Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האופציה של ה SPEECH שלו לא מעניינת אותי איציק אני לא משתמש בה בכלל אני פשוט רוצה רדיו שיהיה עם קרוס כמה שיותר טוב ושיתן לי יותר פיצ'רים שכרגע אינם בפיוניר שלי...

אם תוכל לשפוך קצת אור בנוגע להבדלי הקרוסים אני אשמח מאוד...

אם תצטרך את הלינק לאתר JVC אני אביא אותו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחרי 10 דקות של חיפושים, הורדת ה-MANUAL וקריאתו - אין מה להשוות.

הקרוס היחיד שיש למכשיר זה בכדי לשלוט על תדר החיתוך של הסאב וגם זה שלושה תדרים קבועים כמו שתוכל לראות בתמונה המצורפת, אין שום שליטה על תדרים בשתי היציאות האחרות.

איציק.

jvc_19.jpg

פורסם

אם מתח סיגנל לא יגרום למגבר לעבוד יותר קשה על מה כן ישפיע מתח הסיגנל שלי?..

מה שכן ישפיע, זה שהקדם מגבר, היחס נגדים של הפידבאק ושל הכניסה ישתנו לרמה גבוהה יותר על ידי הפוטוציומטר... ומה אתה צריך להבין מיזה? כלום..... פשוט המגבר לא יתאמץ יותר או יתאמץ פחות,

יחידת ההגברה צריכה לקבל מתח מסויים ואין עם זה משחק, הקדם מגבר הוא שמשנה את מתחי הכניסה השונים ופה יש לך את המשחק על ידיי הפוטוציומטר, ובוא אני יגיד לך משהו זה הרכיב שכי פחות מתאמץ במגבר, ההתחממות שלו אפסית.

והכוונה שלי היתה שככל שהאות שמגיע למגבר הוא חזק יותר כך יותר "קל" למגבר לעבד את האות הזה.

אבל גם לזה נמצא פתרון מאוד יצירתי והוא נקרא"בורר מתח כניסה".

.

אתה עדיין ממשיך עם הטעויות,

1. המגבר לא מעבד שום אות, הוא בסהך הכול מגביר אותו.

2. מתח כניסה נמוך , חזק, זה לא יגרום למגבר לעבוד יותר קשה יותר קל.

אם אתה עדיין לא מבין אני יסרטט לך ציור מה הכוונה שלי.

תמיר

פורסם

איציק זה לא נגמר בקרוס כפי שאתה ראית אני נגעתי במכשיר ראיתי שיש משחק עם 7 ערוצים שיחקתי איתם גם...

בגדול מה שהייתי נעול עליו זה הטיים קורקשן והקרוס אם האלפיין יתן לי קרוס זהה או יותר טוב אני מאמין שאני ילך על האלפיין אבל במידה והקרוס של ה JVC יהיה משמעותית טוב יותר אני ילך על ה JVC...

הקרוס של האלפיין הוא 7 ערוצים גרפי או 5 ערוצים פרמטרי...

מישהו יכול להסביר מה זה אומר ובהשוואה לJVC איזה מהם הוא עדיף?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

MDMA, אני מניח שהתכוונת מה ההבדל בין אקולייזר 7 ערוצים גרפי לבין אקולייזר 5 ערוצים פרמטרי.

אז בגדול אקולייזר גרפי זה אקולייזר שיש לו שליטה על מס' תדרים שהיצרן בחר אותם,כלומר תהיה לך אופציה לשלוט בתחום האוקטבות על מס' תדרים ספציפיים(במקרה הנ"ל זה 7) השליטה שלך תהיה על אותו תדר ספציפי ,כפי שנבחר.

ואקולייזר פרמטרי זה אקולייזר ששולט על תחום מסויים של תדרים ובד"כ מחולק ל HIGH,MID-HIGH,MID-MID-BASS,SUB.

וכך יש לך שליטה על תחום שם תדרים אותו אתה יכול לשלוט בתחום האוקטבות.

היתרון של הפרמטרי על הגרפי הוא שהשליטה היא לא על אותו תדר שהיצרן בחר כמו בגרפי ,אלא על תחום צר והשינוי יהיה במס' תדרים סמוכים באותו תחום.

אך אם יש לך איזה בעיה בתדר ספציפי,לא תוכל לגעת בו באופן אינבידואלי,אלא גם לגעת בתדרים סמוכים אליו.

