פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אז ככה, עשיתי חיפוש בפורום, מצאתי הרבה פוסטים על מגברים אבל שום דבר לא היה חד משמעי... אני מחפש מגבר 4 יציאות שיגביר קומפוננטים מורל פולס (כבר קניתי) וסאב שעדיין אין לי אבל כנראה יהיה לאנזר 12 MAX או משהו בסגנון... אני מניח שאני צריך משהו כמו 4x100RMS... חשבתי על ה JBL המדובר שיש בדיוטי אבל כרגע אף אחד לא טס לחו"ל כך שאין לי איך להביא אותו... הנה עוד אופציות שעלו: Lanzar Vibe 421 http://cheaper.co.il/product.asp?productid=539&CatCode=108 Mac Audio Z-4100 http://www.home-car.co.il/product.asp?Pid=Z-4100&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64&aff=pricer Lanzar HTG424 http://cheaper.co.il/product.asp?productid=157&CatCode=108 Magnat The…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי טויוטה יאריס 2004 ואני רוצה להחליף את הרמקולים בדלתות ברמקולים איכותיים יותר אם אפשר מי שמבין תמליצו על רמקולים טובים שיתאימו למכונית בטווח מחירים של 500-1000 שקל . השאלה השנייה שלי היא כמה יעלה בערך להוציא את הרדיו דיסק המקורי שמגיע עם האוטו ולעשות שם הכנה למערכת שאני אקנה . תודה מראש !!!
הודעה אחרונה מאת GuyLa, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם הסאב הזה איכותי? עד כמה הוא חזק? ואיך החברה הזו מוכרת? http://www.cardomain.com/item/ABNAW1251T
הודעה אחרונה מאת taotao161, -
איך המגבר הזה? 1 2
מאת oz1- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מחפש מגבר נחמד עם מחיר סבבה שיספק לי איכות טובה שאני יוכל לחבר לו סאב ושתי רמקולים. הציעו לי את המגבר הזה(http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^349,'normal_sales')) שווה או לא? תודה.
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה - קניתי רכב (כן כן עוד פעם קניתי גולף). וקיבלתי אותו עם מערכת. מה שמשמח - שכל המערכת והרכיבים שם יקרים. רדיודיסק אלפיין + צ'נג'ר. רמקולים אחוריים אלפיין סאב JBL מגבר JBL מגבר MAC AUDIO קרוסים של אינפיניטי (פעם ראשונה אני רואה קרוס שאי אפשר לכוון) וכמו שהבנתי בדלתות האחוריות יש קומפוננטים של אינפיניטי. (מקדימה אין כלום) אפילו הכבלים של אלפיין. הבן אדם השקיע, השקיע הרבה כסף ברכיבים - לגבי השמיעה ? (גועל נפש) הרמקולים והקומפוננטים מוציאים באס, הסאב מזייף הכל נשמע לא יפה כאילו והכיוונים שם אלה יוסטור. (הרכיבים תקינים) עכשיו .. יש לי את הרכיבים גם מהמערכת הקודמת. צילמתי פה את רוב הדברים שיש לי ומה שאני חושב לעשות באוטו החדש זה פשוט לפרק את …
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני צריך המלצה על מגבר בין 4-5 ערוצים... אמין חזק ומדוייק שניתן לתקן אותו בארץ (ע"י הייבואן)... במחיר סביר (לא בשמיים)..
הודעה אחרונה מאת gal6133, -
- 2 תגובות
- 995 צפיות
איך אני יכול לקלות רדיו בארץ? מה אני צריך לעשות ב MENU בשביל ליקלות רדיו?
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 5 תגובות
- 946 צפיות
אפשר מפרט כמה הוא מוציא לכל ערוץ וחוות דעת עליו... תודה מראש אלון.
הודעה אחרונה מאת AlonSe, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
החיבור של המינוס ברמקול נשבר לי ואני לא יכול לחבר את החוט אליו מה אפשר לעשות?
