פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
התקנתי היום תמערכת *** תמערכת = את המערכת *** http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=84820 שומעים ממש טוב עכשיו אני רוצה לקנות קומפוננט התקציב שלי הוא 500 ש"ח +- מישהו יכול להמליץ לי??? חוץ מזה אם אני שם קומפוננט אני צריך עוד מגבר או שהמגבר הנוכחי יספיק?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 0 תגובות
- 984 צפיות
חבר מכר את האוטו שלו וקנה חדש ואני מתקין לו את המערכת, אבל הצמה של הרדיו דיסק נשארה באוטו שהוא מכר. ז"א חסר לנו הקונקטור. האם יש למישהו רעיון כיצד להשיג את הקונקטור הנ"ל או לאלתר משהו אחר (אולי מישהו יודע על קונקטור אחר שמתאים).
הודעה אחרונה מאת יותם ק., -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום יש לי את השלט עם הדגם לעיל אבל בטעות איבדתי את התושבת שלו , יותר נכון הרכב שלי נמכר עם התושבת של השלט ואני רוצה למצא לו תושבת מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
הודעה אחרונה מאת adir22, -
- 0 תגובות
- 814 צפיות
קניתי את הסאב הבא : וLanzarוHRW124 אפשר לקבל עליו חוות דעת ? והכי חשוב.. אני מעוניין לתת מידות לנגר להכנת תיבה.. מישהו כבר הרכיב לו תיבה ?
הודעה אחרונה מאת Possibilities, -
- 25 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכם, איזה סט נשמע נקי יותר ו נפתח טוב יותר ללא מגבר: Planet Audio p6 Magnat Xtrema 2160 Kenwood KFCP605 JBL KFCP605 LIGHTNING AUDIO B1.65C Power Acoustic NEXC60C או XP2K60C Mac Audio Premiun 2.16 או Attack 2.16 פספתי משהו אני אשמח לקבל כל עצה העדפה תודה מראש גל
הודעה אחרונה מאת shmulikk, -
- 2 תגובות
- 914 צפיות
קנווד 4029+ רמקולים KFC6989IE Kenwood ב1100 שקל.
הודעה אחרונה מאת big, -
- 10 תגובות
- 940 צפיות
האם האינפיניטי הזה עדיף על הפיונר 305 http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB25457=58865&DB141014=141035 פשוט אני רואה שהמחיר שלו לא גבוא ואם אני אמכור את הפיונר ואוסיף קצת אז יהיה לי סאב של אינפיניטי שאני אישית מעריך את החברה הזאת יותר מפיונר ושאלה שניה איזה הבדל אני ארגיש בצליל שהצורה של הסאב תהיה עגולה!?
-
- 34 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
טוב עכשיו הבנתי שהרמקולים 6.5 אינץ' של קהנווד היו טעות איומה . אני מחפש קומפוננט בתקציב 500 שקל ,אני שומע טראנס ראפ היפ הופ קיצור הכול חוץ מרוק!. תודה לעונים . ובבקשה לא להציע מורל פולס לא סובל תקומפוננט הזה.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 5 תגובות
- 886 צפיות
אחרי שמכרתי את הסרווין שהיו לאחי בג'יפ אני צריך לקנות משהו חדש וכמובן אחר ושיהיה טוב יותר מהם. יש לי כמה התלבטויות וצריך עזרה ממכם במה לבחור. 1.מורל דוטק MK2 6.5 ב700 שקל חדשים 2.פוקאל פוליגלאס 165V ב900 שקל חדשים 3.MTX BG6.4A משומשים קירור שמן ב600 שקל (ולא מצאתי עליהם פרטים) 4.פוקאל 165K משומשים ב900 שקל
הודעה אחרונה מאת koka, -
אלטרנטור חלש 1 2
מאת סאונד בראש- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש לי ברכב סיאט איביזה ישנה , ציוד הגברה קצת כבד עכשיו בווליום גבוהה המגבר מדגם ה AB שלי מתכבה , לעומת זאת ה class d ממשיך לנגן השאלה שלי היא האם קבל יפתור לי את הבעיה ,או שאני חייב אלטרנטור אחר תשובות מהמבינים בלבד \ המלצות למקום לרכישת אלטרנטור משומש במחיר טוב בתודה מראש נ.ב אין לי נפילות מתח בווליום ממוצע
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים, כפי שאתם רואים אני חדש, וזו ההודעה הראשונה שלי בפורום ברשותי רכב ישן, מיצובישי לנסר שנת 1992 ויש בו רדיו טייפ ישן נושן, רציתי להחליף אותו ברדיו דיסק חדש קורא אם פי 3, ולאחר סקירת שוק ננעלתי על המכשיר הבא: SONY CDX-S2210 רק שממש לפני שהזמנתי את המכשיר, שמתי לב שיש לו יציאה אחת בלבד למגבר, ולמרות שאין לי מגבר באוטו, אני פוחד להזמין את המכשיר בלי לדעת מה זה היציאות למגבר, ומה החשיבות של מספרן, ראיתי שיש מכשירים אחרים עם יותר יציאות, אך הם יקרים בהרבה, ואני סטודנט מסכן חסר כסף.. חחחחח... אני אודה מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי מה החשיבות של מספר היציאות למגבר במערכת ובמה תגביל אותי יציאה אחת בלבד. תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת lancer1992, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נתקלתי במהלך שוטטות באינטרנט.......
