פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
קניתי 2 סאבים חדשים מסוג סרווין וגה v-max בקוטר של 1 אינטש, אלו הדגמים החדשים עם ממברנת אלומיניום והם בצבע כסף. ההספק שלהם הוא 600 אראמאס כל אחד (כלומר 1200 יחד). ההתנגדות הסופית שלהם תהיה אצלי ברכב 2 אום, כאן מתחילה הבעיה המונו בלוק שלי מסוג פלאנט אודיו vx900d מוציא בהתנגדות הזו רק 650 אראמאס, מה שאומר שזה לא מספיק לי מה שיותר חשוב לי לדעת זה האם אני גורם נזק לסאבים או למגבר במקרה כזה? איזה מונובלוק עממי יכול להרים את השתיים האלו עד הסוף??? קובי.
הודעה אחרונה מאת shibby, -
אני מחפש מערכת DVD לרכב. לפי מה שבדקתי עדיין אין פירמות כמו פנסוניק .. אלה רק זולות שאני כבר יודע מה יהיה איתם.. על מה אתם ממליצים? צריך להיות הספק 50 לפחות סאונד טוב לmp3 ומסך בנפרד על זרוע נשלף
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב. רציתי לדעת אם יש הבדל בין איכות הסאונד של הרדיו דיסקים השונים ,האם יכול להיות שברדיו דיסק x שומעים יותר טוב מברדיו דיסק y? . נגיד רדיו דיסק של אלפין ב3000 שקל ורדיו דיסק של סוני ב750 שקל אם שמים את שניהם על flat איפה ישמעו טוב יותר ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 2 תגובות
- 855 צפיות
שלום! הייתי מעונין לשמוע חוות דעת על הפנל sony cdx 7700 אייך הוא מבחינת אמינות וסאונד . בתודה ובוקר טוב, שאולי.
הודעה אחרונה מאת oogee, -
שלום חברים, קניתי לא מזמן מאזדה 3 ואני מעוניין להפציץ בה מערכת מטורפת בסביבות ה5 עד 10 אלף שקלים, אני לא יודע בדיוק מה אני רוצה אבל מה שבטוח שישמעו פצצה , לפי מה שידוע לי יש שני סוגים SQ וSPL, האחת איכותית והשניה עוצמתית, אני די נוטה לכיוון הSQ, איזה מערכת של איזה חברה תוכלו להמליץ לי..... תודה...
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 1 תגובות
- 20.2 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62997 חשבתי על הדגם הבא.. פיוניר DEH-P5750MP http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=271&CategoryID=159&Page=1 רצוי MP3 חובה יציאה למגבר http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62997 יש המלצות אחרות? http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62997 חבר'ה שכחתי לציין שאני רוצה ר"ד חדש.. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62997 אני מעוניין בדגמים בסביבות הסכום הזה.. תודה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62997 תודה אנשים :]
הודעה אחרונה מאת 2fast, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
פתחתי את הדלתות הקדמיות ברכב ומצאתי רמקולים רגילים + טוויטרים כל קבל קטן ליד.(שצילמתי). מדובר בגולף 2002. הם מקוריים שם מקובעים עם ניטים. ומתקין (לא יודע איזה) חיבר אליהם (פעם) מגבר JBL 75*2.... עכשיו אני חשבתי שהם לא משהו - אבל משום מה שהוא הרכיב מגבר כזה עליהם - אני חושש שהם ברמה גבוהה... יכול להיות ?
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
- 6 תגובות
- 883 צפיות
שלום לכולם ברכב הישן שלי היתה לי מערכת שכללה רדיו דיסק JVC (דגם 891R אם זה מעניין מישהו) בעוצמה של 4*45. בעבר עשיתי טעות וקניתי רמקולים ב 150 שקל שכללו 2 טוויטרים, 2 רמקולים קדמים ו 2 רמקולים אובלים (אווולים ? 6*9 ! ) אחוריים. הם לא היו משהו... אפשר לומר שסיפקו... אבל בווליום מסויים המערכת פשוט כבתה. למה זה היה ? אחד המוכרים ב"אוטו סנטר" אמר לי שזה כנראה בגלל שלא היה לי מגבר... האם זה נכון או שהוא סתם רוצה לדחוף לי דברים ? דבר שני, האם כדי לשמוע חזק וטוב אני חייב לקנות מגבר או שרמקולים טובים יספיקו ? היום עשיתי סיבוב עם הרכב החדש וראיתי כמה עולים רמקולים... חשכו עיניי... תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת MaD-d0g, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן! הרבה זמן לא הייתי בפורום בגלל שאני בצבא.. וטוב להיות בבית! אז ככה לשאלה יש לי סאב של אלפיין SWR-1241D (למי שמכיר) עכשיו לפני הרבה זמן קרה לו משהו, הוא עובד אבל עושה מין חרחור מוזר כזה משהו בלתי נסבל לאוזן.. עכשיו ההתלבטות היא אם לשלוח אותו לתיקון בגלל שאמרו לי שהוא לא יעבוד טוב כמו שהוא עבד לפני. או לקנות סאב חדש (הסאב החדש יהיה פחות טוב בגלל שאני חייל ואין לי כל כך הרבה כסף) אז תתנו עצות טיפים תגובות הכל יתקבל בברכה תודה מראש -=תומאס=-
