פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
מחירי התקנות
מאת geniasa- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת מה המחירים של ההתקנות הבאות: כל התקנה לחוד 1. מגבר + חיווט 2. התקנת רמקולים מקדימה + חיווט 3. התקנת מגבר נוסף+ חיווט 4 התקנת רמקולים מאחורה תודה לעונים!!!!!
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
יאללה להתפקד (ואל תגידו סתם...רק מי שבאמת מגיע שיגיד) אני מגיע ! בהמשך לשרשור הקודם : לא כל דבר אייל צריך לעשות הוא "רק" מנהל הפורום - הפורום הוא של כולנו !
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכם. יש בבעלותי מיני DVD. יש לו כמובן מתאם למצית של האוטו. הבעיה שהמסך לא נדלק באוטו. הוא בא עם סוללה גדולה ועובד חלק. הוא דיי חדש אגב. וברכב במצית הוא לא עובד. הוא קורא את הדיסק משמיע אותו והמסך ריק (האמת אולי רואים צלליות זזות במסך). אבל הראות קרובה ל-0. מצורף דף קטן באנגלית שרשום עליו באנגלית. שאם התצוגה ברכב לא עובדת כמו שצריך שהאוטו מונע אז צריך לנתק את החיבור ולחבר שוב ולהפעיל את היוניט. ניסיתי הכל. אני עובד עצות. בבקשה בבקשה כל עזרה תתקבל בברכה. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זהו הרמקול. מישהו מזהה מה זה? הוא נשמע ממש טוב.
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
-
תוכן ההודעה נמחק. הצעת הפורום - קרא את הכללים ותן כותרת עניניית להודעות שלך. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737 *********************************************
הודעה אחרונה מאת rgunv, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 989 צפיות
קומפוננט מגנט מסדרת בול פאואר MagnatוBP216ו מגבר ATTACK2400 Mac Audio ורדיו דיסק של קנווד מדובר בסובארו טנדר האם זה יספיק ומה דעתכם על הרכיבים? זה בשביל חבר שביקש שאני אבחר לו את המערכת ויישמעו "טוב וחזק" האם יש לכם הצעות אחרות בטווחי מחירים דומים תודה ישי
הודעה אחרונה מאת ishayw, -
למישהו יש ניסיון עם האתר? עפ"י הנתונים שם, אפשר להביא את אלפיין 9855 בכ300$. השאלה היא האם במכס אני גם אשלם משהו? מבחינת מחיר, אפשר להשיג כל דבר בלפחות חצי מהמחיר בארץ, אז בטוח יש כאן איזה קאצ'.
- 8 תגובות
- 946 צפיות
אני מת על באס חזק מאוד אבל גם איכותי... האפשרות המוכרת ביותר היא פיוניר 1000W http://cheaper.co.il/product.asp?productid=808&CatCode=84 יש משהו יותר מומלץ במחיר הזה???
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברה אני יודע שזה סתם סאב אבל הזמנתי אותו ב100 שקל אז ככה שזה בסדר http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1389231 זה הסאב!!! תגיבו בבקשה!!!!!
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 2 תגובות
- 889 צפיות
חברה ערכתי חיפוש ולא מצאתי שם של חנות אחת בצפון שמתעסקת בחומרים הנדרשים לבנייה (פיבר מאיץ ...) בבקשה תענו רק מי שמכיר חנות (או ספק) בנושא (את החנויות בתל אביב אני מכיר) תודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת magic, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 939 צפיות
שלום לכולם! קרובת משפחה שלי מארה"ב באה לארץ עוד איזה שבועיים, והייתי רוצה שהיא תביא לי משהו לאוטו מארה"ב, בגלל הפרשי המחירים.. אוקי, אז אני חשבתי על ללכת על איזה רדיו-דיסק MP3 נחמד של Alpine כמו שיש בתרד הזה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=57194&highlight=Alpine+CDE-9843 חשבתי בכיוון של ה Alpine האלה: Alpine CDA-9843 Alpine CDA-9845 Alpine CDA-9847 או אולי אפילו פיוניר, לסוגיו.. הקטע הוא שאני לא בטוח מה כדאי לי לקחת, ואני גם לא רוצה כל כך לשגע אותה. כלומר לתת לה דגם מדוייק, בחנות מדוייקת, שלא תתחיל להתרוצץ - הראי היא עושה לי בתכלס טובה. הדודה גרה בפנסילבניה והייתי שמח שהחנות תהיה בסביבה שלהם. אני לא רוצה גם להש…