והיתרון של גרפי על פני הפרמטרי ,היא האופציה של הנגיעה בתדר מסויים, בלי השינוי בתדרים סמוכים.

כמובן שככל האקולייזר הגרפי הוא בעל יותר תדרים ככה השליטה שלך היא מקסימלית.

יש יתרונות וחסרונות בשניהם.

לי יש אקולייזר גרפי שנתן לי פתרון לבעיה ב-2 תדרים ספציפיים,אך זה יותר העדפה אישית בעניין.

מה שכן, רוב האודיופיילים אוהבים יותר את האקולייזר הגרפי(כמובן שמדובר על אקולייזרים של 20-30 ערוצים) כי האופציה של השליטה היא הרבה יותר מדוייקת,ונוגעת בתדרים ספציפיים.

ישנם מכשירים שהם 7 ערוצים פרמטרים וניתן לשנות את זה ל21 ערוצים גרפיים, וזה הכי מומלץ.

תעשה את השיקול שלך ותראה מה הצורך שלך בזה.

אם אתה זוכר,במפגש השמעתי לך את המערכת שלי,ואמרת שהטוויטר לא יושב כמו שאתה אוהב,ופשוט הנחתנו קצת את התדרים הבעייתיים באקולייזר ,ואז זה נשמע לטעמך,אם יש לך עדיין לבטים,תשמע HU עם אקולייזר פרמטרי,ותשמע אצלי עם הגרפי ותראה מה אתה יותר אוהב.:).

אני אהיה במפגש הקרוב שיערך,ואני משוכנע שיהיה שם מישהו עם מכשיר של אלפיין על אקולייזר פרמטרי (אם אני לא טועה לעתיד יש:)),אני אשמח להשמיע לך שוב.:)

תערוך את ההשוואה ותחליט.

under construction..

פורסם
איציק זה לא נגמר בקרוס כפי שאתה ראית אני נגעתי במכשיר ראיתי שיש משחק עם 7 ערוצים שיחקתי איתם גם...

בגדול מה שהייתי נעול עליו זה הטיים קורקשן והקרוס אם האלפיין יתן לי קרוס זהה או יותר טוב אני מאמין שאני ילך על האלפיין אבל במידה והקרוס של ה JVC יהיה משמעותית טוב יותר אני ילך על ה JVC...

הקרוס של האלפיין הוא 7 ערוצים גרפי או 5 ערוצים פרמטרי...

מישהו יכול להסביר מה זה אומר ובהשוואה לJVC איזה מהם הוא עדיף?

אתה מבלבל בין קרוס לאקולייזר, ואקולייזר 5 ערוצים פרמטרי עדיף בהרבה על ה7 ערוצים גרפי של הJVC.

איציק.

פורסם

היה לי מכשיר כזה (jvc) מכשיר טוב תמורת כסף שלו ו נואח בשימוש נרא יוקרתי! אבל לא נירא לי ש אפשר להשוות אותו לאלפיין! עכשיו יש לי אלפיין! לפני האלפיין ואחרי ה jvc היה לי פיונייר dehp8mp מכשיר טוב ו יפה חשבתי ככה לפני אלפיין!

הכל תלוי בתקציב שאתה רוצה להוציא למכשיר ספיציפי!

פורסם

היום אחרי משחק עם כמה וכמה מכשירים בינהם ה9851 של אלפיין וה8401 של פנסוניק והJVC...

אני בחור שמסתכל על תמורה לעומת מחיר וצר לי לאכזב אותכם אבל ה9851 יחסית למחירו במילה אחת מסכמת די מעאפן...

הפנאסוניק היה נחמד לאללה לא רע בכלל אבל העיצוב לא קרץ לי כלל והמחיר גם כן לעומת הJVC ולכן הJVC נבחר...

מכשיר די פשוט לא משוגע בכלל האקולייזר שלו הוא גרפי 7 ערוצים יש לו קרוס לא רע בכלל מאוד נחמד דווקא הייתי אומר...

בקיצור רדיו דיסק שדי אהבתי...

פורסם

בוא נעזוב רגע את סוגיית המחיר בצד (600 ש"ח הפרש).

מלבד התצוגה, מה גרם לך לבחור ב-JVC לעומת האלפיין(את הפנסוניק אני לא מכיר).

למה אתה חושב שב-JVC אתה מקבל יותר תמורה למחיר מאשר באלפיין?

ושאלה אחרונה, אמרת שבחרת ב-JVC, רכשת אותו כבר?

