פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אנ ירוצה לרכוש את הרכיבים הבאים: קומפוננט:http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=442 וסאב: http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=766 עכשיו אני מתלבט בעיניין המגבר, אני פוחד קצת לקחת את הJBL המפורסם כי אני חושב שהוא יהיה קצת חזר מידי, אני מבקש עצות למגבר אחר תודה.
הודעה אחרונה מאת LBC, -
- 1 תגובות
- 948 צפיות
אני סובל מבעיה בHU שלי שלקבל הRCA אין הארקה מושלמת, הדבר מתבטא ברעשים וברעשי פיצוץ בהדלקה/כיבוי וכ"ו.... הרכבתי את התותב הידוע של שזירת חוט חשמל מהמינוס של הRCA (הטבעת החיצונית) לגוף הרדיו, הרעשים פחתו מאוד, אך הם עדין נשמעו וכמו כן רעשי הפיצוץ המוכרים נותרו... חבר אמר שראה את הבעיה שזר את החוט על הפלוס של הRCA (הפין שבמרכז) כמובן דרך המינוס של הקבל ולגוף הרדיו, וכל הרעשים נעלמו... כעבור יומיים חבר אחר אמר לי שזה יוצר קצר וחיי המגברים והHU ספורים כך, ולכן החזרתי את התותב למקומו במינוס בלבד... לשאלתי, האם אכן זה אסור לחבר בצורת קיצור הRCA? או שהחבר השני טעה? או שאני צריך להחליף חברים? תודה מראש אריק
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן לכולם אז אני יתחיל מחדש מאחר ולפני כמה שבועות לא היו תגובות כאלו או אחרות ... אז אני רוני חדש בפורום הזה שהוא דיי מטורף לדעתי ח"ח לכולם פה ! אז ככה ... יש לי טנדר מיצובישי חמוד כזה והתחלתי לבנות מערכת רק ש... ההתחלה לא היתה טובה אז חשבתי להתחיל מחדש ורציתי רעיונות או פריטים שונים .. אז ככה קומפוננט מורל פולס 6 מגבר לאנזר 421 לקומפוננט . וסאב קיקר קומפ ויאר ה400 RMS מגבר לאנזר VIBE 1800D אז מה אתם חושבים צריך את עזתכם !! אם ישנם פריטים שונים שאתם חושבים שיהיו יותר טובים תרגישו חופשי המערכת במחיר 4500 5000 מקסימום
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כל הזמן יוצא לי לראות התקנות יפות מקדימה שמורכבות מקומפוננט שלוש חלקים של מורל. מיד באס של 8 או 6.5 אינץ', מיד רנג' של 4 אינץ' נראה לי וטוויטר. הנה כמה דוגמאות: (כל הזכויות שמורות לsoundstorm) מה זה הרכיבים האלה ? האם הם קיימים בסדרה כלשהיא של מורל ? מה מחירם ? תודה
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני שוקל את האופציה לרכוש סאב נוסף מסוג 12W7 שהוא 750W RMS עד 900W RMS ב 3 אום סליל בודד. ואז יהיו שנים שיחוברו ויתנו התנגדות סופית של 1.5 אום. אז אני מחפש/מברר אחר מגבר יציב ב 1 אום .!! ושיתן לפחות 1500W RMS (נטו לא חרטה) ב 2 אום. אז נעזור כרגע את המחירים. אבל לרשום את כל מה שעולה. מחירים נברר אחרי זה. (למי שיש בערך שירשום.) חשוב, שהוא יהיה איכותי. ולא רק מונו כוח. תודה רבה. אלי
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני מחפש כרגע מונו בלוק חזק שיפעיל לי 2 סאבים של קיקר L7 750 RMS כל אחד , כרגע יש ברשותי מגבר רוקפורד BD 1001 עם 1000 RMS ב 2 אום , החיסרון שכל סאב הוא 2 סלילים של 4 אום ז"א שאני צריך מגבר שיורד ל 1 אום באיזור של 1000-1500 RMS . תקציב בערך 3000 . מגבר אמין . ואיכותי . לינקים יתקבלו בברכה הקניה אולי תיהיה מחו"ל אז כל לינק יתקבל בברכה עדיפות היא לפניקס גולד , או איזו חברה טובה
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 879 צפיות
