פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=A6000GTI&cat=GTI&ser=GTI 8110 וואט rms ב-4 אוהם , היסטרי ביותר מישהו ראה את המגבר הזה בפעולה ? אגב : מחיר לצרכן : 6000 $
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 3 תגובות
- 983 צפיות
צהריים טובים! לאחר כמה אשכולות פה (שבאחד עזרו) והתייעצות עם חברים ומכרים החלטתי איזה מערכת לשים באוטו. אני קונה רדיו דיסק של פיוניר 2750/3750 (עדיין לא סופי). זוג רמקולים 6*9 חדשים, אני מתלבט אם לקחת של פיוניר (נאמר לי שאין אחריות, זה נכון?) או כדאי לקחת של קונווד או משהו אחר לגמרי? ומקדימה בגלל שזה ג'אסטי והבנתי שחבל לי על הכסף לעשות בניה, אז אקח זוג טוויטרים קדמיים. אני גר בראשון וביקרתי כבר אצל גריז, לה קאר ועוד חנות ביציאה מראשון ליד התחנת דלק. אם מישהו מכיר חנות מקצועית ושלא ישחטו אותי במחיר לקניה והתקנה של המערכת מתבקש לשלוח לי בפרטי או המלצה פה אם מותר. חשבתי לסוע לטומקאר במושב רינתיה, ראיתי את המחירים באתר שלו וקראתי המלצות והם נשמעים טובים, מה דעתכם…
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מקווה למצוא פה כמה מומחים במערכות לרכב, מכיוון שאין לי שום ידע בנושא (אל תדברו במילים "גבוהות", אני לא אבין) אני מחפשת מערכת רדיו דיסק הכי פשוטה שרק תענה לי על 2 דרישות: 1. שתהיה קליטה מעולה של רדיו 2. שהסאונד יהיה מאוד איכותי נ.ב אני מעדיפה מערכת של AIWA, עדיף שהרמקולים יהיו של חברה אחרת? מה לקנות? כמה זה אמור לעלות? בקיצור, תעזרו לי כי אני טובעת בים של אפשרויות.
הודעה אחרונה מאת NaC, -
- 2 תגובות
- 736 צפיות
הרכב : טיוטה קרולה 2004 הרדיו דסיק: המקורי ,שבא מהיצרן הרכיבים שאני מעוניין: קומפוננט מורל פולס מקדימה קומפוננט מורל פולס גם מאחור הם יתחברו למגבר V12 1000W ללא סאב ,המטרה היא שמיעה טובה+
הודעה אחרונה מאת puma, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם מה דעתכם מי נותן תמורה יותר טובה? הלאנזאר מאקס: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=33991 או הקיקר : http://www.carstereo.co.il/CarStereo2/details.asp?num=375&type=19&store=1000&OrN=26602 והאם יש סאב בתקציב של הקיקר(900+-) שנותן תמורה יותר טובה משניהם? תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 3 תגובות
- 909 צפיות
הסאב פיניקס גולד xenon 12d4 http://www.phoenixgold.com/2004/xenonspeakers.html והאם פנטום מונו בלוק של מגנט ירים אותו כמו שצריך http://www.magnat.de/content/carhifi/product_detail_de.asp?p=119150&pl=5&s=80 הצעות נוספות יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תודה.
הודעה אחרונה מאת jingel, -
- 1 תגובות
- 808 צפיות
בוקר טוב, ברכב שלי (אופל קורסה) מותקנים הרכיבים הבאים כרגע - מגבר של DHD NTX2115 700W עם 4 ערוצים אליו מחוברים מקדימה - קומפומנט של מורל מילניום 6.5 ומאחורה - רמקולים של Pioneer TS-A6957 הפנל לא זוכר מאיזה דגם הוא בדיוק אבל הוא די מיושן של פיוניר גם כן 50*4 אבל זה לא כל כך עקרוני כי את הפנל אני מתכוון להחליף בכל מקרה. רציתי לשדרג את המערכת והלכתי להתייעץ בחנות סאונדר ברחובות יצאתי מהחנות עם הצעה כזו : סאב של רוקפורד בP2 - 1150 שח" כולל תיבה. מגבר של Lightning Audio B250.1 ב900 ש"ח. ופנל של Pioneer DEHP770MP ב1650. בסה"כ יצאתי עם הצעה של 3800 ש"ח כולל התקנה וחיווט בדקתי באינטרנט ומצאתי את רוב החלקים במחירים משמעותית יותר נמוכים אבל לא בזה העניין…
הודעה אחרונה מאת qil, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלומלום, לפעמים אני שוכח שכיביתי את המערכת שלי על העוצמה המקסימלית שבה אפשר לשמוע אצלי נקי- ואז כשאני פותח את המערכת,זה פתאום עובד בשיא העוצמה... יש לי מגבר,קומפוננט וסאב, המצב הזה בריא בכלל? יכול להיהרס איזה משהו????? או שזה בעצם פסיכולוגי?? כן,אני יודע, שאלה מפגרת...אבל תענו בכ"ז. שי.
