Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משינה-האוסף, בהחלט הקלטה טובה, מגוון רחב של סגנונות.

דייר-סטרייט - מרק קנופלר והגיטרה מתאחדים.

סטינג- fields of gold.

infected- לאלקטרונית.

Tracy Chapman-לקטעים של זמרת ומידים.

ZZR

פורסם
AUDIO FEEL , חלק גדול מהמוניטורים כן , אבל אל תשכח שרוב המוסיקה מוקססה במוניטורים של אולפן , וסאב הוא לרוב התוספת באוטו , ולא הפוך ( ולכן יש הרבה דיסקים גם "גדולים" שיש לא מעט בלאגן בתדרים הנמוכים באמת )

כשיש לך מיד באסים או וופרים טובים, שמנגנים כמו שצריך, אני לא הייתי מוסיף סאב.

עם וופרים, נגיד כמו של אייל באוטו, הייתי בכיף מוותר על אחד כזה.

עם זאת, סאב איכותי, פאנצ'י ומהיר, בשילוב עם מגבר היודע לשלוט בו, ועובר את מבחן הבייס דראם מבלי להתמרח וליצור רזוננס, עושה את ההאזנה למהנה פי כמה

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

כמובן שמיד-וופר של 8" או 9" זאת תוספת נפלאה, אבל סאבים של 12"/15"/18" מנגנים את התדרים הנמוכים הרבה יותר טוב ובעוצמה הרבה יותר חזקה.

סאב זאת תמיד תוספת נפלאה גם על סטים עם מידוופר של 9" כמו האלית ודומיו.

שילוב של סט כמו האלית או במילים אחרות סט 3 WAY עם מידוופר 8/9" + סאב 12 מהיר ומדוייק כמו הIDMAX ודומיו, זאת מערכת נפלאה.

under construction..

פורסם

לא הייתי בונה על דמפינג פקטור לריסון סאב, ממה שהבנתי ,הוא זניח ביחס להשפעות התיבה.

אפשר לתכנן תיבה sealed עם PRD (יש חברות שמאפשרות לקנות חלק כזה מתוצרתן),

אפשר לשנות נפחים של תיבה (בהתאם לסאב כמובן),

להשקיע באיטום/חומרים לשיפור אקוסטיקה(גם בתוך התיבה).

ZZR

פורסם

אמממממ לבדוק ניקיון של סאונד....EMMA SHAPLANE

לבדוק סאב וופר.....חלק אמה שפלן, חלק עם ERA...וגם דיסק בדיקה....של באס מאכאניק....

פורסם
כמובן שמיד-וופר של 8" או 9" זאת תוספת נפלאה, אבל סאבים של 12"/15"/18" מנגנים את התדרים הנמוכים הרבה יותר טוב ובעוצמה הרבה יותר חזקה.

סאב זאת תמיד תוספת נפלאה גם על סטים עם מידוופר של 9" כמו האלית ודומיו.

שילוב של סט כמו האלית או במילים אחרות סט 3 WAY עם מידוופר 8/9" + סאב 12 מהיר ומדוייק כמו הIDMAX ודומיו, זאת מערכת נפלאה.

אני דווקא הייתי הולך על מידבאסים, לא יותר מ 5.4 , וסאב אחד של 10" או שתי שמיניות, עם עדיפות לשתי השמיניות. ה 12w7 ליגה אחרת.. זה עדיין תלוי ברכב, אך בגדול זוהי ההעדפה שלי.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
אני דווקא הייתי הולך על מידבאסים, לא יותר מ 5.4 , וסאב אחד של 10" או שתי שמיניות, עם עדיפות לשתי השמיניות. ה 12w7 ליגה אחרת.. זה עדיין תלוי ברכב, אך בגדול זוהי ההעדפה שלי.

לא דיברתי על מידבאס, אלא דיברתי עם מידוופר .

בסטים של 3 חלקים זה בד"כ מידוופר של 6.5/8/9 אינטש , מידבאס של 4/5.25 אינטש וטוויטר...

under construction..

• תוכן חדש...