פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום עלה בי הצורך לקרוע (To Rip) כמה דיסקים ל-MP3ים. מייד התקנתי Exact Audio Copy ואת הגירסה הרשמית האחרונה של המקודד LAME. בתחילה שיחקתי עם ההגדרות במשך זמן מה. לאחר מכן הבנתי שההגדרה הכי טובה מבחינתי היא VBR כאשר ה-Bitrate המינימלי הוא 128 והמקסימלי הוא 320. שמתי לב שאינני רואה הבדלי איכות כאשר אני משנה את פרמטר האיכות q0 (האיכות הגבוהה ביותר) ל-q2 (איכות גבוהה). חיפוש קצר באינטרנט לימד אותי שפרמטר זה משנה את האיכות רק ב-CBR. ב-VBR הוא פשוט יקבע את גודל הקובץ, ז"א כמה "קשה" האלגוריתם מנסה למצוא את ה-Bitrate האופטימלי. לענייננו: קודדתי מספר שירים (בסה"כ פופ, לא משהו אודיופילי במיוחד). האיכות הטונאלית הייתה ממש מצוינת, אבל משהו הטריד אותי. לאחר מספר האזנות…
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
החלטתי להשקיע על רדיו דיסק MP3 כמובן חשבתי על זה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=40199 למי שיש הצעות או משהו בבקשה שיציע תודה מראש אלון.
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרדיודיסק שלי נופל ונשלף, מסוג GOLF, 4X55W. יש לי מגבר, 4 רמקולים (קדמי 180W איודיובנק, אחורי פיוניר 240W סדרה כחולה). לאט לאט המסך ברדיודיסק שלי קירטע ולא הציג נתונים כראוי. עד שהפסיק שלשום לפעול טוטאל. אני חושב שאיתרתי את הבעיה. הזרוע כנראה לא אוחזת כ"כ טוב את הפאנל, ובגלל זה אין מגע בין הפאנל לרדיודיסק עצמו, ובגלל זה הוא לא פועל. הבנתי את זה גם כי נתקע לי שם דיסק לאחר שהרדיודיסק הפסיק להגיב, הצמדתי בכוח את הפאנל למגעים והוא חזר לעבוד, הוצאתי את הדיסק, וכשהפסקתי ללחוץ הוא שוב הפסיק לפעול. אם הבנו שהבעיה היא מהזרוע, ובכלל הבעיה היא שאין אחיזה טובה של הפאנל לרדיו, למי אני לוקח את הרדיודיסק, למתקין מקצועי (כללי שלא מתעסק דווקא ברדיו שלי), או למעבדה, אני…
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 0 תגובות
- 925 צפיות
יש לי סאב של פיוניר 305 העממי.....כרגע הוא נמצא בתיבה עם פורט דיי גדולה והסאב מפציץ ממש חזק... קראץי שבאתר החברה ממליצים על תיבה אטומה בנפח 42 וחצי ליטרים....איך אני מתכנן תיבה שתתאים לי? ואם הם מתכוונים לליטרים האלה כולל הסאב או שלא.... יש מצב שהסאב ידפוק יותר חזק? או יותר מדוייק ופחות חזק? תודה לעונים......
הודעה אחרונה מאת HONDA VTI2, -
- 11 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה התפקיד של הרמקול 6 על 9 במערכת? הכוונה איך הוא בא לידי ביטוי בבמת הצליל
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 5 תגובות
- 969 צפיות
120 אר אמ אס ומה הסדרות מורל? מהפחות טובה לטובה יותר
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מהי התיבה המומלצת לסאב הנל? סגנון מוזיקה הוא טראקים, אלקטרוני וכו. לפעמים גם ראפ, אבל זה פחות חשוב. אני חושב בכיון תיבה סגורה.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 1 תגובות
- 794 צפיות
אני מחפש פאנל לרכב עד 1300 ש"ח הסתכלתי באינטרנט וראיתי http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=9845&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=2 של אלפיין http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=p7700&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=2 ואת הדגם הזה של פיוניר הדגם של האלפיין הוא 45 על 4 והוא עולה פחות מהפיוניר והדגם של הפיוניר הוא 50 על 4 רציתי לדעת מה עדיף ובחינת איכות האלפיין או הפיוניר? ובכלל זה בדר לקנות מהאינטרנט או שיש סיכוי שזה מזוייף?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רציתי לדעת עם יש כבר הסבר או מישהו שיכול לתת הסבר קצר איך אני יכול להוריד את המגבר ל 2 אום או ל 1 אום... יש לי מגבר לאנזר 1200D צבע שחור VIBE אמרו לי שב 4 אום הוא 400 RMS 2 אום 800RMS 1 אום 1200 RMS לא יודע עם זה ככה באמת אבל רציתי לדעת איך אני מוריד אותו ל 1 אום ו 2אום.. עם אני עושה גישור הוא מוריד אותו?