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצאתי בזאפ רק את http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=4526 הבעיה שהמוכר לא יודע אם זה 2 סלילים או סליל אחד אין לו מושג ולאף אחד אין מושג בשירות לקוחות ואני מעדיף להביא אותו ב2 סלילים כדי לנצל את מלוא הכוח במגבר שלי בהורדה ל2 אום כמובן. אז איפה ניתן לקנות אותו ברשת? אולי חנות בצפון\חיפה\.
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- 5 תגובות
- 876 צפיות
רציתי לשאול מה עדיף לשים באוטו, 2 זוגות קומפוננטים, מקדימה ומאחורה, או זוג אחד של קומפוננט מקדימה ו 6X9 מאחור? איזה סאונד ישמע טוב יותר גם לאלה שיושבים מקדימה וגם לאלה מאחורה? תודה מראש, סם.
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 1 תגובות
- 964 צפיות
יש לי דוטק מקדימה שמחובר למגבר ויש לי גם סאב . כל היציאות של המגבר תפוסות. 6X9 מחוברים כרגע לHU. האם אפשר לחבר זוג רמקולים 6X9 לכל היציאות של הHU, גם קידמי וגם אחורי כדי לקבל עוצמה כפולה?
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 0 תגובות
- 884 צפיות
הייתי רוצה לקבל מידע על הרדיו דיסק המקורי שבא עם הרכב מדובר בטיוטה קרולה מודל 2004 כמה יציאות למגבר יש לרדיו דיסק?? (אם בכלל) אם כן אז: האם היא תספק את "הסחורה" כאשר יחברו לה מגבר ?? ,כלומר האם הרדיו דיסק מספיק איכותי וטוב כדי שיהיה בסיס למערכת שכוללת מגבר קומפוננט ורמקולים אחוריים 6X9 ??
הודעה אחרונה מאת puma, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה קניתי רדיו דיסק של JVC לא ציפיתי ליותר מדיי ממערכת ב 700 ש"ח אך הפרעות בקליטת הרדיו הפתיעו אותי. יש המון הפרעות סטטיות, בחלק מהתחנות יותר ובחלק פחות. החלפתי אנטנה וכבל והבעיה ממשיכה. קראתי בשאלות קודמות שניתן לחבר מגבר. האם יש למישהו רעיון אחר לשפר קליטה והיכן ניתן לקנות את המגבר הנ"ל? תודה
הודעה אחרונה מאת dandan1974, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה המצב אנשים אני כבר כמה ימים מתלבט בין שני הסטים האלו http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3645,'normal_sales') http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2042,'normal_sales') שני הסטים באותו טווח מחירים .. אני שואל אתכם כי אתם בטח מכירים, יודעים אשמח לקבל עזרה בתודה רועי
הודעה אחרונה מאת דודו172, -
- 0 תגובות
- 781 צפיות
שלום לכלום לפני מספר חודשים רכשתי לי מגבר שחלק מכם יכנו "זבל" אבל זה מה יש תמיד צריך להתחיל במשהו אפילו עם זבל עכשיו מגבר זה לא מספיק צריך גם רמקולים ובשביל זה אני צריך עזרה ממכם בזמן האחרון חיפשתי הרבה רמקולים וראיתי כל מניי סוגיי עם עוצמות שונות המגבר שלי הוא הטוקסיק של ה 1000 ואאט עכשיו השאלה שלי איזה רמקולים 6X9 אתם ממליצים לי לקנות שגם יהיו איכותיים וגם ישמעו בהם חזק ולא ישמעו בהם זיופים ושאר צלילי רמקול לא רצויים התקציב שלי בין ה400 ל500 אני לא יודע כמה המגבר שלי נותן לכל יציאה!! אבל יש 4 יציאות תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת shlomi213, -
- 2 תגובות
- 726 צפיות
החלטתי לקנות מגבר שני ערוצים... ויש לי אפשרות לקנות את המגבר JVC KS-AX4750 במחיר משתלם יחסית. מה דעתכם ובכלל על מה עדיף ללכת?