הודעה אחרונה מאת Saxy - Sexy, -
- 21 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. קניתי את המגב של סוני מהדיוטי (לא היה את הJBL, נשבע לכם!!) בכל מקרה - אלה ה SPECS של המגבר. אשמח לשמוע הצעות לסאבים במחירים סבירם 500-600 (גם יד שניה הולך). Sony Xplod Mobile Amplifier, Model XMSD46X --------------------------------------------- Key Features: * 600W max power * 60W x 4 RMS into 4 ohms, 20Hz-20kHz @ 0.08% THD * 60W x 2 + 150W x 1 RMS into 4 ohms, 20Hz-20kHz @ 0.1% THD * 75W x 4 RMS into 2 ohms, 20Hz - 20kHz @ 0.1% THD * CEA-2006 Power Compliant * Variable 50 � 300Hz low/high pass filter Specifications: * Max Power (Watts)…
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 2 תגובות
- 691 צפיות
מה ההבדל המהותי בין ה2? רק מסיבות מקום קוסמטיקה? או שיש הבדל עקרוני בין ה2? תודה
הודעה אחרונה מאת alexbak, -
- 2 תגובות
- 930 צפיות
חיפשתי בכל מקום אפשרי שמסביר לגבי בניית תיבה לסאב, מצאתי שהכי מתאים למקרה שלי תיבה פתוחה מסוג ported. אך אני לא מצליח לחשב את נפח התיבה וגודל הפורט. מישהו יכול לעזור לי בזה? קישור לתכונות הרמקול: http://www.best4u.co.il/product.asp?productid=4441&CatCode=207
הודעה אחרונה מאת ramig3, -
- 20 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם הקומפוננטהאלה של Lanzar שווים? האם קומפוננט gto של JBL שווים? תודה
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 4 תגובות
- 779 צפיות
ערב טוב לכל המופרעים יש לי שאלה לגבי סט קומפוננט שישלים לי סאונד לרמקולים אחוריים של sound streem דגם 150 rms sft6.9 , שהמערכת תוגבר כנראה על ידי jbl gto 75.4 מחפש קומפוננט עד 500 ש"ח בדרך כלל שומע טראנס ושוטי הנבואה תודה מראש פלפלה
הודעה אחרונה מאת asfpi, -
מבקש עזרה בבחירת מגבר:
מאת Guest ozman- 2 תגובות
- 914 צפיות
איזה מהמגברים הבאים יותר טוב ועדיף אני עכשיו בארה"ב ויש באפשרותי לקנות את אחד מהם המחירים שלהם הם בסביבות ה100 דולר (די זהים) crunch BMX 604 crunch BMX 4125 lanazr viba 420 השחור lanzar viba 428 lanzar HTG 424 profile AP1040 תודה לכולם!
-
איזה סוג של חיבור אני צריך לזה ובמה אני צריך שהרדיו דיסק שלי יתמוך על מנת ליצור את החיבור הזה?
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 5 תגובות
- 946 צפיות
אני מתלבט בין שני דגמים של ALPINE: CDA-9847 ובין CDE 9845 הבדלי המחירים שלהם בניור יורק אפסיים (10$) לאומת זאת בארץ ההפרש יכול להגיע ל700 ש"ח. מה ממולץ, מה שונה בין שני הדגמים, האם 150-160$ ?(בהתאמה) זה מחיר זול עבורם בניו יורק? כעיקרון אני מחפש HU איכותי למערכת פשוטה של 6*9 ו6.5 (כנראה גם של אלפיין..דרך אגב איך אלפיין ברמקולים?) בכמה שפחות כסף... לצורך השוואה, יש לי ברכב אחר בבית 7750MP של פיוניר..הכי פשוט שיש, מה יותר טוב?
הודעה אחרונה מאת MINI MATAN, -
- 23 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום חברים! מי שיוכל לעזור לי , אני אשמח.. אני מתלבט בין 2 מגברים : 1. - SG2200 Saga יש לו גישור לסאב, 2 ערוצים, 560W MAX. 2. - FIRST AUSTRIA 1100W 4 ערוצים MOSFET STEREO 1100W תדירות: מ HZ10 עד KHZ30 adjustable gain control טרמינל התחברות של הרמקולים והמתח מצופים זהב, יציאה נוספת ל- RCA CROSSOVER . שניהם בסביבות ה 250 ש"ח.. (אני מחפש משהו זול..) אני הולך לפי מה שאתם אומרים.. כי יש כאן אנשים שבאמת רואים שיש להם הרבה ניסיון! אז, מחכה לתשובות/עצות וכו'.. תודה!