איציק.

פורסם

סוגיית המחיר היא הסוגיה שהייתה די מכרעת כאן איציק ככה שלעזוב אותה בצד זה כמו להגיד לי תתנתק מהמציאות לרגע...

מה גרם לי לבחור?

האלפין מאוד מסובך מאוד מסורבל ממש לא הסתדרתי איתו ההבדלים בסאונד בינהם היו כאילו האלפיין על פלאט בגלל שלא הסתדרתי איתו והJVC נתן סאונד יותר חי...

האלפיין עם קרוס בדגם הזה שהוא פחות מעלוב...

בגדול האלפיין עם טיים קורקשן וזה דבר שדי חסר לי ב JVC אבל אם להשוות את שאר היתרונות והחסרונות הJVC היה הבחירה שלי האקולייזר שלו היה יותר מורגש כאשר ביצעתי בו שינויים הכל תיפקד בצורה מאוד פשוטה מאוד ידידותית...

פורסם

את האמת, בדקתי עכשיו על המכשיר המדובר של אלפיין והוא באמת לא משהו, אבל עדיין מה שעשית כאן לדעתי זאת התפשרות.

אם הייתי במקומך הייתי עושה אחד מהדברים הבאים:

1. קונה את דגם של שנה שעברה - 9830 - הרבה יותר יתרונות, כולל קרוס, כולל אקולייזר פרמטרי 4 ערוצים וכולל טיים קורקשין.

2. קונה מהבחור שמוכר כאן בפורום(ומוכן להתגמש) את ה-9853 שהוא כבר בליגה אחרת עם קרוס עשיר מאוד, אקו' 5 פרמטרי או 7 גרפי לבחירתך ועוד ועוד.

3. מנסה למצוא דגם של לפני שנתיים כגון ה-9815 שהיה מאוד מוצלח.

אבל עדיין לא ענית לי על השאלה האם כבר רכשת את המכשיר ואני מוציא פה אוויר לחינם ?

איציק.

פורסם

המכשיר מורכב אצלי בצורה זמנית איציק עד שאני יהיה סגור על משהו...

זה מכשיר של חבר...

אגב איציק על כל המכשירים שדיברת עליהם ביררתי מלבד האחרון ה9830 מגיע ללא אחריות הנציג של אפריל טקליין טחן איתי שעות על גבי שעות...

ה9853 לא בתקציב שלי יש לי דברים יותר חשובים לשפוך עליהם את הכסף הJVC זול ממנו כמעט באלפייה וזה משמעותי מאוד...

פורסם

מה לגבי ה 9853 שדיברת עליו ?

לדעתי זו אופציה טובה בהרבה ..

לפחות מבחית פיצרים לסוגיהם.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
המכשיר מורכב אצלי בצורה זמנית איציק עד שאני יהיה סגור על משהו...

זה מכשיר של חבר...

אגב איציק על כל המכשירים שדיברת עליהם ביררתי מלבד האחרון ה9830 מגיע ללא אחריות הנציג של אפריל טקליין טחן איתי שעות על גבי שעות...

ה9853 לא בתקציב שלי יש לי דברים יותר חשובים לשפוך עליהם את הכסף הJVC זול ממנו כמעט באלפייה וזה משמעותי מאוד...

שוב, מה ז"א לא בתקציב? הרי אתה בעצמך אמרת שהתלבטת עם ה-9851 שעולה בחנויות 2200 ש"ח, כמה עולה ה-JVC? אני ראיתי את ה-JVC ב1600 ש"ח במקום הכי זול, פה בפורום יש בחור שמוכן למכור את ה-9853 ב2200 ש"ח(במקום 2600 בחנויות) ועוד מוכן להתגמש, לדעתי זאת מציאה ושווה לקפוץ עליה, זאת השקעה של עוד 600 ש"ח והקפיצה ברמה ענקית.

איציק.

פורסם

המחיר שקיבלתי ל9851 הוא מחיר מאוד רצפתי לא חושב שעשו עליי רווח קיבלתי 1900 שקל...

ה53 זה מכשיר שאם אני אקנה אותו זה לא יהיה בלב שלם אני יידע שהכסף יכל ללכת לכיוון יותר טוב וגם זה מכשיר שאני לא שלם איתו מבחינת הצבת הדרישות שלי מהמכשיר זה מכשיר ששופכים עליו המון כסף ואני לא חושב שהוא שווה את זה...

• תוכן חדש...