פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
כיוונים באלפיין
מאת תומאס- 0 תגובות
- 794 צפיות
מישהו יודע איך מכוונים כל בנד בנפרד בדגם 9831 ? אני מצליח לכוון רק אחד מתוך כל יוזר והטויטר צורם אם מישהו יכול לעזור לי בנושא אני ישמח שבת שלום
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 1 תגובות
- 945 צפיות
המגבר הזה של לנזר. יגביר מקדימה מורל דוטק שכבר קיימים. ובנוסף יגביר כנראה סאב של קיקר comp vr 400 rms. שאלתי אם גישור יספיק לסאב כלומר 2 יציאות לקומפוננט ו-2 לסאב. ואם ניתן להוריד 2 יציאות ל-2 אוהם ו2 יציאות להשאיר על 4 אוהם? תודה גלעד.
הודעה אחרונה מאת Tamir&Gilad, -
- 0 תגובות
- 707 צפיות
אני צריך MP3 וקומפוננט אלא אם כן יש הצעה אחרת.. תודה
הודעה אחרונה מאת tom123, -
- 0 תגובות
- 806 צפיות
בתוצאה מכך שהשמיעו לי מה הסאב שלי (פוקאל 33A) מסוגל להפיק בהגברה מתאימה וכתוצאה של טחינת עבודה מטורפת אני כנראה משדרג את ההגברה באוטו שלי ורציתי להתייעץ איתכם... האופציות שלי הם כאלו: 1)להוסיף מונובלוק עד 1500 שיחזיק את הסאב ולעבוד עם הנקאמיצ'י הנוכחי שלי בשתי גישורים 2)לעשות איזה טרייד או להמשיך בניסיונות למכור אותו ולאחר המכירה להביא מגבר high end כאשר מתוך רשימת ההי אנד אני מסתכל על הליקס B4 פייז אבולושן אופוס 4 נקאמיצ'י 2004(אגב אותו כבר ראיתי מפעיל סאבים דומים לשלי והוא מתפקד עליהם בצורה שלא תאמן) בגדול זהו אם יש עוד הצעות על כל סוגים מיניהם או לעזור לגבש החלטה איזה מגבר יקנה אני אשמח הקריטריונים למגבר החדש צריכים להיות כוח בגישור שלא יהיה מתחת ל…
הודעה אחרונה מאת mdma, -
sony cdx 7700
מאת amit19- 1 תגובות
- 902 צפיות
http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^4081,'normal_sales') מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליו (בינתיים רק מתענין ) ראיתי שיש לו 3 כניסות rca ו4v עוצמת מתח ליציאה חיצונית . עכשיו לשאלתי :מלפני שבוע פתחתי דיון על הבדלים בין רדיו דיסקים ונאמר לי שרדיו דיסק עם שלושה כניסות rca יהיה איכותי יותר מכיוון שיהיה לו אופציה לשליטה על סאב ועל רמקולים . מה גם שהמתח יציאה חיצונית הוא גבוהה (4v) אז אם נגיד אני מחליף לרדיו דיסק הזה ,מרדיו דיסק sony cdx2210 עם כניסת rca אחת ועוצמה של 2v ליציאה חיצונית . האם אני יהנה מצליל יותר איכותי משעכשיו קצת חסר לי? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
אהלן חברים. יש לי את המערכת שנמצאת בחתימה . נתחיל בסיפור- כל מי ששמע במפגש בראשון את המורל הייבריד שמע עם פאזות הפוכות , לאחר בדיקה הסתבר שהיתה פאשלה בחיבור בקרוס, בגלל זה הטויטרים לא ניגנו כמו שצריך ואת הזמר היו שומעים מאמצע הדלת וכל הבמה קדמית השתבשה- חשבתי כבר שקניתי רמקול פגום(אפילו יותם הבחין במשהו מוזר). לכן הייתי מעביר את הסאונד קצת אחורה ומקבל צלילים גבוההים מה6על9 שיושבים אחורה (ככה לא עובדת מערכת נורמלית). בקיצור עכשיו אני מרוצה מאוד מהסאונד וופר איכותי מאוד , הטויטר רך מאוד מגיע גבוהה אני אוהב את זה בקרוס הוא על +3 db, אני לא משתמש בכלל ב6על9 יש לי במה איכותית וטובה לדעתי, מקווה למפגש בזמן הקרוב כדי להשמיע לחברים ולקבל הצעות לשיפורים ועוד ועוד.... …
