Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף שנת 2000,

והתקנתי בה שני רמקולים אחוריים של פיוניר בבגאז'.

במערכת ה"טבעית" של האוטו קיימים ארבעה רמקולים (שנים קדימה, שנים אחורה) ועוד שני טוויטרים מאחורה.

הרמקולים מקדימה עובדים נהדר,

ואילו האחוריים לא עובדים כלל.

יש למישהו תשובה ?

KYD
פורסם

יש לך 4 יציאות ברדיו דיסק .

מן הסתם ארבעת הרמקולים שיש לך באוטו , שבאו עם האוטו , מחוברים לארבעת היציאות , לכן אין באפשרותך לחבר עוד 2 .

תצתרך לנתק 2 (במקרה שלך תנתק את האחוריים שבדלתות) וחבר את ה6על9 ליציאות של הרדיו דיסק.

פורסם
יש לך 4 יציאות ברדיו דיסק .

מן הסתם ארבעת הרמקולים שיש לך באוטו , שבאו עם האוטו , מחוברים לארבעת היציאות , לכן אין באפשרותך לחבר עוד 2 .

תצתרך לנתק 2 (במקרה שלך תנתק את האחוריים שבדלתות) וחבר את ה6על9 ליציאות של הרדיו דיסק.

אההה....

1. 6על9 - מה זה ?

2. מה שכתבת זה פתרון או הסבר ?

מצטער,

אני פשוט לא מבין כלום בנושא...:roll:

KYD
פורסם

akuo///

שמע ידידי אם תשים לב טוב תראה שהרמקולים האחרוים והקידמים לא זהים מכוון שהסטנדרט בגולף היה רק 2 רמקולים קידמים אז מומלץ לבדוק איזה רמקולים אלה ואם הם טובים לחבר ואם לא אז 6 על 9 ( וכן הרמקולים המקורים של החברה הם באמת אחלה רמקול)

בהצלחה

פורסם

תנתק את הרמקולים האחורים שיש לך בדלתות , וחבר את ה6על9 ליציאות rear ברדיו דיסק .

או שפשוט תאריך את החוטים שנמצאים בדלתות האחרויות ותחבר את אותם חוטים אחרי שהארכת , לפלוס מינוס של ה 6על9

תבדוק ברדיו דיסק אולי זה מכוון רק קדימה ובגלל זה אתה לא שומע ?

פורסם
יש לי גולף שנת 2000,

והתקנתי בה שני רמקולים אחוריים של פיוניר בבגאז'.

במערכת ה"טבעית" של האוטו קיימים ארבעה רמקולים (שנים קדימה, שנים אחורה) ועוד שני טוויטרים מאחורה.

הרמקולים מקדימה עובדים נהדר,

ואילו האחוריים לא עובדים כלל.

יש למישהו תשובה ?

במערכת המקורית לא באים רמקולים אחורה, בכלל לא ניראה שיש לך שם רמקולים.
פורסם

בגולף 2000 (קומפורטליין) יש רק שני רמקולים קדמיים שהם יחסית טובים, בגולף שהייתה לי גם מאותו שנתון התקנתי שני 6*9 מאחור ושני ה"סטוק" שהיו מקדימה על HU פשוט יחסית של פיוניר עם 4 יציאות

שמעו נהדר בהשקעה קטנה יחסית...

אצלך יש אפשרות לחבר בנוסף לשניים הקדמיים שני 6*9 מאחור..בנוסף יש טוויטרים בדלתות ויש אפשרות לעוד שני רמקולים בדלתות האחרויות, אם התקנת כבר רמקולים מאחור (על המדף) אז הסיבה לזה שאתה לא שומע טמונה כנראה בחיבורים או בכיוון של המערכת מה HU..תנסה לבדוק מה מקור הבעיה.

1.8T 8)

• תוכן חדש...