פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
הציעו לי היום הצעה לקנות סט קומפוננט של הרץ 60 RMS אני לא יודע את הדגם המדוייק. האם שווה לקנות ב800 ש"ח.. אני לא כל כך מכיר את החברה אז תנו לי קצת רקע כמו עם איזה חברות היא עומדת היא איכותית או כמו בוס וקליפורניה בוםם
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב התקנתי מגבר והופיעו רעשים בסאב שמחובר למגבר. הרעשים שונים יש כאלו שמופיעים בין החלפת השירים במוזיקה ויש את אלו שקיימים תמיד ועולים בזמן שהמהירות עולה מישהו יכול להסביר מאיפו זה הופיע?
הודעה אחרונה מאת Ave, -
תחומי תדרים
מאת amir74- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שמעתי פעם שאוזן אנושית שומעת בין 20 ל20000 הרץ.אם זה נכון למה ברמקולים יש עד ארבעים וחמישים אלף והסאב הוא עד שמונה עשרה והוא מתחיל מאפס?הרי תאורטית אנחנו לא אמורים לשמוע את זה בכלל.
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי סכום זעום ביותר לצערי, 500 ש"ח. ברור לי שאי אפשר לעשות הרבה עם סכום כזה, אבל מה כן אפשר? על מה הייתם ממליצים? האוטו הוא סוזוקי בלנו קיים רדיו דיסק או pioneer DEH-1400RB או Kenwood KDC-2031SGY (אגב, איזה עדיף?) ויש רמקולים מאחור (עלובים למדי) וכמובן הרמקולים המקוריים מקדימה. מה כדאי לעשות על מנת לשמוע כמה שיותר טוב אם סכום כזה? תודה
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
חו"ד על סאב אינפיניטי ראפארנס 1242W ובכלל על הסידרה הזו.
מאת Guest ®XploiteR- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בבקשה רק מי שבאמת יודע במה מדובר ויכול לעזור. תודה. כמו כן, נחסוך את השאלה הראשונה - ההגברה היא JBL 75.4. http://www.cardomain.com/item/INFREF1240W
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קניתי מכשיר חדש. אלפיין 7998R, מה אתם יכולים להגיד אליו. מה טוב ומה רע בו. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
-
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
ישנה אתה תכונה דיסטינטור שכולם מכירים וכל כמה דקות היא מודיעה על פניה ימינה שמאלה וכל מיני הודעות בשביל הנסיעה האם ניתן לחברה למערכת כך שמתי שישמע מהמכשיר האיפאק משהו זה ישתיק את המערכת ויתן לשמוע את האיפאק ז"א כמו שדיבורית לרכב עובדת +/- יכול ליוהת שקצת נסחפתי כאן אבל לשאול לא עולה כסף.... חחח תודה רבה לכל העוזר...
הודעה אחרונה מאת cmishal, -
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חדש פה. עשיתי לא מזמן התקנה בסאונד FX והם עשו כמה דברים לא בסדר ואני צריך שהם יסדרו אותם, אני מנסה לתפוס אותם כבר איזה חודש ואני לא מצליח (לא בפתח תקווה ולא בראשון) מישהו יודע אולי את הפלאפון של אחד מהם או משהו ? תודה.
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי אותם לפני איזה חודש פולס . של מוראל 6 על 9 היום אני באוטו הגברתי ואני שומע יותר חלש הלכתי לבדוק פתאום אני רואה פולס אחד לא עובד .. ניתקתי אותו מהחוטים חיברתי ניתקתי גם מהמגבר החלפתי חיבורים עם הרמקול השני וכלום לא עוזר. אין לי פשוט שום מושג בזה.. יכול להיות שהלך לי הרמקול ??? נשרף או משהו .?? עכשיו שאלה שנייה האם עדיין יש לי אחריות למרות ששיניתי את הכיוונים שהמתקין כיוון לי כיאילו במגבר וזה?? ושלישי בפולס הצליל הוא כזה מין יותר מדי באס וכיאילו חסרים לו טויטרים יש אפשרות להוסיף טוויטרים מאחורה??(יש לי כבר מקדימה) יש לי מגבר 4 יציאות הגיי בי אל 2 יציאות לקומפוננטים (דוטק) ו2 לפולס יש לי אפשרות להוסיף טויטרים?? אם זה משנה יש לי את ה670 של…
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני לא יודע מה לבחור את כולם אהבתי,הדגמים הם: 1.פוקאל פוליגלאס 165V1 2.מורל הייבריד 2.פיוניר הצהובים 4פוניקס גולד שכחתי את הדגם 5.אינפיניטי רפראנס. מה לדעתכם עלי לבחור?