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום עליכם חברים יקרים - בתאריך ה- 23.9 ביום שישי בשעה 15:30 - מתחם היוניברס קלאב בנשר יתקיים מפגש אודיו צפון הקבוע של הסביבה. מיותר לציין שכולם, אבל כ-ו-ל-ם מוזמנים, גם אלו שמחרישי אוזניים וגם אלו הבודדים שעדיין יש ברשותם רדיו-טייפ.... כמובן, עוד מיותר לציין שלא נקבל ונסבול התנהגות ילדותית מכול סוג שהוא עם הרכבים שלכם - אם הייתם מגיעים למפגש עם איזו סופרה או סקיילין היינו מבינים, אבל לבינתיים, תנו לאונו שלכם לנוח.... ברגע שזה יקרה המפגש יתקפל וכך ייהרס לכולם....לתשומת ליבכם! בקיצור - המפגש עצמו יהיה על אחריותי ועל עמיתי - רועי, מכיוון שגל מתכנן איזושהי הודעה רישמית לגבי עתידו בתחום, ולכן אני ורועי נדאג לכיבוד ושתייה (כמו במפגש שעבר שרשם הצלחה יתרה) ונ…
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- 1 תגובות
- 851 צפיות
שלום לכולם. קניתי את המגב של סוני מהדיוטי (לא היה את הJBL, נשבע לכם!!) בכל מקרה - אלה ה SPECS של המגבר. אשמח לשמוע הצעות לסאבים במחירים סבירם 500-600 (גם יד שניה הולך). Sony Xplod Mobile Amplifier, Model XMSD46X --------------------------------------------- Key Features: * 600W max power * 60W x 4 RMS into 4 ohms, 20Hz-20kHz @ 0.08% THD * 60W x 2 + 150W x 1 RMS into 4 ohms, 20Hz-20kHz @ 0.1% THD * 75W x 4 RMS into 2 ohms, 20Hz - 20kHz @ 0.1% THD * CEA-2006 Power Compliant * Variable 50 � 300Hz low/high pass filter Specifications: * Max Power (Watts): 600 * Ad Hoc Power into 4 ohms, T…
הודעה אחרונה מאת alexbak, -
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
לחבר שלי יש לנד קרוזר עכשיו הוא שמע בעבר דיסקים צרובים באוטו ועכשיו המערכת המובנת של הג'יפ לא קוראת צרובים יותר הוא הלך למוסך ואמרו לו שהיא מהתחלה לא אמורה לקרוא צרובים עכשיו אני יודע ואתם יודעים שכיום כמעט כל מערכת קוראת צרובים אז הוא צריך להשיג אישור או כל דבר בכתב שמעיד על כך שהמערכת המובנת של לנד קרוזר מודל 2003 קוראת צרובים אנא עזרו לי!!!!
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברה מי לדעתכם המתקין נותן השירות הכי טוב .והכי מבין ומוכר את הציוד הכי איכותי
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 22 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
פיוניר 7600 ! קדמיים פיוניר 150 אחוריים 300 ! מגבר לאחוריים לאנזר וייב 420 ! רק התקנתי ת'מגבר ועדיין לא הצלחתי לכוון ת'מערכת לשביעות רצון שלי לפחות ! אז אם אפשר עזרה קצת... ואני מתכוון לכמה להעביר אחורה\קדימה ? מה עם ה- low, mid, high וה- bass, treble asl ?? מזה בכלל? להפעיל אותו? על כמה? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת ramig3, -
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
השאלה למעלה
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני לפני רכישת מגבר 4 יציאות. המגבר יהיה בסביבות ה-100 RMS ליציאה ב-4 אוהם. שאלתי היא אם ניתן לחבר קומפוננט למגבר ב-4 אוהם ולגשר ב-2 אוהם לסאב. כלומר 2 יציאות ב-4 אוהם לקומפוננט ו- 2 יציאות להפוך ליציאה אחד ב- 2 אוהם לסאב. האחורי יוגבר על ידי המערכת. תודה גלעד.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חדש בפורום,חדש בעינין סטראו לרכב. דעתכם על-Magnat Scorpion 800 או-Magnat Power Engine 4 תודה מראש-z.s