הודעה אחרונה מאת CaRReRa, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי עקב גניבת הפאנל של הרדיו דיסק sony cdxr3300 ועוד לא מעט מסמכים וכו' אני נאלץ להשתדרג. אני לא מכיר מערכות יותר טובות והייתי מאד מרוצה מהסוני הנ"ל. מכיוון שאני ללא רקע בתחום הנ"ל מבקש את עזרתכם והמלצתכם למערכת טובה באלף ש"ח ומעלה (שלא יעבור 1500). כמובן גם המלצתכם למתקינים מומלצים. אני חיפאי. בתודה מראש ושלא תדעו מצרות, גניבות.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
עדיין מחפש סאב
מאת jingel- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם הציוד : פנטום מונו בלוק, הנתון : 400 RMS ב 4 אום , 675 RMS בשני אום מה חסר ?- סאב. שמעתי את ה V MAX- גם שתי עשיריות - גם שתי 12 וגם 12 אחד -כולם בתיבה אטומה- מאד יפה אבל היתה לי בעיה - זה לא היה זה - עם כל העוצמה לא הרגשתי קיק כמו שציפיתי , ואז שמעתי בתיבה פתוחה את גרסת ה- הד- של סרווין. אהבתי - סוף סוף משהו - מה שהיה חסר לי כל הזמן היה הקיק שמרגישים, ולא שהאוטו רועד. ובכן מאחר וההד הוא "רק" 250 RMS, הייתי מבקש לדעת האם מישהו יודע או מכיר סאב שיש לו : גודל : 12 אינץ 400-500 RMS שני סלילים, כל אחד 4 אום - DVC 92DB ומעלה מגיב מהר - מוזיקה אלקטרונית תיבה פתוחה שלא צריכה הרבה מקום XMAX גבוה …
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 0 תגובות
- 873 צפיות
שלום לכולם .. אז ככה ישר לעניין .. מאזדה 323 שנת 97 (לא לאנטיס) עכשיו אני לא יודע מה הגודל של הרמקולים הקדמיים בכל מקרה אני יבדוק את זה מחר ואני ישמח אם אתם יודעים ותוכלו להגיד לי עכשיו אני משתמש במגבר מאוד זול ולא איכותי המגבר Boss BA-2900 למי שלא מכיר 4 ערוצים 1000 וואט אני מתכנן להחליף אותו כשיהיה לי קצת יותר כסף זמין לאוטו עכשיו מחוברים אליו שתי רמקולים אחוריים Kenwood KFC-6935ie אחלה רמקולים 350 וואט ואני רוצה כרגע להוסיף שתי קומפננטים קדמיים אני לא יודע איפה להתחיל ואיך לסיים קומפננט זה ממש לא התחום ידע שלי מבחינת איזה חברה וכל השאר פה אני יצטרך את עזרכתם .. אני מוכן להשקיע עד 600 שקל ואני מקווה שזה יספיק וצריך לקחת בחשבון שלא צריך…
הודעה אחרונה מאת Nature, -
cerwin vega stroker 1 2
מאת elik0- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו יודע כמה אמור לעלות בערך cerwin vega stroker 12" שנקנה לפני 7 שנים ולא שומש? כלומר הוא חדש מהאריזה הזמן נראה לי עושה את שלו יש רעיונות?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yoav b, -
רעשים מהדלתות
מאת amit19- 4 תגובות
- 904 צפיות
שלום לכולם . תגידו מה עושים במקרה שיש רעשים מהדלתות? מאז שהחלפתי לjbl gto אז הסאב שלי מנגן יותר חזק וכול האוטו ממש רועד (פיז'ו 306 ). שאני מתכוון רעשים אני מתכוון לפלסטיק של הדלתות שעושה רעש מעצבן . תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 19 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז ככה ... הלכתי לחנות בחדרה ושאלתי : "כמה אתם מוכרים סאב של אינפינטי קאפה 12' ? אמרו לי 780 ש"ח... זה הגיוני ? אולי יש כמה סוגים ? זולים יותר ? הכי זול שמצאתי היה 1400 באינטרנט ... כמובן הסאב הוא בלי תיבה ואני הולך לשם יום שישי וכנראה לקנות אותו אבל אני בדילמה ... מה אתם אומרים .. אמינים ? תודה על דעה שתנתן .. שמעון.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מה אתם אומרים על זה? במקום להתעסק עם ריליי, או לשרוף את הREMOTE של ה HU האם לא כדאי לחבר את המאוורר, במקרה שלי 5.2 Watt לקבל . הרי הסיבה שלא מחברים אותו ישירות ל+ של המצבר היא כדי שלא יגרום להתרוקנות שלו לאורך זמן. בחיבור לקבל, האם לא יווצר מצב שבו הקבל מספק מתח עד לשלב שבו הוא משתווה למתח המצבר, ואז פשוט יפסיק לספק מתח, בעצם חשמל למאוורר, וה יפסיק לפעול בשלב מסויים, ולא יפעל לנצח כמו בחיבור ישיר ל + של המצבר...? או שאני טועה לגמרי וזה בעצם כמו לחבר ל + של המצבר בעקיפין?
