Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לאחרונה רכשתי רכב חדש איביזה ספורט 2005 ... מאחר והרכב בא בלי מערכת אז הייתי רוצה לשים מערכת בו ... אבל אני חייל ולכן לאחר שקניתי את הרכב תקציבי קטן מאוד ... בכל מקרה הרכב עצמו מצוייד ברמקולים של חברת MBQuart כאשר מקדימה יש לנו 2 טוויטרים + 2 קומפוננט ומאחורה יש לנו 6x9 . הייתי רוצה להשאיר את הרמקולים בינתיים . ולכן את הכסף אני אשקיע במערכת ואולי במגבר ... יש לי כ 3000 ש"ח לשים במערכת לרכב , חשבתי שאולי מערכת ב2000 ומגבר בעוד 1000 תהיה בחירה חכמה .

מה שחשבתי זה זה Pioneer DEHP7750MP + מגבר VIBE438 Lanzar ...

אשמח להצעות אחרות עם פירוט למה עדיף ....

בתודה מראש ,

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא הבנתי,מקדימה יש גם גם קומפוננט וגם טויטרים ?!? הטויטרים שיש מקדימה הם חלק מהקומפוננט!

אם תפרט את הדגמים של הרמקולים מקדימה ומאחורה נוכל לדעת מה ההספק שלהם וזה יעזור להתאים לך מגבר

פורסם

אתה מקשה עליי כי עוד לא קיבלתי את הרכב מהחנות ואני יודע שזה קצת קשה אבל אלו אמורים להיות רמקולים חדשים של MBQuart . מצטער אבל זה כל המידע שאני יודע , אבל אם אפשר בכל זאת לפני המגבר להתרכז בלמצוא מערכת טובה ויפה ....

פורסם

האיביזה החדשה (20VT) מגיעה עם קומפוננט של MB QUART שהוא ייצור בשביל תאגיד VW, הקומפוננט הנ"ל הוא במילה אחת-אומלל, הוא לא נשמע טוב,והוא זול כמו זבל סיני.

מה שכן,באיביזה כמו בליאון ושאר ירקות יש מקום ל6.5 אינטש בדלת והטוויטר יושב בפוד איפה שהמראה,גם ב"דלת" האחורית יש מקום ל6.5 אינטש.ומקום לטוויטר ליד.

המלצתי היא לך שתחליף קודם כל את הקומפוננט הנ"ל למשהו יותר נורמלי,אצל חבר שלי הקומפוננט הזה החזיק בדיוק שבועיים על מגבר 50 וואט RMS של רוקפורד עם גיין סגור לגמרי וסף רגישות מקסימלי,אני לא יודע מה ההספק של הקומפוננט הזה אבל הם קרסו תוך שבועיים.

בכל מקרה,לאחר קצת נסיון עם האיביזה ועם הליאון, מה שאני יכול להמליץ לך זה בכל מקרה התקנה של HU,קומפוננט 6.5 איכותי מקדימה ,מגבר וסאב מדוייק ותוכל להנות מסאונד נקי.

בכל מקרה הרכב יחסית קטן,וקומפוננט איכותי עם סאב שמגיב טוב גם בתדרים הקצת יותר גבוהים(100-120HZ) ישלים את החסר מבחינת במה אחורית(במגבלת תקציב כמובן-אחרת גם במה אחורית מומלצת).

ולכן,עדיך לך לבנתיים לקנות מגבר 4 ערוצים עם קומפוננט קדמי טוב,וסאב מדוייק בסגנון של VMAX,HED,P2,ZR או משהו כזה בסביבות ה200-300 וואט RMS ,ככה גם בגישור למגבר 4 ערוצים תוכל להפיק ממנו ,ולהנות ממנו.

תלוי מה התקציב שלך,ומכיוון שהרמקולים המקוריים הם די אומללים , תצתרך גם להוסיף קצת על מנת להחליף אותם(פשוט תקח את זה בחשבון בחישוב הכללי).

כתגבש תקציב מחדש , נוכל להמליץ לך על רכיבים בגבולותיו.

under construction..

פורסם

לפי מה שאני יודע באיביזה המערכת זה חלק מהפלסטיקה ואין אפשרות אלא אם כן חותכים , להתקין HU .

היה פה פרוייקט בעבר .

תקנו אותי אם אני טועה , ובכל אופן אם אני טועה אז אפשר לחשוב על הסידרות הבינוניות של אלפיין כHU מעולה ...

פורסם
לפי מה שאני יודע באיביזה המערכת זה חלק מהפלסטיקה ואין אפשרות אלא אם כן חותכים , להתקין HU .

היה פה פרוייקט בעבר .

תקנו אותי אם אני טועה , ובכל אופן אם אני טועה אז אפשר לחשוב על הסידרות הבינוניות של אלפיין כHU מעולה ...

כפיר, אתה טועה

בדגמי 02-00 היה רדיו מובנה בקונסולה.

בצורה החדשה אין (לפחות בארץ)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

באיביזה החדשה אין מערכת מובנת , האוטו מגיע ללא מערכת בכלל ... הדבר היחיד שהחברה מציעה זה להתקין מערכת של Sony או של Blanpunkt שאף אחד מהן אני לא אוהב ... אז שוב נשאלת השאלה בסכומים שרשמתי למעלה מה כדאי לקנות ?

פורסם

לגבי Pioneer DEHP7750MP, אני רכשתי את הHU הנ"ל ואני מרוצה מאוד-יש אקוליזרים ומלא אפשרויות לשליטה על איכות הסאונד וההעדפות האישיות שלך, בנוסף הוא גם נראה מדהים וקל מאוד לשימוש.

בקיצור הוא משולם מבחינתי-כרגע אצלי הוא יושב בלי מגבר ושומעים מצויין..אז סביר להניח שעם מגבר תשמע עוד יותר טוב.

מומלץ בחום

1.8T 8)

פורסם
alpine cda-9830 + jbl gto 75.4

לדעתי זה השילוב המנצח ב2000+...

מה??? מאיפה הבאת את המחיר הזה???

אולי 3000++

HU - עדיף לדעתי לחסוך וללכת על הסדרה 5700 מבחינת פיצ'רים יש לה את מה שצריך. את ה 200 שקל שתחסוך תעביר לטובת פריט אחר.

פורסם

תודה על התגובה העיניינית , מספר שאלות ...

האם המגבר של JBL עדיף על המגבר של Lanzar ?

והאם מערכת ה Alpine טובה יותר ממערכת ה Pioneer ? כי היא פחות טובה מבחינת נתונים ...

פורסם

התכוונתי ל3000+...

לדעתי הALPINE והJBL זה הטוב ביותר שאפשר לקנות בתקציב הנ"ל....

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לדעתי אין כל טעם להשקיע עוד 1000 שקל על HU בזמן שהרמקולים שלך גרועים.

או שתמצא תקציב נוסף ואז תרכוש את האלפיין אם תרצה או שבכסף שתחסוך - רכוש לעצמך סט קומפ' טובים. מה לגבי שאר הרכיבים כמו סאב וכו' - יש לך משהו?

• תוכן חדש...