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. מישהו שמע על הסאב הזה??? סאב וופרו12ואינטשוPioneerוTSW121SPLו הספק 2000W. 750 וואט RMS. מישהו ראה אותו או שמע עליו פעם? אני ישמח לשמוע. אודי. [/url]
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו מכיר בבקשה אתר שמוכרים בו מגברים יד שניה?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום חבר שחשב שהוא יותר חכם ממני אחרי שאמרתי לו FIRST AUSTRIA לא יזיז לו סאב של 50RMS לא האמין וקנה את המגבר בכל מקרה במילה אחת תתרמו ת300 שקל האלו לעניים חבל באמת שחבל על הכסף הנזרק לפחות להם יהיה מה לעשות אם הכסף המגבר הזה פשוט לא עושה כלום תחברו תיציאה של הרדיו דיסק לסאב יהיה אותו דבר המגבר כל כך מצחיק שאפילו החיבורים של החשמל כל כך קטנים שלדעתי חבל על הקיט ועל ה40 אמפר פיוז ששמנו אפשר לחבר ישירות מהרדיו דיסק + הוא יעבוד כרגיל החיבורים כל כך קטנים שהכבל לא נכנס בהם בכלל! המגבר היה אמור להזיז סאב של JBL קטן 10 אינץ' אני חושב הוא 100 RMS לא יותר זה בטוח. לסיכום צחוק מהעבודה פשוט לקחו חתיכת פח הדביקו מדבקה של 1600 וואט תדרכו את הנציגי שרות מה להגיד(הנציג שרות בנטאקשן …
הודעה אחרונה מאת clarion, -
בחירת קומפוננט! חזק! 1 2 3
מאת RomanX- 34 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני שומע כל מיני סוגים של מוסיקה בגלל זה קשה לי לעצור על משהו! אני אוהב פנצ' חזק, רוצה רמקול מדוייק מאוד! ו רצוי חזק כי אני יכול לתת לו 250 רמס בגישור כמובן! מה אתם מציאים? התצקיב נגיד עד 3000 ש"ח! המגבר שיפעיל אותם הו hifonics xx jupiter 250 watt bridged ה hu הו alpine 7998 ! תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת rueven, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, יש לי את הפוקוס החדשה עם רדיו דיסק 6000CD. למרות שכתוב בספר הרכב שיש LINE IN , לא מצאתי אותו בתא הכפפות. האם מישהו מכיר דרך לארגן LINE IN לרדיו הזה? תודה!
הודעה אחרונה מאת זיו25, -
- 1 תגובות
- 890 צפיות
יש לי מחליף דיסקים של clarion ל 6 דיסקים דגם pu 2293a שנשאר לי מהאוטו, היה מורכב מהחנות באוטו סיטרואן שנת 2000. עכשיו יש לי hu alpine אם החיבור Ai-net. האם אפשר לחבר ביניהם?
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
האם קיים עוד הד יוניטים עם טיים קורקשן מלבד לאלפיין? אני מדבר על אלה בגדר הזמינים בארץ לא על ייבוא ועניינים... צריך להיות מתוקצב עד 2300 שקל... 9851 של אלפיין לא בא בחשבון פרא אאוט חלש מדי... 9830 כנ"ל אין אחריות יבואן עליו אפריל טקליין לא מייבא אותו אלא ייבוא פרללי חוץ מזה המכשיר סוף הדרך... ראיתי פיוניר עם טיים קורקשן הבעיה היחידה היא שזה הדי וי די הכי יקר שלהם... מי שיאיר את עיניי יקבל סמיילי על גבי הפורום...
