה הרבה משחק, חשמל זה חשמל. תן לרמקול מתח באמפליטודה מסויימת בזרם מסויים והוא ישחזר את הסיגנל. ככל שהסיגנל חזק יותר כך הרמקול ינגן חזק יותר (בגבול העיוות).

ב. יותר איכותי איך? עם הקרוס הקבוע שלו? תגדיר יותר איכותי?

ג. הJBL מוצהר 104. וזה לא חשוב כרגע. בתקן הישן שבו משתמשים אוריון אגב המגבר מוצהר 75. ככה שבכל מקרה הוא חזק ב 50 אחוז מינימום.

ד. צודק הזבל הסיני "היה" מוצהר 1000 ואט לערוץ, אבל תשים לב שבאתרים גדולים בזמן האחרון מצרפים גם הצהרות אמיתיות של 4*60 משהו כזה.

ה. תופסים מה JBL? נו ברור מגבר טוב מאד עם תימכור מציאותי בארץ (אני חשוב שהיחיד :) ). אגב, תן לי להזכיר לך שבארה"ב הם כולם עולים אותו הדבר ויש הרבה מקומות שה JBL אפילו יקר יותר!!! (!)

ו. הפיוניר הזה הוא סאב לא רע, שוב תופסים ממנו בגלל תימכור טוב, בארה"ב הוא עולה מחיר דומה למחיר בארץ! ובארה"ב הוא לא נחשב זבל, הוא נחשב סאב SPL בינוני מינוס במחיר טוב למתחילים בעניין.

ז. בחיית צריך להפסיק להקשיב למתקינים כריזמתיים שרוצים שתקנו את המוצרים שלהם.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

כל הידע שלך הוא שטויות, וודוו, שמועות ואתה מצטט אנשים חסרי יידע בתחום וחבל, אם הייתי מנהל היית מקבל אזהרה, לא לדבר שטויות ללא ביסוס...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...