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי ברכב מערכת של רדיו דיסק, הבעיה היא שלדיסק אין בולם זעזועים (Anti shock), כך שאין מצב בעולם לשמוע מוזיקה תוך כדי נסיעה. (אני לא מבין איזה אהבל צריך להיות כדי לייצר דבר כזה לרכב) עכשיו ככה, אם היה לי רדיו טייפ, הייתי יכול לחבר קלטת מיוחדת שמתחברת מצד אחד לרדיו טייפ, ומצד שני לדיסקמן של הMP3 שלי. הבעיה היא שיש לי רדיו דיסק כך שאין לי שום אפשרות לחבר אותו לדיסקמן של הMP3. שאלתי אליכם - האם יש פתרון כלשהו לחבר את הדיסקמן של הMP3 לרמקולים של הרכב, או שאני מוכרח לקנות רדיו דיסק MP3 לרכב. (דבר שאין לי כסף כרגע בשבילו). תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Davidi, -
- 0 תגובות
- 746 צפיות
אני רוצה לקנות ממישהו קומפוננט של רוקפורד דגם FNP2614 ה הוא שלח לי תמונה של הרמקולים ורשום עליהם FNP2406 רציתי לשאול מה ההבדל אם זה אותו דגם ועוד מידע תודה מראש
הודעה אחרונה מאת maormaor, -
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום , ברשותי רנו קליאו 95. יש לי מגבר JBL GTO75.4 HU של פיוניר 5750 אני מחפש סאב 10' איכותי וחזק (הגברה של 284RMS בגישור בJBL ב4אום) האם יש אופציה כל שהיא של סאב עם 2 סלילים ולעבוד ב2 אום? עד 1000 ש"ח עם תיבה אטומה. לגבי הקומפוננט אני רוצה המלצה לקומפוננט 6.5 טוב (אני יודע , צריכים לעשות אצלי בניה\חור בדלת בשביל המידה הזו). עד 750 -+ חשבתי על הקיקר K6.2 או על הדוטק שהם קצת יותר יקרים . אני נוטה לכיוון הלייטנינג האודיו בולט 6.5 שהם עולים בסביבות ה600 שקל. אשמח לקבל את היעוץ שלכם. בתודה, צ'יפ
הודעה אחרונה מאת amit19, -
התאמת צ'נג'ר...
מאת SuRuK- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אם יש לי מערכת\פאנל של קנווד, שתומכת בחיבור לצ'נג'ר. ניתן לחבר לה צ'נג'ר של פיוניר? של 12 דיסקים? (במקום מה שהיה 10)
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. היום חבר שלי שעובד בחנות של מערכות לרכב ראה את הרמקולים האחוריים שלי ואמר לי שאני לא מנצל את הרמקול מכיוון שכל הצליל בורח לי לחלל של הרכב,זאת כתוצאה מחיבור הרמקולים במקום הצדדי של המגש זאת אומרת לא על המגש אלה מתחת לפלסטיקים בצד (הרכב הוא הונדה הצ'בק למי שמכיר תעיניין). הוא טען שאם הרמקול יהיה על המגש יהיו הבדלים משמעותיים בצליל, והוא אמר שאני יכול לאטום את חלל הרמקול לדוגמא בצמר סלעים כך שכל הצליל יעלה למעלה... בכול אופן אני לא מוכן להניח אותם על המגש כי זה מושך גנבים(ככה בוקשי רואים את הרמקול) השאלה שלי היא אם זה טוב לאטום את סביבת הרמקול,כמו בסאב למשל ואם יהיו הבדלים בשמיעה? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב, הנה קישור http://www.audionet.co.il/details.asp?id=575&lead_id=&look= והאם כדאי לקנות מהיבואן הזה? או מעוזי רדיו או ששניהם אמינים וטובים ? תודה
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 2 תגובות
- 766 צפיות
אז ככה יש לי מיצובישי L200 של העבודה קיצר .... בזמן האחרון אני נכנסתי לכאן (לפורום) ורציתי לדעת מה אפשר לעשות באוטו מאחר והוא קבינה אחת יש אולי 15-20 ס"מ מאחורי המושב בתחתית ואחרי זה המשענת נוגעת ככה שרציתי לדעת אם אתם חושבים שאפשר לבכניס שם איזה סאב או 2 אההה ואני מחפש SPL כמו שהבנתי כרגע יש לי הדיונט של קנווד משו לא חדש רמקולים קדמיים 6.5 לאיטנניג אודיו ואיפה שאני רוצה סאבים אמן אמן יש רמקולים של פיוניר ה330 שהם על מגבר קטן אז מה אתם אומרים יש איזה רעיונות ????? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 12 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