הודעה אחרונה מאת Drx, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי מגבר חדש של BOLT 4 יציאות 900W. כתוב על המגבר שב4 אום הוא מוציא לכל יציאה 50 וואט (4X50) וב2 אום הוא מוציא לכל יציאה 75 וואט (4X75). אני יודע שרמקולים של רכב הם 4 אום. ועם מחברים 2 רמקולים במקביל על אותה יציאה המגבר יורד ל2 אום. וכך גם הרמקול עצמו. השאלה שלי איך לנצל את רוב העוצמה מהמגבר. האם צריך גם רמקולים שיכולים לרדת ל 2 אום? והאם רמקול של 4 אום יעבוד ב 2 אום ישרף בסוף? או שההבדל היחיד הוא שישמעו בMONO ולא STAERO? אני מבין שהשאלה קצת מבולבלת...... אני יעשה את זה יותר פשוט. מה היתרונות שאפשר לנצל במגבר שיכול לרדת ל2 אום??? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 697 צפיות
שלום. יש לי באוטו רדיו דיסק Sony CDX-4270R.. הוא עובד לי מצויין, חוץ מהעובדה שהמסך שלו נורא חשוך. הדרך היחידה שאני יכול לראות מה כתוב במסך היא או לעמוד בדיוק במקום שבו השמש בדיוק פוגעת במערכת, או להפעיל פנס ולכוון אותו בדיוק למערכת. האם זאת בעיה מוכרת? האם יש דרך לטפל בבעיה הזאת - עצמאית, או אפילו ע"י החלפת חלק מסויים? האם זה שווה?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מחפש רמקולים 6X9 שיתנו את התמורה הכי טובה לכסף.. כמובן שהכי מוכר את זה פיוניר ,אבל יש משהו שעדיף יותר בכסף?? נ.ב -אם יש משהו שבאמת שווה להוסיף בשבילו עוד 50 שקל תגידו .. תודה רבה מתן
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמו כן חנויות באיזור הצפון (איזור חיפה והקריות) ?
הודעה אחרונה מאת aviss, -
- 1 תגובות
- 7 אלף צפיות
יש לי רמקול ואני רוצה לדעת כמה אינצ' הוא , מדדתי את הקוטר עם סרגל ויש לו 5 ומשהו אינצ' מבפנים(נטו רק הרמקול בלי המסגרת) ו6 וחצי בערך מבחוץ כולל הכל. מה המידה הנכונה?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, בשבוע הבא אני טס לארה"ב ואני חושב להחליף את מגבר הלוג'יק שלי בהיפוסוניקס (הדגם מצויין בכותרת) רציתי לדעת האם מישהו התנסה במגברים שלהם האם ההשקעה כדאית תמורת בערך 200 דולר (בתקווה למכור את שלי) והאם תמורת סכום זהה יש הצעות אטרקטיביות יותר למישהו? אשמח למעט עזרה. תודה ולילה טוב.
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי גולף שנת 2000, והתקנתי בה שני רמקולים אחוריים של פיוניר בבגאז'. במערכת ה"טבעית" של האוטו קיימים ארבעה רמקולים (שנים קדימה, שנים אחורה) ועוד שני טוויטרים מאחורה. הרמקולים מקדימה עובדים נהדר, ואילו האחוריים לא עובדים כלל. יש למישהו תשובה ?
הודעה אחרונה מאת MINI MATAN, -
- 2 תגובות
- 902 צפיות
שלום בקרוב נקבל את רכב המאזדה 3. לצערי, כפי שאתם יודעים, לא ניתן להרכיב רמקולי 6X9 מאחורה. אבי לא מוכן לגעת ברכב בשום צורה, מעבר להוספת טוויטרים. לכן נותרנו עם רמקולי 5X7 או 6X8 בדלתות הרכב (איני מבין מדוע שני גדלים אלה חליפיים?...). התקציב הוא סביב ה-500 ש"ח לזוג פלוס מינוס 200 ש"ח. נא לקחת בחשבון שלא תהיה החלפת הגברה, אנחנו נשאר עם ההגברה המקורית (בכלל מעצבן שהרכבים היום הם עם מערכת built in). תודה.
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 3 אלף צפיות
יש לחבר שלי רדיו דיסק JVC g310 רמקולים פיוניר 300 ומגבר בוס 1000 וואט מסריח חח עכשיו שמנו את הקיקר המרובע 750RMS ואחרי כמה זמן פתאום אנחנו מסתכלים והרדיו דיסק מתחיל להוריד ווליום לבד מה יכול להיות הבעיה? תודה!!!
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
יש לי כמה רמקולים ויציאות מיותרות במגבר וחשבתי על הדבר הבא: בבגאז' יש סאב פיוניר TS-W305C מחובר להגברה של 120W RMS אני רוצה להוסיף קומפוננט שיחובר למגבר ב-50W RMS לכל צד בדלתות הקידמיות. במגש האחורי יש זוג רמקולים של פיוניר ( TS-G1716 (160W, 35W NOM שמחוברים לרדיו דיסק (4X50W) יהיה שווה לשים זוג רמקולים ברמה של הפיוניר גם בדלתות האחוריות ולחבר אותם לרדיו דיסק? או שחבל על עבודת החיווט וזה לא ייתן הרבה.