הודעה אחרונה מאת z.s, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ההתלבטויות האחרונות שלי : סאב וופרו12ואינטשוRockfordוP112S4ו - 150 RMS סאב וופרו12ואינטשוPioneerוTSW306Cו - 400 RMS סאב וופרו12ואינטשוLanzarוHRW124ו - 500 RMS סאב וופרו12ואינטשוLanzarוMAX12ו - 550 RMS או שיש לכם המלצה אחרת עד 500-600 שקל , תודה
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 1 תגובות
- 894 צפיות
היי, כבר מלא זמן לא כתבתי פה, מהסיבה שהתחלתי שנת שירות אז גם לא יוצא לי להיכנס הרבה... בכל אופן נחמד להיכנס מדי פעם, אפילו שקצת איבדתי עניין מאז שהתקנתי בשעה טובה את המערכת לפני חודשיים. התקנתי בסאונד FX ואני מאוד מרוצה, טפו טפו לא היו לי בעיות עד כה. מקריאה פה ושם בפורום הבנתי שהם סגרו את שני הסניפים בתחילת החודש, אז רציתי לדעת למקרה שיהיו בעיות למי לפנות? אני מבין שהמספרים בכרטיס ביקור כבר לא ממש שווים משהו... האם עופר מתכוון לתת עדיין אחריות על ההתקנות שהוא ביצע?
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 0 תגובות
- 904 צפיות
שלום רב, אני על סף רכישת שרייד (למי שמכיר) רכב קטן,זול וקומפקטי...לרכב אני אצטרך להתקין מערכת, ואני בהתלבטות.. HU אני חושב לקנות משהו טוב (בסגנון ה7750MP שיש ברכב אחר שבבית) יד שניה.. וכעט ההתלבטות ברמקולים.. חשבתי על זה- http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=292&CategoryID=160&Page=1 על המדף וזה בדלתות הקדמיות- http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=282&CategoryID=160&Page=1 אני רוצה לקבל באס וצליל טוב, אבל בלי סאב ומגבר...מה דעתכם? והאם כדאי במקום הקדמים ללכת על קומפוננט-אם כן מה זה יתן?
הודעה אחרונה מאת MINI MATAN, -
- 0 תגובות
- 866 צפיות
או שהוא פשוט לא מוציא שום דבבר?? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Saxy - Sexy, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 893 צפיות
יש בכלל מחר מפגש אודיו?
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו מכיר? איך הדבר הזה פועל? האם אפשר לחבר לשם כל דיסק און קי, או רק דגמים ספציפיים? ו..האם זה אומר שהמערכת פועלת ללא חלקים נעים (כאשר מנגנים באמצעות ה-USB)? אם כך הדבר - האם בטוח לקנות מערכת זולה, שתשמש בעיקר לזה? ואם לא מוכר.. אני מצרף דוגמא שמצאתי: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^4002,normal_sales
הודעה אחרונה מאת אקס השחור, -
- 3 תגובות
- 664 צפיות
יש לי מגבר של סוני XM-SD46X , סאב של אינוקס 250w , מערכת של פיוניר הערכה הזאת http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2552,'normal_sales') טובה ?
הודעה אחרונה מאת oz1, -
התאמת קומפוננט למגבר 1 2
מאת KaKa- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי מגבר ג'יי בי אל ההוא מהדיוטי פרי... וקניתי את הקומפוננט הזה... http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=40626 מתקין אחד אמר לי שלא להתקין את הקומפוננט למגבר הזה כי הוא ישרוף לי את קומפוננט.. השאלה שלי אם זה חרטה או אמת.. אני צריך תשובה ממשהו שיודע בטוח כי די מפחיד לקחת תסיכון..