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו איזה class הוא נתונים שלו? האם הוא יורד ל1 אום 2 אום 4 אום וכמה הוא בהם? בחשמל של הרכב אין לי כל כך הרבה ידע אז השאלה שלי אם הוא לא יפרק לי תחשמל ברכב? הוא יהיה מחובר לקבל 1.5 פראד ומהמצבר מגיע 4 גייג' פיוז 60 אמפר ומתפצל ל8 גייג' הוא אמור להזיז L7
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
אני מעוניין ברכישה של הנגן הבא: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XQ1024pro_star אני מתכוון לחבר אותו בעזרת מתאם של קלטת לאוטו. איך ישמעו מכיוון שאין לנגן זה יציאת LINE-OUT אלא רק יציאת אוזניות. אז למישהו שיש מכשיר דומה לזה ומשתמש בקלטת המתאמת בבקשה שירשום איך הרשמים שלו מזה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
התחדשתי בסאב הנ"ל http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=36750 ורציתי לדעת איזה מידות אני צריך לתיבה תודה
הודעה אחרונה מאת green monster, -
המלצה לגבי שינוי/שדרוג 1 2
מאת LBC- 23 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לערוך שינוי במערכת שלי מבחינת חיבור הרכיבים + לשדרג טיפה (יש לי מעט כסף) בכדי שישמעו יותר חזק מבלי לפגוע באיכות. הרכיבים שיש לי הם אלו: רדיו דיסק- PIONEER 1430R (קצת ישן, אבל בו אני לא נוגע הוא של אמא שלי והיא לא מעוניינת להחליף). מגבר I- של חברת XETEC, 4 ערוצים, 50X4 RMS, ובגישור 125X2 RMS. אל המגבר הזה מחוברים: קומפוננט קדמי של SPL 80RMS. רמקולים 6X9 SONY EXPLOD, 60RMS. מגבר II- של חברת PIONEER, 2 ערוצים, 125X2 RMS, ובגישור 380RMS. אליו מחובר סאב של LANZAR MAX 12, 500RMS, הסאב הוא 2 סלילים. אני חשבתי על האפשרות הבאה, תגידו לי מה אתם אומרים. לחבר את ארבעת הערוצים של ה- XETEC, על הסאב של הלנזר, כל גישור לסליל. …
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
עזרה בקניית מערכת חדשה..
מאת Guest Re'em- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רדיו דיסק: alpine 9853 קומםוננט cervin vega vmag5.25 קומפוננט cervin vega vmag 6.5 סאב cervin vega vmax 12" מגברים rockford p4004 & p3001 קבל. חוות דעתכם תעזור לי מאוד.. מה הייתם מוסיפים או משנים?
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
xs-l151p5 סאב וופר של סוני XPLOD 15" ומגבר של סוני xm-1000p5 ועל HU של ALPINE דגם 9851R.. איך לדעתכם המערכת תשמע (מורכבת מ2 סאבים כאלו של סוני, כ"א 450W RMS המגבר שהוזכר והHU שהוזכר). תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת שבלול, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו שמע את הקומפוננט הנ"ל? אם יש הצעות אחרות לקומפוננט SQL בטווח מחירים שלו בארה"ב(100 דולר) יתקבלו בברכה...אם יש לינק אז מצוין תודה מראש
הודעה אחרונה מאת SUZUKI1, -
- 0 תגובות
- 608 צפיות
שלום אני מעוניין להתקים מערכת סבירה לא במחירי שמיים ולא מחירי ריצפה משהו באמצע אצל רדיו בני שמעתי שזה מקום חבל על הזמן קצת יקר אבל שמעתי מהרבה אנשים שהתקינו אצלו מערכות וכל מה שמסביב והם היו מרוצים עד השמיים אשמח לקבל עצות והמלצות על המקום הזה למי שהתנסה אצלו.... ואם יש לו אתר זה מאוד יעזור לי תודה מראש טל
הודעה אחרונה מאת tal17, -
- 2 תגובות
- 817 צפיות
מישהו יודע על מערכת לרכב עם כניסה אוטומטית לאיי-פוד.כל הכבלים או המכשירים שעובדים על גלי רדיו נותנים סאונד די עלוב אז אם מישהו מכיר מכשיר או מערכת שמותאמת ומנגנת איי פוד בצורה טובה יעוזר לי מאוד.בתודה דן
הודעה אחרונה מאת griber6, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש מגבר PPI DCX 600.4 או משהו בסיגנון ...
הודעה אחרונה מאת mazdik, -
- 1 תגובות
- 965 צפיות
קיבלתי עם ה206 רדיו דיסק מובנה, ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אליו מגבר?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
- 4 תגובות
- 872 צפיות
יש לי מערכת של פיוניר דגם 3750 (50x4) ואני מתלבט בין 2 רמקולים של פיוניר (לא מעוניין במגבר): 1. 6961 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=129701 2. 6971 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=130665 תודה רבה...