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 2 תגובות
- 979 צפיות
ראיתי את הסט הבא באתר של סקאל דיוטי פרי: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=294&CategoryID=160&Page=2 עד כמה שידוע לי בפורד פוקוס שלי אפשר להכניס בדלתות רמקולים בקוטר 5.25" ו- 5X7". היכן אמורים להרכיב את שאר הרכיבים בסט? (מדף אחורי/דשבורד/דלתות/אחר). מה נותן רכיב ה"קרוס אובר"? תודה.
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מערכת פיוניר 760 השבוע קניתי DVD של PYLY איך אני מחבר בינייהם בעצם ??? בDVD יש יציאה של אוזנייה ובמערכת יש יציאה של צ'ינג'ר האם אני יכול לחבר בניהם עם קבל צינג'ר ?? ואם כן איך אני עושה את החיבור במידה ויש לי את הכבל ( איזה חוטים אני מחבר לתקע של אוזנייה ברגע שאני חותך את הכבל)???? בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, לאחר שהוחלפה הקורולה 2002 ליסינג באחת משנת 2006 (עם HU מקורי), גרסת סאן, כבר בנסיעה הראשונה התבררה עובדה כואבת: הרמקולים שבאו עם הרכב (גרסת SUN), עלובים ביותר. ב2002 היו מקוריים הרבה יותר טובים. בנוסף , הרמקולים מותקנים בדלתות בלבד, 2 בקדמיות 2 באחוריות. מכיוון שאני לא מתכוון לעבור על כך לסדר היום, ומכיוון שאני מתכוון לרכוש 2 זוגות רמקולים חדשים בחו"ל, רציתי לדעת האם למישהו יש מושג מהו קוטר הרמקולים שנכנס בדלתות הקורולה (נכון לקורולות משנת 2003 עד 2006). לא בא לי לפרק סתם רק כדי לראות... דרך אגב, אם יש מישהו שמעוניין לדעת איך מתקינים HU במקום המקורי בקורולה דור קודם (2002), צילמתי את תהליך הפירוק והחזרת הרדיו המקורי, ואני יכול להעלות תמונו…
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
במערכת שלי יש לי אופציה מוסיימת הנקראת DIMMER שכאשר מדליקים אורות בלילה האור של המערכת מתעמעם ושמכבים את האור ניהיה חזק יותר. עכשיו אני מעוניין לדעת לאן אני מחבר את החוט הזה .
הודעה אחרונה מאת כושי, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום הבחנתי ברדיו החדש השליטה של הסאב לא עובדת... חפרתי וחפרתי וראיתי משהו מאוד מוזר גם כשאני מנתק את הRCA של ערוצים 3 ו 4 הסאב ממשיך לעבוד למרות שהוא אמור לעבוד על ערוצים 3 ו4 אחר כך חיברתי את ערוצים 3 ו 4 ניתקתי את 1 ו 2 וניסיתי לשחק עם השליטה של הסאב והיא עובדת... לפי מה שלי נראה הבעיה היא במגבר אבל מה במגבר? אם מישהו חושב אחרת הוא מוזמן להסביר למה.. כולי מתבאס הוצאתי את המיטב שבמיטב על המערכת הזאת ופתאום תקלות רק מנסיון או מהכרות עם הבעיה לענות בבקשה אני לא רוצה לרוץ סתם ואני גם רוצה לפתור את הבעיה היום אם אפשר בעצמי אז בעצמי...
