פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
לאחר שכמה וכמה אנשים דיברו איתי בפרטי על להפגש בסופ"ש הקרוב, עלה לי רעיון....למה לא מי שגם ככה מגיע לרמת גן בשישי בצהרים...נפגש כל החבר'ה של פורום אודיו ונעשה לנו פינה משלנו ? אפשר לעשות את זה איפה שחניון האוטובוסים שככה זה יהיה מעט מבודד משאר האנשים..... בכל מקרה כדי לדעת הענות אז יאללה מי שבא לו שישרשר אנחנו מדברים על יום שישי הקרוב בסביבות נגיד 4 ברמת גן (כל שומרי השבת - הפעם אין לכם תירוץ הינה הזדמנות למפגש ביום שישי)
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 0 תגובות
- 847 צפיות
יצא לי לראות באוטו של משהו רמקולים 6*9 של LG לא יצא לי אף פעם לראות רמקולים של החברה הזאת האם קיימים גם בארץ או שהוא הביא אותם מחו"ל?
הודעה אחרונה מאת 2fast, -
- 5 תגובות
- 920 צפיות
יש לי שני סאבים של MAGNAT Xpress 1200 כל אחד 180RMS עם מה אני יכול להגביר אותם? תקציב עד 1000.......(תקציב קטן אבל אין מה לעשות....) א ואני לא יכול ליקנות JBL(אין אפשרות) תודה. NEON.
הודעה אחרונה מאת NEON, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.ciao.de/Sony_XS_HA1324__955316 זה רק אני או שהם לא ניראים כמו קומפוננט רגיל...
הודעה אחרונה מאת puma, -
- 3 תגובות
- 591 צפיות
שלום... רציתי לדעת איזה רמקול 6/9 הייתם מציעים לי לקנות יש לי כרגע אינפיניטי ובא לי על רמקולים אחרים.. תקציב 700/800 שקל מחפש רמקולים שיהיו חזקיםםםם ויוציאו צלילים מדויקים עם יש בפחות כסף רמקולים טובים אפשר גם להציע מורל פיוניר... וכו תודה!!!
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 6 תגובות
- 933 צפיות
שלום לכולם. אני לא חדש בפורום אבל אני חדש בעסק של האודיו. עברתי על הפורום בשעות האחרונות, מעיון דף דף ועד חיפוש מעמיק כולל הFAQ שנעוץ לו למעלה ולא מצאתי את התשובה שאני מחפש. קניתי (בשעה טובה) פיגו 306 XSI ועכשיו אני מחפש מערכת. הבחור שקניתי ממנו הוציא את המערכת שלו והשאיר לי רק שני טויטרים מקדימה ושני רמקולים מקדימה. היה לו סאב,מגבר ושני רמקולים 6X9 על המגש האחורי שהוא לקח חזרה. השאלה שלי היא כזאת. המערכת שאני רוצה לקנות ורוב המערכות שאני רואה הם 4X50W ואני רוצה להוסיף בנוסף לארבעת הרמקולים שהשאיר לי להוסיף עוד שני רמקולים של 6X9 על המגש מאחורה כי כבר יש הכנה ממנו. זה אומר כבר שישה רמקולים (2 טויטרים,2 רמקולים מקדימה 5 אינץ ועוד 2 6X9 על המגש מאח…
הודעה אחרונה מאת Ave, -
- 2 תגובות
- 894 צפיות
מישהו יודע היכן ניתן להשיג קונקטורים ? (harness ) אני צריך קונקטור ל JVC (כמו של סוני .. 16 פינים) מתקינים שונים זרקו מחירים שונים ומופרכים שהנמוך ביניהם למשל הוא 180 ש"ח ... (לא כולל התקנה 50 ש"ח כמובן ..) כל המערכת (חדשה) שווה 800 ש"ח .. נראה לי קצת מוגזם שחוטים מסכנים עם פלסטיק בקצה יעלו כמעט 25 % ממחיר המערכת .. !!! בדקתי גם באתרים בחו"ל והם רצו 9 - 15 $ (מחיר כבר יותר הגיוני בהרבה ..) אבל רק המשלוח יעלה פי שתיים .. תודה [email protected]
הודעה אחרונה מאת alexwrx, -
- 1 תגובות
- 859 צפיות
ברגע זה הודיעו לי שהמלאי בדיוטי פרי של ה JBL נגמר... יצא לי החשק לקנות מגבר .
