Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר לקניה מ-EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני קורא פה מידי פעם ורציתי להגיד שיש פה אחלה אנשים ואחלה פורום באמת ברמה המשיכו כך!

ועכשיו נעבור לעיקר

הסתכלתי באתר EBAY ופשוט נדהמתי מהמחירים הזולים שיש שם , האם המחירים באמת נכונים?

ראיתי שסאב וופר של רוקפורד P1 עולה 23 דולר , האם זה מחיר הגיוני?

איך אני יודע אם זה מכרז או מכירה קבוצתית?

יש למישהו ניסיון והוא רכש דרך האתר?

לפני שאתם אומרים לי לעשות חיפוש אז כן עשיתי וקראתי פשוט לא מצאתי את התשובות לשאלות שלי.

תודה לעונים

פורסם

שאלתי את השאלה הזאת לא מזמן.

הסתבר שכולם כאן מסכימים שהיבוא, המשלוח והמכס יעלו לך כבר יותר.

Hu: Alpine 9855R / Amp: JBL GTO75.4 / Compnenets: Kicker K65.2 / Sub: Planet Audio M2-P212

פורסם

אין מניעה לרכוש דברים מחו"ל ולייבא אותם אישית.

בד"כ ברכיבים יקרים יותר ,אתה יכול להגיע לחסכון של הרבה כסף מבחינת אחוזים.

הבעיה במשלוח של סאבים שבד"כ אתה מזמין אותם במשלוח בדואר אוויר שכן סאב זה רכיב כבד והמשלוח מאוד יקר,ואז אחרי מכס ומשלוח אתה יכול אפילו לעבור את המחיר בארץ.

יבואנים מזמינים דרך משלוח ימי,וכך העלות היא נמוכה ולכן הם יכולים לתת מחיר יותר אטרקטיבי .

אבל ככל שהרכיב יותר יקר ככה אתה יכול לחסוך.

אם אתה מזמין סטרוקר פרו שעולה בארה"ב 600 דולר ומשלם עוד 100 דולר משלוח ו35 אחוז מכס,אתה מגיע ל4200 ש"ח וזה בטוח יותר זול מהתמחור של אוטופרט של בסביבות ה6500 ש"ח על הסאב הזה...

לכן את הP1 עדיף שתרכוש בארץ,כי מבחינת כדאיות כלכלית זה פשוט לא כדאי.וכן יש גם אתה העניין של אחריות שעדיף לשלם עוד איזה 200 ש"ח ולקבל את האחריות לשנה.

under construction..

פורסם

תידע לך גם שלא בטוח תשלם

אחי הביא מכונית על שלט עם דלק SAVG 25 למי שמכיר

והוא לא שילם עליה בכלל במכס שקל אפילו

שזה היה במישלוח

אבל יש מצב גם שתשלם

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

המחיר שדיברת עליו אולי הוא לא המחיר הסופי, אולי זה היה באמצע מכירה פומבית... תסתכל ב BUY IT NOW

ואז תראה כמה מוכרים שם דברים שלא במכרז

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

• תוכן חדש...