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 1 תגובות
- 576 צפיות
שלום יש לי רדיו טיפ סוני דגם 5109. עכשיו ראיתי יש לו 4 חיבורי RCA ועל 2 מהם יש SUB AUDIO IN נראה לי משהו כזה אז השאלה היא האם זה 2 זוגות של חיבורים למגבר? עכשיו אם אני קונה מתאם של צנג'ר ל AUX ומחבר דיסקמן האיכות תהיה יותר טובה מטיפ, ותהיה קרובה יותר לרדיו דיסק? או כדאי כבר לקנות רדיו דיסק חדש? עכשיו לגבי רמקולים, אם אני מביא את ה JBL מהדיוטי, איזה צורה כדאי לשים בהנחה שלא יהיה בשום מצב SUB. קופוננט בכל התקציב לרמקולים, או קומפוננט ו 6*9 /7*10 מאחורה משהו כמו 1000-1200 ש"ח לרמקולים. כאילו DOTECH או PULSE + 6*9 או הצעות אחרות שיתקבלו בשמחה
הודעה אחרונה מאת rocky000, -
- 6 תגובות
- 901 צפיות
אני צריך לקנות רדיו-דיסק, ומוכן להקציב עד 900 ש"ח. חשוב שיהיה MP3. אני יודע שקיימים דגמי הפיוניר למיניהם, אבל נראה לי שרק בארץ עשו מפיוניר כזאת חברה איכותית ומובילה, והיא בעצם חברה ממוצעת פחות או יותר שתפסה תאוצה לרוב בגלל מחירים די נוחים. אז אם אפשר לקבל המלצות, של חברות שונות, בנוסף להמלצות (שאני מניח שיהיו) על פיוניר. שאלה נוספת שעולה במסגרת התקציב: פיוניר/קנווד? מה עדיף? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Lynx, -
- 2 תגובות
- 873 צפיות
מה דעתכם על הרמקולים הבאים http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3109,normal_sales אם שווה לקנות אותם ואם זה משתלם במחינת המחיר...הם יהיו מוגברים על ידי מגבר שמוציא 60 RMS לכל רמקול תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1696082 האם זה זבל? ואם עדיף על זה את המוראל פולס בלי מגבר
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שאלה כללית בפירוק והתקנה מותקנת אצלי דיבורית למכשיר סמסון שאני לא צריך (מישהו רוצה חינם ?) לעומת זאת רציתי להתקין דיבורית של נוקיה 3510 רציתי לברר איך מתקינים דיבורית של נוקיה ? (ברכב מאזדה 323) האם החיווט זהה לדיבורית של סמסון ? כך שע"פ פירוק ההתקן הקיים אוכל להבין איך לחבר את הדיבורית של נוקיה ? (חוט אדום לחוט אדום, שחור לשחור... נו, עד כמה זה יכול להיות מסובך שאני אשלם למישהו) בקיצור אודה למי שיתרום מידיעותיו הרבות ויגלה לי את סדר פעולות ההתקנה של דיבורית נוקיה
הודעה אחרונה מאת neo19, -
phd
מאת audiophile- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב לכן אנשי הפורום ! ברצוני לשאול שאלה מצד אחד כללית ומצד שני ספציפית על החברה PHD, זאת חברה שלא ממש מוכרת בארץ , הייתי שמח לשמוע עליה ממישהוא שמכיר אותה . השאלה השניה היא האם הטוויטרים שלהם טובים או לא ? פשוט יש לי זוג טווטרים צהובים שלהם וההיתי רוצה לדעת האם כדי לי לתקן אותם כי הם שרופים . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קודם כל, 1. איפה ניתן לקנות מוצרים של נקמיצ'י בארץ? האם יש יבואן רשמי, או חנויות שמביאות עצמאית.. אשמח לכל שם, ניסיתי לחפש לבד ולא מצאתי הייתי מעוניין ב CD 500 שלהם.. מה אתם אומרים? האם שווה לוותר על כל הפונקציונליות של האחרים בשביל הסאונד שלו? (לא יכול לתת לינק, כי כל האתר בפלאש www.nakamichi.com) 2. חשבתי על ה Clarion DXZ946MP. הבנתי שהוא מכשיר מדהים. הוא נמכר בסביבות ה 4000-4500 ש"ח, לפי מה שראיתי בשיווק של SG אלקטרוניקה. ראיתי באתר http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=DXZ946MP&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=2 שם הוא נמכר ב 2999 ש"ח. דיברתי עם המקום ושאלתי למה? הוא ענה לי שזה ייבוא עצמאי שלהם והם נותנים שנה אחריות והכל, ואם אני רוצה את המכשיר דרך SG…
הודעה אחרונה מאת אורי ו., -
למישהו יש מושג איך מכוונים את הסאונד? באיזה תדר חותכים כל רמקול? המוזיקה שאני שומע היא האוס/טראנס. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת טל172, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש רמקולי פול ריינג' שיגיעו לרמה של קומפוננט ? איך הם ישמעו בלי הגברה חיצונית (רק של הHU).