הודעה אחרונה מאת KaKa, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה הפיצוצים ששמעתי מהרמקולים האחוריים - לאחר בדיקה של יום ( להזכירכם פנל + 2 מגברים אחד שולט על הקידמיים אחד על האחוריים) היה לי רעש של פיצוצים ברמקולים האחוריים בלבד לאחר הפיכת החוטים ובדיקה נמצאה הבעיה שנוגעים במגבר קלות או טופחים עליו שומעים את הפיצוצים ברמקולים-(המימברנה של הרמקולים רועדת) אי אפשר לנהוג ככה ולשמוע מוזיקה - עזרכתם בבקשה..... בטח משהו בקשר להארקה או משהו כזה שלא נוסעים המגבר בסדר (גם כשהוא מונע) ברגע שטופחים עליו /רק נוגעים בו - ומלחמת עולם נפתחת
הודעה אחרונה מאת AmitGo, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אוקיי, היום הלכתי לשמוע 2 מכשירים של קלריון DXZ945MP ואת ה DXZ856MP ה945 זה הדגם המוכר עם המסך מגע (גלי כזה) ופשוט ה856 לא רואה אותו ממטר מבחינת הסאונד!!!! הוא פשוט מדהים! הבעיה היחידה היא שהוא עולה בארץ 5000 ש"ח. מה שגרם לי לפשפש קצת באינטרנט ולגלות שהדגם האמריקאי ניתן להשגה ב 300$ (אני נוסע עוד חודשיים אז אין בעיה של משלוח וכל השאר) מה שכן, כמובן אין רדיו שזה די חשוב לי, האם יש מכשירי רדיו בלבד קולטי FM לארץ, רצוי מאוד בגודל חצי DIN. אשמח לכל דגם... תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת tfishler, -
- 2 תגובות
- 941 צפיות
שלום, יש לי רכב סיטרואן C-15 ( דומה מאוד לרנו אקספרס) מערכת 4X45 של AUDIOTECH רמקולים קדמיים "4 110W כל אחד + טוויטרים רמקולים אחוריים "6.5 200W כל אחד 3WAY לרמקולים האחוריים בניתי תיבות מיוחדות (זה רכב שאין אפשרות למגש כי הבגאז' הוא כמו סלון ענקי) קניתי סאבוופר "8 של FIRST AUSTRIA בעוצמה של 400W דגם CS-4281 הנתונים שלו שכתובים על המגנט: 250NM ULTRA SOFT TRANSPARENT PP CONE FOAM-ROLL AIR SUSPENSION HEAT RESISTANCE VOICE COIL STRONTIUM השאלה שלי היא איך לבנות את התיבה, מה המידות וכו' ? האם אני צריך לחבר CROSSOVER למגנט כדי שיוציא צלילים נמוכים? * בנוסף, יש לי מגבר של סופר סאונד 100W עם 2 יציאות. האם הוא יספיק בשביל סאב שכזה? (א…
הודעה אחרונה מאת ramig3, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חבר שלי מחפש סאב וופר SQ ב 2000 שקל משהוא שישמע טוב בלי בירבורים אבל אם יש לכם הצעה ממש ממש טובה אז אפשר למתוח את התקציב בעוד 500 שקל
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני חדש ולכן אודה על סבלנות בתגובות לשאלותי! לא מזמן רכשתי פורד פוקוס מודל 2003 וכמו ברכב הקודם שלי סופר לנסר 1994 אני רוצה להרכיב את כל המערכת בעצמי! השאלה שלי מאד פשוטה. מהיכן אוכל להכניס כבל מתח 12V ישירות מהמצבר אל תוך הקבינה מבלי לקדוח חורים ברכב הקודם זה היה מאד פשוט. מוצאים פיטמה פנויה ונכנסים ישר אל ה - DASH BOARD בפוקוס זה בלתי אפשרי. אין פטמות כאלו HELP
א. אם המגבר שלי תומך ב150MV עד 4V והרדיו שלי הוא 2V האם בכיוון במגבר אני צריך לכוון את המחוג לאמצע? ב. אם אני מחליף מכשיר ל8V האם הוא יכול להזיק למגבר בגלל שהוא מכניס לו מתח גבוה מדי?
נעילה
מאת TRANSFORMATOR- 0 תגובות
- 775 צפיות
כללי הפורום.
הודעה אחרונה מאת TRANSFORMATOR, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני צריך להתקין פאנל קומפוננט ומגבר .אולי תדרש גם הגבהה לרמקולים.צריך המלצה למקום בירושלים שיוכלו להתקין ולכוון את החלקים שלי בצורה טובה ומקצועית ולא ישחטו אותי במחיר. תודה
הודעה אחרונה מאת oogee,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 672 אורחים (הצג רשימה מלאה)