Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן! הרבה זמן לא הייתי בפורום בגלל שאני בצבא.. וטוב להיות בבית!

אז ככה לשאלה יש לי סאב של אלפיין SWR-1241D (למי שמכיר) עכשיו לפני הרבה זמן קרה לו משהו, הוא עובד אבל עושה מין חרחור מוזר כזה משהו בלתי נסבל לאוזן.. עכשיו ההתלבטות היא אם לשלוח אותו לתיקון בגלל שאמרו לי שהוא לא יעבוד טוב כמו שהוא עבד לפני. או לקנות סאב חדש (הסאב החדש יהיה פחות טוב בגלל שאני חייל ואין לי כל כך הרבה כסף)

אז תתנו עצות טיפים תגובות הכל יתקבל בברכה

תודה מראש

-=תומאס=-

פורסם

לדעתי אל תשתמש בסאב עד שלא תתקן אותו! יכול להיות שהספיידר שלך יצא בחלקו מההדבקה. אם תמשיך להפעיל אותו, אתה עלול לגרום לסליל נזק.

בזמן האחרון אנשים שואלים כל מיני שאלות על חירחורי סאבים... לכל מי שעדיין לא הבין: סאב זה רמקול! רמקול לא אמור לחרחר!...אם הוא מחרחר, משהו לא בסדר איתו!! אז תקחו אותו לרופא של רמקולים... (ולאדימיר מאוטופרט לדוגמא...האיש גאון:-) )

אני לא שמעתי את הסאב הזה, אנשים קצת מתלהבים ממנו. מאמין שאפשר לתקן אותו בארץ, תהיה מוכן לשלם 400 ש"ח והרבה סבלנות.... כי:

א) לא יודעים לעבוד בארץ הזו, אתה מחכה לתיבה שבוע ולתיקון סאב חודש (לא במקרה של ולאדימיר)....

ב) אם צריכים kit חדש, זה עניין של הרבה כסף וזמן אם אין אותו במלאי.

אבל תעשה את החשבון שלך: עדיף לזרוק את הסאב ולהפסיד X שקלים (כנראה פי 3 מערך התיקון) או להשקיע בתיקון ו"להציל" את ההשקעה בסאב. נו מה עדיף?!

אה... ישנה גם האפשרות של לשמוע חרחורים ולקוות לטוב... לא יודע מה איתך אבל אני מעדיף שהרמקולים שלי לא מחרחרים....

תצליח. וחרחור נעים אחי.

under construction..

פורסם

אני אישית היתי בודק במעבדה לרמקולים כמה עולה תיקון ואז קובע....

אם התיקון הוא עד 300 ש"ח ...

אני אישית היתי מתקן..

אם מגרד את ה400 ומעלה, היתי קונה חדש!

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

תברר אצל מתקנים. קודם מה התקלה? ולמה זה מרעיש.

אולי הסליל חצי נשרף . קורה.

אולי התנתק הדבקה? בספיידר. או הגומי.

תפרק אותו מהתיבה. תחבר אותו, בחוץ ותפעיל על ווליום בינוני.

ותקשיב מאיפה הרעש?

אולי אתה תראה בעין את הרעש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני שוב יגיד שלפני שמוציאים אותו ומחברים אותו בווליום נמוך...

תוציא, תניע אותו ידנית תראה איך הספיידר מחובר, תראה אולי הכבלים שסלולים לתוך הסליל הם נוגעים בממברנה מאחורה.

יכול להיות שהספיידר קרוע ולכן הגליל קרטון בתוך הסליל התעוות, ולכן החרחור, אם תמשיך להפעיל אותו יש סיכוי שהוא פשוט ישרף או שיקרע לך לגמרי הספיידר.

כמו שאמרתי לפני זה.

אם הסאב עלה לך 1500 ש"ח ומעלה, אז מה זה עוד 400 ש"ח בשביל להציל את הסאב הנחמד הזה.

יש לך עודף כסף? סבבה, תקנה חדש ותביא לי את שלך, אני ישקיע את התיקון ויהנה מטייפR חדש של אלפיין.:)

under construction..