הודעה אחרונה מאת אורי ו., -
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היום התקנתי קומפוננט של מגנט 2160 ומשום מה יש כמה בעיות: 1. אין כיוונים לאחורה וקדימה רק ימין ושמאל 2. יש רעשים מסויימים בכל הרמקולים מה עושים לפתור בעיות אלו? שאר חלקי המערכת: מגבר קנווד 400 וואט, רדיו דיסק JVC GO עם יציאה אחת למגבר ורמקוליים אחוריים 200 וואט בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת eliraz, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חבר שלי רוצה לשים רמקולים באופנוע( אני אמרתי שטותי), עכשיו רציתי לדעת איך יהיה אפשר לחבר את זה? מצבר של אוטו זה כמו של אופנוע? או שיש דברים שונים?
הודעה אחרונה מאת shmulikk, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מעוניין להחליף את הרמקולים הקידמיים ברכב. הרכב הוא הונדה סיויק 2001. הדבר היחידי שמפחיד אותי זה פירוק הדלת. מישהו יכול להסביר איך עושים זאת? (אני מפחד למשוך כדי לא לשבור או לגרום נזק) דבר נוסף: אני רוצה לשים מגבר קטן לסאב ולהתקין אותו על הסאב. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת mr, -
- 6 תגובות
- 818 צפיות
כמה עולה בערך בחנות הקיקר L5? וכמה הוא נמכר בערך כיד שניה?? כמה הוא RMS?.... יש לי מונובלוק של לאנזר 1200D הוא יפתח לי אותו?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה דעתכם על הדגם הזה http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=15029
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 1 תגובות
- 858 צפיות
שלום רב, לפני חודשיים רכשתי לרכב החדש מערכת- פיוניר 7750MP -HU 1640 מקדימה 6971אחורה ובמקום ההרכבה גם כיוונו לנו את ה"קוסטום" כמו שצריך..ככה שמרגישים באס כמו שצריך ורוב העומס הועבר לאחורים(+6 לאחורה..ברגיל זה +2 לאחורה)...היום ירדתי לרכב ושמתי לב שהצליל שונה והרמקולים חורקים מעט (הרחבה מאוחר יותר בהודעה), נכנסתי להגדרות וראיתי שרוב ההגדרות נמחקו והכל השתנה- האם יכול לקרות מצב שכל הנתונים נמחקים סתם ככה? והאם אתם יכולים לתת לי אפשרויות כיוון של המערכת כי זה ממש ממש מסובך עם האקוליזרים הרבים שיש שם? רמקולים חורקים-הגברתי עד בערך 60 והרמקולים האחורים החלו לחרוק במעט ולזייף...האם זה אומר שהם נמתחו מעבר ליכולת שלהם ועדיף לשמוע פחות, או שזה משהו אחר וכדאי…
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 0 תגובות
- 759 צפיות
**עריכה - זה לא דחוף, כללי הפורום נמצאים על הסרגל הכחול למעלה ליד "לוח בקרה למשתמש"**
הודעה אחרונה מאת eliraz,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,282 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- לב טוב
- נהג מופרע
- zvit
- discoTD5
- mcshmupi
- yuval1111
- sperial
- unreliablebazooka
- nir eli
- שביט
- zvigolden
- משה321