Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה להלחיץ?!

.

מכשיר עם בעיות מיכניות שלא ניתנות לפיתרון (גם בשנה אחריות של המכשיר)

מכשיר משומש-(בדקת צרובים? אולי הוא בכלל לא קורא ,ואז תבין לבד מה רכשת).

וגם לקינוח, פנל לא נשלף.

אני מצטער אם אתה נלחץ, אני הייתי נלחץ.

ZZR

פורסם

וואו, מדהים פשוט, מידן קרא איזה REVIEW והחליט שהוא יודע על המכשיר ושהוא לא קנייה טובה...מקצועיות לשמה..

לפותח התרד', המכשיר הנ"ל הוא מכשיר מעולה,אקולייזר טוב,חיתוכים מאוד נוחים למשתמש כמוכן הפאנל שגדול בשליש מכל פאנל אחר והאפשרות של בחירת זוויות כמו שאלפיין יודעים לעשות מקלה מאוד על שימוש,כמוכן המכשיר הנ"ל מאוד מקצועי מבחינת פיצרים של קרוס ואקולייזר,והוא נמכר גם מאוד יקר אפילו כרגע בארה"ב..

סדרת הפאנטום XL של אלפיין פונה לקהל שיותר אוהב את התצוגות ואפציות השליטה בשונה מרוב המכשירים של אלפיין שניחנים בפשטות אך מקצועיות.

החסרונות היחידים של המכשיר הם שהפאנל לא נשלף,ומבחוץ זה נראה לעין,זה נראה כמו מסך DVD נשלף,ויכול להיות קורץ לגנבים.

2. בגלל המשקל של הפאנל,יש נטייה למכשירים הללו בעודף של משחק עם זוויות הפאנל, לפעמים ישנה בעיה עם המנוע שמניע את הפאנל פנימה והחוצה וכן משחק הזוויות.

אז אני אמליץ על כמה שפחות לשחק עם זוויות הפאנל .

פרט לכך,הוא עדיין ניחן באמינות הטובה של מכשירי האלפיין ,ולדעתי גם בעוד 3 שנים הוא עדיין ינגן דיסקים ויקרא אותם מהר,כמו שהוא עשה כאשר היה חדש.

סה"כ מכשיר מעולה,תתחדש ואני מקווה שתצליח למצות את הפונקציות הרבות שבו ותהנה מהאיכות ומהסאונד של אלפיין.

under construction..

פורסם

1.קח את הזמן,

יהיה לך מספיק זמן לבעיות.

2.ואם תהיה לך בעייה (כמו שאני צופה)אנא השאר לי מקום לתגובה בת'רד.

3.למי שחושב שאני נסמך על תגובה אחת, קחו עוד אחת לקינוח:

מתוך epinions

Alpine CDA-7998

by deadface_x,Jul 11 '04

Pros: Sound adjustment. The angle feature is handy when the sun has display blacked out.

Cons: It messed up entirely too quickly for my taste.

I received this unit for Christmas of 2003.In February of 2004 the Phantom Face feature started screwing up. The thing did'nt want to close properly upon turning the ignition off. Half the time it wanted to stay out, what's the point in the anti-theft features if they screw up so quickly. This unit is an awesome unit as far as a wide range of features as well as superior sound quality. This is the second Alpine deck I have owned in 10 years and I have to say, for the price Im utterly disappointed. The manufacturer's warranty will not cover the unit even within the stated time frame because it was an internet purchase. This is another downfall. I can honestly say this unit has turned me away from Alpine for a good long time.

4.קישור לתגובה המלאה:

http://www.epinions.com/pr-Car_Stereos_Changers_Alpine_FantomFace_XL_CDA_7998_Radio_CD_MP3_Player_CDA_7998/display_~reviews

5.נו, עוד חוות דעת?

נראה לי שזה מספק.

ZZR

פורסם

I've enjoyed this unit very much. It's a joy to play with from the display to the time correction feature. The time correction piece works great you can hear the the front stage move across your dash has you tweek the distance for each speaker. I wish Alpine would have thought about the audiophiles that have a 3-way component set up plus subs. I suppose that will be on next years model. A color display would also be cool. I recomend this unit to anyone whose looking for the best.

על זה אתה לא רוצה להגיד כלום?

זה בלי סוף מידן!

פורסם

מידן אתה פשוט מצחיק, אתה הבאת לינק לאיזה REVIEW מהאתר, של סיפורו של איזה בחור שקנה כזה מכשיר נתקל בבעיה ולקח לו המון זמן לתקן אותה.

מצד שני, כל התגובות אחרי ההודעה הזאתי היו על אנשים שרכשו מוצרים של אלפיין ומאוד מרוצים מהשירות שקיבלו,כל אחד ובעייתו הוא.

לא הבאת שום הוכחה שהמכשיר הנ"ל הוא לא טוב ..סה"כ הבאת סיפורו של אדם ממורמר שקרה לו דבר לא אופייני לאלפיין ואין לו כל קשר למכשיר הנ"ל, אלא לאופן הטיפול בתיקון.

מה שכן, כבר אמרתי שהמנגנון של הפאנל נשלף ויוצא הוא לא הכי אמין,כמוכן כל מכשירי הDVD לרכב עם מסך נשלף,בעלי תופעה דומה, מה לעשות ככל שהמכשיר יותר מאובזר בגימיקים ככה הוא נוטה להתקלקל...

אבל זה לא אומר שזה קנייה גרועה,אלא להפך,יש גם את הצד החיובי.

אין רכיב חשמלי שלא מתקלקל לעולם,חוץ מאיזה כמה HU בודדים של נאקאמיצ'י ו דנון שראיתי אותם עובדים גם אחרי 10 שנים..

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...