Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

ברכב שלי (אופל קורסה) מותקנים הרכיבים הבאים כרגע -

מגבר של DHD NTX2115 700W עם 4 ערוצים אליו מחוברים

מקדימה - קומפומנט של מורל מילניום 6.5

ומאחורה - רמקולים של Pioneer TS-A6957

הפנל לא זוכר מאיזה דגם הוא בדיוק אבל הוא די מיושן של פיוניר גם כן 50*4 אבל זה לא כל כך עקרוני כי את הפנל אני מתכוון להחליף בכל מקרה.

רציתי לשדרג את המערכת והלכתי להתייעץ בחנות סאונדר ברחובות יצאתי מהחנות עם הצעה כזו :

סאב של רוקפורד בP2 - 1150 שח" כולל תיבה.

מגבר של Lightning Audio B250.1 ב900 ש"ח.

ופנל של Pioneer DEHP770MP ב1650.

בסה"כ יצאתי עם הצעה של 3800 ש"ח כולל התקנה וחיווט

בדקתי באינטרנט ומצאתי את רוב החלקים במחירים משמעותית יותר נמוכים אבל לא בזה העניין..

חשבתי כמו כן על האפשרות לקנות מסאונדר את הסאב (P2) ופנל אני מעוניין לקנות את הפנל של

JVC עם הטאץ' סקרין ולחבר את הסאב בגישור אל המגבר שכרגע רץ באוטו.

אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה אתם חושבים על הרעיון שהוצע, או הצעות אחרות בטווח מחירים של עד 3000 ש"ח לשיפור המערכת (בעקרון אני ממש לא מחפש לשמוע חזק, חשוב לי מאוד לשמוע מדוייק ויפה)

בתודה מראש,

אבי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...