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 25 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האם מותר להפעיל סאב ללא תיבה לבדיקת תקינות?
הודעה אחרונה מאת Ave, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי דיסקים של מוסיקה יותר קטנים מהגודל הסטנדרטי (למי שמכיר) עגולים ממש קטנים. האים אפשר לישמוע בהם במערכת ברכב ? תודה רז...
הודעה אחרונה מאת רנזי, -
-
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלחתי חבר להביא את הסאב של Infinity kappa perfect ,אבל ניגמר המלאי .. הוא עכשיו מחכה לתשובה ממני .. איזה סאב להגיד לו להביא ,שיהיה בין 350-450RMS בבקשה ממכם ,ביגלל שאני לחוץ בזמן ,תשובות עיניניות בלבד (המחירים שם זולים אז אני לחוץ ) תודה רבה מתן.
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שבוע טוב לכולם. יש לי שני רמקולים 13 ס"מ קוטר כל אחד+שני טוויטרים(הרמקולים הם של רמקול ביתי). אני רוצה ליבנות רמקול סנטר לקולנוע הביתי שלי.(הסנטר הישן עבר התעללות בילתי הפיכה ע"י אחיין שלי). האים מישהו כבר בנה בעבר,ואים כן אשמח לישמוע את עצתכם ןרעיונותיכם. עמי
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
מה זה המושג הזה spl --sq מה זה נותן ??? או מה זה אמור להיות???
הודעה אחרונה מאת Ibizacupra, -
- 0 תגובות
- 803 צפיות
אני מחפש משהו שימושי ואמין והדגש הוא על SQ ולא על דולפינים קופצים ,מסכי מגע ופקודות קוליות. כמובן צריך תמיכה בMP3 .וגם אם משהו יודע-חברות,דגמים שהFM קופץ בחצאים או שניתן לשנות אותו לתדרים אירופאיים בלחיצת כפתור(או שניים). 200 $ שם אני מעריך יקנו מכשיר שעולה פה סדר גודל 1600-1800שח .תקנו אותי אם אני טועה.
הודעה אחרונה מאת koka, -
- 1 תגובות
- 678 צפיות
האם מישהו מכיר את מכשיר הסוני המיתהפך שבצד אחד כולו תצוגה ובצד השני כולו כפתורי הפעלה ? אם יש רציתי לדעת האם הוא טוב ... אמין וכמה הוא שווה בערך? יש לי מגבר וסאב באוטו אה ויש למכשיר שלוש ר סי איי
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- 2 תגובות
- 941 צפיות
ערב טוב ושבת שלום. לפני חודש וחצי פתחתי את העץ הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=76651 בנוגע להתקנת מערכת בג'סטי. החלטתי לשים את ה 6*9 שברשותי מאחורה, ולשים את ה5.25 של הפנסוניק מקדימה כפי שהמליצו לי. את הרמקוליים הקדמיים הבנתי שאצטרך לחתוך בדלת ולשים אותם שמה ולנטרל את הרמקולים בדשבורד, הבנתי גם שאם אשקיע עוד 200 שקל ברמקולים 6*9 אחוריים חדשים יהיה הבדל אם אשים את הישנים או החדשים, השאלה שלי אם ההבדל יהיה משמעותי ששווה להשקיע? על הרדיו דיסק אני מתלבט אם כדאי לי להשקיע בפיוניר או שאפשר להסתפק באיזה JVC או משהו יותר פשוט מהפיוניר, ואולי עדיף בכלל בלאונפאק (מה ההפרש מחירים בין הפנסוניק לבלאונפק)? כמו כן אבקש המלצות על מישהו אמין בראשון לקנות ממנו …
הודעה אחרונה מאת big, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות מערכת אבל לא יודע אם הסכום הנ"ל יספיק לי. המוזיקה שאני שומע בעיקר היא טרקים פרוגרסיב, ז"א חשוב לי באסים ושישמעו נקי וטוב גם את הצלילים הקטנים. המערכת תותקן על סיוויק 2005 שבאה עם המערכת המקורית של הונדה. אז מה אתם אומרים לחסוך עוד או שזה יספיק למערכת ממוצעת?