היי חברה יש פה למשהו מושג איך מוסיפים מסירים תצוגות במערכות של פיוניר [כאלו שיש את האופציה כמובן] בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת the pawer of spl, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אוקייי אז ככה לפניי יומיים קניתי בשביל דוד שלי סאב של קיקר קומפ רגיל בינתיים הוא מלווה לי אותו והוא פועל אצלי באותו על מגבר של קיקר הבעיה התחילה היום כשפתחתי את הבגאז ושמעתי רעשים מוזרים יוצאים מהסאב כאילו כמו צליל מלוכלך כזה של המוזיקה ולא דפיקות כמו שצריך הסאב דופק זה לא שהוא מוציא רק תרעשים המוזרים אבל מרשרש כזה (קשה לי להסביר במילים) יש לציין שלפני יומיים לא הייתה תבעייה ושמעו נקי את הסאב הרעשים נובעים מהסאב ולא מהפורט המגבר שמגביר אותו זה קיקר 350.4 60*4 RMS תודה לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- 2 תגובות
- 710 צפיות
יש לי אפשרות לקנות סט קומפוננט , רוקפורד P162 והשני הרץ HSK165,איזה מהם יותר טוב ? מישהו שמע משהו על HERTZ ? תודה לעונים
- 1 תגובות
- 728 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62997 מישהו יודע אולי מה הגדלים של הרמקולים הסטנדרטים של אופ קורסה 2001? והאם קומפוננט 6.5 מתאים? ואם לא מתאים מה צריך לעשות בלי בניה? http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=62997
הודעה אחרונה מאת samc, -
יש לי סאב Infinity Reference 1240w 12" 1000 Watts אני רוצה לבנות לו תיבה ואין לי מושג מה עדיף, סגור, פתוח, מאיזה חומר, איזה נפח, מידות וכו' הכל יעשה ע"י נגר אז אם מישהו יוכל לעזור לי בנדון אני אשמח. תודה
הודעה אחרונה מאת jingel, -
- 26 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
נכון, אחרי קניית המערכת עשינו רק חצי עבודה. השלב השני הוא התאמת הסאונד לאוזן "האודיופילית" שלנו, דבר שלוקח לפעמים יותר זמן מאשר בחירת כל הרכיבים והרכבתם. אני שמעתי עם הדיסק של J. Viewz את ההיבריד אוביישן והקיקר והתרשמתי שהקיקר נשמעו טוב יותר. עם איזו מוזיקה אתם מכוונים את המערכת?
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחר שמותקן אצלי באוטו הדוטק 6 ורבע שאני יחסית מרוצה ממנו אך לדעתי הוא טיפ טיפה צורמני אני מחפש קומפוננט שיעשה את העבודה בצורה יותר רכה ונעימה לאוזן בכל סגנונות המוזיקה איזה קומפוננט אתם ממלצים?? אני מעדיף תשובות מאנשים בעלי נסיון בלבד... מחיר עד 2500 ש"ח
- 4 תגובות
- 898 צפיות
שלום, אני מעונין לקנות מערכת קומפלט לרכב. בעיקרון אני ממש לא מחפש עוצמה ורעש אלה איכות סאונד נטו. החלטתי ללכת על קונפיגורציה של רדיו דיסק, מגבר 4 ערוצים, קומפוננט וסאב. בלי רמקולים מאחורה כי לפי מה שהבנתי זה רק הורס את הסאונד. חשבתי ללכת על המפרט הבא: רדיו דיסק DEHP4700MP פיוניר קומפוננט Morel PULSE6 סאב ROCKFORD FOSGATE P112s1 מגבר Magnat The Rock/Scorpion 800 המוכר בחנות שאני רוצה לקנות ממנה את המערכת המליץ לי להחליף את הסאב ל KICKER COMP C12 ואת המגבר ל Mac Audio Z4100 בטענה ששניהם באותו טווח מחירים אך איכותים יותר. אשמח לדעת את דעתכם המקצועת והנטרלית בנושא ואם יש לכם עוד …
הודעה אחרונה מאת barakaaron, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום...אני חדש בעיקרון בכל הקטע של אודיו (וכמובן בפורום) אף פעם לא התעמקתי בדברים האלה, אבל לאחר שכבר סמכתי על מישהו והחלפתי רמקולים לאוטו ועוד פעם יש לי בלאגן ברמקולים, החלטתי לעשות את זה בעצמי הפעם. "אם אין לי מי לי", לא ? בעיקרון יש לי מלא שאלות אבל אמרתי לעצמי לאט לאט נשאל, נלמד ונשגע אנשים אז בהתחלה כמה שאלות על הבעיות הספציפיות ביותר שלי 1. הרמקול השמאלי שלי (יש לי רק שתיים קדמיים) עושה רעשים. לפעמים זה ממש בקטנה אבל לפעמים (בעיקר בשירים עם באסים אני חושב, למרות שאני מוריד במערכת את הבאסים ל 0) הוא עושה מלא רעשים שכבר כמעט עדיף בלי מוזיקה (עד כדי כך גרוע) מישהו אמר לי שמה שקרה זה בעצם שהרמקול יבש. אז ככה: - מה זה אומר שהרמקול יבש ? - מה אני יכול…
הודעה אחרונה מאת iLB, -
מערכת ל במוו