לצורך הענין יש לי רמקול שיכול ליצור הספק של 260 וואט (לא מדובר בRMS ?) והמערכת נותנת 50 וואט RMS איך אני יכול לדעת מה ההספק המנוצל של הרמקול ומה תהיה השפעת מגבר אם אני אחבר אליו מגבר אני מראש מתנצל על הבורות באמת שהידע שלי לוקה בחסר... אז אני אשמח אם תסבירו לי תודה
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 5 תגובות
- 826 צפיות
BOSS AUDIO דגם C150 מה אתם חושבים עליו?? איכותי ?? הוא לא יהיה יותר גרוע מהמגבר מוספט הבנוי בפיוניר DEH-1650??? אני מפחד שהוא יהיה יותר גרוע ממנו .. אני צריך סך הכל להגביר רמקולים קדמיים שהם 100 וואט.. ואת האוחריים אני משאיר עם המגבר של רדיו דיסק
הודעה אחרונה מאת koyote, -
צריך הצעות למגבר! 1 2
מאת goop34- 17 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חברה אני צריך הצעות למגבר 4 יציאות משהו חמוד בערך במחיר 900 ש"ח תביאו הצעות!
הודעה אחרונה מאת Ameer.86, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי עזקת גארד ביפר נעלתי את האוטו ,חזרתי אחרי 5 דקות והאוטו לא מניע אין רעש של סטרטר כאילו יש ניתוק מנוע(למרות שפתחתי את האזקה) יש למשהוא רעיון מה קרה? צריך עזרה דחוף כי האותו עומד בסוף העולם, תודה !
הודעה אחרונה מאת KICKER, -
מערכת בבניה
מאת aviss- 4 תגובות
- 943 צפיות
ערב טוב, קיבלתי הצעת מחיר לגבי רכיבים והייתי מעוניין להתייעץ איתכם לגבי המחיר+שילוב הרכיבים. מגבר JBL GTO75.4 ( אין בינתיים גישה לדיוטי פרי) 1200 ש"ח או מגבר לייטינג אודיו 300.4 1000 ש"ח פאנל : אלפיין 9855R (אחריות 3 שנים של אפריל טקלין) 3100 ש"ח סאבוופר פויניקס גולד 250W RMS + תיבה או פלאנט אודיו 250W RMS + תיבה 900 ש"ח כ"א. קומפוננטים קיקר K65.2 1200 ש"ח מורק דוטק 1100 ש"ח הייבריד אוביישן 1800 ש"ח התקנה+חיווט 400 ש"ח. המוכר אמר לי שהמגבר של הJBL הוא לא מומלץ והוא לא יזיז סאב כדוגמת קיקר קומפוי.אר או סרווין וגה וי-מאקס ואף יגרום להם נזק, לכן המליץ על סאבים עם נצילות גבוהה יותר. כמו כן אמר לי שההיבריד, סדרה ישנה הוא באותה איכו…
הודעה אחרונה מאת aviss, -
- 0 תגובות
- 737 צפיות
היה על ההצעה כבר שירשור שנינעל ,ויש הצעה כספית חדשה : אז זאת ההצעה האחרונה שלו ... וחשוב לי לדעת מה דעתכם על ההצעה . מדובר על מגבר לנזר חדש ,Lanzar Opti 1400D ,ללא אחריות (יבוא מארה"ב..) http://www.audio-equipment.de/product_info.php/products_id/3683 ----------------------------------------------------------------------- וסאב משומש של אינפיניטי קאפה +תיבה אטומה Infinity Kappa Perfect 12.1 : http://www.crutchfield.com/S-BlQ1hBPyX5s/cgi-bin/ProdView.asp?g=520&I=108PER121 ב2800 ש"ח ההצעה כוללת התקנה מלא וביגלל שקניתי רדיו דיסק חדש 3 יציאות אז הוא מביא קיט התקנה ו2 חוטי RCA האם ההצעה משתלמת??
הודעה אחרונה מאת puma,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,282 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לב טוב
- נהג מופרע
- zvit
- discoTD5
- mcshmupi
- yuval1111
- sperial
- unreliablebazooka
- nir eli
- שביט
- zvigolden
- משה321