הודעה אחרונה מאת mdma, -
-
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם. שלושה שבועות אחרי שקניתי את האוטו (206 XS) החלטתי שאני משפצר את הסאונד שלו. קיבלתי בירושה את סט הרמקולים - קומפוננט מורל אקסטנט היבריד 9 150W מקדימה ומאחורה + הHU המקורי של האוטו. היום קניתי HU של PIONEER 7700 (דגם אירופאי). נשאר סאב ומגבר (למרות שהסאונד באוטו די טוב גם בלעדייהם). הציעו לי בחנות סאב של PIONEER TS-W306C 1000W 400W RMS + תיבה ב 650 ש"ח (שווה?). נשאר גם מגבר -שכאן אני פתוח להצעות. רק בקשה: מי שקנה מגבר/סאב מסוים - ולא שמע/השתמש במוצרים אחרים וחושב ששלו זה הכי טוב - אל תגיבו. כי זה סתם מבלבל ולא מקצועי. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Eviatar, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
ומה גודל הרמקול שאפשר להתקין בה?
הודעה אחרונה מאת paul1, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ברכב שלי יש לי רדיו דיסק MP3 של פיניור פרמייר דגם 740MP ולרדיו דיסק יש תצוגות של דולפינים מטוסים ועוד. עד לא מזמן שהתצוגות במכשיר היו רצות הם היו רצות חלק בלי שום בעיה לפניי כמה ימים ניתקתי את הצמה הראשית של הרדיו דיסק לצורך סידור חוטים וברגע שהחזרתי את הצמה הרדיו דיסק התאפס ועכשיו אחריי כמה שניות שיש תצוגה של דולפינים התצוגה נהפכת לכחול בהיר כזה ואחריי כמה שניות חוזרת לתצוגה הרגילה ממה זה יכול להיות האם אפשר לפתור את הבעיה?
הודעה אחרונה מאת GT-TURBO, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קשה מאוד למצוא מוצרים של החברה הזאת .אפילו בגוגל בקושי אפשר למצוא דגמים שלה משהו מכיר את החברה ??? יכל לתת חוות דעת על המגברים שלה???
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברה אני מחפש היכן ניתן לקנות את הסאב JL AUDIO W3 במחיר לא גבוהה במיוחד... בבקשה חברה זה דחוף לי (ביום חמישי אני מתקין את המגבר ואני צריך לבחור סאב.... בנתיים האפשרויות שלי הם DRAGSTER DWE 126 או SOUNDSTEAM EG-12X... היתי רוצה לשמוע דעתכם על הסאבים הנ"ל בבקשה...) ועוד סאב אחרון: ALPINE SWS-1242D ...מה דעתכם עליו (ועל כל הסאבים שהצעתי) ומה מחירו של סאב זה בארץ? (והיכן אני יכול להשיג אותו במחיר כמה שיותר אנושי?) התקציב שלי הוא גג 1300 ש"ח לסאב לא כולל תיבה...