הודעה אחרונה מאת Cosworth, -
- 4 תגובות
- 914 צפיות
שלום! אני מנסה לסייע לחבר בפתירת התעלומה הזאת: מהי מידת הרמקולים הקדמיים (בדלתות) בגולף MK3? תודה!
הודעה אחרונה מאת eliraz, -
- 1 תגובות
- 845 צפיות
שלום רכשתי הד יוניט של פנסוניק דגם C5310U כעבור כמה שניות של הפעלה ההד יוניט מבצע כיבוי ורושם להתראות האם מישהוא יודע פיתרון לבעיה?
הודעה אחרונה מאת TRANSFORMATOR, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם יש למישהו ניסיון עם אחד הקומפוננטים מה דעתו הסדרות הם פוליגלס ופוליקלאבר אני שוקל לקנות את הקומפוננט הללו ומתלבט בין הדגמים הבדל המחירים יחסית זניח תודה
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום מה דעתכם על http://www.cardomain.com/item/PHOX12001 ? 1200 RMS ב שתי אוהם ואיך החברה הזאת בכלל ? זה באותו סגנון של הלנזר וכו' ?
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 1 תגובות
- 787 צפיות
למי שמכיר את הדגם יש לו באמצע כמו בלוטה של (סליחה על השפה הירודה)ברזל שכל הזמן רועדת ומרעישה, יש למישהו שמכיר את הבעיה פיתרון אולי איך נפטרים מהקירקושים???? גם כשמצמידים את הברזל לרמקול הוא רועד. (הברזל זה ליופי כזה..למרות שמי רואה כי זה בתוך הדלת) ראו תמונה מצורפת - במקום הטויטר באמצע הרמקול נמצא הברזל.
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 0 תגובות
- 848 צפיות
שלום חברים, אז ככה-יש לי כרגע 1000, גג 1200 ש''ח לקנייה ראשונית של חלקים למערכת, חודש הבא יהיה לי שוב את אותו הסכום בערך למערכת. השאלה שלי היא מה אתם ממליצים לי לקנות כרגע(או שבכלל עדיף לחכות שיהיה לי סכום גדול יותר). אין לי מגבר, הרמקולים שיש לי כרגע הם סטנדרטים ואת הרדיו דיסק אני בינתיים משאיר, זה יהיה הדבר האחרון שאני מתכוון להחליף. הרכב שעליו תותקן המערכת הוא מגאן קופה, בהתחשב בעובדה שזה רכב קטן-האם כדאי לשים רמקולים מאחורה או שזה מיותר ועדיף להשקיע ברמקולים קדמיים טובים..? אני מחפש שילוב של עוצמה ואיכות, כמה שזה אפשרי בתקציב כזה דרך אגב, רוב המוזיקה שאני שומע היא שחורה אם זה משנה... תודה לעוזרים! אדם.
הודעה אחרונה מאת TRIPLE xXx, -
יש לי סאב מדגם קומפ' וי אר 12 אינטש בעל שני סלילים של 4 אום כ"א לכן החיבור הנכון יהיה 2 אום (מכיוון ש8 אום מבזבז עוצמה בצורה קיצונית). הסאב הוא 400 rms. יש לי מגבר מונובלוק : CC 1400 PHASE EVOLUSION - הוא מוצהר 475 וואט RMS ב2 אום, יש לי האופציה להחליף למאגנט מונובלוק שמוציא ב2 אום 675 RMS...האם ע"י כיוונון נכון אני אוכל להתאים מגבר של 675 ואט לסאב של 400 מבלי לגרום לו כל נזק ובכך להנות ממגבר יותר חזק ולנצל את הסאב יותר טוב?