הודעה אחרונה מאת smooth, -
- 0 תגובות
- 915 צפיות
החלקים שאני צריך הם: רדיו דיסק קומפוננט מגבר וסאב על מה אתם ממליצים אני לא רוצה להביא זבל
הודעה אחרונה מאת 205 GTI 1600, -
- 0 תגובות
- 653 צפיות
שלום רציתי לדעת עם אני צריך להוסיף משהו למערכת קבל.. או כל משהו אחר ... אני יודע שאני צריך להביא קומפוננט אבל אני צריך 4 אינץ עם יש לכם הצעות ולינקים זה יעזור ככה .. רדיו דיסק פיוניר פריימיר 750 רמקולים אחורה : 6/9 אינפיניטי 2 מגברים: 1:לאנזר VIBE 1000 וואט 4 יציאות ( על הרמקולים ) 2:לאנזר מונובלוק 1200D על שתי סאבים של סרווין ווגה HED 12 אינץ ובזמן האחרון התחיל להיות לי בעיה ששמעתי על ווליום נמוך הרגשתי שהמוזיקה נהיית יותר חזקה ופתאום נהיית חלשה... לא יודע מימה זה נובע אבל נראה לי נפילות מתח?... עם אני יביא קבל זה יעזור ? ועם זה יעזור למצבר שלא יגמר מהר חח תודה לכל העוזרים!
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום , רציתי לדעת אם מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר על רכיבים של מערכת בצורה מפורטת כלומר , מה נותן כל דבר ואיזה סוגים טובים ... כלומר נגיד מגבר , מה נותן מגבר , מה זה ערוצים של מגבר , מה זה מונובלוק ... מידע מקיף , אודה על העזרה ...
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 2 תגובות
- 864 צפיות
שלום לכולם, האם מישהו נתקע בבעיה בדגם הזה שהפאנל לא נפתח כשהרדיו דיסק מתחמם(השערה שזה עקב התחממות כי גם כשהוא לא מופעל וחם בחוץ/באוטו הוא לא נפתח). תודה..
הודעה אחרונה מאת mooch, -
- 0 תגובות
- 724 צפיות
התקציב הוא 1500 אני צריך לקנות מגבר קומפוננט וסי די אני יודע שזה תקציב נמוך אבל אין כסף אז חשבתי אל משהו זול כמו המורל 5 ורבע ואיזה סידי הכי פשוט שיש לא חייב MP3. אני לא בטוח שאני צריך סידי חדש כי הפיונר שלי עובד אבל הלך לו המגבר הפנימי. אני גם לא ממש רוצה להתקין את הכול לבד אז אם יש לכם מקום שמתקין מערכות זה יהיה מצויין תודה.
הודעה אחרונה מאת Ave, -
- 0 תגובות
- 575 צפיות
שלום.. אתמול שמתי לב ששמעתי מוזיקה על חלש 5-6 ככה פתאום שמעתי יותר חלש את המוזיקה ופתאום המוזיקה נהיית חזקה יותר (המספרים של הווליום לא עולים או יורדים) מישהו יודע אולי מימה זה יכול להיות? עם יש קשר לרדיו דיסק יש לי מכשיר פיוניר פריימיר דגם 750 תודה!!!
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר שלי קנה מערכת ורציתי לשאול אותכם מה אתם אומרים על הרכיבים רדיו דיסק: פיוניר 7700 מגבר: לאנזר 1200W רמקולים קדמיים: מורל 5 ורבע אינצ' מיד עם טוויטר בנוי עליו ולא בתוכו רמקולים אחוריים: מורל 6 על 9 סאב: רוקפורד 12 אינצ' תנו דעה על המערכת מה טוב מה לא טוב מה להחליף ומה להשאיר בקיצור חופשי.
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- 1 תגובות
- 781 צפיות
האם לדעתכם אפשר לשלב קומפוננט של מורל הייבריד אם סאב של קיקר 750 RMS זה נראה לי חזק מדי, לא? או שעדיף ללכת על איזה סאב SQ אחר מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראיתי שמוכרים בפורום את הסט הבא: למכירה קומפוננט 3 WAY של חברת מוראל הבנוי מ .....2 רמקולים קומפוננטים 6.5 או 5.25 מדגם ה MKII של morel - המפיקים את המיד באס .....2 רמקולים קומפוננטים 4 מדגם ה MKII של morel- המפיקים מיד ריינג .....2 קרוסים 3 WAY של morel - שחותך את התדרים בדיוק במקום .....2 טוויטרים מדגם ה MT22 או ה MT11 לפי מה שאני יודע היחיד שהוא 3 חלקים הוא אלייט..אז הסט הזה לא מקורי... מה שמעניין אותי הוא איך הוא אמור להשמע ביחס לסט 3 חלקים.. מי ששמע או מי שניסה פעם שילוב כזה אם אפשר בבקשה תגובה.
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 618 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- amosbmw
- yoav911gt2
- benwin21
- Cherniy Bumer
- מי
- amirtoar
- jpex
- SlowRide
- DareDevil
- Shay Shd Dave
- פינקו
- בנימין מאמציק