Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה רק שיקולים כלכליים ללכת על הJBL?

במקרה זה אחד הסדרות היותר מוצלחות וה75.4 אחד הנמכרים שיש,תמורה נהדרת למחיר.

בלי שום קשר להשוואות וכו' ,הוא מומלץ גם בחו"ל ואנשים פה די מרוצים ממנו.

אולי במחינת תמורה למחיר אתה מתכוון....

לי יש אותו , וכן קניתי אותו בגלל התמורה למחיר , אני מרוצה ממנו והוא מספק אותי יופי....

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

CLARION-MAN ... אני שמח שנפלת עלי חזק ככה...

דבר ראשון מה ש-JBL מצהירים זה 75 לפי התקן החדש שבפוע זה יותר חלש...!!!

למה האוריון יותר איכותי...?? תשאל את זה בפורמים בחו"ל ותראה מה התגובות !!!!!!!!!!!

ד"א ..זה שסאב או מגבר מתומחרים זול... לאותכם הוא מספק זה לא אומר שהוא טוב...

אתם מסופקים וזה סבבה... אבל אל תטעו אנשים אחרים!!!!!

אל תשקח חוק פשוט... עולה יותר, יותר טוב(הכוונה לאיכות)...!!!(כלל חשוב שלמדתי לבד מכיסי..!!!)

ואל תתקפו סתם אנשים שאתם לא מכירים ולא יודעים מה הידע שלהם.... זה לא ממש יפה!!!!

ובקשר ל-SHIBBY .... חשמל זה חשמל נכון.. אבל תבדוק לפי איזה תקן מודדים אותו...

לפי התקן החדש הוא יכול להיות 75 אבל לפי התקן המקורי ...תבדוק אתה כמה הוא מוציא ה-JBL (תסתכל טוב בחוברת של המגבר!!!!!!)

ל-green monster ... לא.. לא המלצתי על מערכת יקרה ... לא אלפיין לרמות כאלה...

ד"א האוריון לא עולה כזה יקר.!!!!!!!!!!!!!!!

כמו שאמרתי בהתחלה ... אם אתה רוצה מחיר טוב אז דבר איתי פותח השירשור!!!!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

אני יגיד לך דבר אחד, אנשים מחו"ל לא מרשימים אותי, אלוהים לא חילק בארה"ב יותר שכל\שמיעה\הבנה יותר מבישראל...

אני יודע דבר אחד זה אחלה מגבר, אני לא מאמין (לא בדקתי) שהוא נופל מההצהרות שלו...

לדעתי האוריון מגבר זהה בתשלום נוסף, אני אישית כבר לא מתעסק עם המגברים האלה (לדעתי אני עליתי ברמה).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם
CLARION-MAN ... אני שמח שנפלת עלי חזק ככה...

דבר ראשון מה ש-JBL מצהירים זה 75 לפי התקן החדש שבפוע זה יותר חלש...!!!

למה האוריון יותר איכותי...?? תשאל את זה בפורמים בחו"ל ותראה מה התגובות !!!!!!!!!!!

ד"א ..זה שסאב או מגבר מתומחרים זול... לאותכם הוא מספק זה לא אומר שהוא טוב...

אתם מסופקים וזה סבבה... אבל אל תטעו אנשים אחרים!!!!!

אל תשקח חוק פשוט... עולה יותר, יותר טוב(הכוונה לאיכות)...!!!(כלל חשוב שלמדתי לבד מכיסי..!!!)

ואל תתקפו סתם אנשים שאתם לא מכירים ולא יודעים מה הידע שלהם.... זה לא ממש יפה!!!!

ובקשר ל-SHIBBY .... חשמל זה חשמל נכון.. אבל תבדוק לפי איזה תקן מודדים אותו...

לפי התקן החדש הוא יכול להיות 75 אבל לפי התקן המקורי ...תבדוק אתה כמה הוא מוציא ה-JBL (תסתכל טוב בחוברת של המגבר!!!!!!)

ל-green monster ... לא.. לא המלצתי על מערכת יקרה ... לא אלפיין לרמות כאלה...

ד"א האוריון לא עולה כזה יקר.!!!!!!!!!!!!!!!

כמו שאמרתי בהתחלה ... אם אתה רוצה מחיר טוב אז דבר איתי פותח השירשור!!!!

נראה לי שכל המקשים של הסימנים של הניקוד אצלך נתקעים, מוזר...

בכל מקרה. תבדוק שנית. ב4.75 מוצהר ב 104W. הדירוג הישן לפי תקן דומה לאוריון הוא היה מוצהר 75 ומכאן שמו. כלומר ההצהרה ה"אמיתי" היא 75 ולא פחות מכך, אם לא יותר :).

בכל מקרה, המחיר הוא בהחלט לא פונקציה לאיכות בייחוד בארץ שזה המחיר כל כך מושפע מהיבואן ומכמות המחירות. אתה רוצה לטעון ככה? בהצלחה, זה פסיכולוגי כנראה.

אגב, אני הרבה בפורומים בחו"ל, לא ראיתי אף איזכור מיוחד על האוריון הזה (וגם לא הרבה איזכורים על הJBL). מה שכן כמו ש המפלצת אמר, התימכור של מוצרי דירקטד יחסית גבוה בארה"ב (PPI, ,DIRECTER ,VIPER ORION ועוד כמה ששכחתי) והתימכור של JBL בהחלט סביר. "רק" 220 דולר (שמתם לב שזה יקר יותר מאשר בדיוטי פרי??? מופלא!).