הודעה אחרונה מאת rueven, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם!! יש לי ברכב מערכת די צנועה שכוללת: רמקולים של קנווד 6925 (50W RMS) ו- HU של פיוניר 5750 שקניתי לא מזמן. הרבה אנשים אומרים שפיוניר הכי טובים בסאונד לרכב, ולכן החלטתי לקנות את המערכת הזו. כבר חודש שאני מנסה לשחק עם האקולייזר של המערכת, אפילו קראתי את חוברת ההפעלה וניסיתי כל אופציה אפשרית, ואני לא מצליח להגיע לרמת צליל טובה- הצליל שאני שומע צומרני מידי ולא ממש איכותי. לפני הפיוניר היתה לי מערכת פשוטה של איווה שפעלה עם אותם הרמקולים. אני יודע שזה קצת מצחיק אבל שמעו הרבה יותר טוב! רציתי לשאול אם זה בגלל שיש לי רמקולים של קנווד ולא של פיוניר? ואם הם לא ממש מתאימים למערכת הזו? או שהמערכת הזו לא ממש איכותית מבחינת שמע? האמת שאני יחסית מאוכז…
הודעה אחרונה מאת GILAL, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
התקציב שלי היה 1600 לבנתיים... אני רוצה לדעת אם הדברים שקיבלתי שווים את הכסף... רמקולים אחוריים 9*6 של MBquart דגם DKE 169 מגבר של POWER ACOUSTIK דגם MT520-2 520 W פאנל קורה MP3 של SONY דגם CDX-R3300 נתנו לי מחיר טוב? ועוד שאלה אחת מה ההבדל בין קומפוננט לרמקולים קידמיים?סליחה על הבורות אני חדש בתחום... נ.ב כמה עולה מטר מרובע של MDF תודה מראש ....
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מחפש כבר חודש מישהו שיטוס לחול אך אני לא מוצא ואין לי גישה לדיו טי פרי אולי מישהו יודע איפה ניתן לרכוש את המגבר המפורסם בארץ במחיר של 1000 מקסימום? נ.ב עשיתי חיפוש אז בבקשה לא לומר לחפש וגם רוצה חדש לא משומש תודה מראש
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני קורא פה מידי פעם ורציתי להגיד שיש פה אחלה אנשים ואחלה פורום באמת ברמה המשיכו כך! ועכשיו נעבור לעיקר הסתכלתי באתר EBAY ופשוט נדהמתי מהמחירים הזולים שיש שם , האם המחירים באמת נכונים? ראיתי שסאב וופר של רוקפורד P1 עולה 23 דולר , האם זה מחיר הגיוני? איך אני יודע אם זה מכרז או מכירה קבוצתית? יש למישהו ניסיון והוא רכש דרך האתר? לפני שאתם אומרים לי לעשות חיפוש אז כן עשיתי וקראתי פשוט לא מצאתי את התשובות לשאלות שלי. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בנושא הקודם שלי כתבתי שאני מתחיל לבנות מערכת שאלתי אותכם לגבי פנל והיה החלטה לקנות את ה770 הוא ניקנה והוא אצלי .. עכשיו אני רוצה להמשיך.. אני רוצה דווקא עכשיו לקנות את הסאב ,זה לא משנה למה יש לי את השיקולים שלי . אני צריך המלצה לסאב 350-450W RMS (שיהיה נתון אמיתי לא רק רשום) בתקציב של עד 1000 ש"ח ללא תיבה את הסאב יגביר מונו בלוק שלפחות 450W RMS ב4 אום תודה מראש
הודעה אחרונה מאת amit19, -
- 1 תגובות
- 670 צפיות
אני שואל בשביל חבר, איזה רמוקלים או קומפוננט מגיעים באוודי A6 שנת 2000? שי.
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כמה יעלה לי לשלוח 2 סאבים P1 של רוקפורד בלי תיבה + מגבר (כלומר קופסא יחסית גדולה .. ) לארץ מברוקלין אבל כמובן בן דוד שלי שולח במשלוח אישי .. עסק יקר? מישהו יודע על מחיר מדוייק ? תודה רבה על על העזרה .. שמעון.
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 1 תגובות
- 999 צפיות
שלום לכולם. בבעלותי DVD נייד של חברת MINTEK. הDVD הוא מדגם DVD-5830. קיבלתי אותו מתנה מחבר ללא שלט. (השלט נעלם) אחרי שבוע ימים עם הDVD הגעתי למסקנה שהDVD לא שווה בכלל בלי שלט!!! פשוט לא שווה. רציתי לשאול את חברי הפורום מהיכן אני יכול לקנות שלט לDVD הנ"ל. וכמה זה אמור לעלות פחות או יותר. אני ישמח לקבל עזרה. תודה רבה. אודי.
הודעה אחרונה מאת 620SI,