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כרגע יש לי קומפוננט של מורל ומגבר של מאק-אודיו 4200.. הגיע שלב הסאב.. התקציב הוא 400-500 ש"ח... על איזה סאב אתם ממליצים ?
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי שתי רמקולים מקדימה את הבאלאנס כיוונתי לאמצע אבל אני שומע את הרמקול שלידי(הנהג) כאילו רק הוא עובד איך מכוונים בד"כ את הבאלאנס?עם עדיפות לימין ואז זה מתאזן עם הרמקול של הנהג?
הודעה אחרונה מאת עתיד, -
- 1 תגובות
- 736 צפיות
היי חברים איזו מידה של רמקול יש ב106 ??? ועם זה 5.25 העם אפשר לשים 6.5 במקום ??? תודה לעוזרים
- 0 תגובות
- 690 צפיות
בהתאם לHU שאני קונה בקרוב (9847 ALPINE), חשבתי בהזדמנות להרכיב סט של החברה עם רמקולים תואמים, חיפשתי ברשת הישראלית ולא מצאתי זכר לרמקולים של אלפיין או תגובות עליהם...אשמח לקבל תגובות וחוות דעת לגבי הרמקולים של אלפיין בהשוואה לסט אחר של פיוניר שאני מתלבט אם להרכיב. http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=alpsps170a http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=alpsps690a ה6*9 מאחורה וה6.5 מקדימה..בלי מגבר בהשוואה לאלה: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=553&lead_id=&look= http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=piotsa6971r&store=&catid=360
הודעה אחרונה מאת MINI MATAN, -
- 3 תגובות
- 886 צפיות
ברשותי מגבר JBL GTO 75.4 אני רוצה לקנות קומפוננט לא יקר , אבל שיהיה באיכות סבירה יש ברשותי כ -500 שקלים , רציתי לדעת איזה מבין המגברים טוב יותר (ואם בכלל הם שווים משהו....) http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=128528 או http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=37553 ?
הודעה אחרונה מאת GuyLa, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שבת שלום לכולכם, ובכן, כמו שציפינו, היה היום אחלה מפגש (לטעמי). מאוד נהניתי באופן אישי, ונחמד לראות את כל הקבועים מתמידים וגם חלק לא קטן של חדשים - בהזדמנות זו הייתי רוצה לברך את כולכם ב- ברוכים הבאים! תמונות ממני לצערי יעלו רק ביום ראשון (כי שכחתי את הכבל של המצלמה בבית, ואני אצל החברה עד יום ראשון....) אבל אני יודע שגל צילם קצת - אז אח שלי, בזמנך החופשי...! לי לא היה מה להציג (אני עדיין בתהליכי שידרוג, מקווה לסיים עד המפגש הבא) גל חידש לנו את כאבי האוזניים עם התיבה הקומפקטית יותר שלו, אבל את המפלץ שלו זה לא ממש מפחיד... אדי שיחק אותה עם טוויטרים דנדשים של הייבריד (הלהבת אותי עליהם חבל"ז...!!) אייל כרגיל עם הקיקר המופלא והפאנל החדש! (תתחדש אחי, אח…
הודעה אחרונה מאת אביחי א., -
- 0 תגובות
- 751 צפיות
מחפש קומפוננט בתקציב של כ600 ש"ח+- חשוב לי מאד שהטוויטר יהיה עדין ולא צורם וגם שהמיד/באס ירד די נמוך ומאד נקי בתחום הווקלי. תודה על כל עזרה
הודעה אחרונה מאת Aooo, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן כולם . אז ככה התחדשתי בפולס 6 מורל... ורציתי לדעת על איזה מגבר אתם ממליצים לי ללכת אין לי כיוונים למגבר מסוים אז בבקשה הלפ מי
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר בעל רכב אספנות נדיר ושמור ברמת המקור, רוצה להוסיף צליל נוסף לרכב - צליל הבוקע ממערכת SQ לא SPL אלא SQ הוא רוצה לשמוע חזק ואיכותי עם דגש על איכותי, הדרישות : מערכת איכותית, שתכנס לרכב שמימדיו קטנים....תמיכה בMP3 בתקציב : 3K עם גמישות מסויימת שכמובן השאיפה היא לא לעבור אני מוסיף : מהכרות עם גודל הרכב, ועם הבחור, לדעתי האישית קומפוננט מקדימה, סאב 10 אינץ' בתא המטען (שיושב ממש קרוב) הד יוניט ומגבר, ניתן להשתמש בציוד יד שניה.... המלצתי האישית : פיוניר סידרה 7 משומש 1K דוטק 1K מגבר משומש יחסית נחמד באיזה 700 שקל, או להביא מהדיוטי ב900 שקל JBL ולסגור את הנישה הזאת בצורה טובה וסאב - בחריגה מהתקציב...אני לא ממש מכיר סאבים 10 אינץ' אבל הפינקס גולד של …
הודעה אחרונה מאת pasparto,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,636 אורחים (הצג רשימה מלאה)