Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש מכשיר רדיו-דיסק MP3 עם אפשרות לשליטה על IPOD (אולי לצורך חיבור בעתיד) שיתחבר ליתר החלקים במערכת שלי: מגבר רוקפורד מסדרת POWER, קומפוננט KAPPA של אינפיניטי וזוג 6X9" של אינפיניטי מאחור. ההתלבטות היא בין הדגמים הבאים:

1) אלפיין 9853 ו-9855.

2) קנווד 889 ו-989.

3) קלריון 855 ו-955.

4) פיוניר 8600.

5) JVC KD-SHX850, JVC KD-AVX1.

ההעדפה שלי היא למכשירים של קלריון אבל הם לא מותאמים לתדרי ישראל מה שיצריך כיול בארץ (וכנ"ל פיוניר). לכן, אשמח לדעת אם מישהו יודע היכן ניתן לכייל מכשירים לארץ וכמה זה עולה ואיזה מכשיר מהדגמים שציינתי מומלץ.

תודה.

פורסם

בנוגע למכשירים אני גם עומד בפני קנייה של רדיו דיסק מארה"ב וכנראה שזה יהיה האלפיין 9853 או אם אני אשנה את דעתי אניט אקח בסוף את ה-9855

אבל רציתי בהתחלה את הקלאריון אבל כמו שאמרת צריך לכייל אותו וגם אין ייבואן מסודר של החברה כך שאם ישנה בעיה זו באמת בעיה גדולה כי להשיג חלקי חילוף יעלה הרבה כסף וזמן!

אז החלטתי ללכת על האלפיין!

ובנוגע לכיול עוד לא ביררתי אצל אנשי מקצוע אבל הבנתי שזה נע בין 300 ל-400 ש"ח בערך

פורסם

לגבי המכשיר הקלריון איכותי ביותר.. ולגבי הכיול..!! עם מכשיר כזה באמת מישהו ישמע רדיו!!???

ואם אתה רוצה אלפיין לך על ה-9855... מה יותר איכותי??? לא יודע בדיוק אבל שניהם ברמה גבוהה מאוד!!!

יש לחבר שלי את האלפיין 9855 והוא מכשיר סוף הדרך!!!

לגבי מה שאמרתם על הקלריון .. לכייל עולה בערך 400 ש"ח .. ולגבי יבוא סדיר.. יש כזה בארץ ולא צריך לדאוד יש חלקים.. אם אני לא טועה היבואן הוא ס.ג אלקטרוניקה

בהצלחה

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

את המכשירים של קלריון משנת 2005 והילך, לא ניתן לכייל כלל, (מכשירים אמריקאים כמובן).

רק מכשירים שיוצרו בשביל אירופה יכולים לעבוד בתדרים אירופאים כמו בישראל.

בכל מקרה כיול לא עולה 400 ש"ח.

ובלי שום קשר תלך על האלפיין ואם אתה כבר קונה בארה"ב ומביא אותו אישית איתך, תקנה את ה9855, הבדל של אולי 80 דולר שמשתלם כי גם ככה אתה קונה אותו במחיר בדיחה, אתה תוכל למכור אותו עוד שנה משומש בארץ ביותר יקר ממה ששילמת.

under construction..

פורסם

יש בחו"ל ביקורות מעולות על המכשירים של קנווד (אלה הדגמים הטובים ביותר שלהם) שעולים לא פחות מהמכשירים של אלפיין ונראים כמכשירים מעולים. מישהו מכיר את הדגמים האלה?

פורסם

kenwood ו panasonic.

מאוד נמכרים בארה"ב, כמובן שיש להם מכשירים מעולים כמו שאר החברות ולא נופלים מאלפיין או קלריון.

העניין הוא אחר, וזה השוק בארץ.

גם אם הבאת מכשיר מאוד איכותי של קנווד,יהיה מאוד קשה למכור אותו אח"כ בארץ, בניגוד לאלפיין או קלריון.

תמיד יש קונים לכל דבר אבל צריך להשוות אם המכשירים, יש גם עוד עניין וזה תדרי הרדיו הישראלים שהם כמו תקן אירופאי, ולא בטוח שהקנווד או הפנסוניק למינהם יכולים לשנות עפ"י ZONE1\2 כמו באלפיין.

אני עדיין עם ההמלצה שלי על ה9855, 80 דולר יותר מה9853 ושווה כל גרוש.

סה"כ מדובר על 310-350 דולר שזה בערך 1400-1650 ש"ח , שזה פרוטות לעומת המחיר המופקע שלהם בארץ(3400-3800).

וזה מכשיר מעולה שגם אחרי שתלמד חצי מהאופציות שלו הוא עדיין יפתיע אותך מחדש כל פעם.:).

under construction..

פורסם

רוב הקנוודים מסדרות של 2005 מכילים טיונר רב אזורי.

לקרצ'פילד יש מנוע חיפוש ומיון למוצרים בחנות, בחירת האופציה "טיונר אירופי" מביאה את התוצאות הבאות:

http://www.crutchfield.com/S-qH64VvDhP4X/cgi-bin/prodgroup.asp?g=300&avf=Y&skipvs=T&nvpair=AG%5FGeneral%5FFeatures%7CYCEuropean%5FTuning#see_all

צריך רק לבחור מבינהם ולא לרכוש מקרצ'פילד כי הם יקרנים בטירוף ושירות הלקוחות המעולה שלהם לא יעזור לך עם המכשיר בארץ.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אני מכיר את קרצ'פילד ואכן בדקתי באתר שלהם אבל הבעיה העיקרית שלי היא לבחור את הדגם בהנחה שאני לא מעוניין לעשות כיול בארץ. המכשירים של קנווד נראים מאוד נחמדים, תמורה טובה מאוד לכסף והדגמים העליונים שלהם נראים מבחינת תכונות לא נופלים משום מכשיר של קלריון, אלפיין ופיוניר.

מעניין אותי לדעת אם מישהו ניסה להשוות את הדגמים האלה למתחרים ומה דעתו.

• תוכן חדש...