מאת t.e.s- 12 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום יש לי ב במוו מערכת מקורית כלומר רדיו טייפ עם טלוויזה מובנת וצ'נג'ר בבגז'. מכיוון שלא באה בחשבון אופציה לשים רדיו דיסק נורמאלי (צריך לוותר על הטלוויזה) ואני ממש צריך MP3. עברה לי בראש מחשבה לשים DVD ולהשתמש בו כ MP3 וגם כ DVD על הדרך.. עכשיו הבעייה השנייה היא שלמערכת המקורית כפי הנראה אין יציאות RCA. יש ברכב סאב עם מגבר מסריח.. ללא RCA. לא ממשב מבין איך זה מחובר .... אבל הכניסות של המגבר זה כמו כניסה רגילה של חוט לא שקע RCA . אני רוצה לשים שני מגברים חמודים ושני סטים קומפוננט. איך אני פוטר את בעיית ה RCA? והאם לדעתכם הHU המקורי של במוו מספיק איכותי? אני לא מחפש SPL אני רוצה SQ. תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1751,normal_sales מה אתם אומרים על המגבר הזה?. (מצטער שאני מציק עם חוות דעת לגבי אודיו וכו' - אני מנסה להרכיב מערכת טובה אמינה איכותית וחזקה, ואני לא יודע מאיפה להתחיל, אם מישו מתנדב לעזור לי בפרטי ממה להתחיל איזה רכיב הכי חשוב קודם וכו', אני אשמח תודה). תודה רבה יקירק.
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, היום הלכתי לחנות מערכות הקרובה לביתי ואחרי ישיבה ארוכה עם המוכר קיבלתי ממנו הצעות מחיר למערכת שהוא בנה לי. מכוון שאני לא ממש מכיר את החברות הללו רציתי לשמוע את חוות דעתכם ועל מחיר גם. רדיו דיסק פיונייר 7750 מחיר 2000 רמקולים אחורים פיונייר 400 ואט מחיר 600 מגבר לוגיק plx-400 מחיר 1400 סאב 12 אינץ soubd stream מחיר 1100 עבודה+ כבלים 600 בכל אופן מה שאני מעוניין זה מערכת איכותית אבל לא במחירים הרשומים פה ההגבלה שלי היא 3 וחצי אלף שח ואולי 4.
הודעה אחרונה מאת alien, -
- 2 תגובות
- 994 צפיות
יש רעשים ב רמקול אבל לא נירא לי ש זה אלטרנטור מתי ש אני מעביר הילוך ל D ב אוטומט שלי אז ה רעש גדל! מה זה יכול ליהיות?
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעוניין לרכוש מכשיר רדיו-דיסק MP3 עם אפשרות לשליטה על IPOD (אולי לצורך חיבור בעתיד) שיתחבר ליתר החלקים במערכת שלי: מגבר רוקפורד מסדרת POWER, קומפוננט KAPPA של אינפיניטי וזוג 6X9" של אינפיניטי מאחור. ההתלבטות היא בין הדגמים הבאים: 1) אלפיין 9853 ו-9855. 2) קנווד 889 ו-989. 3) קלריון 855 ו-955. 4) פיוניר 8600. 5) JVC KD-SHX850, JVC KD-AVX1. ההעדפה שלי היא למכשירים של קלריון אבל הם לא מותאמים לתדרי ישראל מה שיצריך כיול בארץ (וכנ"ל פיוניר). לכן, אשמח לדעת אם מישהו יודע היכן ניתן לכייל מכשירים לארץ וכמה זה עולה ואיזה מכשיר מהדגמים שציינתי מומלץ. תודה.
הודעה אחרונה מאת arielshiran, -
מתי מפגש בצפון
מאת avil84- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מתי יהיה עוד איזה מפגש בצפון? מתייייייייייייייי תפסיקקקקקקקקקקקקקקקק ללחוץץץץץץץץץץץץץץץץ כלללללללל כךךךךךךךךךך הרבהההההההההההה?
הודעה אחרונה מאת aviss, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, רכשתי פיג'ו 306 1.4 שנת 2000 ידנית, ראיתי שבאוטו שינה ידית קטנה מתחת לידית שליטת המגבים, ששולטת על הרדיו. כששאלתי את המוכר שממנו קניתי את האוטו, הוא אמר לי שהידית הזאת עובדת רק על המכוניות שבאות עם רדיו מקורי של פיג'ו...אז רציתי לשאול אם מישהו יודע אם הידית הזאת יכולה לעבוד על על רדיו לא מקורי, כי עכשיו אני מחליף את הרדיו טייפ הישן לרדיו דיסק חדש חדש ורציתי לדעת אם יש אפשרות שאני יוכל לשלוט על הרדיו עם הידית הנ"ל. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש כתובת של אתר אינטרנט של חנויות שנמצאות בעיר ניו יורק של אודיו ומולטימדיה לרכב. אני חייב את זה לשעה וחצי הקרובה לפני שהבנאדם טס . תודה ענקית! מיקי.