פורסם

green monster, אתה חושב שהסאב יעבוד כמו חדש אחרי תיקון כזה? לפי מה שאני הבנתי הוא לא יתפקד כמו שתיפקד אחרי תיקון בגלל זה ההתלבטות אם לקנות חדש (אם התיקון היה עולה גם 1000 ש"ח והיו מבטיחים לי שיעבוד כמו חדש הייתי משקיע סכום כזה)

פורסם

אני לא רואה שום סיבה שסאב שתוקן יעבוד פחות טוב אחרי התיקון. או שמתקנים או שלא.

צריך כמובן לבדוק מה נדפק וכמה עולה לתקן את זה, ולפי זה להחליט .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
green monster, אתה חושב שהסאב יעבוד כמו חדש אחרי תיקון כזה? לפי מה שאני הבנתי הוא לא יתפקד כמו שתיפקד אחרי תיקון בגלל זה ההתלבטות אם לקנות חדש (אם התיקון היה עולה גם 1000 ש"ח והיו מבטיחים לי שיעבוד כמו חדש הייתי משקיע סכום כזה)

תומאס, אני לא יודע מתי תיקנת סאב= החלפת סלילים.

בד"כ אלא אם כן מדובר על רכיב נדיר, מחליפים את כל הקיט, זה אומר הכל, חוץ מהקאסט הגומי והממברנה אם היא לא נדפקה מחליפים את כל הסליל כולו.

ואז הוא חוזר לעבוד כמו ביום הוולדו.

אם מדובר רק על תיקון ספיידר, במידה והגליל של הסלילים לא נדפק, גם במקרה זה הוא יחזור לעבוד כרגיל.

בעקרון זה רק פונקציה של כסף.

אם סאב עלה 2000 ש"ח וקיט סלילים עולה 450 ש"ח, אז אני לא רואה סיבה להחליף לחדש.

אם סאב עולה 800 ש"ח וקיט סלילים עולה 600, אז באמת כבר עדיף לקנות חדש, ולא מהסיבה שזה יעבוד אותו הדבר, כי זה כן, אלא רק בגלל שכבר בעוד 200 ש"ח ניתן כבר לקבל את האחריות לשנה נוספת, ואז הדבר שווה את ההשקעה.

אגב, אני תיקנתי סאב אצל אוטופרט (אצל ולדימיר) תיקון עלה לי 250 ש"ח שזה כלל החלפת גליל ותיקון ספיידר, ואפילו קיבלתי אחריות לעוד 3 חודשים, למרות שהסאב לא היה בכלל של אוטופרט (לא רוקפורד,סרווין וגה, ליטנינג אודיו וכל מה שרוקפורד מייבאים).

בד"כ על תיקון נותנים אחריות, ואם זה סאב שקשה להשיג בארץ, ואו שהוא עולה הרבה כסף, כמו JL 13W7, IDMAX, THUNDER 9500 , או כל מיני מפלצות כאלו ואחרות שקשה להשיג אותם, אז לפעמים גם תיקון שכולל החלפת סלילים ב1000 ש"ח , לפעמים שווה את זה.

under construction..

פורסם

אצלי אין פונקציה של כסף. קיבלתי את הסאב הזה מתנה והתאהבתי בו בגלל זה אני רוצה לתקן אותו. אם הוא באמת יחזור כמו חדש כנראה שאני יתקן אותו וזהו. אגב דיברתי עם אוטופרט והם לא מתקנים סאבים של אלפיין (לא יודע למה) אז התיקון יעשה אצל היבואן של אלפיין וזה יעלה 500 ש"ח.

תודה על העזרה

פורסם

בעל המעבדה הגדולה ביותר בארץ והמנוסה ביותר בארץ לתיקון רמקולים ואני לא מגזים!

בין קהל לקוחותיו מיטב התקליטנים ואנשי הסאונד בארץ.

יש עוד אחד בחולון - סליחה, אך הוא לא מתקרב לקצה הסוליה של האוזמן.

אם הוא לא יכול לתקן - אף אחד אחר לא יוכל לתקן, בארץ.

• תוכן חדש...