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 0 תגובות
- 860 צפיות
יש לי מגבר קנווד דגם - KAC-6402 ואין לי מושג טוב לא טוב( דרך אגב 400 וואט עד 4 ערוצים) משהו יכול לכוון אותי אם זה טוב או לא ואיזה רמקולים אפשר לחבר להם אחוריים וקומפוננט שמתאימים לי (6.5" ) לא סכום גדול עד500 לקומפוננט אחוריים יש לי סוני אקספולד. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת eliraz, -
- 0 תגובות
- 856 צפיות
שלום רציתי לדעת מישהו פה אולי יודע איפה ניתן למצוא סאבים של MTX?...
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
עצה לHU ב2500 ש"ח 1 2 3
מאת TheBamuOne- עוקב אחד
- 32 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני מחפש HU איכותי וטוב ב 2500 ש"ח . בדקתי מספר חברות ומספר דגמים ביניהם גם Alpine ו Pioneer ו Kenwood וממה שראיתי אפשר לקנות דגמים יחסית די טובים , איך אני בוחר דגם טוב מבין כולם ? האם מישהו מכיר דגם ספיציפי שהוא יכול להמליץ עליו ?
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 7 תגובות
- 855 צפיות
אצלי באוטו hu אלפיין 7998! כאשר אני שומע מוסיקה אז יש כל מני ראשים ב רקע, דומה כאילו על הדיסקים יש אבק! הדיסקים הם צרובים בדרך כלל! בדיסק לא צרוב אני לא שומע את זה, אבל יש גם דיסקים שהם צרובים ו אני גם לא שומע! (לא מדובר ברעש אלטרנטור, ו מדובר בדיסקים חדשים!) יכול להיות ש זה צורב! הצורב הוא gigabyte!
הודעה אחרונה מאת שבלול, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום שלום, אני מתכוון לקנות HU חדש (בלבד) של אלפיין, בארץ. חשבתי על ה-9853, או ה-9851. אני גם צריך רמקולים, אבל שם אני כבר ממש לא מבין כלום - למרות שחשבתי גם כאן לקחת רמקולים של אלפיין (התקציב לרמקולים הוא בערך 1500 - אין לי מושג אם זה מעט מידי) לא נראה לי שלצרכים שלי אני צריך מגבר. הכוונה היא לא להעיר את כל השכונה - כולה לשמוע קצת פיית'לס, פיקסיז, גרוב ארמדה... (ב-206 מצ'וקמקת). השאלות שלי 1. האם לצורך הצרכים הצנועים שלי יש לכם המלצה על HU של אלפיין שעושה אותו הדבר בפחות כסף? (רצוי אחד שמתחבר ל-IPOD) 2. איזה סידור של רמקולים מומלץ (4 רמקולים? עם טוויטורים? אולי 3-way?)? 3. האם רמקולים של אלפיין טובים? מי מוכר רמקולים של אלפיין (איזור מרכ…
הודעה אחרונה מאת griber6, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולכם יש לי מערכת של פיוניר 80mp ויש לי מגבר של וולקן 800 וואת שמרים סאב של רוקפורד פאנץ הישן 200 ארמס ואמרו לי שהוא 400 וגם מרים לי רמקולים אחוריים של פיוניר 300 וואת 80 ארמס ועכשיו אני רוצה להביא קונפוננט אז אני יכול להשאיר את המגבר על הרמקולים האחוריים ועל הקונפוננט ולסאב להביא מונובלוק ??? או ש יש משהו יותר טוב? ואיזה קונפוננט ואיזה מונובלוק שווה להביא לא יותר מ 1200 שקל ביחד עם הקונפוננט 600-600 ? ומה אתם אומרים על מורל פלוס 110 ארמס שווה ??? תודה מראש מחכה לתשובות
הודעה אחרונה מאת asafay1,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,282 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לב טוב
- נהג מופרע
- zvit
- discoTD5
- mcshmupi
- yuval1111
- sperial
- unreliablebazooka
- nir eli
- שביט
- zvigolden
- משה321