הודעה אחרונה מאת shoonra, -
- 27 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
HU, קומפוננטים, אחוריים, מגבר או סאב ויוכל לתת כאן חוות דעת עליהם, אני אשמח.
הודעה אחרונה מאת aviss, -
מחפש מגבר טוב ..
מאת עינב- 3 תגובות
- 596 צפיות
אני צריך ממכם הצעות למגבר טוב ובאיכות , עד 700 שקל ושיהיה 4 ערוצים . בשביל סאב אחד ושניי רמקולים אחוריים .
- 1 תגובות
- 932 צפיות
אני רוצה לקנות מגבר של הייפוניקס 5 ערוצים אני לא זוכר את הדגם הוא אמור להגביד לי מורל דוטק שיוחלפו אני לא יודע עדיין למה סאב קיקר קומפ ויאר ואחוריים כנראה את הסרווין ווגה SS-262 השאלה היא האם יש השפעה על איכות השמיעה כי הרמקולים והסאב על אותו מגבר ואני מבקש תשובות עם פירוט וניסיון תודה
הודעה אחרונה מאת x-ent, -
- 26 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שוב שלום לכולם. בהמשך לת'רד על רמקולים לדלתות אחוריות באימפרזה. הגעתי למסקנה שאין לי לאן לברוח ואני אצטרך להתעסק עם קומפוננט. מדובר על 5.25 (הכי נוח, ויעיל מספיק). על מה אתם ממליצים? סדר גודל של עד 500-600 ש"ח. אני מזכרי: כיום יש מקדימה לאנזר VB 5.25. כל הסיפור יוזז ע"י פיוניר 7700 - כרגע בלי מגבר. לא רוצה את הקומפוננט הטוב ביותר בעולם, אבל כזה שלא יזייף, ויוכל לעמוד גם בווליום סביר, ובעתיד אולי גם בהגברה. תודה מראש, טל.
- 0 תגובות
- 787 צפיות
אני שוקל להתחדש בקומפוננט לדלתות הקדמיות. אני לא מעוניין לעשות בניה ובלגן. יש לי מגבר שנותן 50W RMS לערוץ, (שני ערוצים תפוסים עם סאב ונשארו שניים) יש משהו מומלץ בשבילי?
הודעה אחרונה מאת shoonra, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2631744 יותר מ 50 אנשים כבר קנו את הצעצוע הזה ולא חבל? אין דרך להזהיר אותם? המגבר של ה "1800 וואט" מגיע עם פיוז של 20 אמפר, אני מכיר כבר שני אנשים שנפלו בפח של "first austria". במכירה הזו דוחפים 1600 ואטים מונפצים. אפילו לעשות זבל אורגני אי אפשר מהזבל הזה... קשה...
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
שלום לכולם. כבל הצ'יינג'ר שלי הלך לעולמו (התקינו לי אותו צמוד למסילת הכיסא והכיסא פשוט קרע את הכבל). אז אם למשהו שוכב בבית כבל כזה והוא מעוניין להפטר ממנו (או למכור אותו בזול) נא לפנות אליי בהודעה פרטית. תודה, נדב.
הודעה אחרונה מאת knadav, -
הבנייה שלי + תמונות 1 2
מאת The Red-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
וואלה אנשים אחרי הרבה זמן של ציפיה וחיסכון של כסף הינה זה - המערכת שלי אחלה מערכת, מאוד מבסות מימנה הרכיבים: HU: Pioneer dpeh770mp Front Component: Morel Pulse 6.5 Amp 1: JBL GTO 74.5 Amp 2: Pioneer 75X2 RMS SUB: Punch P1 וכמובן תמונות: http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=3C4590E0C8754B6595EAE0C5F54E5DD9&alid=273951
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
-
אני צריך עזרה בבחירת קומפוננט להביא מחו"ל. ושיהיו S Q L יש לי כאן רשימה של מספר קומפוננטים. אני מחפש דעה עליהם, אבל !!! רק מי ששמע אותם אישית. או קרא כתבות ומאמרים אליהם. (אני לא מחפש דעה כמו: "שמעתי שהם מצויינים" או "חברת על" טיפה יותר פירוט, כמו על איזה מגבר היו מחוברים. וכו.) XETEC GRAVITY או סדרה P קומפונננט שני חלקים ושלושה חלקים. MA AUDIO MA 629C אלפיין SPX 177R (אפשר לחבר לשני מגברים , וודאי) דימונד אודיו D661 S (טיווטר משי. לא אלומיניום) S 600 S ( טיווטר משי. לא אלומיניום) ומי שיש לו להציע קומפוננט איכותי ! ועדיף עם קישור לאתר חברה/או מכירות בחו"ל עדיפות לקומפוננט שאפשר לחבר לשני מגברים . ביי אמפינג …
הודעה אחרונה מאת shibby,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,348 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- flytomars
- Chmimo
- Pavlik
- yossiaviel
- sperial
- פאר האורה
- Lexicon
- matan_mil
- Oren051249
- שביט
- GTאי
- mottis