הודעה אחרונה מאת G_E_M_S, -
- 2 תגובות
- 773 צפיות
שלום לכולם! יש לי חבר שמעוניין להחליף את הסאב שלו, המגבר שיש לו הוא מונו של ליטינג אודיו, שנותן 250 רמס ב 2 אוהם... הוא מחפש עוצמה, והשאלה היא איזה מבין האפשרויות יתנו לו יותר עוצמה: Kicker Comp X 2 150RMS כל אחד או Kicker CompVR 400RMS שני סלילים של 4 אוהם. תודה לעונים...
הודעה אחרונה מאת SimonLTZ, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סוג הרכב הוא מאזדה 323 שנת 2000 ואם זה משנה נפח מנוע 1800 הייתי רוצה לדעת מה גודל הרמקול הקידמי... ואיזה גודל קומפוננט אני יכול ורצוי להכניס אליו
הודעה אחרונה מאת KaKa, -
עזרה דרושה **דרושה = מתבקשת, לא עובדים אצלך** בשידרוג קומפוננט 5.25 (תקציב עד 2000) 1 2
מאת ParadiseLost-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הגיע הזמן להחליף את ה Mac Audio iron שלי למשהו יותר איכותי,אני יודע שהרבה ת'רדים נפתחו על קומפוננטים ולכן עשיתי חיפוש וגיבשתי רשימה של קומפוננטים אותם אני מתכוון לשמוע,אשמח לביקורות עליהם (בעיקר ממי ששמע) והצעות נוספות. אני שומע רוק ומטאל,דרישותי מהקומפוננט הן טוויטרים מדוייקים מאוד ולא צורחים (עדיפות ל fabric ?!),רמת ווקליות מאוד גבוהה (שה T וה S ישמעו כמו שצריך),וכמו כן קול לא מתכתי. הרכב הוא אפלאוז 96,המגבר JBL GTO-75.4 המוכר וה HU הוא pioneer 560mp. הרשימה: Magnat Xtrema 2130 Mac Audio Maximus Phase CFS Xetec Circuit מורל הייבריד ותודה מראש לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת mdma, -
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
שלום.. רציתי לדעת כמה RMS המונובלוק של לאנזר דגם 1200D סידרה VIBE צבע שחור... והעים הוא יפתח קיקר L7? 750 RMS ומי שיודע כמה הוא עולה בערך בחנות.. שירשום תודה!!!
