Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני רכישת מגבר 4 יציאות.

המגבר יהיה בסביבות ה-100 RMS ליציאה ב-4 אוהם.

שאלתי היא אם ניתן לחבר קומפוננט למגבר ב-4 אוהם ולגשר ב-2 אוהם לסאב.

כלומר 2 יציאות ב-4 אוהם לקומפוננט ו- 2 יציאות להפוך ליציאה אחד ב- 2 אוהם לסאב.

האחורי יוגבר על ידי המערכת.

תודה גלעד.

פורסם

עוד לא קניתי אבל אני כנראה יקנה את הלנזר 1000 - 4 יציאות.

הקומפוננט 4 אוהם -מורל דוטק.

סאב עדיין אין אבל הוא יהיה 2 אוהם.

תודה על העזרה :)

פורסם

גם אם המגבר לא יציב ב2 אוהם הוא יעבוד, רק צריך לדאוג שהוא לא עובר את היכולת שלו ב4 אוהם מבחינת וולטאז'.

בכל מקרה ישנם מגברים ש"מרגישים" את ההתנגדות ולא יפעילו שום דבר כאשר זה לא בהתנגדות שהם יודעים לעבוד בה.

בד"כ במגברים סטנדרטים אין בעיה כמו שאמרתי לפני, כל עוד לא עוברים את הוולטאז' כמו ב4 אוהם, רק זה דורש כיוון ולא אמורה להיות בעיה.

under construction..

פורסם

לא נראה לי שצריכה להיות בעיה לחבר לו סאב.

אם כי הוא מוציא לכל ערוץ ב2 אוהם 200 וואט RMS, ואתה יכול לחבר בהספק כזה 2 סאבים של 250-300 וואט RMS הוא יפעיל אותם מצויין, אם לא אז בגישור הוא בהחלט יוכל לספק סאב של עד 350 וואט RMS.

under construction..

• תוכן חדש...