הודעה אחרונה מאת ow-polo, -
- 2 תגובות
- 726 צפיות
מישהו פה מכיר מגבר שעונה על "Duval Nova "? מי שמכיר נא לכתוב חוות דעת. יכול להיות ש nova זה הדגם. הדגם הספציפי הזה הוא 900W תודה לכל המגיבים.
הודעה אחרונה מאת polarom, -
- 25 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום רב התיעצתי לגבי יללת אלטרנטור חזקה שמופיעה לאחר התקנת מגבר JBL . התקנתי תוך הפרדת חוטים כפי שכתוב במדריך JBL להתקנת המגבר ועל פי כל החיבורים הדרושים. המגבר עובד יופי כאשר הרכב לא מונע. ברגע התנע ופעולה רגילה של המנוע ,הגברת טורים, מאוורר פנימי וכו' הרעשים מוגברים בצורה משמעותית ונשמעים ברקע. פניתי לפורום ועשיתי חיפוש יללת אלטרנטור וביצעתי את אחת ההצעות שדובר בת'רד. חיברתי את כבל המינוס לאחד מיציאות ה-RCA בHU בליפוף לסיכוך והרעשים הופחתו משמעותית. חיבור לRCA נוסף לא השפיע להפחתה נוספת של הרעשים. כרגע יש רעש חלש ועדיין מציק ( כי כולנו רוצים מערכת מושלמת...) האם יש עוד מהלך שאני יכול לבצע על מנת להפחית את הרעש שנותר????? נ.ב כבלי הRCA שקניתי הם כב…
- 3 תגובות
- 918 צפיות
שלום רב! הייתי מעוניין לקבל חוות דעת לגבי המכשיר רדיו דיסק אמ פי 3 Blaupunkt Mp35 ואם מישהו יודע פרטים על החברה .. כמו אמינות איכות וכו'. שיגיב בבקשה. תודה רבה יקירק.
הודעה אחרונה מאת יקירק, -
- 7 תגובות
- 800 צפיות
זה המגבר http://manuals.harman.com/INF/CAR/Owner%27s%20Manual/Kappa%20KA52a%20OM.pdf האם לחבר אותו בגישור לסאב של פיונר 305 או לקומפוננט מקדימה דוטק או לאחוריים קנווד 70 אר אמ אס 280W אם אני זוכר נכון בקרוב אני אמור לקבל את הJBL GTO 75.4 וחשבתי אותו לחבר לרמקולים ולקומפוננט ואת האינפיניטי לסאב..מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת shibby, -
- 0 תגובות
- 637 צפיות
שלום לכולם ........ רציתי לדעת איזה ביקורות יש על הקומפוננטים של מק אודיו .... ואיזה קומפוננט הכי כדאי לי להרכיב אצלי ברכב (106xsi ) בתודה אילן...........
הודעה אחרונה מאת ILANAS, -
- 1 תגובות
- 892 צפיות
הפונקציה הזאת נראת Blackout mode ויש באפשרותינו לבחור שהיא תהיה כבויה או דלוקה . על מהת לכבות אותה יש ללחוץ על הכפתור שנקרא "FUNC" על המכשיר (על הפאנל עצמו) כ-2 שניות עד להשמעת הציפצוף . ובכדי להפיעל אותה (כך שהמסך יתכבה תוך 4 שניות , במרקא שלא נוגעים במכשיר) יש ללחוץ על אותו כפתור "FUNC" למשך כ-5 שניות - עד להשמעת הציפצוף. המסר הזה נכתב על מנת לעזור לאנשים שנתקלים בבעיה כזאת ושחושבים ישר שהמכשיר מקולקל. נתקלתי הרבה פעמים עם הנושא הזה. תהנו !
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 9 תגובות
- 992 צפיות
יש לי מגבר לאנזר 430 4 ערוצים 125 אר אמ אס לערוץ 2 ערוצים מגושרים לסאב פיוניר 800 וואט 400 אר אמ אס הבעיה שהסאב לא מורגש בכלל באוטו השאלה היא איזה 2 סאבים אני יכול להביא שערוץ אחד במגבר בלי גישור יפתח כל סאב אני מתכוון ש-2 ערוצים במגבר ילכו ל-2 סאבים חשוב לי שהתיבה המקורית תהיה עם פורט מה אתם חושבים על פיוניר 600 וואט 150 אר אמ אס החדש ? 2 כאלו יעבדו חזק מאוד ?
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 847 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- amosbmw
- גולדן191
- ע.
- Fluffy
- PYA
- epiphone
- RBRB
- laviil
- Pavlik
- tepic
- yoav911gt2
- falou