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 1 תגובות
- 898 צפיות
יש לי סאב עם סליל כפול... כלומר 2 פלוסים ו2 מינוסים עכשיו הסאב הוא 2 אוהם... הסאב כולו 400 וואט rms כלומר שכל סליל 200 לא? ואם יש לי מגבר שעל שני אוהם עומד על 160 rms לערוץ.. אני יכול לחבר ערוץ לסליל וערוץ לסליל כאילו במקום לגשר אני יכול לתת לכל סליל ערוץ אחד.. זה יהיה בסדר? הסאב יעבוד כמו שצריך ככה?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 0 תגובות
- 782 צפיות
אני כתב של אוטו (וחובב הפורום) ובשבוע הבא אסע לסקר את המפעל של jvc בסין. אשמח לקבל שאלות ל-jvc מחברי הפורום על כל הנושאים- העתיד של הסאונד לרכב, מולטימדיה לרכב וכו'. ניתן גם להתקשר אלי 0548123251 כמו כן ניתן לשלוח לי ביקורת או הערות על המערכות האחרונות של jvc אליק
הודעה אחרונה מאת elikf, -
- 5 תגובות
- 880 צפיות
מגבר לרכב PULSE AUDIO: מגבר PULSE AUDIO עם 4 יציאות בהספק (W1000 (250W * 4 חיבור סטריאו או חיבור מונו BRIDGE עד 1000W OUTPUT טווח תדרים של 20 Hz עד 20KHz כולל אופציה של super bass לחידוד הבסים זוג רמקולים 9*6 PIONEER: סט רמקולים מבית PIONEER מדגמי 2005 בעיצוב חדשני ומרהיב והספק של 260W זוג טוויטרים מובנים לשיפור איכות הצלילים הגבוהים ממברנות עשויות מחומר פולי קרבונט (IMPP) בצבע כחול המגנות על הרמקול מפני התיישנות והתייבשות זוג רמקולים ''6.5 PIONEER: רמקול PIONEER בהספק W160 קוטר 16 ס"מ dual cone speaker כיפה פולימיד + שפורפרת טוויטר
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
- 1 תגובות
- 776 צפיות
ברשותי hu מסוג clarion drx5675r לפי מה שקראתי באינטרנט (אין לי את החוברת הוראות שלו) הפאנל אמור לרשום את שם השיר בזמן שהוא מנגן אותו, מה שלא קורה, מעניין אותי לדעת אם יש למישהו מושג אם זה באמת אמור לרשום, ואם כן אז איך אני משכנע אותו לעשות את זה. דרך אגב יש לי גם את הצ'ינגר שלו שאמור גם כן להיות בעל אותה אופציה, אך גם הוא חוטא באותו החטא...
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הייתי רוצה משהו טוב עם צליל יפה שלא נמרח, ושיתן תמורה טובה למחיר. המגבר שהולך להגביר אותו זה jbl gto 75.4 תודה מראש , צחי
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
פיוניר 4750MP
מאת בני ו.-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 991 צפיות
שלום, התחדשתי ברדיו-דיסק הנ"ל של פיוניר. שאלתי היא האם ניתן לחבר אותו לדיבורת ע"מ שיהיה ניתוק בזמן שיחה? זאת אומרת בזמן שאני שומע לצורך העניין רדיו, ומצלצל הפלאפון אז הרדיו מתנתק. בהוראות של הרדיו-דיסק אין שום זכר לזה..אבל בחלק מאתרי המכירות רשום שישנה פונקציה כזאת. תודה!
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה לקנות רמקולים קדמיים לרכב (6.5 אינץ') והתקציב שלי די דל..150-200 שקל (אני חייל אז מכאן נובע התקציב הדל ). כל מקרה גלשתי לעצמי טיפה באתרי מכירה פומבית ומצאתי 2 דגמים שאיכשהו עונים על הדרישות שלי (אין לי מגבר חיצוני ברכב..רק של המערכת עצמה:40X4 של קנווד אך עם שאיפה להתקדם בעתיד ל50X4 ואולי אפילו מגבר) בכל מקרה הנה הדגמים: BLAUPUNKT - GTx172 PIONEER - TS-G1610R על איזה משני הדגמים האלו הייתם ממליצים...ואם יש לכם הצעות נוספות בשבילי אשמח לשמוע. תודה לעוזרים פרטים נוספים על BLAUPUNKT - GTx172 פרטים נוספים על PIONEER - TS-G1610R
הודעה אחרונה מאת BoomBoomon, -
[שאלה ] על "קבל" 1 2
מאת רז לוי- 21 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי הסבר קצר על הקבל ומה המשמעות שלו . כמו כן איך אני יודע אם אני צריך קבל ברכב . (למי שלא הבין זה החלק הזה שניראה כמו צילינדר עם מיספרים עליו) תודה רז...
הודעה אחרונה מאת ftp, -
הציעו לי היום הצעה לקנות סט קומפוננט של הרץ 60 RMS אני לא יודע את הדגם המדוייק. האם שווה לקנות ב800 ש"ח.. אני לא כל כך מכיר את החברה אז תנו לי קצת רקע כמו עם איזה חברות היא עומדת היא איכותית או כמו בוס וקליפורניה בוםם
הודעה אחרונה מאת avil84,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 582 אורחים (הצג רשימה מלאה)