ובסופו של יום האוריון מתומכר גבוה מאד ולא נותן תמורה למכירו, במחיר כזה הייתי מצפה למינימום קרוס אובר!

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

snake-man.

קודם כל בוא נרגע ואין צורך להתעצבן ולהתלהם,כי זה לא מוסיף לא לך ולא לפורום.

אני שאלתי אותך,על פי מה אתה "שופט" את הJBL לפחות איכותי?מה הופך את האוריון המדובר ל"יותר איכותי"?

עכשיו אני לא מדבר על הספקים,כי הספק זה לא מדד השוואתי של איכות,אני מדבר על מה אתה חושב שיותר איכותי באוריון?(אני עדיין מחכה לתשובה של איך "מדדת" איכות).

ולגבי התשובה של "הפורומים בחו"ל", אז אם כל הכבוד לך ,ואתה בעצמך אמרת לא לשפוט את הבן אדם לפני שיודעים איזה ידע יש לו,אז גם אל תשפוט אותנו ,אם אתה לא יודע מה רמת הידע שלנו.!

ועוד דבר,אולי הסאונד בארץ מבחינת רכב לא מפותח כמו בארה"ב, (מעניין למה? ---->7 מיליון תושבים מול 250 מיליון תושבים...).

אבל זה לא אומר שכל ילד בן 16 שקיבל רשיון בארה"ב ויש לו מערכת של 1000 דולר (מושווה בערך ל10000 ש"ח בארץ) מבין משהו מהחיים שלו,וזה שהוא כותב באנגלית זה לא אומר שזה יותר נכון.!

ולגבי מה שעולה יותר טוב יותר.

אז אני אתן לך דוגמא אחת נהדרת לכך שלא כל מה שעולה יותר דווקא יותר איכותי.

המגברים של היפוניקס מתומחרים בחו"ל מאוד זול,אבל יחד עם זאת לא רואים ממטר הרבה מגברים שמתומחרים פי 2 ואפילו יותר,אז מה?מה שיותר זול פחות טוב?-זה שטויות במיץ...

אתה אוהב את האוריון ,נהדר שיבושם לך,גם אני אוהב את המוצרים של דיירקטד,אבל מבחינת תמורה למחיר , הJBL 75.4 הוא "הפתעת שנה"!.

under construction..

פורסם

ומקורם באותה החברה, דירקטד.

פשוט כל התימכור שלהם יחסית גבוה. בדומה לתיכור של רוקפורד ומוצרים שהם לא תוצרת ארה"ב. דוגמאת מורל פוקל וכו..

אופל קורסה 2003

פורסם

לדעתי נמאס כבר שכל תר'ד נחטף על ידי ויכוח או משהו, אם כבר אתם לוקחים דוגמא מפורומים בחו"ל, תראו איזה התנהגות יפה שמה, תר'ד זה תר'ד...

כל נושא לעניינו ולא מהמלצה לרכישת מערכת מגיע הויכוח JBL VS ORION.

קרא אותם.

פורסם

אבל זה חלק מההמלצה :)

וחלק מהעניין של הוויכוח זה שכל הפורום ילמד וישכיל ולא יהיו וויכוחים כאלו פעם הבאה (מקווה בכל מקרה).

ומה אפשר לעשות כאשר אתה לא מסכים עם המלצה של מישהו אחר, אם לא לנמק למה לא ולהמליץ משהו אחר?

אם יש שיטה אחרת אני ישמח :)

אופל קורסה 2003

פורסם

כאשר יש בקשה להמלצה למערכת שמישהו מבקש,ועולה ויכוח בין מס' פריטים, זה מה שצריך להיות,זה בעצם ה"ריבוי דעות" הטבעי,שבן אדם מעלה שאלה בפורום של 100 איש הוא לא יקבל תגובה אחת זהה ,אלא מגוון דעות שונות.

ככה,זה צריך להיות,הויכוח פה הוא מקצועי גרידא ולא על XXX VS XXX...

under construction..

פורסם

ההמלצה שלי לא זזה, הייתי קונה

ALPINE CDA 9830 + JBL GTO 75.4

PANASONIC CQC7301U \ CQC8400 + JBL GTO 75.4

JVC KDSHX700 + JBL GTO 75.4

CLARION DXZ846MC + JBL GTO 75.4

PIONEER 8MP + JBL GTO 75.4

אם ברצונך שילוב שונה, מגבר יקר וHU סביר אז הנה כמה אופציות:

CQC3100U Panasonic + + ZX4400 HIFONICS \ Phase Evolution RS4 \ SOUNDSTREAM 600.5 XSTREAM

DB345 Clarion + + ZX4400 HIFONICS \ Phase Evolution RS4 \ SOUNDSTREAM 600.5 XSTREAM

RFX9120 Rockford + ZX4400 HIFONICS \ Phase Evolution RS4 \ SOUNDSTREAM 600.5 XSTREAM

קרא אותם.

פורסם
לדעתי נמאס כבר שכל תר'ד נחטף על ידי ויכוח או משהו, אם כבר אתם לוקחים דוגמא מפורומים בחו"ל, תראו איזה התנהגות יפה שמה, תר'ד זה תר'ד...

כל נושא לעניינו ולא מהמלצה לרכישת מערכת מגיע הויכוח JBL VS ORION.

גם שם יש ויכוחים שכאלו. מי שדיבר לא יפה בת'רד הזה זה אתה "כל הידע שלך הוא שטויות" ואני מבקש ממך ומאחרים להמנע מכך.

• תוכן חדש...